Még nem, majd a Moston pótolom! A Szemfényvesztők is remek volt, nem is emlékszem, hogy a "Port.hu"-n mikor kapott utoljára filmsorozat egyből 9 pontot a nézőktől!
Na igen, ez a bárpult-dolog. A tegnapi részt még nem néztem, de szerdán túlságosan is fókuszba került, főleg Szonja forszírozta a témát. Nem egészen értem, mi ez a nagy cécó körülötte. Vagy esetleg Peti és Balázs barátsága szimbólumának tekintik?
HP Gigi annyira beleélte magát Zsolt "előadásába", hogy azt sem vette észre: éppen arra a lábára térdelt, amelyiket előtte rettenetesen fájlalt! :D
Szerintem Zsolt attól kezdve színészkedik, hogy azt állította: "nem emlékszik semmire"! ...és a visszajátszásban én úgy láttam: Ádám a lapát nyelével vágta tarkón. Akkor hogyan keletkezett mégis vágott seb rajta?
"Azt továbbra sem értem, hogy a sánta miért van ennyire rácsavarodva erre a képhamisításos biznicre, szerintem Gigike qrogatásval nagyságrendekkel több pénzt tudna akasztani és még bűnöznie sem kellene."
Röviddel a képhamisítós férfival való találkozása előtt Miki beszólt neki, hogy így már nem ellenfél neki. Gondolom, a pénz mellett az motiválja a bűnözésre, hogy úgy érezze magát, mint régen
Az előzetes szerint "Zsolt addig manipulálja Gigit", hogy "majdnem" sikerül becsempésznie a gyíkot, úgyhogy valószínűleg előbb-utóbb Veintraub bácsi és Hímringyó után a sánta genya fogja Gigikét qrogatni....
Azt továbbra sem értem, hogy a sánta miért van ennyire rácsavarodva erre a képhamisításos biznicre, szerintem Gigike qrogatásval nagyságrendekkel több pénzt tudna akasztani és még bűnöznie sem kellene.
Egybevág amit mondunk. Gigi nincs kidolgozva, mert epizodistának szerződteték, csak aztán valamiért bentmaradt, anélkül, hogy akár csak kicsit is átgondolták volna azóta a szerepét. Mert persze, hogy belőle is lehetne itt bármi értelmesebb - hiszen a "szőke hülye" karaktere már Aliz által jó ideje foglalt.
Hogy eredetileg mennyire volt buta, arról lehetne vitatkozni... kissé infantilis volt, ez tény.
Tévedés. Ez van akkor, amikor nem dolgoznak ki egy karaktert, és ad hoc alapon találnak ki hozzá dolgokat... Gigi figurájának bőven van helye a BK-ban, de a kidolgozatlansága bántóan fájó... egydimenziós szőke nő, és kb. ennyi...
Bár eredetileg sem ő volt a legélesebb kés a fiókban, de a diliház óta egy még butább, döntésképtelen, labilis életű szőkét adatnak vele elő, aki csoda, hogy levegőt venni képes használati utasítás nélkül, miközben Hannát megszégyenítő százmilliók állnak (még mindig) a háta mögött...
Ez van, amikor egy epizodistából állandó tag lesz - csak kérdés, hogy minek?!
Mi volt ez a szívszaggató búcsúztató Zsolti békától? Barátja lett volna neki Rudi? Max a tettestársa pár balhéban. Vagy csak megjátszotta magát a szőszke ribi előtt?
Jo resz volt viszonylag, nekem az nem tetszet hogy ez a Zsolt bucsu ez inkabb Natasara ferne ra neki kellett volna ilyet irni, na meg Adamnak ez a folyton megy Natasahoz..nekem nem remlik hogy olyan nagy baratok lettek volna ok, inkabb tobiassal o hol van?
Az egyik nap az összes komment levolt szavazva minusz kettőre meg minusz négyre. Kitörölhetnék márezt a rohadt lájk rendszert innen, akkor legalább ESETLEG vennék a fáradtságot azemberek, hogy leírják hogy miért nem értenek egyet. Vagy csak simán abbahagynák a leszavazós trollkodást.
Luca el akarta mondani nekik, de a fogyatékos Gizi ellenezte mondván hogy ne vegyük el tőlük ezt a pár boldog napot. Ez valami kibaszottul aljas gusztustalan húzás. Akik ezzel mentegetőznek azok valójában csak saját maguk seggét akarják menteni, hogy ne legyenek ünneprontók.
Nem köteles magán bűncselekmény elkövetésével vádolni és -sajnos- nem tudja, hogy kábítószer hatása alatt lépett fel Rudival szemben is agresszíven! Az csak Zsolt szerencséjén múlott, hogy nem lett nagyobb baj abból, hogy tarkón vágta egy lapáttal! Úgy látszik, ennek a "rohadéknak" mindenhol igen vastag a bőre, nem csak a pofáján!
Ha elkezdik vizsgálni, a sérülés helyéből, Ádám szándékából sok mindent ki tud hozni egy büntető eljárás, még börtön is lehetne belőle! ...és ha minden kiderülne már most, mit néznénk mondjuk szeptemberben? :-)
Igen, Ádám sokáig elég sunyi karakter volt, de az utóbbi időben már eléggé kikupálódott. Amit most művel, az ehhez képest visszaesés. De mentségére legyen mondva, tényleg Zsolt szemétkedése miatt pöccent be. Szerintem ha nem issza meg a szert, akkor is ez lett volna, Zsolt eléggé tenyérbemászóan viselkedett az esküvőn, és Ádám elsősorban Gigit akarta védeni, más kérdés, hogy lényegében önmagától.
Viszont a mostani elhallgatásra nincs racionális mentség, neki is jobb lenne, ha őszintén bevallaná, hogy rátámadt Zsoltra, úgy látom, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott csak neki, Rudi halálát pedig nem szándékosan okozta, és ki is akarta menteni. De ezt a szálat megint rétestésztának nézik... Illetve azért látható, hogy Ádám is birkózik a lelki teherrel, amit hordoz.
Egyelőre még nem látszik, hogy bármiben sántikálna, de a júl. 30-iki hét spoilerje szerint Gergővel csapdát állít, amibe Peti besétál. Persze lehet, hogy nem direkt Petinek állítják a csapdát - mert Szonjának eddig nem is volt köze hozzá, csak Gergővel találkozott -, de úgy alakul, hogy ő sétál bele. Gergőről már a beharangozásakor azt mondták, hogy hosszabb távon kisebbfajta kavarógép lesz, Szonját még meglátjuk.
Mondjuk lehet, hogy ez a "csapdaállítás" is csak a szokásos hatásvadász túlzás, ez is hamarosan kiderül.
Nem volt időm BK-t nézni! Most nézem meg a régebbi részeket! Épp a hétfőinél tartok.
Nem az volt, hogy pénteken Rudi belefulladt a vízbe? :(
Most nézem, és Natasa ott volt a hajón, de nem vett észre semmit a tragédiából. Senkit meg nem kérdezett, hogy nem-e jött el Rudi, látta-e valaki. Véget ér az este, Rudi megfulladt, Ádám nem tudni hol van. Hazajöttek az emberek a lakodalomból, de Natasának senki sem szólt, hogy Rudi meghalt. Se Ádám vagy Alice, se a a rendőrség, se senki. Ez most komoly???
A hétfői epizódnak a hajón kellett volna folytatódnia. De szó sem esik róla pedig már a második rész megy. Mi folyik itt???
Ez az elmúlt 20 év dramaturgiailag legjobban elcseszett epizódja. Akinek benne van a keze, az takarodjon babot kapálni!!!
Ott kellett volna folytatódnia az epizódnak, hogy ott vannak a hajón, és hívják a vízimentőket meg a rendőröket! De nem!
Hogy lehet ennyire elrontani a dolgot??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Régen legalább ott folytatódott a dráma, ahol abbahagyták! Most meg? Lesüllyedtek egy ócska tévéjáték színvonalára!!! :(Bravó!!!!!
"...Ez a Szonja, mindenhez emberi módon áll hozzá, már-már feltűnően..."
Szerintem túl mézes-mázas, valamiben sántikál. Azt se tudom Mikitől mit akar (szereti is?), vagy hasznot húzni. Na meg a mai tipikus "elrendeződés" 30-as nő az 50-es pasival (talán még nekem is van esélyem :D ), mégis mit akar, ennél már az visszataszítóbb (valóságban) amikor a 30-as nőnek az 50-es éveiben lévő hapsitól lesz gyereke. Mire a gyerek 30 éves lesz a fater 80, ha megéri...ez mire jó??? De hát ma ez a trendi...
Bízom benne, hogy valamelyik felvételen az is látszik, hogy Zsolt beleszórja az a vackot Ádám poharába. Bizonyára tudta, hogy ki fogja majd azt az italt meginni.
Nem csoda, hogy Ádi nem tud mindenre emlékezni, hiszen be volt lőve, csak ő nem tudott róla.
Alíznak semmi sem tűnik fel! Az sem fog "leesni" neki, hogy ha nincs ez a "hajón legyen az esküvőm" őrülete, akkor Rudi nem hal meg! ...legalábbis nem így írják ki! :-)
de Ádám most azért teljesen más ember lett..nem figyeltem mondjuk az eddig a karakterét, de így hogy hetekig vagy kitudja meddig hazudni fog sokkal rosszabb helyzetbe hozza magát mint amiben szerintem lenne ha akkor ott bevallja az igazat :( főleg hogy ma még Rudi gyerekeivel is beszélni fog..
én is remélem hogy Rudi még megjelenik párszor jó látni abban a 10 másodpercben is, de a legjobb az lenne ha megoldnák valahogy hogy Natasa eltudjon valamilyen szinten köszönni Ruditól, akár álmában is :( de egyébként a rendőröknek Rudi cucait nem kellene oda adniuk a hozzátartozóinak? mert szerintem de és akkor Natasa megtalálná a gyűrűt mondjuk lehet jobban kikészülne csak tőle...
Bözsi mama meg folyton mosolyog meghalt Rudi és mosolyog...
Ádám feltűnően bűnösként viselkedik, úgy érzi, és ki is mondja, hogy miért néz rám úgy mindenki, mintha én löktem volna Rudit a vízbe? Közben csak beképzeli, mint szellemet. A nyomozó ha még feltesz neki pár kérdést, be is vallott volna mindent.
Ne legyen igazam! ...és nem azért, mert Natasa legalább annyira nem illik Ádámhoz, mint amennyire nem illett Rudihoz! Tartok azonban attól, hogy csak idő kérdése a dolog!
Hát igaz, Natasának már tényleg semmi keresni valója nincs ebben a lakásban, igazából a szakítás után ki kellett volna költöznie... Bözsi és Nóra lerohanták szegényt, nem tudom, mért gondolja mindenki, hogy akit vmi nagy tragádia ér, társaságra van szüksége... Max egy hét mulva, de másnap úgy elhajtanám a barátokat, hogy a lábuk se érné a földet...
Látod! A forgatókönyvírók is arra építenek: a kedves nézők majd elképzelik, mi, hogy és miért történt, még akkor is, ha "nem fér bele minden, nem tudják mutatni"! :-)
Mért ezek mind az irodában dolgoznak, illetve bejáratosak oda...Attis is beugrott kicsit veszekedni Julivel... És hogy minek nézték a tévét? Lehet, vmi más érdekesség is volt a hiradóban, ami érdekelhette Mikit, vmi építőipari hír, vagy csak a kedvenc csapata eredményére volt kíváncsi a spothírekben...
Azt mondja Gergő, 100 fok van a szaunában! Akkor Petiből nem lesz "grillcsirke", max. csak "főtt kakas"! :D
Nekem gyanús, hogy előbb utóbb Szonja Balázs ágyában fog kikötni (talán még jobban is illene hozzá, mint az "öreghez"), max. kicsivel idősebb a srácnál, de nem évtizedekkel!
Natasa és Ádám közötti beszélgetésben elhangzott, mennyire hálás, amiért Ádám kihúzta Rudit! Már csak arra leszek kíváncsi: mennyi idő múlva keveredik be Ádám ágyába, mert ugye ez a BK! Különben meg: húzzon haza az anyja lakásába, mert itt minden Rudira emlékezteti és nagyon rossz lesz neki, ha megjön az ifjú pár és folyton turbékolnak majd!
Ádámot meg a lelkiismerete bántja, nincs annál rosszabb! Ha tudná, hogy miért jött ki belőle az állat...,de most még csak azt hiszi: többet ivott a kelleténél!
Ugye ezek csak "költői kérdések" és nem nekem kell megválaszolni? Hiszen én csak arra tudom a választ: hogyan került egy lakásba Gigi, Zsolt, Ottó és Peti! ...de ezt is csak akkor, ha elképzelem, hogy Peti azért ment Ottóhoz, hogy megbeszéljék a jövő heti beosztást a KisSzékben! Azt is el tudom képzelni, hogy Gigi és Zsolt éppen nézték a híradót és az előzetesben már említették a balesetet, erre Ottó és Peti -akik éppen jöttek ki Ottó szobájából- meghallva a szomorú hírt, mögéjük állt, hogy ők is lássák! :-)
Ez még valamennyire hihető is tud lenni, de az, hogy Miki, Szonja, Nóra, Juli, Tóbiás és Balázs is ugyanezt nézi, már kevésbé!
Ez a Kolos úgy látszik a multkor csak kinézte a helyet, és gondolta, hogy Gergő ide szokott járni... Telefon persze biztos nincs Petinél a szaunában... Ez a Gergő megtanulhatna kicsit verekedni, ha már ennyi ellenséget gyüjt magának, ne kelljen folyton megvédeni...
Szonja folytatja jószolgálati misszióját... Igazából nem lenne baj, hogy egy ilyen kiscserkész lelkületű szereplő is akad a sok rosszindulat mellett, de ez a BK, tuti róla is kiderül majd ez meg az... :P
Bírtam, hogy Ádám rögtön felkapott egy széket, mikor meglátta "Rudit", mintha a verekedést akarná folytatni.. Ha nem fult vízbe, akkor le kell ütni... :D
No Ágám most se mondta el, hogys kihúzta-e Rudit, vagy mi törtánt ezután, az utolsó pont a beugrás... Igaz a nyomozót az előzmények érdekelték... Gondolta esetleg dulakodtak, és a járni is nehezen tudó, lepusztult Zsolt vízbelökte a hatalmas Rudit... :D
Szerintem a cikk utolsó mondatában lapul a lényeg: "Nagy Ervin sem szeretett volna vele dolgozni, többször kérte, hogy keressünk neki más partnert, akivel jobban működik a forgatás.”
Azaz valószínűleg Ervinke folyamatosan fúrta Julikát, és a végén sikerült kirúgatnia. Azt érdekes lenne tudni, hogy miért rühellte ennyire.
Meg azt is, hogy Ervinke ilyen orbitális nagy sztár, hogy simán kirúgathatja főszereplő partnerét? (Ezzel még a külföldi licenszet is megsértve, az eredetiben ugyanis ugyanaz a csaj játssza a főszerepet évek óta, így ez nálunk bukni fog.)
De hogy ne legyek teljesen off, azt azért becsülöm a BK főszereplőiben, hogy (legalább is a nyilvánosságra hozottak alapján) ott azért olyan nem volt, hogy az egyik főszereplő kirúgatta a másikat.
Ez egy homályos pont. Mert mikor Rudi vízbe esett Alíz énekelt, a többiek a hajón voltak, Ádám utána ugrott, kihúzta a partra, de nem tudott már segíteni. Hívta a mentőket, jöttek, aztán a rendőrség, a többiek mégsem láttak ebből semmit. Reggel szárazan hazatért, gondolom a rendőrségtől, mégis a nyomozó most jött kihallgatni, pedig biztos már kihallgatták.
