Az árával nagyon nem értek egyet, de szerintem,ha valaki motorozni akar, tegyen le jogosítványt, szerezze meg a szükséges ismereteket és gyakorlatot.
Nem is értem miért jár B kategóriához smkp jogsi. Jár hozzá még mezőgazdasági vontató jogsi is. Hivatalosan vezethetek traktort, pedig még életemben nem ültem benne.
Amikor nekem kellett alkatrész (széthullott a motor), egyik cimborám elment a fowlersbe kint angliában, megvette és elküldte nekem ami kellett. Itt csak új dolgok vannak ahogy tudom. Mindent a Haynes manual cikkszámai alapján rendeltem. Hibátlan dolgok érkeztek. Ezek az angolok tudnak! Ha tudsz cikkszámot esetleg megkérhetem cimborámat kérdezze meg van-e nekik, de ha felmész a honlapjukra és dobsz egy mailt, lehet válaszolnak is.
Látom nem csak engem zavar, hogy a bringás kétkerekű kolega 30-al megy az úttesten, mikor mellette ott a kerékpárút (nem sáv!). Én attól félek, emberünk megkapja a B-s jogsit és felül rögtön egy 125-ös mito-ra pl. Ami már ugye hivatalosan rendszámköteles, tehát már autópályán is közelekedhet vele. Tehát olyan ember mehet vele 130-al, aki még sosem motorozott...
Vagy nem lesz rendszám a 125-ösökön az is smkp besorolást kap. Megint kaszál a rendőrség a gyorshajtásokkal, mert ugye smkp...
sziasztok! tudna valaki egy tippet adni, hol lehetne 955 St-hez egy jobboldali idomot szerezni? ebayon lógok mindíg, de nem találok ott sem, magyar bontókban meg egyáltalán nincs ilyen motor.
Köszi! Szürke fekete, de nem teljes áron vettem...az tényleg kicsit sok.
A B-kategóriás A1-eshez csak annyit, sokan mérgelődnek mert ők kifizették az A1 árát és más megkapja ingyen:D Mi is kifizettük, de inkább azért, hogy 18 évesen már lehessen A jogsim.
A másik, hogy aki eddig akart 125-géppel járkálni simán megtette 50-es papírokkal :D
Abban van igazság, hogy a kis robeszok pont annyival mennek, hogy megelőzni ne bírd őket, ahoz padig lassú, hogy az ideg ne ba..on szét. Ez a bicósokra is igaz.
Örülök, hogy végre írt valaki...én is írnék de nem sok minden történik motoros szemszögből. Max annyi, hogy vettem egy Kushitani SJL-4 es dzsekit. Nagyon örülök neki, mintha rám szabták volna. Motoron ülve nem is érzem, hogy rajtam van...jó lenne már kipróbálni. A könyéknél és a válnál ütésre keményedő protektorok vannak, nem is érezni, hogy van ott valami, könnyen lehet hajlítgatni...nem szeretném kipróbálni, hogy bekeményedik-e:D
A hétvégén lehet lecserélem a láncszettet, de motorozás még nem lesz...:(
hétvégén megint 10 fok felett lesz. Lehet elmegyek tankolni meg kereket fújni...Nekem nagyon tetszik az új Speed remélem tudok egyet venni. Persze kérdés, hogy leér-e a lábam :-)
Tudom, h hideg van kolegák, de alig van itt aktivitás! Akkor írok én...
Múlt héten majdnem elvitték a Fazekamat. Többen jelentkeznek, h megvan-e még (nem, nem azért hirdetem mert el akarom adni...), többen mondták jönnek megnézni, aztán nem jöttek. Nem is telefonáltak, hogy nem jönnek. Ki is írtam a hirdetésbe, hogy álmodozók kíméljenek :)
Mi a véleményetek az új triple kínaiasított (nehéz szó) gülü szemeiről?
Nagyon megosztja a rajongótábort...
Sikeresen felszereltem a karácsonyra kapott tanktáskát a vasra. Úgy néz ki vele mint egy púpos teve. Legközelebb fotót is töltök.
Én már nem tudom mi az igazság, de a tények azt mutatjak ,hogy a Frontosa nem nyit újra.Még a végdobokat is kiárulják http://www.kepesmotor.hu/onroad_kipufogo_dob/p314996&o=da.Van belső infó amelyik azt allitja ,hogy még az anyavállalatnak is tartoznak... Kiváncsi vagyok ...és türelmetlen
168 cm alacsony vagyok és nem tudom, hogy leér-e a lábam rendesen, mert a motort még nem próbáltam! Óvatos vagyok a súllyal kapcsolatban is, bár egy 1500-as Vulcanom volt már és nem volt gond vele. igazából pedig 1 jó árra várok még!!!
Angliában 10.500,- GBP az új ára, nem értem, hogyan lesz itthon 5 milla!?
A legjobb döntés, amit életedben meghozhatsz. Már lassan négy éve használgatok egyet, s azt kaptam, amit elvárok tőle: nagy, gyorsulásban verhetetlen, nincs párja. Konkrétan milyen info hiányzik még a döntésed meghozatalához?