sajna egyelőre az van amitől féltem, Stephen nem tudta a meccs elején megszorítani Ronnie-t. Ronnie elhúzott és mostmár az utcahossznyi előny birtokában iszonyatosan magabiztosan és lazán játszik. Eleve Ronnie volt az esélyesebb, de így szinte verhetetlen...
Stephen-nen már csak a csoda segíthet. :(((
Hihetetlen, hogy mit össze nem szerencsétlenkedtek ezek ketten... Azt hiszem, a döntő roppant unalmas és egyoldalú lesz... Az 35 frame-ig fog menni? Mert akkor 18-6-ra vagy 7-re tippelek, bárki is jut be...
Hát én nem mondom, hogy ez nem egy érdekes meccs, mondjuk, a máltai open második körében az volna. De egy vb-elődöntőn???
Ciani, új nevekről beszéltél az első négyben. Erre a Dott-ra gondoltál? Tényleg úgy gondolod, hogy ott a helye? Az, hogy most vezet, még szomorúbb. Mi lesz a döntőben? Snooker lecke kezdőknek és haladóknak? Isten tudja, én jobban szeretem a meccseket.
Bázzzz.... hát ez iszonyú, a session uccsó 2 frame-jét láttam csak, de amit ezek összebénáznak!
Dott-Stevens 9:7
Azért kíváncsi lennék O'Sullivan-Dott meccsre, bár mindkét ágon másnak szurkolok. Asszem Ronnie úgy lesöpörné ezt a Graeme gyereket, hogy öröm lenne nézni. De súlyos alázást kapna Stephen-től is
Nem akarok senkit cikizni de Stevens játékának fényében nézve Hunter irtó béna volt, hogy nem tudta megverni, a mázlik ellenére is...
Én azért nem hiszem, hogy hosszú távon Stevens-nek nagyobb gondjai lesznek Dott-tal. A negyeddöntők szintjétől kezdve valahogy elfogytak a meglepetések.
az előbb néztem meg a tegnapi Hendry-Ronnie meccset. nem volt gyenge. ha tartja a formáját a Mester, akkor... inkáb nem folytatom. :) szerintem sokat jelent neki, hogy ott van Ray Reardon és őt támogatja.
azér láccott, hogy nem túl jó pajtások. :D egyszer nem volt, hogy elismerően "lekopogták" volna az ellen lökését. pedig volt pár jó safety is azér..
Azért én nem is nagyon bánnám, ha júniusig eljátszogatnának. Hétfőn vége, aztán októberig semmi.
Elég szoros itt az eredmény, nem? A másikban kellenne ilyen legyen.
Azért ez a döntőért játszás erős szerintem, illetve ha valaki ezt elhiteti magával, az könnyen pórul járhat. Matthew mintha kicsit így is járt volna, nem koncentrál annyira, mint kéne.
Dott egyáltalán nem rossz (a nickje - pocket dinamo kicsit túlzás mondjuk :))), ha Matthew nem veszi elég komolyan, ki fog kapni.
Tény, hogy túl óvatos volt. Tulajdonképpen azon ment el a meccs. Azért jutottak a döntő frame-ig.
Ráadásul, miután kiesett Williams, azt is mondhatnám, az a meccs egyenesen a döntőbe vitte a győztest. S ezt Ők is tudták már.
Akkor meg előfordulhat olyan, hogy az nyer, aki összességében kevesebb frame-et nyer. Igazságosabb lenne?
Még egyszer mondom, hogy az elődöntő 4 session, 4 rövid meccs. Itt is lehet javítani bőven.
Négyszer. Négyszer vétette el zsebre a kéket, és a fehér biztonsági helyzetben maradt. Jobban járt, mintha bement volna a zsebbe.
Gondoljátok, hogy olyan hideg van ott? Dott egyfolytában fújdogálja a kezét.
Tényleg szerencséje volt az utolsó frame-ben. Háromszor lőtt rá a kékre (lyukba;nem safety), és egyikből sem maradt állás. Hunter pedig nem hibázott nagyot, az hogy leesett a fehér, az kb. 1-2 mm a golyó és a dákó találkozásakor.