Ja, én is csak néztem, hogy pl. Gigi, Zsolt, Ottó és Peti is együtt nézi a hírműsort (ha jól emlékszem, Ottó és Peti állva, nyilván mindig úgy szoktak hírműsort nézni), szerintem ilyen a büdös életben nem fordult elő a BK történetében és nem fog előfordulni a jövőben sem, hogy ez a négy karakter így együtt nézze az RTL Híradót.
És nem azért, mert „nem mutatták, hozzá kell gondolni”, hanem mert teljesen illogikus, hogy ez a négy teljesen eltérő, lényegében csak egymás mellé dobált karakter (akiknek eltérő az időbeosztása is, pl. Peti vagy Ottó a Híradó idejében máskor elvileg a Kisszékben/wellness-szalonban van) együtt nézze a hírműsort, mint egy békés négytagú család.
Az sem lehet az ok, hogy tudták előre, Rudi halálát fogja mutatni a hírműsor, azért voltak így együtt, hiszen elvileg ők is onnan, váratlanul értesültek a történtekről, azaz ettől függetlenül folyt a „nagy családi híreknézés”.
Érdekesek azok az elméletek, hogy már korábban tudott mindenki Rudi haláláról (gondolom a „nem mutatták, még csak utalás sem volt erre, hozzá kell gondolni” elv alapján), azért nézték a hírműsort.
Bár nem értem, ha már a helyszínen, a hajónál megtudták, akkor hogyhogy mindenki a legnagyobb lelki nyugalommal ment haza az esküvőről és szó sem volt Rudi haláláról? A hazaérkezés és a Híradó között viszont kitől és mikor tudták meg???
Vagy ugyan mindenki tudott róla, hogy Rudolf megmurdelt, de úgy voltak vele, hogy amíg Erős Toncsi nem mondja be, addig pont leszarják a témát??:)))
De jó, már korábban tudtak róla, OK. Na de azt honnan tudták, hogy a hírműsor riportot közöl erről, és oda kell ülni megnézni?
Meg egyébként is, ha már korábban tudták, hogy Rudolf megmurdelt, akkor mi a fütyiért meredt mindenki halálravált/döbbent arckifejezéssel Erős Toncsira?
Nyilván kiadták a BK Tesco-gazdaságossági Igazgatósága „Sika-kasza-léc” Kapitalista Brigádjának, oldják meg valahogy nagyon gyorsan és olcsón, hogy az egész ház egyszerre tudomást szerezzen Rudolf haláláról, és végtelen fantáziájukból erre futotta (a gyorsaság és az olcsóság megvolt, hogy az egész egy orbitális baromság, arra meg szartak nagyívben, ahogy szoktak)…J
Szinte biztos, hogy Ádám partra húzta Rudi holttestét, mivel másképp nem azt mondta volna, pláne Natasának, hogy meghalt, hanem hogy keresik. A hozzátartozókban az utolsó percig él a remény, hogy hátha a vízben eltünt még él, akkor is, ha ez józan ésszel elképzelhetetlen... De Rudit nem kellett keresni... :S
Pedig én bírtam őket együtt, eszembe se jutott, hogy a szinészek közt nincs meg az összhang... Mindegy, az legalább biztos, hogy lesz folytatás, megkedveltem a sorozatot... :-)
Luca és Bandi állítólag hajnalig ropták, de akkor még ők se tudtak semmiről...
Na, erre most konkrét dolgokkal tudok reagálni! :-)
Nóra és Szonja beszélgetéséből lehetett tudni: az ügyvédnő biztosan nőtt a lánya szemében, amiért nem rángatta haza magukkal, hanem hagyta bulizni,
Miki pedig mondta Balázsnak, amikor éjjel beállított, hogy nem zavar, mert Bandi még nincs otthon, elment Lucáékkal még valahova bulizni!
Mi nézők az egészből még csak azt tudjuk, hogy Zsoltot egy pincér kaparta össze a korláttól, Ádám tudja, hogy Rudi meghalt és száraz ruhában keveredett haza, valaki pedig szólhatott a hatóságoknak, mert tény: a híradó már ráharapott!
Egy dologgal tudom magyarázni: "eltáncolták az időt" és a csokordobást is majdnem elfelejtették és mintha már búcsúzkodtak volna, hogy mennek a reptérre, amikor az ifjú asszony a mikrofon elé perdült és rázendített! A kis hülye azt hitte, hogy a násznép mennyire élvezi, pedig már sokan feszengtek: volt, aki az óráját nézte, hogy meddig vernyákol még a nő, volt, akit szorított a cipő, a csillagokat látta, pedig nem is nézett az égre, volt, aki már az x-edik potya piát itta. Alízka meg csak dalolt, dalolt, dalolt, sokadszorra ismételve a refrént, mintha "fennakadt volna a lemez", Krisznek úgy kellett lerángatnia a hajóról és betuszkolnia egy taxiba, még el sem tudtak köszönni a "tájföldiektől" sem, nem még Ruditól, akiről azt hitték: már régen Natasával "ugatják" a Holdat!
Jaaa, hogy ebből nem mutattak semmit? Miért, azt mutatták, hogy a sok piával, kajával mi lett? Miért akart inkább kaját rendelni másnap reggel Vili bácsi és Bözsi és miért zabálta tele magát Gizi? Ugye, hogy nem mutatták! ...mert a 2 x 10 percbe nem fér bele minden! :D
Szerintem egyenesen groteszk volt az egész! Gondoljatok bele: a nézők, különösen a Rudi fanok mennyire várták, hogy végre biztosat tudjanak a balesetről, a körülményekről, arról, hogy miért volt az egész násznép süket és vak, erre megjelenik Antónia a tragikus hírrel! Ami még nem is lett volna probléma, hiszen a híradó fele ilyen hírekkel van tele, de
azon már hangosan röhögtem, hogy
- Miki és Szonja az éjszakai enyelgés helyett kénytelen volt Balázst pátyolgatni, majd 18 órakor leül a híradót nézni, de ez még nem minden
- Nóra, Timi és Juli is szükségét érezte, hogy náluk nézze az adást, de honnan tudták, mi lesz a híradóban? ...és az ügyvédnőnek nem telik tv-re?
- és ez még mindig nem elég, mert Attila és Tóbiás is hozzájuk csapódik! Jó, Tóbiást megértem: az irodában dolgozott, hogy bepótolja amit gipszes kézzel nem tudott elvégezni, de Attila?
Sztem se a híradóból tudták meg... Nekem az a legfurább, hogy Luca és Bandi állítólag hajnalig ropták, de akkor még ők se tudtak semmiről... Gondiolom Ádám csak hívott mentőt, megjelent a rendőrség (vhonnan a tévéseknek is tudni kellett az esetről), és senki nem hallott semmit? Na ne...
Az erősen benne van a pakliban, hogy flashback-ekben fogják rekonstruálni a történteket. Ha fogják egyáltalán.... Esetleg a nyomozáshoz kapcsolódva tudok ilyesmit elképzelni.
Most hogy mondod, nekem is az volt a furcsa, hogy mit keres a valós eseményekről tájékoztató RTL-híradó ebben a teljesen fiktív és sok szempontból valóságidegen közegben.
Egyébként megint időcsavarba kerültek szegények. Vagy Kriszék mikor mentek el Velencébe? Már rögtön az esküvő éjjelén? És nem is keresték Rudit, hogy legalább kezet rázzanak vele mielőtt elutaznak? Vagy majd flashback-kel meséli el mindenki, hogy mikor és hogyan látta Rudit utoljára? És majd kiderül, hogy a vízbeesés nem is az esküvős kornyikálás alatt történt, hanem miután már mindenki hazament???
Szerintem nevetseges volt, ahogy osszegyulve neztek egy kupacban a hiradot. Eros Antonia szerepelteteset kifejezetten erosnek ereztem, egy ilyen valosagtol szurrealisan elrugaszkodott sorozatban.
Engem egyáltalán nem zavar, ha a velencei jelenetek "vetített háttérrel" készültek, nem is arra figyeltem, hanem a párocska játékára! Én elhittem, hogy a helyszínen vannak, mert el akartam hinni! :-)
A gyümölcsöstálak lakásról-lakásra "vándorlása", vagy legutóbb a menyasszonyi csokor "átváltozása" jobban zavart, mert ilyen apróságokra figyelni kellene! A kellékes ismét nem állt a feladata magaslatán, de legalább nem hervadt el a csokor, hiszen művirágokból volt, ugyanúgy, mint a folyosói cserepes virágok (anno Magdi anyus még meg is locsolta! :D).
Ezek a nászutas jelenetek egyébként eléggé semmitmondóak voltak, felesleges lett volna egy stábot ráállítani a dologra, nem is szólva a filmezési engedélyekről és egyebekről.
Nicsak a szuperigényes csatorna máris leváltotta Ubrankovicsot, mert nem játszotta jól a szerepét. De itt vazeg 20 éve mórikálhatja magát egy falusi önképzőkört is alulmúló bagázs... Fura kettősség ez a retekklubtól.
Szerintem tényleg lehet a készítőkben némi "retro-nosztalgia", lásd pl. a szereplők kamaszkorának taglalását a közelmúltban, aminek más funkciója nem nagyon volt. Egyébként pedig főleg Vili bá és Bözsi mama karakterében köszön vissza mondjuk a kései 70-es és korai 80-as évek világa, de maga a ház udvara is ezt az időszakot sugallja. Lehet, hogy ez a "néplaptopos" jelenet is afféle önkarírozós belső poén volt.
ahogy mindenki ott ült a néplaptop előtt és épp a híradót nézte
Tisztára mint a hatvanas években! Mari néninek volt a ház lakói közül egyedül tv-je, mikor jött a híradó, mindenki fogta a kisszéket átment hozzá és leültek nézni! :D
...és még mondja valaki, hogy nincs semmi humor a forgatókönyvírókban! Nagyon vicces jelenet volt!
Én még most is azt hiszem, hogy vetített a háttér. Cikkeztek volna erről, ha tényleg Velencében forgatnak, nekem gyanús volt a nagy hullámzás, meg hogy nincs senki a parton, csak ők...
Szerintem már akkor tudták hogy Rudi ott meghalt mert most ha megpróbálom logikusan végig venni akkor Natasa csak a híradóból nem tudta volna hogy Ádám próbálta meg kihozni Rudit ( de most akkor kihozta egyébként? mert csak azt mondja hogy nem sikerült, de lehet mondjuk itt gondolhat az újraélesztésre is :( ma valószínűleg majd kiderül amikor elmondja a vallomását a rendőrnek ) a másik meg hogy Vili bácsiék minek vittek volna laptopot azért a Rózsába hogy híradót nézzenek? na meg Tóbiás meg Nóra arról híres hogy Mikinél nézi a híreket , szerintem tudtak róla már csak ezt a készítők így kihagyták.
Remélem hogy Rudi "szelleme"Natasához is bemegy akár csak megérintené az arcát, már lehet abból is érezné, hogy vele van :( egyébként csak engem idegesít hogy Ádám teszi mindenki előtt hogy ő totál ártatlan?
5 perc alatt átpörgettem a tegnapi részt. Tisztára a Família Kft-s "békeidők" jutottak eszembe, amikor a stáb úgy oldotta meg a nyaralását, hogy a stúdióból kihelyezték a sztorit külföldre. Ott még védhető is volt valamelyest. De itt? Kit érdekelt szerintük a velencei, tengerparti smárolgatás, miközben idehaza lógva gagytak egy tragédiát??? És az, ahogy mindeki ott ült a néplaptop előtt és épp a híradót nézte, amiben épp bemondták a sztorit??? Hát srácok, lányok! Mindevívően gagyéria volt.
Nem gondolom, hogy Szonjának van annyi pénze, Gergő pedig éppen most "játszotta el".
Lehet, hogy Klaudia vezényletével a villa valahogy Julihoz kerül, mégis csak "maradjon a családban" jelszóval?
Ott majd elférnek kényelmesen, Petinek is lesz helye és a Mátyás király téren is előfordulnak, mert oda köti őket a munkahely, illetve a haveri kör. Mátét meg végleg bezárják a pincébe, hogy ne is lássuk többé! Attila marad a lakásban (lehet, hogy Balázsnak ad egy szobát), a bükki ház árát pedig Julinak adja. :-)
Megértem Attist, hogy kivágta ezt a Gergőt, elég pofátlan megjegyzéseket tett, mi közben folyton azért sír, hogy Attis segítsen neki...
Attól még, hogy egy beképzelt sznob farok, igencsak volt igazság a megjegyzésében. Attila tényleg inkább a maga kedvéért vette meg azt a házat, meg esetleg Tádé miatt, akinek szintén bejött a dolog. Juli semennyit se számított abban a képletben, hogy ő jól érzi-e ott magát...
A velencei jelenetekről richtig azt hittem először, hogy vetített háttér - főleg amikor a Szent Márk téren Aliz hátralépett, a galambok meg oda se bagóztak :-) - kb. a Rialto-hídtól volt meggyőző, hogy ezek tényleg ott vannak.
Ettől viszont én még nem estem hasra, rohadt nagy közhelygyűjtemény volt az egész, és a mandolinos zenét, sem a tangoharmonikást nem tudtam volna elképzelni az olaszokhoz. (Még ha nem is tudom, ott mi a népi muzsika, csak a komoly- és a könnyűzenét ismerem nagyrészt onnan...)
A hülye picsája viszont ahelyett, hogy boldog lenne, hogy végre férjhez ment, és az esküvőjénél csak a nászútja lett jobb, még egy ilyen idilli állapotban is inkább a mások életében akar vájkálni... brrrrr!
Én meg hogy a neten néztem vissza, azt hittem, hogy már nemcsak reklámot tolnak a néző pofájába kéretlenül, hanem már híreket is... :-///
Nem ez az első, hogy volt híradó a sorozatban... amikor Novák Csaba eltűnt a Balatonon, akkor is csináltak ilyet, meg azóta talán még egyszer, de annak nem emlékszek az okára.
Viszont én nem nézek már híreket évek óta - taszít az a félelem- és gyűlöletkeltés, amivel a geopolitikai eseményeket tálalják (és most nemcsak a kormányoldali folytonos migráncsozásra gondolok, hanem ahogy általában beszélnek a nagyhatalmi vezetők döntéseiről meg a fegyveres konfliktusokról, az ellenzéki beállítottságú médiában is) - ennek ellenére azt hittem hogy csak a csiga2 híradó van tele még mindig ilyen csip-csup balesetekkel, azok nem ezt tolják.
"Mint pl.: mennyi vibrátort kell becsomagolni, vagy: Aliz nem tud kávét inni."
Na jó ezek a minap voltak, de pl. korábban rengeteg idő ment al ara, hogy ne derüljön ki, Viliék mivel keresekednek, meg hogy előtte megkapták a "szállítmányt", és azt egy ideig Bandi és Luca rejtegette, stb. Sokkal komolyabb dolgokon pedig rendkívül gyorsan túllépnek, lásd pl. a különböző szereplőkhöz köthető bűncselekményeket...
Nekem az volt a röhejes, hogy pár ember kivételével mindenki ott volt a hajón, mégis a híradóból tudják meg, hogy mi történt Rudival... És tényleg, előre tudták hogy erről lesz szó, ezért ült a tévé előtt mindenki? Biztosan ezzel spórolták meg, hogy a hagyományos pletykapostán keresztül értesüljenek a "tragédiáról". Minta nagyon gyorsan túl akartak volna lépni Rudi kiírásán. Korábban többet csócsálták az ilyen eseményeket, sőt a sokkal jelentételenebbeket is, mint pl.: mennyi vibrátort kell becsomagolni, vagy: Aliz nem tud kávét inni.
Biztos jó poénnak szánták, de nekem elég gáz lett, csodálom, hogy az egyébként "belsős" Erős Antónia a nevét és az arcát adta ehhez.
És igen, néha nekem is van olyan érzésem, hogy a stáb tagjai főleg egymást akarják szórakoztatni...
