Ez a felhívás már az Ákos levlistán is elhangzott, idézek a témában írt rövid levelemből:
"...en valoban birom Akos munkassagat, es drukkolok
in neki minden egyeb temaban (film, stb.), amiben
meg motivaltnak erzi magat, de...
...de en ezen a szavazason nem ra fogok voksolni,
sajnalom.
A FreshFabrik Lamentation c. klipjet (foleg zeneileg)
jobban szeretem, szinvonalasabbnak tartom es velemenyem szerint sokkal
inkabb megerdemli, hogy Mo.-ot kepviselje.
mivel az Ákos topicot megint megszállták a bunkók,ezért ide illeszteném be az alábbi szöveget.
A németországi VIVA Televízió évek óta "Comet" néven rendkívül sikeres videoklip díjkiosztó gálát rendez Kölnben. Idén az eseményre augusztus 17-én kerül sor, melyen a díj történetében először "nemzetközi" kategóriában is díjakat osztanak. Igy az olasz VIVA, a lengyel VIVA Polska és a svájci VIVA Swizz mellett a magyar VIVA+ is lehetőséget kap arra, hogy országának egy-egy előadóját vagy együttesét a "Comet" díjjal jutalmazza. Július 24-től futnak műsorainkban az öt - VIVA+ által jelölt - magyar videoklipet bemutató szpotok melyek közül nézőink szavazatai döntenek a győztesről. A "Comet" díj odaítélése a győztes számára a magyar könnyűzene történetében egyedülálló európai szintű bemutatkozás lehetőségét jelenti, hiszen a győztes klip valamint a díj átvételekor rögzített felvétel bemutatásra kerül Németországban az augusztus 17-I díjátadón, majd ezt követően a némect, az olasz, a lengyel és a svájci VIVA adásában is!
A VIVA+ Televízió öt jelöltje között Ákos legutóbbi saját rendezésű klipje, a HŰSÉG is szerepel!
A Comet jelöltekre az alábbi módokon lehet szavazni:
Off lesz:
Mikre nem emlékeztek! Én nem rágózom, ezért kicsit meglepett, hogy ez a piac is ennyire változik. Érdemes lenne pár mai rágót eltenni egy időre, később kiállításokon lehetne mutogatni.
Bakker, egy hete mindenki hülyének néz, mert a dinnyésnek a márkanevéért nyaggatom őket. Én emléxem a rágóra, qrva jó volt, de a neve nem ugrik be. a belső cellóra WATERMELON felirat volt 45 fokos szögben írva.
A klub kerdesre: Nemhinnem hogy vannak ilyen klubbok. Magyar etterem van, templom, meg ilyesmi, de ott inkabb 56'-rol csversznek, ahelyett, hogy jokis BB szamokat hallgatnanak.
Kibirni azert kilehet, mert en itthon csinalok eleg nagy bulit magamnak:o)
Huuu a Menczel G. nemtudom mit szeretett. Csak arra emlkszem, kb. 90' korul..Tatan voltunk koncerten...es mar sehogy se tudtunk haza menni, gyalogoltunk vagy 25km-t amig kihajnalodott, es kaptunk egy buszt. Es mellettunk elhuztak az uton a jokis oreg Pontiac FireBird-el. Nagyon jo emlek. Kivancsi lennek megvan e meg neki, vagy mi van vele..
Egyebkent, olvastam a rago (TRIDENT) emlekeitekrol. Ha akartok en kuldok nektek...itt most isvan es lesz is..ez a meno rago marka errefele. Enis emlkszem, hogy ezt dobaltak a koncert elott.
Most itt juniusban mikor kint voltunk a DM koncerten, izzadasgatlokat dobaltak pont ugy...azonnal az jutott eszembe..
Szivmelengeto emlekek..
Szia!
Bevallom, nem bírnám sokáig Kanadában. Semmi esély, hogy ott BB szóljon a helyi klubokban. Vagy igen?
Egyelőre csak Menczel Gáborra pályázunk egy sörözés erejéig. Ő nem szereti a tojásos nokedlit?
Szisztok topikosok!
A Hugomtol hallottam a topikrol. Nemreg kovetem az
irdogalasaitokat..gondoltam irok nektek. Az Akos Listara irtam egy
ideig..aztan elkoltoztunk, es valahogy nemsikrult visszajelentekznem ra,
mert megvaltozott akkoriban az emil cimem. Szoval 23 eves vagyok, hazas.
