Volna egy komplett könyöklőm compact-ba. Konzollal, meg mindennel, ami a beépitéshez kell. A bőr (műbőr) ki van egy kis helyen repedezve, tehát újra kell húzni!
A kocsi saját részre lesz, így mindenképpen szeretném ha rendben lenne. Elég sok mindent kicseréltem rajta, lenne még mivel foglalkozni, de azok még ráérnek.
Rendes vagy, de a kocsi Battán van és még nem lehet menni vele rendszám hiányában. Ha esetleg jársz Batta felé, de emiatt külön ne fáradj. Azért köszi. Azt nem tudom, hogy így átmegy-e a műszakin (KPM), majd kiderül.
Lehet gagyit kérdezek, de hogyan kell a kis boardon az időt átállítani? Saru levétel után még csak csak megy, de ilyenkor hogyan kell átállítani pl egy órával odébb?
Ertem en pontosan mirol beszelsz :) Nekem is tetszett mig mukodott, de elvagyok nelkule es szerintem csak arra, jo hogy eggyel tobb meghibasodo alkatresz legyen a gepben.
Igy vagyok a motoros ules alitassal is, jo-jo de .....
Mikor kijottek az E36-el lehetett bebepitett mobil telefont kerni mikor megvette az ember.
Az akkori csucs technologia kb 2-3 ev utan mar csak a helyet foglalta a kocsikban.
Ugyan ez a helyzet a beepitett GPS vagy tolato kamerakkal. Ma csili-vili, de holnap utan mar csak elavult cucc.
Elkernek erte egy csomo penzt de semmi szukseg rajuk :) es kesobb csak fejfajast okoz.
Sziasztok! Nem rég vettem egy E36-ot amin nem működik a bal hátsó ajtózár(központi zár), vagy is hol lezár hol nem. A segítségeteket kérném abban hogy hol tudok hozzá bontott zárat venni.