Én nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, mennyire vonzódik Cs. Balázs a spirituális dolgokhoz (lásd "jade spirit fesztivál" és amiket a Reggeliben mondott). Ezt tudva már nem is lesz tőle annyira idegen ez a "szellemes" szerep! :-)
Igen, ezt nagyjából már a búcsújában is elmondta... A másik négy szerepló " indoklása", hogy mért neki kell meghalnia, elég sutára és semmitmondóra sikerült, egyedül az övé tünt valódinak... Ez a kísértés se új dolog, Lóri is kísértette az apját, Magdi anyusról nem is beszélve... Csaba is a halála után jelent meg Lacinak, bár talán csak álmában..
remelem nem csak Adamnak jelen meg..: en nem utalom Adamot meg tenyleg nem 100% ig az o hibaja ez a dolog de ezzel a hazudozassal meg hogy meg o vigasztalja Natasat meg majd Rudi gyerekeit is hat nem tudom..: kivancsi vagyok mit fog mondani a rendornek
Persze, Ádám is, ő is nagyon jól játszik... Azért sajnálom, mert iszonyú lelki teherrel küzd, nyilván nem ezt akarta, még meg is próbálta megmenteni...
Jók voltak a velencei jelenetek. Kicsit kiszabadultunk végre a Mátyás király tér fogságából. Még Aliz meg Krisztián is egész normálisak voltak így távolabb otthonról...
Na itt már mejelent a gyászoló család... Azért remélem hamar túl leszünk a temetésen és lezárjuk az egészet... Bár Ádám önmarcangolása és a nyomozás még jó ideig téma lehet... :P
Ne haragudj, de ez most személyes lesz! 23 (huszonhárom!) hozzászólásodból alig lehet találni olyat, ami nem a sorozat kritizálásáról szól! Csak nem vagy az "ellenség" ipari kémje? :D
Mi, régebbi fórumozók -az összes hibájával együtt- kedveljük ezt a sorozatot és jó "beszélgetni" a történtekről, agyalni a folytatáson, sőt kritizálni is tudunk, ha indokát látjuk! Te azonban mást sem csinálsz, csak akadékoskodsz, a "kákán is csomót keresel"!
Mi már tudjuk és megszoktuk: nem mutathatnak és nem is mutatnak minden körülményt, de ki lehet következtetni az előzményeket. Pl. hogyan került oda a híradó? Nyilván úgy, hogy Ádám, amikor sikerült kivergődnie a partra, segítséget hívott, vagy ha nem ő, egy hajnalban arra kocogó illető. Minek előre gondolkodni ezen, majd kiderül (vagy nem). A rendőr pedig egyelőre azokat hallgatja ki, akiknek közvetlen észlelése lehetett a BALESET-ről, mert valószínűleg nyitva találták a korláton lévő ajtót, vagy ha már közben valaki becsukta, a pincér, aki megtalálta Zsoltot, elmondhatta, amit látott (nyilván a pincér meghallgatását nem mutatták). A híradóban szó volt a farönkről is és arról, hogy még nem zárták ki az idegenkezűséget, ezért keresi most a rendőr Ádámot, mert azt már tudják róla: ő ugrott a barátja után. Ha mutatnák, hogy sorra kérdezgeti a ház lakóit a rendőr, akkor az nagyon unalmas lenne és a cselekmény többi szálának is mennie kell!
Én örültem annak, hogy Miki végre egy kicsit foglalkozott Balázs problémájával is, eddig úgy csinált, mintha neki semmi köze nem lenne a fia nyomorához. A kis Szonja pedig tovább játsza a földreszállt angyalt, vagy tényleg az? Ez majd kiderül.. Balázs vajon hova költözik? Mikihez? Igaz, Szonja még nem lakik ott, de Bandi maradt... Igaz, sok jó ember kis helyen elfér.. :D
Rudi ügyét nagyon hülyén zárták le... Hajnalig tatott a buli a hajón, aztán szépen hazamentek, és senki nem vett észre semmit? Ezek szerint Zsolt se tud semmit, mondjuk, ha nyakon vágták egy lapáttal, ez nem is annyira hihetetlen... Persze, majd szép lassan visszatér az emlékezete, és szépen zsarolni fogja Ádámot.. Szegény Nati meg teljesen magába van zuhanva, ez még jó darabig eltart...
Megértem Attist, hogy kivágta ezt a Gergőt, elég pofátlan megjegyzéseket tett, mi közben folyton azért sír, hogy Attis segítsen neki...
Én azt nem értem, hogy tegnap vígan elvolt mindenki. Ádi elmondta Giginek, hogy meghalt Rudi, vége, majd kövi részben hirtelen mindenki a híradót bámulta, összeült a szokásos gettókör és nézték a híradót. Mintha előre tudták volna, hogy a híradóban benne lesz... Nem onnan kellett volna folytatni, hogy Gigi ledöbbent? Velencei képsoroknak sok értelme volt.
Persze Balázs vergődésére is sok értelem időt pazarolni, biztos fizet az RTL-nek, hogy ennyit mutassák karakterét... Teleportáló rendőr is minden pénzt megér, Zsoltibácsit kifaggatta, azt ennyi, többiek vígan tudnak együttülni, mintha csak Zsolt lett volna a hajón saját esküvőjén sajátmagával.
Hmmm, ez a "le tudom rajzolni a tudatot" még elég zavarosan hangzik, ha erre gondolt, nem csoda, hogy nem tud róla "zavar" nélkül beszélni. :) Azért érdekes lenne látni, mit hoz ki belőle...
Én nem akarok vitatkozni, mert nem tudom, mit értesz az alatt, hogy "a hajó a parton volt végig"? Ez a hajó -felépítésénél fogva- csak a parttól jó pár méterrel beljebb, a nyílt vízhez közel tud lehorgonyozni, mert nem csak felső fedélzeti szintjei vannak, hanem alsó része is, ami félig-meddig már a víz alatt van, a hajó merüléséhez pedig kell megfelelő vízmélység, ezért van az, hogy a parttal a hajót pallóval kötik össze (azon járkált le a násznép a part menti erdőbe, ezért-azért).
Off.
Egyszer nyaraltunk Budapesten egy ilyen hajón, a kabinokban emeletes ágyak voltak és az alsó ágy már a vízszint alatti részen volt, a kabin ablakán kitekintve szemmagasságban volt a víz. Az első fedélzeten volt az étterem és a közösségi terem, a felsőn a disco. Nem sírom vissza azt a nyaralást, mert az egy héten át "halálfélelmem" volt, amikor azokon a pallókon át kellett kelni a hajóra, ami annyira imbolygott a lábunk alatt, arról már nem is beszélve, amikor a kabinban kellett aludnunk! :-)
Igen, én is csak lestem, hogy pl. Tóbi és Kristóf is a parton sétálgatott, meg Ádám is ott beszélgetett Gigivel, nyilván már a szertartás után. Persze lehet, hogy a vacsorát később szolgálták fel, ki kellett tölteni az időt. És igazából Aliz álma volt a hajó, de ez akkor is elég furcsa.
Szerintem Zsolt a hirtelen támadástól mentális sokkot élhetett át, ezért nem emlékszik semmire - legalábbis egyelőre, ez még változhat. Ezért úgy gondolom, hogy hiába tette Zsolt a szert Ádám poharába, az, aki pontosan tudja, mi történt Rudival, nem más, mint Ádám. Igaz, valamennyire ő is be volt drogozva, de felfogta, mi történt.
"Azért döntöttünk így, mert tovább kell mennem. Mindkét oldalon kihoztuk ebből amit lehetett. Van egy hosszú távú célom és még tanulok zavar nélkül beszélni róla, de a döntést lényegében ez hozta meg. Egy másik oldalamat is szeretném megmutatni a későbbiekben" - nyilatkozta Csórics Balázs
Zavar nélkül? Miért? Csak nem pornószínész lesz? Egyébként mi lehet még, ami zavarba hozza? Politikus? :-)
Róka Rudi exneje kapcsán még az az ijesztő lehetőség is megvan, hogy a bűntudattal teli hímringyó próbálja majd vigasztalni - néhány fontosabb részt persze elhallgatva, amiből kiderülne, hogy miatta esett a vízbe, esetleg úgy elferdítve, hogy zsótiabéka volt a hunyó - és nem is eredménytelenül...
Én ott értettem a pap bácsi jószándékát, de annyi belátása lehetett volna neki, hogy attól még, hogy valaki nagy ember, még lehet eszméletlenül ronda a kézírása...
A BK-ban mutatott hajó a parton volt végig, hisz állandóan lejártak róla a partra, meg hazamentek akik nem akartak maradni. Mi volt a pláne hogy hajón vannak? Akár a parton egy sátorban is lehettek volna, ugyanaz.
Persze, megváltoztatni nem tudjuk, csak úgy vagyunk vele itt jó páran, hogy ha ekkora felhajtást csaptak az események körül, akkor csinálják meg normálisan. No nem mintha emiatt nem tudnék aludni, csak ezek a bakik hiteltelenné teszik az egészet...
Már nem emlékszem, hogy anno amikor Balázsék a Trabanttal belehajtottak a Dunába és állítólag a srác belefulladt, volt-e ilyen "kivonulás" és "kutatás", de szerintem ott sem csináltak semmilyen felhajtást a tragédiából!
BK barát! Szabadságon vagy? Esetleg nicket váltottál? Annyi magyarázatra szoruló dolog van, segíthetnél! :-)
Sajnos én nem tudom "kikockázni", talán valaki megteszi, hogy eloszlassa a kételyeket és ne találgassunk!
A videó legelején látható a hajó hossza, fedélzeteinek száma és az: a hajó már a nyílt vízen horgonyoz, ahol már elég magas a vízszint és a felvétel feltehetően a május végi "zöldár" idején készülhetett, amikor a folyó éppen áradt.
Ha ott Rudi háttal beleesett a vízbe, rá egy farönkre, nyomban eszméletét vesztette, a testét tehetetlenül vitte a víz, úszó legyen a talpán, aki utóléri és kimenti, nem pedig egy bedrogozott, feldühödött, vézna srác!
nemrég még azon sírtunk itt, h milyen unalmas Rudi meg folyton csak a habtestét mutogatja, és mennyire nem illik Natasához. (tényleg nem illett hozzá, Alízhoz inkább)
na meg ilyenkor a család hazaviszi a felesleges kaját, sütit. az lett volna az életszerű, ha Bözsiék maradnak ott a legvégéig és mindent elcsomagolnak.
Ezek mind valós problémák a sorozattal kapcsolatban, de csak arra jók, hogy bosszankodjunk, megváltoztatni úgysem tudjuk a látottakat, a nem látottakat pláne nem!
Miért figyeltek volna ilyen "apró részletekre", ha olyan hétköznapi dologra nem fordítottak figyelmet, hogy BÖZSI MAMA NEM HAGYOTT EGY LÁBASKÁNYI TÖLTÖTT KÁPOSZTÁT SEM a hűtőben, pedig a próbaebédnél is telefőzte azt! :D
Azt, hogy maga kérte a távozását, a Rudit eljátszó színész is megerősítette. "Azért döntöttünk így, mert tovább kell mennem. Mindkét oldalon kihoztuk ebből amit lehetett. Van egy hosszú távú célom és még tanulok zavar nélkül beszélni róla, de a döntést lényegében ez hozta meg. Egy másik oldalamat is szeretném megmutatni a későbbiekben" - nyilatkozta Csórics Balázs az oldalunknak.
A lényeg a részletekben rejlik, kihozták a karakterből amit lehetett, ebben már nem volt több! Kibékült Natasával, hogy egy kis semmiségen ismét összevesszenek? Nála lesznek a gyerekek kéthetente? Esetleg elkapják Zsoltot a festménybiznisszel kapcsolatban? ...kit érdekel!
Egyébként ennyit a 4 és fél év alatt összesen nem foglalkoztak a nézők Rudi karakterével, mint az elmúlt pár napban! Lásd facebook-on is száz fölötti hozzászólás egy-egy linknél!
Az első snittben látszott, de a rávágott két másikban - ahol a már vizbe esett test újta belecsobban a vízbe - nem látszott. Ne szépítsünk a szaron, könyörgöm!
na meg az egész hajó nem volt túl nagy, hogy ne látszódjon, hogy baleset történt.
1. ha Ádám kihívta a rendőrséget, mentőt, akkor már mindenkinek tudnia kellene, mi történt, hisz tele lett volna velük a hajó.
2. ha Ádám nem hívott semmit, akkor nagy szarban lesz, mert emberölésért elítélhetik. és mit csinált Rudival, elásta? azt nem hiszem, h ne tudta volna megfogni Rudi testét, hisz alacsony volt a víz, a parton állt a hajó.
teljesen jól látszott az a farönk. persze megértem, ha valaki fél szemmel nézi csak (én is gyakran csinálok mást is közben), de akkor meg nem kell butaságokat írni.
Ez a szar nem az nézőknek készül, még csak nem is a bepalizott szponzoroknak. Egyedül a saját szórakoztatásukra. Hogy rázná agyon mindet az ipari áram...
Igen, ezeket hoztam fel én is korábban, több sebből is vérzik, ahogy ábrázolták az eseményeket.
Nekem az nem fér a fejembe, hogyan képzelhetik, hogy egy ilyen nem túl nagy hajón egy üvöltözéssel párosuló dulakodás hogyan nem jut el az emberek hallásküszöbéig, még akkor is ha elragadtatva hallgatják Aliz "korniykálását". Pedig Natasa a fedélzeten is van, ugyanazon a szinten, ahol a verekedés is zajlik, mégsem hall semmit.
A másik probléma pedig Ádám. Ugye Rudi lényegében miatta esik a folyóba (ha nem is ő löki bele ténylegesen). Beleugrik, a vízbe, hogy kimentse, de nem szól senki másnak a jelenlévők közül, hogy segítsen, mentőt sem hív. Rudiról nem tudjuk, pontosan mi történik vele (lehet, majd flashback-ekben mutatják), talán elsüllyed, talán elsodródik, mindenesetre Ádám kudarcot vall. Valahogy kikecmereg a vízből (gondolom, távolabb a hajótól). Valahogy megszárad, mert már nem csuromvizesen látjuk, de még ekkor sem szól senkinek. Mindenesetre senki sem hiányolja (ahogy láthatóan Rudit sem), pedig fotósként ő örökíti meg az eseményeket. Aztán megjelenik a házban, senkinek nem tűnik föl, mennyire csapzott a külseje, pedig több szintet kell felfelé mennie, persze lehet, hogy liftet használ. Gigi is amikor belép hozzá, rögtön kérdőre vonja, pedig látszik, hogy milyen állapotban van. Ezt ennyire nem gondolták végig?
Natasa reakciója sem teljesen logikus, az egy dolog, hogy próbálja hívogatni Rudit, de az, hogy sehol sincs, szöget kellene hogy üssön a fejébe. Persze lehetne Petrával is, de azért körbekérdezhetne, hogy látta-e valaki.
Meg egyáltalán, hogyan tértek haza a vendégek az esküvőről? Mindenki elkülönülve, el sem búcsúzva a többiektől? Pedig elvileg mindenki nagyjából ugyanoda tért vissza, kivéve Balázst, aki a villába. Meg a Fekete család bónusz tagjai (Tünde, Orsi, Noémi), akik pedig nyilván egy szállodába.
Látszott, de kurva szarul vágták meg, mert a farönkös snitt volt az első snitt - ahol kvázi gerinccel rázuhan és ezzel bele is érkezik háttal a vízbe, majd utána még volt kettő rávágás, ahol újra beleesett, de ott nem volt alatta semmiféle farönk...
Nem csoda hogy nem egyértelmű a nézőnek. Mert hát elkúrták, ahogy kell.
