Keresés

Részletes keresés

saukoo Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1010

Ki kellett nyitni a háromszög dobozát, hogy tényleg benne van.) A rendőr közölte, hogy a mentődobozon lévő szavatossági jelzés -- ami négy év volt -- smafu, azt lehet hamisítani

engem egy ilyen "ellenőrzésről" bilincsben vinnének be.. ...én biztos megmondanám neki, hogy mi lenne a dolga egy rendőrnek ebben az országban.

Előzmény: renegade (1004)
kátyja Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1009
Na, nem ezzel kellene foglalkozni a rendőröknek, hogy eü doboz.
Ez egy alapvető rendszerhiba, a pénzbehajtás.
Mikor meg rátámadnak a rendőrre vasvillával beül a kocsijába és retteg, mert fogalma nincs, hogy mit tegyen.
Előzmény: renegade (1004)
paithana Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1008
Van aki elgázolja, van aki észreveszi a másik rendőrt, amint éppen guggol a két kocsi között.
Őt nem tudja elgázolni...
Előzmény: Psycho Dad (920)
Navorski Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1007
hivatalosan 3
Előzmény: sensei47 (980)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1006
Én nem ítélkezem, csak magamból indulok ki: nem sokáig lehetnék rendőr, mert túl hamar eljárna a kezem. De ennek is oka van. Kétszer törtek be hozzám, egyszer sem találtak se nyomot, se elkövetőt. Igen, felindult vagyok.
Előzmény: kátyja (1003)
Navorski Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1005

hát van...,pontosan ők voltak azok,akik minden plusz járandóságot,kedvezményt elvettek a rendőröktől a túlóráikat a mai napi baszták kifizetni.

Az MSZP megdöbbenéssel fogadta az újabb rendőrgyilkosság hírét. Bár a Fidesz nagy hanggal kijelentette, hogy 60 nap alatt megerősítette a közbiztonságot, mégis két rendőr halálesetével kell szembesülnünk, ami nem volt megszokott a korábbi kormányzások alatt. Az MSZP minden politikai és egyéb eszközzel támogatja a rendőrség intézményének, rangjának megerősítését, hogy mihamarabb visszaszerezzük a rendőr tiszteletét, intézkedési biztonságát.

A hír rettenetes. A rend őrét ismét támadás érte, holott a rendőrségnek a legteljesebb tisztelet kellene járjon. Ebben a kérdésben nem lehet pártosodás, mert az állam tekintélyét megtestesítő rendőrnek minden kormány számára alapvetés kell legyen a teljes körű megbecsülés, elismerés, az állampolgárok szemében az intézkedő rendőr iránti tisztelet.

Az MSZP arra kéri a kormányt, hogy a többi parlamenti párttal közösen dolgozzon ki olyan programot, mellyel a rendőrség rangját megerősíthessük.

Az MSZP osztozik a hozzátartozók fájdalmában, gyászában.

Előzmény: nem érek rá (990)
renegade Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1004
OFF

Ilyen egyébként tényleg van, vagy ez csak ilyen legenda?

Engem másfél hete ellenőriztek Velencén a strandról távozóban. Forgalmi, jogsi, mentődobozban lévő kötszerek szavatossága, elakadásjelző háromszög. (Ki kellett nyitni a háromszög dobozát, hogy tényleg benne van.) A rendőr közölte, hogy a mentődobozon lévő szavatossági jelzés -- ami négy év volt -- smafu, azt lehet hamisítani, ezért csak a mentődoboz tartalma számít, ami nem lehet idősebb két évnél. Ezt jó, hogy mondta -- a mentődobozt tavaly cseréltem le, a a rajta feltüntetett érvényesség 2013. Ha a rendőr nem mondja, hogy két év, vagyis bármit írtak rá a gyárban, 2011-ben lejár, akkor a következő ellenőrzésnél teljesen gyanútlanul sétálok bele a csapdába...

ON

Öngyilkos lövöldöző, hm. Magánügy lesz ez. Szegény főtörzsőrmester alighanem egy szoknya miatt halt meg. És még alighanem hálát adhatunk az égnek, hogy "csak" két áldozat volt, simán meghalhatott volna ott mindenki abban a golyózáporban... :-(((
Előzmény: Törölt nick (942)
kátyja Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1003
Akkor Budaházyt már régen agyon kellett volna lőni?
Előzmény: Törölt nick (982)
nem érek rá Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1002

:-)

Előzmény: Antisystem (997)
dedalon74 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 1000
Ott a pont.
Előzmény: Szilard Kigyo (996)
Navorski Creative Commons License 2010.08.04 0 0 999
Johnny Taxi
Előzmény: Törölt nick (983)
nem érek rá Creative Commons License 2010.08.04 0 0 998

Aha, értem. Hát így se jobb a helyzet. :-(

Előzmény: BENTA (994)
Antisystem Creative Commons License 2010.08.04 0 0 997

Médiája válogatja.... a TV2 - ahogy ismerem - már valszeg tizenxnél...:)

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (986)
Szilard Kigyo Creative Commons License 2010.08.04 0 0 996
-mintha ott senki nem lott volna rajuk geppiyuval
-mintha ott a rendorok azonositoja mind leesett volna
-mintha ott kimentettek volna ket rendort az ego vizagyubol
-mintha ott egy rendor se halt volna meg
-mintha ott adofizeto allampolgarok is megserultek, megvakultak volna
-mintha ott egy kepviselo veresre verese utan,az igentisztelt tolerans ballib olvtarsak martiriuszozva rohogtek volne kunczemaczi hatalmas otlete alapjan

es vegul:
-mintha ez kicsit nagyon off lenne itt.
Előzmény: Törölt nick (978)
sensei47 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 995
Most délután szó volt egy sötét autóban (vagy a csomagtartójában) talált holttestről és egy állig felfegyverzett holttestről amely egy autó közelében feküdt...

