No, akkor menj békességgel és fogyaszd tovább Papp Hírhamisító Dánielt. Aki szerint a fő hír most épp az, hogy a NÉBIH félidőben van a karácsonyi ellenőrzésekkel.
Ha türelmes vagy, biztosan lesz valami jó kis termelési riport is.
Az inkriminált könyvének kiadójánál és egy alapítványnál vannak a feljegyzései, az összes beérkezett levél, meg minden, amit kapott, és hatvan évre titkosítva vannak. Mondom, olvass utána. Én leszarom Papp Dánielt, de Vörös Bandi egy komcsi pedofil. Az egész Zöld mozgalom velejéig rothadt volt, maguk a Zöldek vallották be, de gondolom neked ez sem elég.
Friss! Feljelentette a Magyar Televízió a mandátumuk jogkörén túlterjeszkedő ellenzéki parlamenti képviselőket, Kövér László, az Országgyűlés elnöke karácsony után összehívhatja a Parlamentet, ahol a túlóratörvény rendkívűli módosításáról és az ellenzéki képviselők mentelmi jogának megvonásáról is dönthetnek!
"Nyilván csak véletlen lehet ez a francia, olasz, osztrák, belga, magyar stb. rebelliószéria egyidejűleg advent idején. (Lengyelország felkészül, valszeg oda is viszik a licencet) Biztos nem szervezi, pénzeli senki."
más magyarázatot nem is tudok elképzelni mint hogy csakis azért megy egyszerre mert Soros. Semmiképp sem az ufok, gyíkemberek, stb szervezik csakis Soros lehet. Hogy miért ő ? Mert Orbán azt mondta őt kell hazudni.
Sejtettem, persze. Tudom, hogy ezek itt nersevik trollok, de akkor is megdöbbentő... miféle gyomor kell ehhez? pár rongyos krajcárért eladják a maradék lelküket, jóérzésüket is. Már ha volt nekik ilyen egyáltalán...
A vitázóknak tisztában kell lennie a szavak jelentésével, de legalább nem szabad visszaélnie a torzítás lehetőségével.
Ma a migránsnak az okmányok nélkül erőszakosan, a menekült státusz lehetőségével visszaélő tömegesen Európába igyekvőket értjük, akikkel a hatóságok az okmányok hiánya miatt nem tudnak mit kezdeni.
Ugyanakkor a határok nyitva vannak, fagyoskodó határőrök útlevél ellenőrzés után ezrével engedik át a határon az utazókat, mindkét irányba.
Az állampolgárságot kérők a Bevándorlási Hivatal internetről is letölthető okmányait kitöltve kivárják a Hivatal döntéseit.
A Hivatal működését EU kompatibilis törvények szabályozzák.