Biztos kihívták a Medicopter117 légimentőket is, csak a rendezők számára fontos volt mutatni Balázs szerelmi bánatát vagy megtudni, hogy jótékonysági levélírásba kezd a sikkasztott nyugdíjasotthonos vagy a webszexshopos papa.
de ha Ádám nem is tudta kihúzni csak szólt valakinek hogy Rudi belesett a vízbe, csak úgy magtól nem dönthette el hogy meghalt..és akkor majd semmi szervezet nem tud róla hogy Rudi ott a Dunában meghalt csak eltemetik? :/
Zsolt is kiabálhatott volna hogy jöjjenek ide nem tette! FURA!
Zsolt a tegnapi részben elmondta Giginek: semmire sem emlékszik, nem tudja mi történt, egy pincér "szedte fel" a hajón, sérült nyakkal!
Valószínű, hogy a tarkójára mért ütéstől elvesztette az eszméletét, de mi nézők láthattuk, hogy nem volt elájulva, amikor Ádám és Rudi verekedett, csak nem tudott felkelni. Más lehet a háttérben, majd kiderül (vagy nem)!
Te nézed is a sorozatot, vagy csak olvasol BLIKK és hasonló cikkeket?
Ádám bedrogozva esett neki Rudinak, aki szemmel látható, hogy erősebb volt Ádámnál, csak ugye Rudi (Ádival ellentétben) a lenyugtatáson volt, nem a péppé verésen.
Láttad a bevágást (ha néznéd a sorozatot), hogy Ádi ott majd beesett vízbe a dulakodás hevében, csak Rudi felszedte (vélhetően ekkor nyitott ki az a csapóajtó), s szerencsétlen mozdulat miatt aztán Rudi esett bele a vízbe, gerincét telibe találva egy farönk.
Azt gondolom, hiába bosszankodunk, már régen leforgatták és majd apránként próbálják nekünk beadagolni a történteket, vagy minden feledésbe merül és nézhetünk mást!
Emlékezzünk csak: hogyan "halt meg" Balázs! Akkor sem mutatták, hogy keresgélik a folyóban, volt-e mentő, katasztrófavédelem, búvárok stb. Közben pedig...hogy is mesélte el utóbb Balázs: kiúszott és ott ücsörgött a rakparton?
Nem zárom ki, hogy pár hónap múlva, -ha Csóricsnak nem jön be az "élet"- egyik reggel kijön a fürdőszobából, mert visszaírták! :D
Azt pedig, hogy Ádám nem cselekedett (nem értesítette a mentőket stb.) még nem tudjuk, de egy kábítószer hatása alatt cselekvőtől/nem cselekvőtől nem tudom, elvárhatunk-e józan ésszel cselekvést! Ismerve a forgatókönyvírók "fantáziáját", lehet, hogy az ő karakterét is a béka segge alá írják és most ő lesz az, akit mindenki szidni kezd, mert "gyilkos"!Zsolt meg ebből is kijön, mint minden másból, mert "szegényt jól fejbe verték"!
ezt a butaságot azok írják, akik nem látnak a szemüktől. Rudi nem azért esett le, mert Ádám lelökte, hanem, mert kinyílt az a kis ajtó. és nem azért halt meg, mert nem tudott úszni, hanem, mert ráesett a farönkre (eszméletvesztés, stb.)
Vili bácsiék ennyi cuccot raktároznak otthon? Jön 35 megrendelés, és azonnal, aznap tudják feladni? Számlákkal, dobozolva? Mivel volt egyszer adóellenőrzésük, akkor ez egy vállalkozás, amit nem egyszerű felszámolni.
Sziasztok! Nem értem mi ez nagyon mű volt az egész hisz Rudi erősebb testalkatú mint Ádám...És mégis Ádám lökte be Rudit.És az eskűvön senkisem hallota meg az obégatást meg a verekedést. Zsolt is kiabálhatott volna hogy jöjjenek ide nem tette! FURA! :/ És végül nem is vitték tovább a szálat
A Színház- és Filmművészeti Egyetem, zenés-színész szakán végzett színművész (nem celeb!), a terveiről beszélt.
Rövid, tömör, és kedves volt!
Nagyon sajnálom személy szerint, hogy ez így alakult, és nincs már mit mondanom, csak annyit, hogy kívánom, hogy érje el a kitűzött célojait, úgy, ahogy megálmodta azokat!
Sok sikert és örömet, boldog, perceket, éveket, életet Csórics Balázs!!
Rudi beleesett a vízbe, Ádám utánaugrott, és ez lett belőle? Ez? Ha már nem találta a vízben (és nem tudta kihúzni), hogyhogy nem obégatott, ordított, felverve mindenkit ötmérföldes körben, hogy "Ember a vízben!"??? És ha már ő maga kimászott, rögtön segitséget kellett volna hívnia, mentőt, rendőrt, tűzoltót... senki nem azt kérdezte volna tőle, hogy "Te lökted be?"...
És olyan nagy volt az a hajó, hogy az egyik végén nem tűnik fel, hogy a másikon valaki a vízbe esett? Vagy Aliz kornyikálása mindent elnyomott?
Ezen a sztorin több lyuk van, mint egy darab ementáli sajton...
A netnek hála jóideje egyetlen mp-nyi reklámot nem kajáltam már be annak érdekében, hogy lássak akár csak fél percnyit is ebből a retekből. Így felőlem éhen is dögölhetnek. Nem fogok miattuk többet költni a bótban. Maga a szarozat pedig innentől fogva egy szót sem érdemel többé.
Tudat alatt irtam, ugy felbaszott az egesz, ha a telefonom a vizbe esik nagyobb felhajtast csinalok. Egy ember esett a vizbe! Adam meg huppogve elmondja Giginek masnap reggel, verlazito.
Hat ez durva, beleesik vmi a vizbe es a masik ember csak ugy otthagyja? Szepen hazasetal es elbogi h Rudi meghalt?? Ez most komoly? Ki a faszom irja a forgatokonyvet?? Se rendor, se mentok, se semmi?? Budapesten vagyunk bassza meg, nem egy zsakfaluban a Borsodban😡
Szegyen es gyalazat, h ezt igy gondoltak megoldani. Ez mar komolyan elmebaj a sorozatirok reszerol. Nonszensz😔
El se tidom kepzelni hogyan fogja fogadni...de Adam csak hivott mentot meg rendort , mert ha nem talalta Rudit akkor se hagyhata csak ugy ott, mert akkor az mar tenyleg gyilkossag...es mit mond otthon mert akkor h ok 'verekedtek' azt nyilvan kihagya..de akkor mit mondhat Rudi bena volt es beleesett a vizbe?de nem hivtam segitsegett otthagytam? :O
Balázs fájó szívvel kénytelen lezárni a Hanna-korszakot. Attila a válás miatti frusztráltságában összerúgja a port Gergővel. Vajon kiderül, hogy Ádám felelős Rudi haláláért?
csak most megint beharangoztak es semmi..kb ezert vartam ma hogy hazaerjek hogy vegre veget vessunk a talalgatasainknak a mai resz utan erre mivan? A nagy semmi..remelem holnap legalabb kiderul valami foleg Natasa szamara : csak most ertitek Rudi foszereplo volt es most kiraktak es akkor ennyit nem erdemelt..bezzeg amikor a robi halt meg kb mas se volt benne, mindenki csak errol beszelet csak ez volt a lenyeg...
Utolsó 2-3 percben volt szó a balesetről mikor Ádika megjött, Gigi kérdőre vonta volna Zsolt sebe(i) miatt, csak Ádám sírdogált, s akkor mondta el Giginek, hogy Rudi meghalt.
Úgy kellett volna kezdődnie, hogy Natasa 1-2 percig szidalmazza Rudit, hogy megjött, éneklésnek vége, vastaps, aztán Ádámot mutatni, ahogy a vízben keresi Rudit.
De többet tudtam meg a Miki-Szonja szálból ma kb...
Az is rohej hogy bevolt harangozva hogy a mai reszbol megtudjuk mi tortent ott erre megint ugy fekszunk le hogy semmit nem tudunk csak amit eddig is hogy Rudi meghalt..ehelyett nezhetuk hogy 35 rendeles kaptak vili bacsiek na Balazska szenvedeset...en erzem csak ugy hogy ennek a resznek epp hogy majdnem minden pillanatanak inkabb a balesetrol kellett volna szolnia?
Egyiket sem! Már megszokhattuk, hogy "a barátoknál" mindent ilyen egyszerűen, intéznek el! Az is elég hihetetlen, hogy a tarkóján, vágott sebből vérző Zsoltot a pincér -aki megtalálta-minden elsősegély nélkül útjára engedi! ...és remélem, legalább Ádám felszerelése -ha elem nélkül is-, de meglesz a hajón! ...és a "tájföldi vendégek" olyan gyorsan elmentek, ahogy jöttek! :-)
MÁS! Vili bácsi kaját akart rendelni, amikor a rengeteg étel ott maradt a hajón! :D
Ráadásul a csokor is átváltozott! A hajón egészen másképpen nézett ki az a menyasszonyi csokor, mint reggel a konyhapulton. Onnan tűnt fel, hogy eléggé megfigyeltem: művirág volt mindkettő, különösen a hajón lévő csokron látszott nagyon! ...és ez a Natasa arcra most nagyon hasonlított az anyjára, az elmaszatolódott "ünnepi sminkben"!
Azt nem tudom, hogy mennyi ideig várta Rudit a hajó hátuljában, de az tény: a háttérből hallatszó madarak éjjel nem csivitelnek-csacsognak így. Ezt onnan tudom, hogy nálunk a kertben laknak a "rokonaik" és mindig hajnali 3 és 4 óra körül kezdik rá! :-)
Elmondják mindenkinek, sírnak 1-2 részt + 1 rész temetés és megy minden tovább, s a nagy hír vagy a Vibrátorék abbahagyták a bizniszt, vagy válik a padlásk.rva és Attila.
hat ez igy remek erre varatak minket egy hetvegen hogy a vegen elmondjak 2 percben hogy Rudi halott amit mar mondjuk kb mindenki tudott penteken este is...
Aliznak az az "éneklése"... nem tudom, mi a rosszabb, ha playback volt Stefanidu Janula közreműködésével, vagy ha tényleg Nagy Alexandra próbálkozott... jobb tömegoszlató eszköz, mint amiket a rendőrség manapság használ, de az biztos, hogy azoknál is kevésbé humánus... :-P
Azt nem láttam. De a zöld egyberuhája nem éppen volt alkalmi viselet...
A csokordobásnál sokkal érdekesebb volt, hogy alacsony belmagasságú fedett helyen hogy tudott Aliz úgy dobni, hogy nem akadt bele a plafonba... mint a vicc Robin Hood-ról, aki a halálos kérte íját és nyilát, majd mondta hű embereinek: "ahová e kilőtt nyilam leesik, oda temessetek el". Majd a vesszőt az íjra illesztette, s utolsó erejével megfeszítette az ideget...
...és így temették el Robin Hood-ot a szekrény tetején! :-DDD
A hímringyót nem kell mentegetni, csak annyival tart előrébb, hogy már nem kúrogat pénzért idősebb nőket, de attól még egy aljas és gyáva figura maradt, aki folyton csak kémked, spicliskedik, feljelent, és játssza mindenkivel szemben az eszét - meg persze el van szállva magától, hogy ő mekkora művész, holott majdnem ugyanakkora tehetségtelen senki, mint a paprikajancsi. (Milyen fotós az már, aki munka közben el kell hogy menjen "elemér"... :-) :-((( )
Sokkal nagyobb igazság lett volna a földön, ha ez pusztul a vízbe és nem Róka Rudi, aki még ha nem is egy észlény, és nem is mindig egyenes, akkor is ezerszer jobb ember nála...
Én is mondtam, hogy rég rossz, ha egy ilyen alak a testvére...
Petibohóc viszont csak szívjon vele. Vagy inkább főjön puhára a szaunában... mindig mondtam, hogy az éjjelnappalbudapestes lali megfelelője a kölyök, az is járt már úgy...
"...Arra is kíváncsi vagyok, kinek a nevén van a lakás?!..."
Azt nem csak bérlik?
Ami Attilát illeti, már a sorozatba lépésekor "unszimpi" volt a karakter és itt a "pótapáskodás" se tette szimpatikusabbá, egyébként is Mátét olyan gyakran "bújtatták" a szobájában (szekrényben), hogy nem is értem sokszor amikor Mátéról szótejtenek mindig csak látatlanban teszik. Nem lehetne már kicsit gyakrabban szerepeltetni Juli legkisebb gyerekét?
Juli karaktere hát olyan amilyen, még jó, hogy csak egy szerep és az "életben" remélem nem kurvázzák le a Mérai Katalint, ahogy annak idején Larry Hagmant is "megverte" egy öregasszony egy szupermarket parkolójában mert azon a héten éppen ocsmány volt Jockey Ewing-ként :)
Lehet, hogy ez még nem a "válóper", hanem előzetes megbeszélése a "közös megegyezéssel" történő válásnak és ennek okán kikérték Máté véleményét is, de valószínűbb, hogy a kölyök kerek-perec kijelentette: "Attila mamát" választja!
Érdekes is lenne, ha Nóra lenne bármelyik fél (feltételezem, hogy inkább Juli) ügyvédje és "kiteregetnék a szennyest":
- Attila: nézze meg tisztelt bíróság, milyen anya az, aki helyett mosni, főzni kell a gyerekére, az iskolába sem képes elmenni érte, tőle napokig ott maradhatna,
- Juli: tisztelt bíróság, milyen apa lenne az, aki évek óta felé sem néz a saját gyerekeinek, hogyan tudná megfelelően nevelni a más gyerekét? (hiszen még csak utalást sem hallottunk soha arra, hogy talán az anyjuk eltiltotta őket az apjuktól. Egy fél mondattal elintézhették volna, hogy a néző ne aggódjon emiatt!) :-)
Érdekes ez a haszonélvezeti jog, nincs megszabva sehány év mint az özvegyi nyugdíjnál (10 év), vagyis, ha fél éve elvett a szülőm valakit, meghal, hiába öröklöm a lakást, haszonélvezeti joga van a házastársának, még akkor is, ha közben újra házasodott...
Itt is, hiába örökölték András gyermekei a lakását, semmit sem kezdhetnek vele, amíg Juli él.
"Júliát megrázza, hogy Máté, Attilát választja helyette."
Ha az áram rázná meg Julit, az sem fájhatna jobban, mint az, hogy a gyereke, a pótaput választja.
No, de Juli ezért, "nagyon megdolgozott!" :D Azaz, a fagyi visszanyalt, kedves üzletasszony. Kíváncsi vagyok, hogy ki marad majd, a lakásban?! Én, Attilának drukkoltam eddig Juli ellenében.Juli jól megdolgozott azért, hogy ez legyen a kialakult vélemény. Amit Andrással csinált, ahogy ugrált egyik Berényitől a másikig, nálam nem aratott sikert.(Persze, tudott ő szüzike is lenni, amikor a szerb kliensük a lábait nézte, milyen hisztit vágott le?!)
Egyébként, egyik sem érdemelné meg a lakást!(Majd a bíróság úgyis eldönti.) Attila (remek pótapa volt, nem vitás!), de ő sem volt egy szent.Először is a nagybeteg Miklóstól "elvette" Nórát, eljátszotta Timi tökéletes pótapját, addig meg a padláson csöcsikézett Julival, így játszhatta tovább a pótpapát Juli gyerekeinél.Eredményesen, hiszen Máté őt választotta. (A saját gyerekeit, meg nevelje aki akarja)
Szóval, Attila már első, hívatlan megjelenésével, kényelmesen beleült a Berényi családba. Mint "tökéletes üzletembernek", azért, az ő keze sem volt, olyan patyolat tiszta. Amit pedig Berényi Ágnesnek összeasszisztált, falazott, azt fehér ember nem felejti el. Ahogy a megszeppen Lizát (?) vitte a repülőtérre, de nem mondta meg szerencsétlennek, hogy az úti cél Németország, ahogy Ludwiggal kapcsolatban hazudozott és ismét csak falazott, halottat ásott ki nyomozó létére, ez nem egy felejtős valami!!
