Először is egy fontos kérdés, mit jelent ha valaki piros színű (zseb)kendőt lógat ki hátul, jobboldalt?
Másodszor, szerintem nincs tuti zene, nyilván amit én szeretek, attól másnak hányingere van (Laibach, Young Gods pl.), de ez nem baj, ha egyszínüek lennénk, akkor nem lenne menyország, meg minden ilyen dolog. Ezért mondjuk azt (vérgagyisták), hogy minket csak az zavar - egy kicsit csak -, ha valaki nagy lelkesedésében egy együttest, vagy énekest (zenészt még se írjunk ide) a legjobbnak akar kikiáltani, vagy ha tetszik valakinek a zenéje, attól még az nem feltétlenül jó ember, követendő példa. Mindössze ennyi.
Az igényes jelzőről pedig már írtam abban a hosszú hozzászólásban.
Szóval jó lenne, ha valaki nem akarna itt olyan diktatúrát bevezetni, mint Orwell regényében -> 1984. Vagy ezt a Bonanza találta ki?
Hello moda7!
Nem tudom ilyenkor mennyire hallgatsz ram/ugyanis azt irtad,hogy.../,de,ha tudsz varni vasarnap estig,akkor vasarnap kb.este 11 korul kuldok e-mailt a musorrol.Csak akkor tudok,mert reggel 9-tol este 11-ig dolgozom minden nap es nincs idom,csak,hogy hazajojjek es beessek az agyba.Vasarnap viszont felmondok.Megfelel remelem az idopont.Na csocsi!
Most, hogy már csak én és veretes társaságod szemléli e fórumot, ugyan fejtsd már ki véleményedet az igényes zenéről mind Magyarországon, mind külföldön! Szerintetek kik az abszolút tutik, igényesek zeneileg?
Szedjétek össze magatokat, és írjátok meg a véleményeteket! Ennek a fórumnak már úgyis lőttek, lassan már az lesz OFF, ha Ákosról szóltok.
Nos, mi a tuti zene?
ákos progresszívebb, úgy látszik. még blekkmetál topikot nem nyomtuk le, jó volna, ha minél többen írnának ákosról. például igaz-e, hogy alkoholista? állítólag a császár előddel együtt ittak régebben. befolyásolja-e ez a zenei teljesítményét?
és egy apróság, de nekem mégis fontos: igazi-e a szakálla és a haja?
Fijúk, én speciel komolyan aggódom ezért a szegin suttercane mijatt.
Nem iratkoznátok be valami iq fejlesztő iskolába, csak úgy a hecc kedvéért?
Még utóbb a pamlagon köt ki....
nem akarlak megbántani, de szvsz az
élő bizonyítékok ti vagytok.
Tudom, hogy -20-as IQ-val ezt nehéz felfogni, de azért próbálkozzatok. És majd ha sikerült a 10. bukás után elvéghezni az Általános Iskola 2. osztályát, akkor irogassatok ide.
láttam tegnap az ideális popsztár klipjét:
Ákos nagyon kőkeményre vette a figurát, először azt hittem, hogy Tankcsapda megy, fel is akartam hívni a Rhadát aki köztudottan nagy rajongó, azután láttam, hogy az énekes sokkal sármosabb mint a Lukács, szóval gondolkoztam, hogy ez most vagy a krég vagy az Ákos, de azután a szöveg meggyőzött.
Á arra a bulira én is kaptam meghívót, de nem is pesten lesz, valahova el kell utazni, és ráadásul könyvtár, ááá hagyjuk.
Nájti már tegnap elutazott a talira.
Jókat írtatok be ma, este majd megbeszéljük.
jó, de tudod hol lesz a házibuli? egy könyvtárban!! Jeszó előkapja a katalógus mögül a behűtött borokat, miközben Mumu meg Nályti csukás István verseket fordítanak franciára. ilyen bulik ezek