Tavaly azért adtam el a 20-as cabriómat, hogy egy nagy motorosra cseréljem. Kapóra jött, hogy sokat voltam kinn Németországban, gondoltam itt a remek alkalom egy vászontetős M3 beszerzésére. Megnéztem többet, aztán persze gyáva voltam, ami belefért attól tartottam, ami szép volt az meg drága. Így lett E46 330-am, amit nem bántam meg...
Maradt viszont két krómos belső kilincsem és egy pár ülésfűtés kapcsolóm amit már nem építettem be. Ha valaki megkívánja elcserélném egy egység Jack Danielsre!
Én ,ezt nem mondom , ha azzal kezdi ,hogy minden villanást kijavít akkor soha nem lesz sikerélménye . . használja , ha úgy gondolja egy idő után ,hogy megtartja ,akkor lehet építkezni , de utólag , semmiképpen nem előre. . .
Használd már azt az autót , hogy legyen jó tapasztalatod is, nem új autót vettél , nyilván vannak gondjai ,lesznek is . . .de használd , azért vetted . . .:)
A kiegyensúlyozatlan lapátok megeszik a vízpumpa tengelyét. Akár jó a viszkó, akár nem. Ha fixre álltod, kolléga tanácsa alapján, akkor is megeszi a centírozási probléma miatt.
Szerintem sirrogó hangja van - nem jó az.:) lapátot veszel olcsón bontva, 3, vagy 4 csavar fogja csak de olyat vegyél, amilyen, ha 3-as, akkor 3 csavarost, ha 4-es, akkor 4 db csavarost.
Viszkót meg ha jól emlékszem valami VPN, vagy VPT mely cégtől kell venni újat,bontott árban, kollégák kisegítenek.
Kezdek kijönni az e36-ból vazze. le kell kötnöm magam, kell egy gyorsan, ki kell élnem ismét a szerelési perverzióimat. Retek honda sose romlik el (pedig már 3 e km híján 300 ezer van benne) Olyanokat kell csak csinálni, ami nem igényel különösebb szakértelmet, és nem nagy munka.
pl takarítás, meg legutóbb letakarítottam a motort, mert egy nyest összeganézta, de nem evett meg semmit szerencsére...
A visszajelzőnek és a levegős féknek semmi köze egymáshoz. Semmilyen érzékelő nincs a rendszerben,csakis az eltelt időt nézi és jelzi. A fékfolyadék cserénél ildomos a kuplungban is lecserélni a folyadékot,de nem ajánlom az otthoni cserét,ha nem vagy tisztában a metódussal.
Nem tudom. A BMW szervizben ennyit mondtak és így. Mondjuk jó hangja van, ha nyomom neki :) Olyan bika hangja van, mintha az 1.6-os motor helyett legalább egy 2ezres lenne :D
Nagyon szépen köszönöm! De jogos is...mert kétszer kell fékeznem, hogy hatásosan megálljon a jószág! Olyan mintha levegős lenne, pumpálok egyet, utána jól fékez!