(Ágnesnél annyival különb csak, hogy legalább nem szándékosan csöppent a családba, mint Ágnes testvér, aki nálam, a "hazugságok csúcstartója"
(Egyébként, már, nem hívom Attilát, a kárpátok James Bondjának sem, mert most figyeltem meg, hogy Perce Brosnan sokkal szebb nála! :D)
Juli is csak beleült a készbe, Andráshoz, úgy ült a készbe Attila is.
Persze, ez csak az én véleményem, tiszteletben tartom mások eltérő véleményét!
Arra is kíváncsi vagyok, kinek a nevén van a lakás?!
A kettő szerintem nem zárja ki egymást. Értetlenkedik egy sort, hogy miért őt vádolják a belökéssel, miközben ő "nem követett el semmit", csak épp arra járt két koktélozás közben, ahol Rudi a nagy semmittevésében "valamiért" a vízbe került. Ő maga csak kimenteni akarta... De ezek a galád házbanlakók tevőlegességgel vádolják.
- Aliz és Krisztián hazatérnek a nászútról, és szembesülnek az esküvőjük után történt tragédiával.
nagyon kiváncsi vagyok, hogy miként akarják majd beadni a nézőknek, hogy a tesócimbi Krisznek hogyan nem tűnik fel a csobbanás utáni további buli időben, hogy Rudika nyom nélkül eltünt a partyról...
"Júliát megrázza, hogy Máté Attilát választja helyette."
Attis hivatalosan örökbe fogadta a Szekrénylakót, van egyáltalán hivatalosan szülői felügyeleti joga?
Mert ha nem, akkor Máté nem válogathat, annál kell lennie, akinél a szülői felügyeleti jog van, az pedig Juli.
De egy 14 éven aluli gyerek egyébként sem válogathat, annál kell lennie, akinél a bíróság a váláskor elhelyezi, ebben az esetben pedig Magyarországon ez 99,99%, hogy Juli lenne.
megkerdezhetem higy ilyen boven leirva hol olvasod az elozeteseket? Adam meg a honap vegen se fogja elmondani senkinek hogy mit csinalt? Zsolt nem mondja el senkinek? Tobiasnak igaza van,sztem Natasa elegge kiakadna ha latna hogy rajta kivul mindenki boldog..
Na de választhatja? Nem kérdezik meg szerintem ilyen esetben. Ha viszont őt választja, akkor Juli megy a lakásból, amúgy sem hiszem, hogy az ő nevén van.
Héten történik: Péter is besétál Szonja és Gergő csapdájába. Tóbiás úgy érzi nem ildomos Natasa arcába tolni boldogságukat Kristóffal. Zsolt belátja, hogy az elvonási tünetei miatt nem maradhat Gigi közelében. Gizella kompromisszumos megállapodást köt a kiadójával. Júliát megrázza, hogy Máté Attilát választja helyette. Miklós bebizonyítja Szonja előtt, hogy van szíve. Ádám továbbra is titkolja a tragédiában játszott szerepét.
remelem lesz annyi eszuk az iroknak hogy mig mondjuk Alizek naszuton vannak , Norat kuldik Natasanak segiteni hisz vegulis o is ugyan ezt elte at o is elvesztette a szerelmet es szerintem o lesz az egyeduli aki segithet Natasanak ebben a helyzetben mert o tudja mit erez..:(
Nem akarom Ádámot mentegetni (majd megteszi Nóra), de ha az a szemét Barta nem drogozza be és nem provokálja azzal, hogy fogdossa Gigit, nem történik meg mindez!
Amikor Zsolt rátámadt Krisztiánra és felgyújtotta a Rózsát, úgy emlékszem,. nem drog hatása alatt, csak begyógyszerezve (vagy a gyógyszer hiánya miatt) viselkedett úgy, mint egy állat, majdnem agyonverte a saját öccsét! Ráadásul ő még a drogot is kipróbálta, tehát pontosan tudta, mit tud kihozni egy emberből! A magam részéről mindenért őt okolom, remélem a végén legalább ő nem ússza meg a gonoszságait és meglakol érte!
Sajnos addig még sok víznek le kell folynia a Dunán! :D
Ahhoz képest, hogy be volt "lengetve" Solti Ádám lép ki a sorozatból, rendesen "megkavarták" a valóságot (ami a sorozatba történt), kicsit ki is vagyok akadva Rudi figurája jobban kedvelhető volt a stiklieivel együtt
Az előzetes szerint Ádám azt mondja Giginek: "Miért viselkedik mindenki úgy, mintha én löktem volna Rudit a vízbe?"
Azaz ezek szerint Bartha lesz az az egy ember (már Ádámon kívül), aki pontosan tudja mi történt, de ezek szerint nem fogja elmondani a többieknek, és akkor Ádámot akár gondatlan emberöléssel is megvádolhatják.
Vagy lehet, hogy alkut kínál Ádámnak, tanúskodik mellette, de csak akkor, ha Ádám leszáll róla.
igen Zsoltnak is hatalmas koze van a dolgokhoz de azert Adamnak is..es nem Rudi logatja ki hanem megfogja hatulrol adam rudit es o pedig csak leloki magarol..igen annak is nagy szerepe van hogy nyitva volt azaz ajto..de azert Adamnak is koze van
Ezt, -az Ádámot és Rudit is kedvelő nézők nevében kérdezem- ugye nem gondolod komolyan?
Rudi halála akkora baleset volt, amekkora nem lett volna az, ha Ádám esik a vízbe, amikor Rudi kilógatta! A verekedés hevében kinyílt a rosszul bezárt ajtó a hajó korlátján, amit előre nem láthattak, nem tudhattak!Ádám nem lett volna ekkora "állat", ha Zsolt nem drogozza be!
Egyébként azt sajnálom, hogy Zsolt nem egy fél méterrel távolabb rogyott össze, mert akkor őt "siratná" most valaki, hiszen az az ajtó az ő súlyától is kinyílt volna! :D
Szerintem Rudi megerdemelne hogy rendesen elbucsuztassak ha mar igy kiirtak hisz o fo szereplo is volt..en remelem hogy ha korhazba viszik Natasa vele megy es el tud majd tole koszonni remelem ennyit legalabb kapnak majd ketten...a teves bovitetted elozetes szerint Natasa Adamnak sir hogy o meg soha nem szeretett senkit igy ,Adam meg hogy rudi jo ember volt, tuti nem mondta el hogy kb o lokte le rudit mert ha ezt tudna Natasa biztos nem neki sirna..nagyon remelem hogy kapni fog egy rendes erzelmes es kicsit talan vicces(amilyen a karaktere is volt) bucsuzast : lehetne mar hetfo este ;) :D
Az előzetest látva az a gyanúm: ismét átugrottak jó pár részletet és soha nem fogjuk megtudni, mi, hogyan történt! A nézők fantáziájára bízzák, hogyan képzelik el az ifjú pár, majd a násznép távozását! :-)
Nos, szerintem:
- azért nem tűnt fel Rudi távozása, mert tudták, hogy Natasa az "éjféli randevúra" ment és azt gondolják, annyira egymásba gabalyodtak, hogy még a búcsúzást is lekésték, nem akarták megzavarni őket, ezért mentek ki a reptérre "szó nélkül"!
- Natasa pedig azt hitte, hogy "sajtból van a Hold", annyira rácsodálkozott, hogy csak reggel ocsúdott fel és hitte azt: Rudi mégsem szereti, szó nélkül hazament!
- a násznép pedig szép csendben, apránként elszivárgott, észrevétlenül, mert senki nem akart maradni rendet rakni, azt sem bánták, hogy a sok kaja ismét pocsékba ment, mint a próbaebéden, a villában!
Ha mégis másképpen történik és látunk az egészből valami apró részletet, vagy legalább szóbeli utalást, az csak a "véletlen műve"! :-)
Ám legyen, hogy azért nem hallották s verekredés zaját és az azt kísérő üvöltözést, mert Aliz hangja annyira betöltötte az étert. De hogy Kriszék ne vegxék észre , hogy a mindig közelükben levő Rudi nincs sehol, az elég nagy baki. Hacsak tényleg nem indul a gépük Velencébe, de akkor is úgy illene, hogy el akarjanak búcsúzni tőle...
Apropó drog! Nem emlékszem, honnan van Zsoltnak ismét egy zacskónyi drogja? A kék tablettákat Gigi szerzi be neki, a 200 ezres hitelkártya amit kapott tőle nem elég erre. Lehet, hogy a dílertől kobozta el, amikor elzavarta a KisSzékből, csak nem figyeltem?
Lehet, hogy műsorvezető lesz? Nem ártana már egy kis "vérfrissítés": Balázs már nem vállal el mindent, Bence német X-es lesz, az új fókuszos srác nem a legjobb, a reggelis celebeket hagyjuk! Nincs egy normális férfi műsorvezetője a csatornának!
"Csórics Balázs már évek óta játszik zenés darabokban, nem kell "felfedezni""
Ugyan, ez nem jelent semmit. Udvarias Anna pl. 1993-ban végzett operett-musical színészként a Főiskolán, sok-sok évig játszott zenés darabokban, majd több mint húsz éves zenés színházi múlttal a háta mögött, közel ötven évesen 2014-ben jelentkezett (szerepelt?) a TV2 tehetségkutatójában.
Ahol egyébként az Operettszínház akkori atyaúristene, Kero "fedezte fel", aki nyilván hosszú évek óta nagyon jól ismerte....
Az ilyen jellegű megjelenéseket nem teljesen értem, de példa van rá.
Egyébként még mindig jobb, ha Csóricsot az X-Faktorban akarja a Retek szerepeltetni, mintha a Való Világban...:)))
a tevebe hosszabb elozetest adnak? Mert en azt hogy Natasa Adamnak sir a neten nem lattam benne : Adam meg vigasztalja Natit hogy jo ember volt , mikor neki is hatalmas resze van abban hogy meghalt..ezek szerint akkor nem is fogjak tudni hogy verekedtek csak beleesett es kesz?
egyebkent az is furcsa hogy meg adam es rudi 'verekednek' addig adamot nem erdekli hogy az rudi majd ahogy rudi a vizbe esik mar jajj es ugrik is fura ez a drog..Natasa remelem elbucsuzik tole es bem Adamtol tudja csak majd meg hogy meghalt elete szerelme..na meg ez is hogy egesz heteg egyedul lesz a hazban?! hol vannak ilyenkor a baratok tobias,kristof,gigi...azert Krisztiannak se lesz konnyu ha majd megtudja hogy a legjobbaratja meghalt : ennek nagyon nem igy kellene lennie
Szerintem biztos hogy nem sodorhatta el a viz hisz a hajo is egy helyben allt igy az sem kavarta a vizet, Adam kb Rudi beesese utan 10 masodpercre mar beugrott utana nem tartom valoszinunek hogy ennyi ido alatt eltunt volna Rudi, szerintem Natasa megfogja latni hogy Adam kihuzza Rudit a partra es az asszem eleg fajdalmas pillanat lesz, talan ezert annyira ' nyugodt' amikor az elozetesben mutatjak mert ott a parton vagy akar a korhazban mar zokogott es fwlfogta valamennyire..:
Egyébként most van róla 100% info, hogy biztos Rudi hal meg a Blikk szerint említett karakterekből?! ....mert a pénteki rész még nem egyértelműsítette... az alapján még más is halhat meg, nah persze már csak hétfőre... :)
Igen, csak őt nem találták... Attól tartok Rudit meg fogják találni, holtan, vsaagy a korházban hal meg... Ha mondjuk hétfőn tényleg elsodorja a Duna, az még vmennyire biztató...
Az azért kicsit más volt... Csórics Balázs már évek óta játszik zenés darabokban, nem kell "felfedezni".. Az X-faktor egyébként is csak lejáratásra jó...
Rengeteg üzenetet, kommentet, elismerést, kedvességet kaptam tőletekeddig is, de tegnap este egy elképesztő áradat szabadult el. Így, egyszerre szeretnék rá reagálni, mert hála az égnek napokig írhatnék, ha egyesével válaszolnék mindenkinek. 😊 Nagyon, nagyon köszönöm! Mindenkinek. Külön-külön és együtt is. Köszönöm a szavaitokat, mondataitokat, minden megnyilvánulást! Rendkívül jól esik! A kérdéseitekre pedig hamarosan választ kaptok. 😊 Tőlem, tőlünk. Köszönöm mégegyszer! 🙏🏼"
Igen, ezt nem is értjük, de remélem már csak "kettőt kell aludni" és kiderül. Persze ismerve a forgatókönyvírókat, az is lehet, hogy nem a hajón folytatódik a történet és nem is a vízben ahol már ketten vannak), hanem átugorják az egészet....pedig sok mindenre magyarázatot kell(ene) adniuk! :-)
NewYork, NewYork...már-már "elcsépelt" dal, de éppen ez benne a rizikó, hogy sok az összehasonlítási lehetőség. Szerintem "Rudi" tökélet4esen adta elő! :-)
Számomra se igazán érthető, hogy ha még az egész násznép a hajón volt a verekedés alatt (mert ott voltak, Alíz magánszámát hallgatták), hogy mehettek haza úgy, hogy semmiről sem tudnak? És főleg Krisz hogy mehetett nászútra úgy, hogy nem búcsúzik el a "nagy tesótól" akinek mellesleg az egész bulit köszönhette? Vagy tényleg kihozták Rudit, Ádám bement vele a korházba, aztán azzal a rossz hírrel ment haza, hogy meghalt... De még így sem világos, Kriszék hogy nem tudtak az egészről...
Ha valóban a színész akart menni, akkor tényleg találhattak volna számára bármilyen egyszerűbb, pozitívabb, kevésbé idegesítő "kiírási módot", de itt azt gondolom nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy Zsolt és Ádám (meg Gigi) dolgai még jobban összekuszálódjanak és kétségtelen: ezt sikerült elérniük.
Az sem igaz, hogy "elfáradt" Rudi karaktere és nem tudtak már mit kezdeni vele, hiszen a festmény bizniszben sok lehetőség rejlik. Még nem derült ki, ki a "nagyfőnök"! Gondolom nem Nicol, mert ő nem hiszem, hogy ért a festményekhez, de simán el tudom képzelni Félix újbóli színre lépését és ehhez a vonalhoz simán be tudták volna csatlakoztatni Rudit, aki hajlamos a jó és rossz között ingadozni. Rejlett volna ebben annyi lehetőség, mint abban, amire számíthatunk az elkövetkező hetekben.
Bocsánat, nem akartam senkit megbántani, "Rudit" pláne nem. Mindössze megjegyeztem valamit. Külföldön szokás, hogy ha nem illik a neve valakinek a karakteréhez, vagy furcsa, félreérthető, rossz csengésű, akkor un. "művésznéven" szerepeltetik. Én úgy gondolom, hogy hozzá sem a "Csórics", sem a "Balázs" nem illik.
Ezek szerint Magyarországon csak a politikusoknál divat a névváltoztatás?
ha már ki kellett írni Rudit, nem értem, miért nem lehetett mondjuk az, hogy visszamegy a csinos volt feleségéhez meg a vadkölykökhöz, annak tényleg lehetett volna pozitív kicsengése.
Lehet, hogy én vagyok naív, de szerintem lesz csavar a Rudis történetben, mert Ádika nem említette, hogy megölte... csak vízbe lökte, és nem azt mondta, hogy miatta halt volna meg. Bár fene se tudja.
Rékasi szerepeltetése érthető, a balesete óta csomó bevételtől esett el, így a szinkron/színház mellett ez jövedelmez neki a legtöbbet, valamiből meg kell élni és be kell pótolni a kimaradt pénzt. :)
Azért sajnálom, hogy ilyen szomorúan írják ki, nem tudom miért kell ezt... Simán maradhattak volna mondjuk távol Natasától és egyszer csak elmegy külföldre azt kész....
