Én sem tudom megérteni az ilyet, aki egy tucatautóra költ milliókat. Megértem az amerikai autó fanokat, a veteránosokat, gyakorlatilag bárkit, aki kicsit különlegesebbet szépít, vagy legalább valami normális alapot használ az építésre. De a képek közt találtam még matizt és felicia kombit is. Abból a pénzből már vehetett volna egy normális autót. Ezek a szarok meg 20 millió Ft után is pont olyan kula autó maradnak, legfeljebb jobban néznek ki. Jobb esetben, mert némelyik még ezeket a tucatautókon is tud rontani pár millió elköltésével.
Én eddig kétszer voltam kint, mi egyszer odafelé nyeltük be a forgalmat, azon kívül nem volt komoly gondunk. Mondjuk fizetni nem lennék hajlandó érte, annyira azért nem érdekel.
Értettem . . nyilván nem tetszett a rendezvény , ha ilyen szervezetlen volt . . gondolom egy jó időtöltésnek akartad venni , de nem így sikerült.Csak az opel költségre reagáltam hirtelen . . .
Itt semmiféle opel vagy trabant,vagy jetikocsiról,pirézkocsirol nem akartam írni(igenis volt gyári Pl 1.2 zsiguli szép kocsi) hanem arrol a szervezetlenségröl ami ott volt......
Soha nem adnék egy opelért ennyit . . . bár az is igaz ,hogy az utólsó ami tetszett opelből manta GT/E irmscher , haver hozott is 90-ben egyet be , azon kívül felejtős minden modellje, bár így vagyok a fordal is és az olasz csodákkal . .:D.
Soha a büdös életben ilyenre nem megyünk/megyek.1 óra ,és tíz percet álltunk a parkolóban,mire kijuttottunk a kb 50 m-re lévő kijáratig... 1800-ért. A belépő amugy 3500 volt...A szervezés a nulla volt(később rájöttek hogy az albertirsain csak jobbra engedjék a forgalmat,de akkor már késő volt.)
Voltam voltunk már hasonlón Géza barátommal is,meg más haverommal is Az a parkolóbam állás az egészet megölte,ergó szar volt.
És már a második cikk.
Hát az anyádat újságíróbácsi.Talán nem a cicamicákról,meg a baromságrol írkálnál,hanem arról a káoszról ami a szervezőség dilettantizmuságából kialakult,és a fél 10. ker és zugló megbénult nem kicsit,nagyon.Aztán jött a csendőrség,és megpróbált javítani a helyzeten,de az egyik rendőratót már elkapták.Elég rendesen megvertek valakit.Nyilván valaki türelme elengedett.....
Rossz vízpumpa miatt törhet le.Elkezd vibrálni az egész,és a lapát beleütődik a körülötte lévő burkolatba. Kicsit kerregő hangja is van ha rossz a vízpumpa. Nekem legalábbis így volt.
Tavaly azért adtam el a 20-as cabriómat, hogy egy nagy motorosra cseréljem. Kapóra jött, hogy sokat voltam kinn Németországban, gondoltam itt a remek alkalom egy vászontetős M3 beszerzésére. Megnéztem többet, aztán persze gyáva voltam, ami belefért attól tartottam, ami szép volt az meg drága. Így lett E46 330-am, amit nem bántam meg...
Maradt viszont két krómos belső kilincsem és egy pár ülésfűtés kapcsolóm amit már nem építettem be. Ha valaki megkívánja elcserélném egy egység Jack Danielsre!
Én ,ezt nem mondom , ha azzal kezdi ,hogy minden villanást kijavít akkor soha nem lesz sikerélménye . . használja , ha úgy gondolja egy idő után ,hogy megtartja ,akkor lehet építkezni , de utólag , semmiképpen nem előre. . .
Használd már azt az autót , hogy legyen jó tapasztalatod is, nem új autót vettél , nyilván vannak gondjai ,lesznek is . . .de használd , azért vetted . . .:)
A kiegyensúlyozatlan lapátok megeszik a vízpumpa tengelyét. Akár jó a viszkó, akár nem. Ha fixre álltod, kolléga tanácsa alapján, akkor is megeszi a centírozási probléma miatt.
Szerintem sirrogó hangja van - nem jó az.:) lapátot veszel olcsón bontva, 3, vagy 4 csavar fogja csak de olyat vegyél, amilyen, ha 3-as, akkor 3 csavarost, ha 4-es, akkor 4 db csavarost.
Viszkót meg ha jól emlékszem valami VPN, vagy VPT mely cégtől kell venni újat,bontott árban, kollégák kisegítenek.
Kezdek kijönni az e36-ból vazze. le kell kötnöm magam, kell egy gyorsan, ki kell élnem ismét a szerelési perverzióimat. Retek honda sose romlik el (pedig már 3 e km híján 300 ezer van benne) Olyanokat kell csak csinálni, ami nem igényel különösebb szakértelmet, és nem nagy munka.
pl takarítás, meg legutóbb letakarítottam a motort, mert egy nyest összeganézta, de nem evett meg semmit szerencsére...