Keresés

Részletes keresés

Bea_Bare Creative Commons License 2000.02.24 0 0 4
Amennyiben nem tul vaskos, nehezen gyogyulo reszt boksz ill. boketsz at (kisajkak, csiklot fedo borocske), akkor magad is megoldhatod es szamithatsz ra, hogy gyorsan es problema mentesen gyugyul. Celszeru erre a celra keszult ekszert hasznalni es minel vastagabbat valasztasz annal biztosabb lehetsz benne, hogy szex alatt nem okoz kenyelmelenseget es a puszta ott lete is oromet szerez. Amennyiben birod az angol nyelvet elolvashatod az en tapasztalataimat a http://www.bme.freeq.com/pierce/10-female/inner/990315/bea.html cimen es hasznos infokat gyujthetsz a temarol a http://www.bme.freeq.com/pierce/10-female/index.html oldalrol, ha nem akkor szivesen irok meg reszletesebben is a dologrol.
Bea
Előzmény: Tman16 (-)
barquq Creative Commons License 2000.02.24 0 0 3
Eszt má én is olvastam egy női magazinban, hogy a csiklóhoz közeli, vagy teliben beletett piercing folyamatosan spontán orgazmusokat okoz, úgyhogy egy idő után kiveteti a csaj. Bárcsak nő lennék.
Bea_Bare Creative Commons License 2000.02.24 0 0 2
Szerintem te ehhez nem ertesz!
Előzmény: Mucuska (0)


Cirbissa Creative Commons License 2000.02.24 0 0 1
Istenem ah a boldog mosolyu leanyzok a bkvmegalloban:
'Jaaaaaaaj de jo jon a busz jon a busz'
Kesobb az orgazmus is.
Mucuska Creative Commons License 2000.02.22 0 0 0
Aki 0da tetet piercinget, az meg is érdemli :o))
Tman16 Creative Commons License 2000.02.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Tudom a piercing már volt téma, de nem nagyon találtam olyan hozzászólást, ami most érdekelne. Szóval igencsak megmozgatja a fantáziám az intim helyre elhelyezett kis ékszerek. Nem az agyonszúrkált vassal teli "szerkezetek", hanem a pici gömb alakú ékszerek.
Érdekelnének a tapasztalatok, hogy a berakása mennyire nyűgös saját/női részre is. Milyen a gyulladásveszélye, okozhat e esetleg elváltozásokat, ill. ha kiveszik a "lyuk" hogy hegged be? Van e valakinek tapasztalata a "használatban", tényleg jó e vagy csak nyüg és max. fantáziálgatásra jó? Férfiaknál mi van ha merevedése van, hová fér el?:-))
Szóval mindent a témában please, boszesz ha valakit undorít a dolog.

Tman16

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!