Szerintem nem az ember neve donti el hogy be tud-e futni..az is lehet hogy o nem akart menni csak az irok dobtak ki mert nem tudtak neki mast kitalalni
Sajnos a forgatókönyvírók mindenképpen erőltetik Rékasi szerepeltetését! A sorozatban maradnia kell egy "rosszfiúnak", hiszen Miki már átment pozitívba. Zsolt karaktere csak úgy maradhat, ha konfliktust generál, márpedig most csak Ádámmal tud újra és újra megütközni, Gigi miatt.
Rudi alakítója menni akart, így oldották meg, nincs benne több, "jó léleknek" ott van Krisztián. Arra azért kíváncsi leszek, mi az a hatalmas lehetőség, ami miatt feladja a jól fizető, biztos BK-s gázsiját. Különben is: "Csórics Balázs", ilyen nevetséges névvel nem tud sztár lenni! :-)
Van benne valami, de ha a felső fedélzeten verekedtek, miért a vízbe esett Rudi? Látni kellene a hajó felépítését és tudni kellene, hogy van az a rosszul becsukott ajtó, ami kinyílt, lehetővé téve, hogy a vízbe essen.
Az pedig mindegy, hogy szerintünk a násznépnek hallania kellett volna a verekedés zaját és a kiabálást, ha a forgatókönyvírók szerint nem, mert annyira "áhítattal" hallgatták Alízt, hogy csak őt hallották, Natasa pedig már az új életükről ábrándozott, azért nem tűnt fel neki semmi! :-)
Én is arra hajlok, hogy Rudi nem kerül elő, mert nagy volt a folyó sodrása és látható volt egyik jelenetnél, hogy a víz is mély lehetett ott.
Sajnos a ház lakói azért fogják elhinni Zsolt verzióját (ha rá akarja kenni az egészet Ádámra), mivel őt is megverte és hihetőbben fogja előadni.
Ráadásul Gigi is Zsolt mellé áll, pedig anno Ádám hogy kiállt mellette a gyerekrablási ügynél és az örökbefogadási hercehurcánál is, őszintén szereti, de Gigi ezt nem veszi figyelembe.
1. a bedrogozott Ádám miért támad Rudira és honnan tud ilyen jól verekedni?
2. mennyire életszerű volt ez a verekedés, Rudi egy csomószor kiüt hete volna, igen persze a barátja de Ádámot sem érdekelte ez
3. na meg oké után na ugrik de hogyan fogja ő egyedül kihozni a partra amikor Rudi kb 2x akkora mint ő
4. a balesetkor Alizék még ott vannak, tehát akkor hogy nem fogják észre venni a dolgokat?
5. Natasa is azon a szinten van csak a másik oldalt nem? és nem vesz észre semmit, senki nem hall semmit?
6. az előzetesben Ádám arról beszél Giginek hogy miért hiszi azt mindenki hogy ő lökte be Rudit a vízbe, ha megölte volna akkor nem azt kellene mondania hogy miért hiszi azt mindenki hogy én öltem meg Rudit. Lehet hogy nem is hal meg csak kómában lesz és akkor akár egy év múlva majd újra előveszik Rudit hogy csoda módjára felépült?
7. az előzetes alapján azért én Natasán kívül senkit nem láttam szomorúnak még Ádámot sem
8. az írók mikor veszik észre hogy Ádám karaktere már ritka unalmas és semmi újat nem lehet belőle kihozni, ehhez képest Rudiból még annyi mindent lehetett volna
Visszanéztem, és úgy láttam, hogy a balhé nem az alsó fedélzeten volt, hanem a felsőn, mert Zsolt oda ment ki a teremből levegőzni, Ádám pedig utána. És Rudi is így szúrhatta ki olyan hamar, mi történik. Ráadásul a szájmozgásukból ítélve üvöltöztek is rendesen egymással, Natasa pedig szintén kiment a teremből, csak a másik oldalon. Neki fel kellett volna ismernie Rudi hangját. Ha Aliz éneklése ki volt is hangosítva, elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen helyzetben senki ne halljon semmit.
Az viszont egyértelmű, hogy Zsolt mindent látott és hallott, így nyugodtan előadhatja a saját verzióját. Csak kérdés, hogy a viselt dolgait ismerve hogyan hihet neki bárki, amennyiben tényleg elhiszik, amit mond...
Ahogy a forgatókönyvirókat ismerem, esetleg Rudit is eltűntethetik nyom nélkül, ugyanugy mint ahogy Balázst. Őt is eltemették, majd megint elővették.
Aztán ha szükség lesz egy Rudi féle karakterre, akkor előkeritik valahonnan. Kiderül, hogy nem fulladt meg, csak az ütéstől elvesztette az emlékezetét és egy dunai uszályra mászott fel és valahol az aldunáig utazott rajta. Azóta tengerészként él és lassan visszajött az emlékezete is, meg ő is a Mátyás térre. :))
Az, hogy a forgatókönyvírók hogyan szövik a történetet, az ő szabadságuk. Kit írnak ki, ki marad. Egyetérthetek vele, vagy nem, az én dolgom.
Az viszont igencsak bosszant, hogy felvezették már vagy két hete a péntek 13-at. Szivárogtattak ezt-azt, részinformációkat, téveseket, igazakat. Befejezik a pénteki adást úgy, hogy még mindig nyitva hagyják a történetet, még három napig lehet/ne találgatni, újabb infókkal felcsigázni a nézőket, erre öt perccel az adás vége után felpakolják a hétfői előzetest, amivel az egész két heti munkájukat lelövik. S máskor tudják az előzetest úgy vágni, hogy nehogy kitaláljuk mi történt, de most nem. Most bele egyértelműen: Ádám élte túl.
Ha valaki érti ezt megmagyarázhatja miért jó ez igy.
basszus Natasa egy egész héten át egyedül lesz a gyászával és a fájdalmával, Alizék nászúton lesznek és mást nem hiszem hogy szívesen látna..:/ arra lennék kíváncsi hogy vajon már ott este kifog derülni a többieknek hogy Rudi meghalt vagy esetleg kórházba viszik és vele megy Natasa meg Ádám és ott hal meg és Natasa vele marad így érkezik haza Ádám tragikus hírrel az előzetes szerint szerintem, ti hogy gondoljátok?
Itt a videó, nem kell az "RtlMost"-tal bíbelődni a visszanézéshez!
Látszik, hogy Zsolt el sem vesztette az eszméletét, csak Ádám a combjába is belerúghatott, ezért nem tudott felállni, de végig eszméletén volt! Józanul Ádám tuti nem támadt volna Rudira, csak a drog váltotta ki belőle az állatot, de ahhoz kétség sem férhet: mindennek az okozója Zsolt, de még véletlenül sem fog meglakolni, nézhetjük majd a gazemberségeit és Ádám vergődését!
verekedés zajára senki sem szaladt ki, hogy megnézze, mi folyik odakint?
Alízka csodálatos éneke ki volt hangosítva, ráadásul mindenki fent volt a felső fedélzeten, a srácok viszont az alsó fedélzeten balhéztak, ellenkező oldalon.
- a vendégsereg is kapatos lehetett, mindenki Alízra figyelt,
- vagy azzal volt elfoglalva, ha vége a danászásnak, hova hányjon, hogy ne legyen feltűnő,
- vagy azon tanakodott, észre vennék-e, ha levenné a magassarkúját, mert már feltörte a lábát! :-)
Zsolt a "mindent tudó", majd meglátod! Nem volt ő a verekedés alatt ájult, csak harcképtelen, de mindent látott és hallott!
Esetleg arra utalnak, hogy csak Zsolt tudja, hogy drogot tett az italba, és ebből indult ki az egész fennforgás....
Itt írod a lényeget!
- csak Zsolt tudja, hogy Ádám be volt drogozva, hiszen ő tette a drogot a poharába, mert látta, hogy előtte hová tette (az már más kérdés, hogy senki másnak nem tűnt ez fel és azt sem tudjuk, honnan szerzett ismét drogot és rászokott-e),
- nagyon valószínű, hogy Ádám a drog nélkül is elvesztette volna a fejét és Zsoltra támad, de nem így, de az is elképzelhető, hogy hallgatott volna Rudi intő szavára és nem csinál balhét,
- ha nem lett volna drog hatása alatt, tuti nem áll le Rudival verekedni és nem következik be így a tragédia!
Zsolt nem vesztette el az eszméletét, ott volt összerogyott állapotban a korlátnál, mindent látott és hallott, tehát azt is, hogy verekednek és Rudi a vízbe esett. Simán tudja majd azzal zsarolni Ádámot, hogy köze van Rudi halálához, hogy ő lökte a vízbe és -mivel kell a feszültség, a konfliktus- a ház lakói, főleg Gigi Zsoltnak fog hinni!
Ha visszanézed, látni fogod, hogy a drogot Ádámnak szánta és azt is, hogy mindent tud a történtekről!
Szerintem egyértelműen Ádám az, aki tudja, mi történt, mert Zsolt a lapátos támadástól rövid időre elveszíthette az eszméletét, a verekedésből nem sokat érzékelhetett. A kábszer berakása a pohárba csak előzmény volt, igazából, magához a verekedéshez nem sok köze volt, mert ahogy írtad, Ádám akkor is nekiment volna Zsoltnak, ha nincs "bedrogozva".
Viszont nekem még mindig nem világos, hogy Zsolt kinek szánta a drogot. Ha Ádámnak, akkor pont az ellenkező hatást érte el vele, nemhogy nem ütötte ki, hanem inkább még jobban felbőszítette...
Én azt nem értem, hogy a verekedés zajára senki sem szaladt ki, hogy megnézze, mi folyik odakint? Igaz, hogy Aliz magánszáma alatt történt az egész, de azért valaminek be kellett hallatszania. Ráadásul Nati pont kiment a korláthoz, csak az ellenkező oldalon... Nekem az egész hitelességét az rontotta, hogy ha nem viseltek füldugót, nem igaz, hogy az egészből nem hallottak sermmit, még ha némajátékként mutatták is a dulakodást. És ha még javában tart az esküvői mulatság, hogyan lehet, hogy Krisz nem tud semmiről, és nem tűnik fel neki, hogy a lényegében "rendfenntartóként" jelen levő Rudi sehol sincs?
Amúgy Rudi távozását én is sajnálom, főleg, hogy úgy tűnt, újra összejönnek Natival. Igaz, valószínűsíthető volt, hogy ő lesz az áldozat, de az események menetéből logikusabban lehetett várni, hogy Ádám legyen, ő Rudinál sokkal többet tudott arról, mekkora egy görény Zsolt. Ha ő hal meg, Zsolt gátlástalanabbul manipulálhatja Gigit, így viszont ott lesznek Ádi kezében a kompromittáló fotók. Viszont az előzetes alapján úgy tűnik, felmerül a gyanú, hogy a srác lökte a vízbe Rudit, ezért lehet, hogy bűnbakká válik és nem hisznek neki. Érdekes, hogy erről pont Gigivel beszél...
Viszont nekem a tegnapi rész mélypontja Nóra és Juli volt, úgy beszéltek az esküvőről, mint két mísz vénkisasszony. Persze biztos rossz emlékeket ébresztett bennük, de ezt csak maguknak köszönhetik. Viszont ha nem igazán tudtak osztozni Kriszék örömében, jobb is hogy leléptek, Juli és Attila fancsali képét rossz volt nézni...
, ezért sem érthető az az előzetes, amelyben valami olyasmiről volt szó, hogy csak egyvalaki tudja pontosan mi történt.
Na ez az, ezt nem értem én sem... A spoiler két mondatából logikusan az következett, hogy Ádámnak kell meghalni, mert ha egy harmadik személy lesz, arról Zsoltnak és Ádámnak egyformán tudni kell... És most pont ez a helyzet... Esetleg arra utalnak, hogy csak Zsolt tudja, hogy drogot tett az italba, és ebből indult ki az egész fennforgás.... Sztem Ádám józanul is nekiment volna..
Nati romokban, de ez várható volt... És itt van újra Kolos, vajon eddig a Fittlabotban rejtőzködött, hogy elkapja Gergőt a szaunában (ugye ott is van szauna?), aki mellesleg most sincs egyedül...
Ennyire elcseszett akciójelenet még sohasem volt a BK-ban! Miért nem egy gengszter lőtte le Zsoltot? Abban több fantázia lett volna. De ez iszonyatosan nevetséges halál-ok, és az is rosszul van kivitelezve. :(
A Zsoti ugy jutott idaig,hogy mindenkinek komoly szerepe volt benne .....
Nem vettek eszre,ahogyan szepen lassan lecsuszott,pedig elegge lehetett latni .....aztan meg Norika szokasos ugyvedhez meltatlan slampossaggal elbukta a 30 millat es utanna is csak a Gigi vette eszre az utolso utani pillanatban,hogy mi az abra .
Nah ettől van hányingerem... mi a fene olyan vonzó Zsoltban, hogy Gigi inkább őt válassza egy Ádám helyett? Egy ocsmány bűnöző, semmi több, amit mostanában művel, azért már önmagában is megérdemelte, hogy lecsapják egy lapáttal...
(Jó, tudom, Weintraub Tamás is bűnöző volt, de azért Zsolttal össze se lehet hasonlítani... ez a mostani Bartha egy nagy tróger, semmi egyéb...)
Na továbbolvasva úgy látom, kár volt itt finomkodnom, hogy csak az nézze meg a BK elqrt hétfői előzetesét, aki akarja, akinek meg az a szórakozása, az találgasson hétfőig, a biztonság kedvéért be lett spoilerezve ide is....:)
"És ezek szerint csak a másik fogja tudni, hogy valójában mi történt, mert Zsolt ott se volt, vagy elájiult, vagy nem is tudom..."
Zsolt ott volt a korlát mellett és szerintem a vége felé nézte a verekedést, így pontosan tudja mi történt, ezért sem érthető az az előzetes, amelyben valami olyasmiről volt szó, hogy csak egyvalaki tudja pontosan mi történt.
És az alábbi hétfői előzetesbe meg azt is beleírták, hogy az életben maradt szereplő "tragikus hírrel érkezik haza", amiből nekem az következik, hogy elmondja másoknak is, mi történt.
"Még mindig nem lefutott az ügy. Akár Ádám is lehet a halott. Be volt kábszerezve, utánaugrott Rudinak és ő az aki elmerül. Rudi teljesen józan volt. Beleesett, kiúszhat."
Én is pont erre gondoltam, hogy ezzel a befejezéssel még nem lefutott a dolog. Erre a hülye fejemmel megnézem a hétfői rész beharangozóját, na abból kiderül ki halt meg, nem sokat lacafacázott az előzetesíró.....
De ha meg úgyis az volt a cél, hogy ma biztosan kiderüljön az elhalálozott szereplő személye, akkor miért nem úgy fejezték be?
Ádi sunnyogni fog, ami végülis egybevág az eddigi karakterével, sose volt túl nagy jellem... Az igaz, hogy mostanában nagyon rendes volt, Gigibe túlságosan is beleszeretett, amit nem láttam, hogy a lány annyira viszonzott volna, inkább csak elfogodta a törődést... A spoilerek alapján végképp el fogja veszíteni Gigit, aki végleg Zsoltot választja... Az pedig nyilván ki fogja használni, de úgy kell neki...
Az esti Fókusz Kivés György vezérletével csinált egy riportot arról, hogy mekkora nagy munka volt betanítani a verekedést. Ádámnak még külön kaszkadőre is volt. Ehhez képest lökdösődtek párat, kicsit áthajolt a korláton (na jó, pont ahhoz kellett a kaszkadőr - kikockázva ott a srácon a korlátra kötött biztosítókötél) majd végül Rudi (saját maga) zuhant nagyobbat...
