Andris: Van egy barátomnak pont ilyen lapátja, szerintem rá tudom, venni, hogy postázza. A viszkóra meg javaslom a Nasszer (Gábor) barátom által előbb ajánlott linket.
Az a lényeg,hogy az ember is-mert hivták- letette a telefont egy kényes kérdésnél, aztán Géza barátom ezt másképpen értelmezte, vannak véletlenek,de gyanúsan olcsó az tény.
Engem nem különösebben érdekel,sose voltam nagy e46 fun,de itt van pár utcányira.
És ha jól tudom Géza se erre inkább e36 - ra 1500-as zsiguli -ra vágyik.
Nem, haverom lakik ott, akinek egy fehér E46 limója és egy kék kombija van. Vele voltam kétszer AMTS-en, a limot ki szokta vinni. Néha lehet ott látni az én autóm is, le szoktam ugrani hozzá, és szerelni is általában ő szokta.
Ezeken a barmokon sokat lehet röhögni,de pl e38 ból volt olyan gyári kinnt hogy beszarsz,és a ladák zsigulik is OT rendszámmal elég sokan voltak,nem beszélve az Ős ikarus buszokről
Trabik meg csak gányban nagyon megretrósított értsd olyan 70 esévekbeli kinézetet akart mutatni,de vastag b oszlopos ami 84 től volt pl
Ámerikaiak is szép számmal voltak gyári állapotban
De hogy ON legyek e36 ból egy vállalható kinézetü sem volt.
Ja de a parkolóban egy fekete touring:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
Az a baj, hogy magamutogató beteg emberek többsége viszi ki ilyen helyre a tunning autóját. Az előbb linkelt motor (pedig nem vagyok egy kétkerekű fan- kivéve bringa) ezerszer jobban megérint, mint egy tuning astra pl, meg rettenet waresz.
Emlékszel Gábor, mikor együtt voltunk kinn, akkor zsiguliból is alig-alig volt megnézni való. (na volt egy fekete ezerhatos original) Volt vagy három említésre méltó bmw, meg kb 6-8 autó a nem tom mennyiből, amit napokig elnéztem volna, de a nagyságukat elhomályosította a sok szemét....
Én elhiszem, hogy el lehet ennyit költeni egy trabantra, főleg ha nem magadnak csinálod, hanem mindenért csengeted a munkadíjat. Szétszedetet, kilakatoltatod, lefényezteted profin, kikárpitoztatod bőrrel, felújíttatod a motort, felpolíroztatsz mindent, amit lehet, stb. A listát még lehetne folytatni, és ezekre lehet szórni a százezreket vastagon .Látod a képek közt, meg lehet csinálni egy misiből is, meg 4 év munkával. Nyilván nem érdemes, de ez is egy hobbi, és mint ilyen, nem feltétlenül az ésszerűséget kell keresni benne.
Az astra, matiz, felicia és hasonlók születését meg valahogy úgy tudom elképzelni, hogy élete első autója, és úgy gondolja, hogy az a legkirályabb. Elkezd pénzt keresni, és ahelyett, hogy venne egy normális autót, elkezdi a "szerelmébe" locsolni a pénzt. Aztán gondolom megmagyarázza magának, hogy az így jó volt, és megérte, és milyen csodás lett. Mások (köztük én is) meg jót szórakoznak rajta, miközben mutogatnak az autóra, hogy "Nézzed má a hülye mennyit költött egy szaros dévú matyizra!". :)
Egy Trabant három millió forint . . hagyjuk már , ha újra építem akkor is töredéke . . persze be lehet mesélni sokmindenkinek aki autó szakértő . .:) , nem a típus a lényeg , egy amerikai alvázas autót szinte játszva lehet építeni . . .persze aki az autóban azt a hibát találja meg ,hogy nem jó vese van rajta . . . .annak el lehet adni . .:)