Vettem egy e36-ot, én is a matricák eltávolításával kezdtem :) Bár a géptetőn még fent van de szerintem leszedem ezt is... A tetőn is karbon matrica volt, ott már féli leszedtem :) A legszarabb állítom a vese csíkokat volt leszedni, nagyon ragaszkodtak...
Ezzel én is így vagyok. Legyen egy alap autóm , de legalább normális, nem hülyegyerek autó. Aki rátesz egy ilyen gépháztetőt , gondolom ,mennyire ragaszkodik a jó minőséghez
(A legjobb tuning az amit nem lehet látni . . :)és persze valami csiga legyen rajta :D ).
Nekem meg van egy relatív jó könyöklőm kupéba, a kompótba sajnos nem volt jó. Ha érdekel valakit, Tatabánya mellett van, beker áron továbbadnám :) (közben lett a kompótba is való)
Volna egy komplett könyöklőm compact-ba. Konzollal, meg mindennel, ami a beépitéshez kell. A bőr (műbőr) ki van egy kis helyen repedezve, tehát újra kell húzni!
A kocsi saját részre lesz, így mindenképpen szeretném ha rendben lenne. Elég sok mindent kicseréltem rajta, lenne még mivel foglalkozni, de azok még ráérnek.
Rendes vagy, de a kocsi Battán van és még nem lehet menni vele rendszám hiányában. Ha esetleg jársz Batta felé, de emiatt külön ne fáradj. Azért köszi. Azt nem tudom, hogy így átmegy-e a műszakin (KPM), majd kiderül.