Persze ezt is hanyagul vágták össze. Mert miután Rudi egyik kameraállásból háttal rázuhant a farönkre, a következőből újra becsobbant a vízbe...
Nem tudom ki fog meghalni, nem is tippelgettem eddig sem. elég lesz hétfőn megtudni. :(
Azt viszont tudom, hogy nagyon fogom sajnálni, ha Rudi megy a sorozatból.
(Én is kedveltem, egyetértve a hibáival, amiért sokan meg nem, de mindig egyenes volt, jó indulatú, "nagy izom, nagy szívvel)
Az esküvőn minden jól alakult, békesség, boldogság honolt a hajón.
Még azoknak is jól alakult a dolga akik "leléptek".
Jelen esetben, végképp nem értek egyet a tragikus megoldással, holott tudom, hogy ez "csak" egy film, de akkor is.
Fentiekre való tekintettel, most, kivételesen eltekinthettek volna az írók attól, hogy ezt a negatív, nem éppen kreatív megoldást válasszák! Miért nem mehetett el Rudi és Natasa Kanadába, Emília meghívására?! :(( (Több embert tettek volna ezzel boldoggá, mint most, boldogtalanná!)
Ha, Rudi így hal meg, én nem tudok jó szívvel majd Ádámra nézni, mert őt hibáztatom, pedig nem volt vele bajom. Abban meg, biztos voltam, hogy amint " csobban a víz", jön a vége.......
Zsolt személyesen vitt egy koktélos poharat Giginek, ezért gondoltam, hogy őt akarta elkábítani... De lehet, hogy Ádám itta meg a drogot, még úgyis visszanézem... Amúgy meg nem kellett neki drog, ahhoz, hogy rosszul legyen, mivel a guta ütögette attól, amit Zsolt és Gigi a szeme láttára műveltek...
A BK-ban SOHA nincs nagyobb buli, ünnepség, családi esemény vmilyen botrány nélkül. Ezzel nincs is baj, ettől pörög a cselekmény... Viszont muszáj ennek a botránynak halállal végződni? :P
Mellesleg ízlések és pofonok, Csórics Balázs sztem tehetséges szinész, már elég sok mindenben játszott és mellesleg nagyon jól énekel... Egy másik fórumon olvastam, hogy néhány ember viszi a hátán a sorozatot, és Csórics is köztük volt... :-)
Rudi fulladna bele? Ádám van bedrogozva! Nem mutatták volna a drogozást, ha nem lenne jelentősége. Rudi kommandós volt, így enyhén ittasan is lazán ki kell úsznia. Míg Ádámról ez nem mondható el. :(
Amúgy meg ekkora gagyi befejezést! Azt hittem már, hogy a gengszter lő le valakit? Most meg hogy fogják a többiek megtudni, hogy miért is tört ki a verekedés?
Vagy az esküvő napján elviszik a rendőrök az egyik rokont (Magdi) vagy magát a férjet (Zsolt). Esetleg megjelenik a menyasszony jelenlegi férje, hogy ők valójában még házasok (Kinga). Ha az esküvő rendben is van, még előfordulhat, hogy a férj anyja a vacsorán összebalhézik a barátnőjével (Magdi + Terike), de ha még ez sincs, akkor az újdonsült feleség lép le másnap pár országgal arrébb (Nóra)
Bár Rudit - Csórics tehetségtelenül túljátszott szereplése miatt - sose kedveltem, most hogy épp kezdett újra összejönni Natival, tök idegesítő kitenni a sorozatból. De ha menni akar, senki ne tartóztassa!
Filmidőben pedig most is volt egy jó nagy luk a történésekben. Mert a botrány már délután a parton kirobbant, de a nagy leszámolás csak este (éjjel) jött létre. Addig viszont mi nem történt, hogy egész addig nem mentek egymáésnak a hősök?
A másik meg a Miki-Juli-Attis-Nóra kvatró lelépése. Mi a toszért kellett eltünniük a hajóról? Csak hogy iszogasanak a Rózsában néhány egymásnak tett feleleges benyalás mellett?
Bármennyire is sajnálom Rudit, valószínű, hogy ez Csórics Balázs döntése volt... A búcsújából egyértelmű "megszerettem ezt a bandát, de tovább kell lépni, és most megkaptam a lehetőséget"... Csak azt nem tudom, hogy a RTL-től, mert kiírták, vagy van vmi nagy lehetőség, ami mellé nem fér be a BK? Mindegy, ha menni akar, sok szerencsét... :-)
"Ádám tudja, hogy miatta történt az egész, de másképp fogja előadni, mintha baleset történt volna..."
Tulajdonképpen ez egy baleset volt. Persze se Zsoltnak, se Ádámnak nem érdeke, hogy kiderüljön a teljes sztori. Nagy kérdés, hogy Zsolt mit látott/észlelt az egészből
Rudi jellemzésével egyetértek, sajnálom a távozását
Rudi megmondta Ádámnak, hogy ha elrontja Krisz esküvőjét, vele gyűlik meg ac baja... A fotós viszont látta, hogy Zsolt magához édesgeti Gigit, és ezt nem tudta elviselni... Mondjuk a férfi tényleg el akarta szedni a lány pénzét, ezért próbálta elkábítani, de ezt Ádám nem is tudta... Aztán Rudi látta, hogy a fotós lapáttal támad Zsoltra, és nála is felment a pumpa... Igazából a verekedést akarta megakadályozni, de ebből csak még nagyobb verekedés lett..
Kit érdekel, hogy Nóra és Szonja mit dumál a Rózsában, mikor "esemény" van!
Azt nem jól láttad, hogy Zsolt Giginek keverte az italt, ugyanis a koktélt előzőleg Ádám akarta meginni, de letette az asztalra, hogy Rudinak megmutassa a fotót. Zsolt látta ezt és gondolta, hogy Ádám majd meg fogja inni később, ezért tette bele a kábítószert (ezt a tényt tehát egyedül csak Zsolt tudja).
Ádám már kezdte rosszul érezni magát, amikor Gigit próbálta ismét győzködni, de jött az a rohadék Zsolt és még a fenekét is megfogta Giginek, majd bókolgatott neki, Ádám szeme láttára.
Alíz "nagyáriája" alatt meglátta Ádám, hogy Zsolt elment, utána ment és egy lapáttal leütötte. Rudi ezt látva próbálta a felbőszült Ádámot leállítani, közben Zsolt aléltan feküdt a korlátnál. A dulakodás hevében Ádám majdnem a vízbe esett, majd kinyílt valami ajtóféle a korláton és Rudi háttal a vízbe zuhant, ahol épp egy hatalmas farönk úszott. Ádám ezt látva utána ugrott.
Bármi megtörténhetett, de nagyobb az esély arra, hogy Ádám a kábítószerrel a szervezetében szívrohamot kaphatott a hideg vízben. Rudi meg bevághatta a fejét a farönkbe és kómába esett (?), tehát csak Zsolt tudhatja, mi történt valójában, ha közben magához tért és ameddig Rudi nem tér magához, vagy meg nem nézik a képeket. Ha pedig Rudi amnéziás lesz, az lesz csak a váratlan fordulat!
Ezt a barmokat... az előzetessel lelőtték a poént... Na mindegy, kár Rudiért, én nagyon kedveltem... Voltak dolgai, de melegszívű, önfeláldozásra képes ember volt, egy igazi gáláns úriember... Mert az úr nem a pénznél kezdődik, az belülről fakad... Ádám tudja, hogy miatta történt az egész, de másképp fogja előadni, mintha baleset történt volna... Persze nem tudom hogy, mikor otta lapáttal összevert Zsolt...
Gondoltam, hogy nem tudjuk meg ma ,hogy ki hal meg. Ami Rudi "mellett szól" hogy már ő is az esküvőre gondol, és nagyon szerelmes. Ami Ádám "mellett szól" , hogy ha ő hal meg Gigit továbbra is lenyúlja Zsolt, és Ádám karaktere már kifutott eléggé.
Szóval Zsolt Giginek keverte az italt... Gondolom a pénzt akarta vhogy kivasalni a félig öntudatlan lányból... És most ketten vannak a vízben, Rudi és Ádám, hétfőn derül mi melyik fogja túlélni... Ügyes... És ezek szerint csak a másik fogja tudni, hogy valójában mi történt, mert Zsolt ott se volt, vagy elájiult, vagy nem is tudom...
Nóra haverkodik a kis Szonjával, de neki nem Mikivel kéne lenni? Itt most 3 eset lehet
-mindkettő őszinte, és békét akar..
-Nóra tovább gyűlöli Szonját, csaki jobbnak látja nem mutatni
-Szonjának célja van, ezért bármire képes
Rudiék közt szépen alakul minden, Natasa elkapta a csokrot, és ott a gyűrű is... Kár, hogy a halál közbeszól... Bár még nem tudni, kinek a halála...
Sejthettem volna a második részben, ott is biztos az utolsó 1 percben lesz a "végkifejlett" a násznép, vendégek reakcióját meg talán jövő héten megtudjuk meg, hogy lesz-e rendőrségi vizsgálat...
Én meg ezt az "újrakezdést" nem értem. Elég hosszú viszony előzte meg a "szakításukat", aminek részleteit ilyen nyíltan és részletesen nem mutogatták a nézőknek, pedig voltak közösen szállodában is, hetekig együtt laktak. Nekem ez olyan fura és felesleges!
Egyébként Izraelben is megesküdhetnek, Steiner Kristóf is most teszi (másodszor)!
Tökéletesn egyetértünk. Én is elismerem, hogy a melegeknek (leszbikusoknak) is joguk van a szerelemhez, semmi bajom velük, de a részletekre már nem vagyok kíváncsi... Kristófék éljenek együt, szeressék egymást, de ne nagyon "enyelegjenek" a kamerák előtt...
Na, az tényleg kizárt.. Mért tenné? Natasával láthatóan alakul vmi, épp a gyűrűt stírolta, hogy oda kéne adni... Még ha a lány elutasítaná is (nem fogja), ott vannak a gyerekei, velük nem tolhat ki... Több oka lenne rá Petrácskának, vagy Zsombinak, ha megtudják, hogy át lettek verve, de nem hiszem, hogy akár részükről is ilyen komoly lenne a szerelem, inkább összejönnek egymással... :-)
Egyébként is az öngyilkosok nem hanyatt zuhannak a vízbe... Rudinak jó nagy követ kéne magára kötni, különben kiúszik.. :D Mellesleg, ha a hajó tényleg a part mellett áll, a halál oka akár a túl alacsony víz is lehet...
Ez viszont eléggé üt:
Natasa : "Csúnya infarktus lesz a vége" (Petráék mértéktelen kávé fogyasztásának)
Rudi : "Valamiben meg kell halni!" (hát neki valszeg hamar sikerül... :S)
Amúgy én sem értem, hogy miért pont Tóbi és Kristóf "enyelgését" kellett mutatni az esküvő alatt. Nem vagyok homofób, de szerintem nem kellene a "melegszerelmet" ennyire mindenkinek az orra elé tolni, egyszerűen nem mindenki kíváncsi rá annyira. Én azt sem igazán szeretem, ha heteró párok nagyon feltűnően nyalják-falják egymást az utcán.
Na ezt kérdeztem én is korábban. Remélem a homoszexuális esküvő bemutatására nem fog a BK semmi pénzt sajnálni, és eredeti helyszínen, Hollandiában is forgatják le.
Már látom is a jelenetet, ahogy a végtelen tulipánmezőn az ifjú házaspár kéz a kézben szökellve fut a lemenő nap felé, és a szakállas menyasszony hófehér fátyla lobog a szélben.....
"Ezután mutatták, hogy Tóbi és Kristóf is kedvet kapott a házassághoz, azalatt többen is aláírhatták."
Ja tudom, ha a BK stáb hanyagságból, oda nem figyelésből, vagy tesco-gazdaságosságból baszik rendesen leforgatni egy jelenetet, akkor gondolják hozzá a nézők, hogy biztosan megtörtént, amit a BK-ban nem láthatott ....értem....:)
Egyébként meg egy házassági jelenet közben vajon miért azt a legfontosabb mutatni a BK-soknak, hogy a meghívottak között a két buzi enyeleg?
Az lehet, elvégre elég sokáit pusmogott Tóbi és Kristóf arról, hogy összeházasodnának. De mégis hol? Talán Hollandiában? Mo-n jelenleg erre nincs lehetőségük.
Azon és is elmerengtem, hogy miközben Burszán szinte szószerint felmondta a jelenleg hivatalos házzasságkötési szöveget, addig ők ketten egy fiktív Mo. egybekelési lehetőségeit tervezgették.
Igazán eldönthenék végre Bk-falván, hogy egyszer s mindenkorra elrugaszkodnak-e a hazai valóságtól - ahol bérelhet valaki 60 ezerért kétszobás fővárosi lakást, másolhat és teríthet videókazettákat 82-ben 17 évesen, leölheti a fél családját retorzió nélkül, és akár össze is házasodhat a vele egynemű barátjával -, vagy magyarországivá és budapestivé teszik-e végre a sztorit. Mert a kettő együtt nem megy.
Az lehet, elvégre elég sokáit pusmogott Tóbi és Kristóf arról, hogy összeházasodnának. De mégis hol? Talán Hollandiában? Mo-n jelenleg erre nincs lehetőségük.
Mondjuk heteró párt nem mutathattak, Rudi és Natasa nemrég szakított, Ádám és Gigi dettó, Balázs sincs már együtt Hannával. Miki és Szonja még alig jött össze, Luca és Bandi szintén, ráadásul Luca még fiatalkorú, maradnak Tóbiék...
Valszeg csak szegény Mátét hagyták ki a buliból, pedig Bözsiék esküvőjén ott volt, és amúgy is ráférne egy kis vidámság, az anyja éppen válik a második mostoha apjától, ebből alkalomból alig látja (az anyját)... :P
Nem ír blogot az "idegesítő szőke öregasszony", mert nem tud:
1. a hajóról a vízbe esett (ezt fogja ma este szemléltetni a társaságnak Rudi) és a cápák majdnem felfalták, de "csak" a két karját harapdálták össze (legalább ő is megtudja, mit szenvedett hat helyett négy hétig Tóbiás), végül az áramlat kisodorta egy kicsi szigetre, összeismerkedett a törzsfőnökkel, megtalálta élete szerelmét, így soha többé nem jön a Mátyás király térre,
2. a realitásoknál maradva: azon a szigeten ritkán van térerő, nem tud telefonálni, az internetről pedig nem is hallottak.:-)
"z hagyján, de amikor Alizék bejöttek a Mátyás király térre, akkor már rég nem is szerepelt a sorozatban se Orsolya se Noémi"
Valóban, furcsa is volt látni, hogy ők elvileg egy család, főleg, hogy egyébként sosem említik egymást. Az egyetlen szereplő, aki mind Orsival, mind Alizékkal szerepelt (Kicsiszabi), pedig pont nem volt ott :D
"Ráadásul legutoljára már nem is Csifó alakította, hanem Gonda Kata"
Utóbbi kb pár hónapot szerepelt csak, szerintem mindenkinek Csifó ugrik be először Noémiről, talán ezt még Gonda is belátja, hogy nem ő az, akit először felkérnének újra Noémi szerepére...
"Itt van egyébként a BK naprakész(!) wikipédia oldala. "
Sokáig a wiki oldal is elhanyagolt volt, de szépen összeszedték
Az "idegesítő szőke öregasszony"-nak (Irma) valószínűleg megtetszhetett valamelyik indiai-óceáni sziget. Mivel pedig Emíliától megtudhatta, hogy Natasát kivéve már senki sincs otthon a családból, és ő is elzüllött Rudi mellett, inkább ott maradt, és most jelenleg ő írja a szigetet népszerűsítő turisztikai blogot. Ezért bőven kap annyi "nyugdíjkiegészítést", hogy időnként újabb hajóutakat engedhessen meg magának. :)
Ha már kitalálták ezt a "catering cég visszamondta" szöveget, szólni kellett volna, hogy ehhez azért tartsák magukat az esküvő során is...
