Na itt nagy a kavarás, az, hogy melyik verzió milyen felszereltséggel milyen néven és hol futott. Itt gyakorlatilag nem tudsz olyat mondani, amelyik valamelyik piacon nem állná meg a helyét:)
Mindenesetre van Daimler meg Daimler VdP modell is, azokon a piacokon, ahol volt Daimler márka.
Ez a kukacoskodás mindíg érdekelt :-))) Én úgy tudom, hogy a Daimler és a Vanden Plas felszereltség megegyezik, csak pontosan a névhasználati jogok miatt, - a Daimler-t az USA-ban nem használhatta a Jaguar - ezért nevezték másképp.
Hát most nagyon sajnállak! :))) Kénytelen vagy egy S3 DD6-al vigasztalódni:)
Jó az írás, csak kis kiegészítés, hogy nem a Daimler volt a legmagsabb felszerelési szint, hanem a Vanden Plas (VdP). Egyes piacokon meg védjegyproblémák miatt nem lehett a Daimler nevet használni (pl USA), ott ha jól emlékszem, Jaguar Sovereign néven ment a Daimler felszereltség. Na de ez tényleg csak kukacoskodás! :)
elolvastam az irásod, én is ugy vagyok vele keresem a megfelelő autót nem akarom elkapkodni a vásárlást, de szerintem egy XJ-lesz mivel nagyon szép kidolgozott autó,
emberűnk nagy számokkat irt,én is megnéztem amit irtál és 270font×312=84270forint na de most lent van a font legyen 100000ft és egy huszas a szerelés igen ez már reálisabb,
Anno pár éve volt egy elképzelésem hogy veszek egy XJRt. végül nem mertem belevágni, de akkor bekedvenceltem a topicot, aztán néha belenézek, mert teljesen még nem felejtettem el az ötletet, csak még a bátorság hiányzik :D
hahu.hu olvastam lehetséges hogy 99-2001 gyártott s type 3.0 ford automata válto menetkőzben rűkvercbe teszi magát (hihetetlen) gyujtás és beázás problémákat irnak