Oreg Bonanzas es DM-es. Sok helyen jartam, sokmindent csinaltam ezzel
kapcsolatban. 3 evvel ezelott osszehazasodtam egy canadai magyarral,
azota canadaban elek. Hianyzik a magyar fanatizmus...bar en inkabb
egyedul szertettem nyomulni. Kb 10 eve irogatok verseket, kissebb
szovegeket.
Szoval egyenlore ennyi, hamarosan jelentkezem hozzaszolasaimmal.
bOrsi
Ui: A Hauber Zsoltit inkabb egy tal tojasos nokedlivel csalogassatok
sorozni:o)
ami a találkozót illeti, nos, én már felvetettem korábban is, mindenki lelkesedett, aztán nem történt semmi. Pedig egyszerű lenne. mindenki, akit érdekelne, írna egy emilt MGA-nak az itt fellelhető címére, valakinek csak válaszolna... Nekem régebben mindig válaszolt, ha kicsit sokára is :)
Amúgy kaptam még egy emilt, ugyanúgy minket olvasó, de be nem író tagtól, aki viszont "biztosan tudja", hogy MGa valóban Menczel lenne. Szal az informerek szerint 1:1 :)
Tehát, tagok, aki találkozni akar, az dobjon egy emilt MGa-nak, aztán jelezze itt, hogy megtette, OK?
Amúgy nekem emilileg "ki lett fejtve", hogy MGA tuti nem Gábor, és azért nem jár már ide, mert megunta az átverősdit...
Ja, nem topiktárs írta, hanem valaki, akit én ismerek, és nyomon követi a beszólásokat.
Mindenesetre egy IRL találkozó tisztázna mindent, nem?
Azt hiszem, hogy MGa topictárs lenn volt pénteken a Depeche Mode klubban... :-)
De hogy Hauber Zsolt ott volt, az holtbiztos...
(meg hogy a Kozmix is ott volt... :-))) )
Én 1986-tól 1991 nyaráig a matálzene bűvöletében éltem. Akkor megismerkedtem egy lánnyal, és akárhányszor voltam nála mindíg az 1984 album ment kaziról. Én perzse ki nem álhattam. Milyen zene az amiben nincsenek húzós gitárriffek, és dob? És különben is a szintetizátor az egy művi hangszer ami nem alkalmas zenére. Állítottam akkor. Ellenben ma a kedvencem a Kraftwerk, Bonanza, Ákos, stb..
Érdekes a DM annyira nem ragadott magával.
(Írom azt úgy, hogy épp a Just can't get enough c. szám szől:)
Nem nyitunk egy topicot?
"eltűnt rágók nyomában"...
a trident nem laprágó volt,annál kicsit rövidebb.
A csomagolása volt téglalap alakú,akkora volt kb. mint egy kisebb mobiltelcsi /hogy azért a XXI.sz-ot is megemlítsük/
"Lapos, téglalap alakú" :)
Köszi a meghatározást, a szaknyelv ezt hívja "laprágónak", szemben a "drazsé", ill. "gömbrágóval".
Amúgy a dinnyés is laprágó volt, és nehogy ne emlékezzen má' rá senki!!! :) Dinnyés rágó, és Impulse dezodor, ez volt a két absz meghatározó illat akkoriban minden dizsiben/klubban (pölö DM-klub) :)
Ha akkori idők és rágó, akkor egyértelműen az a világoslila papíros dinnyés rágó!!! Még éjjel is megvolt az íze, nem úgy, mint a többinek. imádtam!!! (Asszem, nem az volt a Trident... ugye?)
Kihalt minden... Emléxem, amikor először láttam... A seregből ugrottam haza néhány napra, és a tévében épp akkor kezdődött. Még nem ismertem a számot, de a zene nagyon tetszett. Persze, fogalmam sem volt, ki a csapat, sőt, azt hittem, valami külföldi banda, csak, amikor kezdődött az ének, ugrott be, hogy ez "az a bizonyos" Bonanza Banzáj lesz :)))
Amúgy én a mai napig nagyon szeretem azt a számot.
Erről jut eszembe, kinn Spanyolban még lehet kapni Trident rágógumit..az első dolgom volt,hogy beszerezzek és érezzem a régi ízeket.
Emlékeztek a Régi és Új koncertre?
Ilyeneket osztottak..aztán beszüntették,pedig de fincsi volt:)