Ha a catering cég visszamondta, honnan a faszból voltak a hajón - a már említett cateringes kínálópincéreken kívül - olyan melegen/hidegen tartó csodaedények, amelyeket szintén alapvetően catering-cégek szoktak alkalmazni az ilyen "kitelepülések" során (rögtön három is)?
Miért nem Vernyák Bözse baszomnagy fazeka volt odabaszva a tőtöttkáposztával és egy merőkanállal, hogy mindenki szedjen magának?
Ja, hogy a BK stáb az esküvő ürügyén csinált magának egy kis évadzáró bulit, amit IRL egy catering céggel szerveztettek? Úgy már értem!
Az hagyján, de amikor Alizék bejöttek a Mátyás király térre, akkor már rég nem is szerepelt a sorozatban se Orsolya se Noémi. Ráadásul legutoljára már nem is Csifó alakította, hanem Gonda Kata. Tehát ezek ott az udvaron nem is ismerhették volna meg egymást :)))
Itt van egyébként a BK naprakész(!) wikipédia oldala. Profibb mint a hivatalos honlapon bármi. Az RTL mélyen szégyellheti magát.
"ha Rudi hal meg akkor Natasához csak vissza hozzák a családját, mert szerintem ha meghal a szerelmünk az anyukánkra is szükségünk van a gyász időszakban"
Sztáreket biztosan nem hozzák vissza, mert ő a kiírásakor beszólogatott a BK főatyaúristeneinek (úristennőinek), úgyhogy ha Nati együtt akar lenni vele, max. elmehet Kanada-Külsőre favágólánynak...:)
Az idegesítő szőke öregasszony meg luxusúton van a dél-kínai tengeren már hónapok óta (a BK-ban a nyugdíjasoknak fussa ám több hónapos luxus hajóutakra a távolkeleten), a BK-nál valószínűleg a "jelenlegi forgiknak már fingjuk sincs, hogy volt egy ilyen karakter is" státuszban van.
Most jutott eszembe, mintha Zsófi és Miki esküvője a szőlőbirtokon lett volna... És rémlik, hogy Timi akkor zárta be magát véletlenül a borospincébe, ahol majdnem szén-dioxid-mérgezést kapott.
Meg az is, hogy az első részben jó néhány percig kávéért kajtatott a ház udvarán... Bár a felvezető képsor tetszett, az is, ahogy Aliz kivételével mindenki változatos pózokban húzta a lóbőrt. :)
"Én meg azon tanakodtam: Csifó Dorinának nem okozott-e gondot a "szövegkönyv" reá vonatkozó részének a megtanulása? :D ...ezért a nehéz szerepért kapott-e annyit, mint egy négy tagú család egy havi téli rezsije? :-)"
Bájos, hogy egykor főszereplők (Orsi, Noémi) kapnak kb fél perces szereplést. Ennek mi értelme van? :D Legalább annyit kaphatnának, mint Zsófi és Claudia :D
Nem lehet mindent belesűríteni abba a 10 perces műsortidőbe! :-) ...az bezzeg belefért, hogy "lepkeagyú" Alíz már azelőtt kimondta az "igent", mielőtt az anyakönyvvezető megkérdezte volna! :D
Igen, templomban volt, ami elég furcsán jött ki: a rosszfiú Zsolt Isten színe előtt mondja ki az igent? Egyébként az egyik legszebb esküvő volt, már ami a külsőségeket illeti.
...és egyszer Miki is templomban vette el Nórát!
Alíz haja/feje szebb volt, amikor Kristóffal esküdött, a virágkoszorú ellenére is! :-)
Igen, szerintem is logikus, hogy Rudi és Natasa legyen a tanú, de őket magával a szertartással kapcsolatban nem is mutatták. Persze mást sem, mintha nem is lettek volna tanúk...
Igen persze, a hagyományos protokol szerint a tanúk kétoldalt az ifjú pár mellett állnak, a fiatalok után aláírják az anyakönyvet, és mind a négyen, plusz az anyakönyvvezető pezsgővel koccintanak a boldogságukra... Itt vagy másképp van, vagy most se mutatnak mindent...
Amikor én "esküdtem" a tanúk aláírták az anyakönyvet és amikor én voltam tanú, nekem is alá kellett írnom, a tanúk hitelesítik a házasságot, az csak így érvényes!
Én meg azon tanakodtam: Csifó Dorinának nem okozott-e gondot a "szövegkönyv" reá vonatkozó részének a megtanulása? :D ...ezért a nehéz szerepért kapott-e annyit, mint egy négy tagú család egy havi téli rezsije? :-)
Köszi a pontosítást. :) Igen, rendezvényhajóra gondoltam a Moszkvával kapcsolatban. Jó pár éve ilyenen is voltam, amikor egy korábbi munkahelyemen a megbízó cég ajándékvacsorát adott a teamünknek, aminek egy ilyen hajó adott helyet. Talán a Legenda, de már egyáltalán nem emlékszem a nevére. Amióta én is utazgatok hajón, jobban képben vagyok ezekkel a nevekkel is.
Sztem itt már elfelejtették ki volt az eredeti tanú... :D. Amúgy meg nyugodtan lehet Nati is, mint Aliz legjobb barátnője, Rudi meg mint Krisz legjobb barátja... Arról meg szó se volt, hogy a tanúk aláírják az anyakönyvet...
Lehet, hogy Rudi poharába tesz valamit Zsolt, hogy elkábítsa, és ne fecsegje el Giginek, miben sántikál a "pártfogoltja". Ettől nagyon is beleeshet a vízbe, ha megszédül.
Ádám viszont tényleg úgy néz ki, mintha nem lenne teljesen jól. Talán végül ő iszik véletlenül abból a pohárból, amibe Zsolt a szert rakja. Amikor Zsoltot le akarja ütni, akkor is úgy tűnik, mintha támolyogna, ettől is eleshet úgy, hogy végzetes sérülést kap.
Most, jó fél nappal a beharangozott "végkifejlet" előtt arra számítok, hogy az lesz az áldozat Rudi és Ádám közül, aki a pohárból iszik, és vagy a vízbe esik, vagy pedig a fedélzeten éri baleset.
Igen a kocsit Rudinak, esetleg Balázsnak kellett volna vezetni... Viszont mintha olvastam volna hogy "Peti" IRL szeret vőfélykedni, ezért itt is vmi hasonló tisztet tölt be...
Valamelyik esküvő (erre emlékszem) a Nagyvárad tér közelében lévő Rezső téri (jéé mit látok ma Szenes Iván tér) templomban volt, abban a jellegzetes "kupolás" (Magyarok Nagyasszonya templom) templomban.
A Moszkvák azok túl nagyok ennyi emberre, ott legalább 100 kell ahhoz, hogy kihasznált legyen. Meg egy kicsit kevered is, abból is van "rendezvényhajó", ami kifejezetten arra van, hogy enni és táncolni is lehessen rajta, a sétahajó az az, ami menetrend szerint jár a Dunakanyarba.
A BKV-hajók meg szintén a rendezvényes vonalra álltak át inkább, a többségük nem is nagyon lenne alkalmas menetrend szerinti járatnak, inkább valami olyan vízibusz kéne erre a célra, mint amilyenek Berlinben meg Amszterdamban járnak.
Most visszanéztem, hogy rájöjjek, melyik hajó volt ez, de nem derült ki, csak annyi, hogy nem MAHART és nem BKV - biztos valamelyik privát, ami az Újpesti rakparton vagy a Duna-korzó előtt horgonyoz. A helyszín viszont egyértelműen a Vasmacska terasz kikötője volt Budafokon... arra szoktunk járni, na persze nem oda, mert az egy drága sznob hely, hanem a szomszédos halsütödébe, a Kompházba.
Akkor a "szentfazék" Bözsi nagyon nem ismeri az esküvői "protokollt", de még a templomi esküvő szokásait sem! Jó, azt nem mutatták, hogy ki vezette Alízt az "oltár elé", talán az anyja, de a "tanú" helyén Natasa ül, mellette a koszorúslány! A vénasszony hogy fog kikászálódni Vili bácsi mellől, hogy aláírja az anyakönyvet? ...mert a nagyeszű ráadásul még a "külső" helyre ült le! :-)
Azt én sem értettem, hogy Balázs autóját miért Peti vezette (talán azért, mert Krisztiánnak a "lyuksógóra"? ...bár ez igaz lehet Rudira is! :D)
Arról sem rémlik, hogy templomban lett volna, bár igazából már nem is emlékszem, hol tartották... De Attilláék esküvőjéhez képest még Aliz és Krisz "álházasságának" is jobban megadták a módját, ami a helyszínt illeti. Mondom ez úgy, hogy nem vagyok a nagy felhajtással járó esküvők híve. Egy konyha azért messze nem túl szokványos helyszín, de valahogy illett a padláson való rejtőzködéshez. :)
Komikus?! Még a "kész röhej" kategóriába sem fért volna bele. Talán Fossálle Rozinak bejött volna, ha azt is elhívják, (mert miért is ne)...
Annyi mentsége van, hogy ennyi anyagból nem lehet jó fejet kihozni. Nem úgy, mint Natasa, aki most még Aliznál is jobban túltolta a frizurakérdést, aztán egy olyat csináltatott magának, amivel általában a menyasszonyok szokták elb...ni a fejüket az esküvőre. (Emellett a valagszaggatók és a ballagások az olyan alkalmak, amelyeken jellemzően a nők úgy teszik tönkre a kinézetüket hajviseletileg, hogy nem vág(at)ják vagy fest(et)ik...)
Ezt megmondtam előre, én valahogy egy ilyen régi építésű BKK-típusú hajót vártam, bár lehetett volna egy Moszkva típusú hajó is, azokat kifejezetten sétahajózásra találhatták ki, nem személyszállításra A-ból B-be. És azon is van tetőterasz.
A BKK-hajókat belülről is ismerem, néha ilyenen utazom haza munka után, hétköznap, amikor nem kell külön fizetni érte, úgyhogy ismerős volt a jármű kinézete. Biztosan ilyenre futotta a stábnak a forgatásra. Ezt nem pejoratívan mondom, nekem bejön annak a hangulata, ha egy ilyen "nem túl modern" hajón utazom, és egyébként is szeretem a retro dolgokat. :)
hát eljött a nap hogy megtudjuk...:/ ha Rudi hal meg akkor Natasához csak vissza hozzák a családját, mert szerintem ha meghal a szerelmünk az anyukánkra is szükségünk van a gyász időszakban, szerintem :( Alíznak Bözsi mama a tanúja, Krisznek meg Rudi, akkor beszélték amikor a meghívokat adták az embereknek. Kíváncsi leszek rudi felhasználja-e a gyűrűt
Én sokkal nagyobb "durranást" nem is vártam, amenyit szerencsétlenkedtek előtte, még jó, hogy egyáltalán volt esküvő. :)
Attilán és Julin egyáltalán nem csodálkozom, válás előtt állnak és részt vesznek egy esküvőn, még szép, hogy nem repesnek az örömtől... Pláne, hogy az övéké egy konyhában volt, nem hajón. :)
Igen, mivel biztos mindenki látta az előzetest, de nem mindenki kockázta ki a vízbeesést... Egyébként a szavazás azért nem hiteles, mert mindenki akárhányszor szavazhat, sőt buzdítanak is rá, hogy szavazz minél többször, hogy nagyobb esélyed legyen a nyereményekre... (nekik meg nagyobb legyen a forgalmuk)
Én határozottan emlékszem, hogy mikor a tanúkról volt szó, Natasa neve nem merült fel, még gondoltam is, hogy azért, mert ő már nem Rudi párja... Talán Luca, de erre nem esküdnék meg... Amúgy tökmindegy, mert a tanúknak így se volt semmi szerepe... Inkább azon csodálkoztam, hogy Alizt Peti vitte a hajóra, ez inkább Rudi tisztje lett volna... Már csak azért is, mert ő szerezte a hajót, amit azért Krisz is megemlíthetett volna az őt istenítő arának... Amúgy azon is elgondolkoztam, hogy a tulajdonos vajon tudja-e, hogy esküvő lesz a hajóján, méghozzá pont azé, aki a kártyapartihoz a helyet biztosította? Nem találja ezt esetleg furcsának? Gondolom szemlyzetet is adott hozzá, másképp bajosan tudnának kifutni a vízre, vagy pont ezért nem is fognak?
Ez az a hajó amit a "vérgazdag" pasitól "nyert el" a Rudi pókeren illetve kölcsön kérte? Igy kívülről nem egy szupermodern yacht ez, kétlem a gazdag faszinak ilyen lenne, vagy volt neki tartalékba egy ilyen "vacak hajó"
Ehhez hasonló hajók járnak BKK hajóként nem?
Azért a Moszkva típusú hajók komolyabbak, elegánsabbak
"K"-ra nem tetszik hogy valakit megint kinyírnak. Miért nem lehet elutaztatni?
Vajon most lesz rendőri vizsgálat, felelős keresés, vagy, ahogy Ludwig kinyírását is megúszták felelősségre vonás nélkül itt is az lesz? Mert ha tényleg Zsolt tehet erről vághatják kóterbe de nem ez lesz...
Egy apróság: ugye arról volt szó, hogy a catering cég lemondta az esküvő szervezését, a házbelieknek kellett mindenről gondoskodni, sütni, főzni, szállítani, díszíteni.
Akkor mégis honnan volt a hajón az a két tökismeretlen kínálópincér (akiket a cateringcég szokott odaszervezni)?
A Rózsában ilyen pincérek nincsenek, és egy szó sem volt arról sem, hogy a házbeliek külső pincéreket szerveztek volna a hajóra.
(Meg ha már ilyen "csináld magad" esküvő lett a dologból, oda mi a fenének kellettek pincérek?)
Biztos a hajó tartozéka volt a két pincér is....:)
"de mindkettőnek hatalmas mentsége volt az anyakönyvvezető. Egy ilyen bányaszökevény nem éppen arra inspirálja az embert, hogy házasodjon..."
Az Burszán Vera volt, én legutoljára a kínrímekkel és tahó poénokkal operáló Három kismalac nevű együttesből emlékszem rá, de mintha a BK-ban már feltűnt volna korábban is anyakönyvvezetőként.
Szerintem kicsit túl sok mindent akartak beletömni egy adásba és így sikerült (a reggeli kávés rész tényleg felesleges volt). Persze itt van még a holnap is, de gyanítom, akkor már a Zsolt-Ádám-Rudi-trió fog inkább szerepelni
Akkor a vendégek reggel jöttek, este mennek? Legalább nem gond, hogy hol aludjanak... Azért legalább az anyjának illett volna min. előző nap érkezni, ő még csak nem is Új-Zélandról jött..
Én is azt hittem, hogy ha már hajó, akkor kifutnak vele a vízre... (Zsótiabéka koppant volna, de Borszőlőné is...) viszont ha innen esik valaki a vízbe, akkor az nem járhat olyan durva következményekkel, mint a folyó közepén, forgó hajócsavar szomszédságában...
Lóránt Kriszta látványosan megöregedett, a "szar-rács" pedig ugyanolyan tenyérbemászó maradt, mint amikor először megjelent.
Kicsiszabit tudtam előre, hogy így fogják exkuzálni... viszont volt még egy rejtett flashback, Aliznak a Katica névre hallgató trampli barátnője (hogy lehet valakinek ez akárcsak a beceneve, nemhogy a rendes... a katica az csak egy bogár, még ha hasznos és mutatós is) - Juli és Attila kényszeredett találkozójánál volt ott a háttérben - aki fejre egész sokat kupálódott, változatlan súlycsoport mellett.