mmn pár ilyen széles gép.- Mitsu alapgépe 799mm Daikiné 780, Hitachi 790 , Fujitsu sajnos 820 mm de a LECA sorozat 790 mm volt az LMCA sajna 840 mm a LUCA .
Én még nem találkoztam vele ... de hogy nem tervez hosszútávra a forgalmazója az tuti. :-) Abból az összegből, nem tudom mire futja, de alkatrész raktározásra nem gondolom hogy sok marad.
Az OBI-ban kapható inverteres split klímáról mi a vélemény? 100e alatt van. Ha jól olvastam 70 a beszerelés-max elődolgoznék, hogy annyiból meg is álljon.
Megnéztem a honlapot! Bár ne tettem volna! Az a Fujitsu ASYG12LLCC akció felpiszkálta az agyam rendesen! :-) Az a baj hogy június elejére van betervezve a családi költségvetésbe! Azt hiszem jelentkezni fogok! Köszi az infót!
Klíma vásárlás előtt állok és érdekelne hogy tudtok-e székesfehérváron egy megbízható klímás céget! Olyat aki forgalmaz és telepít is! Tudom a google a barátom de ha csak ez a felhozatal egy ekkora városban az gáz!
Néhány éve nagy elégedettséggel használok fűtésre egy klímát a házam földszintjén, de mióta a tetőteret is birtokba vettük ez már kevés, nem akar felmenni a lépcsőn elég meleg, hiába lenne elég teljesítmény lent :)
Szóval arra gondoltam, jó lenne +1 klíma fentre.
Ami gond, hogy igazán ideális helyre egy folyosó végére tudnám tenni, ami csak 83cm széles.
Guglizgatva nem találtam olyan fűtésre is megfelelő beltérit, ami ide beférne, tud esetleg valaki javasolni?
Alul-felül van hely, mert a folyósó a lépcsőházban folytatódik, szóval nem lenne egy kis lyukba beszorítva, csak a szélesség korlátozott ennyire.
Azt is tudom, hogy előírás szerint kellene oldalt is hagyni némi távolságot, ha ennek elhagyása garanciavesztéssel jár, azt a rizikót vállalnám.
Mivel a Nord "márka" nem ellenőrzött sehol, senki nem méri - rajtad kívül -, hogy a forgalomba hozó által megadott adatok valósak-e, így simán előfordulhat, hogy bármely megadott adat valódisága köszönőviszonyban sincs a valós, mérhető adatokkal. Ezért érdemes olyan klímát vásárolni, ahol az Euroventen utána lehet nézni az energiahatékonyságnak, zajszintnek, stb.