Lehet, hogy ugyanarról a holttestről van szó a különböző hírekben?
Előzmény: Törölt nick (986)
BENTA Creative Commons License 2010.08.04 0 0 994
Nem sorozta meg. Mozgó járműből sorozatra állítva egy ment mellé. Ez profira vall.
Előzmény: nem érek rá (957)
nem érek rá Creative Commons License 2010.08.04 0 0 993

Bővebben...? Olyan talányos vagy.

Előzmény: Törölt nick (987)
kátyja Creative Commons License 2010.08.04 0 0 992
Nem a törvény változott, hanem az ügyészségi baszogatás/ politikai akarat minden szinten.
A rendőr és az egyszerű állampolgár ellen is.
Nem bűncselekmény esetén is bűncselekményt kreálunk.
Mikor meg a rendőrnek lőni kéne nem mer.
Jelen esetben mondjuk esélye sem volt rá speciel.
Előzmény: nem érek rá (976)
Derek Creative Commons License 2010.08.04 0 0 991

"Na és az az ügyvéd is felkötheti a gatyáját ott, aki a ki tud és ki mer állni a rend őreivel szemben. Mert egyébként a per után rászállnak."

Nem kene mar hulyesegeket irni.

Előzmény: Törölt nick (964)
nem érek rá Creative Commons License 2010.08.04 0 0 990

Nahát, van pofájuk, 8 év után... :-(((

http://mszp.hu/belfold/bovebben/ujabb-tragedia-vedjuk-meg-a-rendoreinket

Törölt nick Creative Commons License 2010.08.04 0 0 989
Nem értem, ezt miért nekem címezed? Közöm nincs hozzá.
Előzmény: Törölt nick (978)
Antisystem Creative Commons License 2010.08.04 0 0 988

Hidd el, hogy ez ilyen egyszerű, a cél nem szentesíti az eszközt, a jónak vélt ügyért sem lehet koncepciós eljárást folytatni senki ellen se...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (981)
Antisystem Creative Commons License 2010.08.04 0 0 984

Valszeg, még fingjuk sincs, kétlem, hogy pár óra alatt precizen meg tudták volna állapítani a halál idejét... inkább még csak találgatás folyhat a témában...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (971)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.04 0 0 982
Hát persze! Szakszerűség! Valahonnan ismerős ez a dogma. Az elbaltázás kendőzésére használták ezt a kifejezést.
de maradjunk a témánál! Ugye szakszerűen meg kell simogatni a szegény megtévedt gyilkos pofikáját és be kell tessékelni a meseautóba?! Ugye a drága ügyvéd bácsinak is előbb ad igazat a libsi sajtó, mint a gyászoló családnak!
Szégyen! Hitványság! Bűnrészesség!
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.04 0 0 981
Ez nem ilyen egyszerű...
Előzmény: Antisystem (975)
sensei47 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 980
Most akkor eddig összesen 3 vagy 4 halottról tudunk ebben az ügyben?
Juleska Creative Commons License 2010.08.04 0 0 979
Ez az én verziómat látszik alátámasztani...
Előzmény: Törölt nick (945)
Psycho Dad Creative Commons License 2010.08.04 0 0 977
"A helyiek szerint az autóban utazó 5 ember közül hármat már elfogott a rendőrség.
"

A helyiek szerint.... nokomment
Előzmény: Törölt nick (961)
nem érek rá Creative Commons License 2010.08.04 0 0 976

Ez meg egy másik. Elgondolkodtató. :-(

• nyugdíjas  |
  •  2010 08 4 |
  •  13:28

Őszinte részvétem minden bűncselekmény áldozatainak és hozzátartozóinak. De a hozzászólók egy része nem látja át a helyzetet. Nem az elmúlt időszak hozta ezt a helyzetet, hanem ez egy hosszabb folyamat.Én 25 évet húztam le a testületnél. Nekem volt olyan szituációm,hogy kilőttünk egy gk-t melyben betörők ültek és el is lettek fogva.Mi elismerést kaptunk. Jó pár év múlva hasonló helyzetben lévő rendőrt megfenyítették./változott a törvény a bűnözők javára/ Maradtam volna a testületnél ,de minden apró intézkedés után magyarázkodnom kellett , mert az ü-k engem próbáltak belekeverni olyan dolgokba amit nem követtem el.Amikor szemben ültem a bűnözővel szemembe röhögött.Őszintén sajnálom a mostani rendőröket,hogy ilyen feltételekkel is vállalják ezt a hivatást

• Előzmény: nem érek rá (969)
    Antisystem Creative Commons License 2010.08.04 0 0 975

Na és az az ügyvéd is felkötheti a gatyáját ott, aki a ki tud és ki mer állni a rend őreivel szemben. Mert egyébként a per után rászállnak.

Na, mondjuk ez pont nem dicsőség, hanem szégyen. Az ügyész dolga, hogy vádoljon, a védőjé, hogy védjen, a bíróságé meg, hogy mérlegeljen és ítéljen. Így tisztességes az eljárás. Nem a védőt kell hibáztatni azért, ha a vád nem képes meggyőzően bizonyítani.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (964)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!