Pár éve történt kispályás meccsen.Kispadön ücsörögtem, mikor egyik játékosunk tiszta lövőhelyzteb került. Az edző kiabált. EZ az! vállald el! Lőőőj!
A srác még szerencsétlenkedett egy kicsit, így a lövését blokkolta egyik védő, amjd a védőrpől a labda a srác vállára, onnan pedig a kapu mellé pattant.
Az edző persze tombolt, mire halkan oadszoltam neki: Most mit kiabálsz, elvállata...
Kispest-ZTE, kupameccs, a múlt héten:
Nyugdíjas,az elejétől fogva megtalálta magának Waltnert.Ahogy telt-múlt az idő,és fogyott a sör (nem tudom,honnan szerezte...) akadozni kezdett a nyelve,de azért folytatta:
"Waltneeer!Waltner!Szopjál le, mert...mert...mert az neked igen jó lesz!"
Kispest-Szeged, ma este.
A szegediek a 2. félidő kezdésekor begyuijtottak pár füstöt, igy a vendégszektorban kb 5 pertces "adásszünet" volt.
Miután eloszlotta a füst, egyik vendégszurkoló, csapata teljesítményét látcva: Jobb volt amíg nem láttuk
Most jut eszembe, volt folytatás kb 3 perc múlva (újabb sportszerű megmozdulás): L.! Akkora paraszt vagy, hogy szédülsz a betonon!
Szerintem az első jobb volt, de ezen is röhögtek úgy 1000-en.
Jó a topic, írok én is egyet, talán még nem volt:
kb. 3 éve Vidi-FTC, hazai szurker Lipcsei sokadik gennyeskedése után: Lipcsei! Akkora paraszt vagy, hogy az első Legódból is disznóólat építettél.
Ez ugyan nem bekiabálás, de jókat szoktam rajta rajta derülni, a Dombóvár hazai meccsein, valaki azért vesz több korsó sört, hogy azokat rendszeresen ráboritsa az elötte futkosó partjelzöre!:))
nem tudom volt-e mar...
Egyszer egy ismerosunknel voltam, aki az UTE palya mellett lakik es mivel pont meccs volt, hat kimentem. UTE-Bekescsaba. Az UTE feherben, a Csaba lilaban jatszott, mire az UTE kemenymag rakezdett, hogy "Hajra lilak!" Kellett nekik kis ido, mire rajottek, hogy ez most nem a legjobb...
2001 körül Kispest-ZTE kupamaeccs.
egy idősebb, ittas szurkoló az elejétől fogva kinézte magának Urbán Flórit, aki pechére kimutatott valamit a kispadra.
"Kinek mutogatsz b***meg?Urbán,talán anyádnak?Itt van a Mama a szektorban?Nézd meg,itt szopattuk a szünetben!!!"
:)
Pár éve volt a DVSC-nek egy soproni születésű focistája, a Siklósi Csaba. Egy Sopron-DVSC meccsen vki fellökte, a srác elterült. Mire melletem egy borízű hang:
- Mi van, Siklósi, hiányzik az anyaföld?
Egy megyei II. osztályú, Szentmihály meccsen egyik hazai szurkoló rendszeresen ad tanácsot a vendég játékosoknak: "Add haza jó erősen!"
Egykor Szegeden rendeztek valami kézilabda BL meccset: Partizan-Barcelona, az egyik szegedi szurkoló a vendégek egyik játékosának, aki köztudottan a királyi udvar tagja (urdangari vagy valami hasonló): "te itt dobálod a gólokat a hercegnőt meg otthon szájbapermetezik !"
Vendég balbunkó spigóval kinyeste a labdát a szántásba.. Spori a kispadok felé: "nincen labda". Öreg fazon a lelátóról: "mi a fas*nak, úgyis csak zavarja őket..." :-) Lerágott csont, de nagyon jól jött ki :-))
Figura már sokadszor megy be a kispadról ápolni a sérülteket. Elkezdi fújni a fagyasztót, mire egy ízes hang a lelátóról: "látod baz*meg már sprézi is, mondtam, hogy a spré jön" :-))
Szemezgetés: SZOKÁSOS SZÖVEG: "A nyakad nyújjon mög! Megb*szlak anyád hátán!!!"
Szerintem szegediek tuggyák ki mondta, mondja.
Másik: Megyebíró sporihoz intézett szavak:
"Megyek a Beádhoz! " v. "Most b*sszák az asszonyt újvárosba!"
Kezdetnek nem rossz...