Keresés

Részletes keresés

Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.19 0 0 326

Nem értek hozzá, viszont a Kelly's szerintem szebb. :)

Hol nézted az árakat? A Kelly's-t 94-ért, a Boomert 110-ért láttam.

Előzmény: omega14 (325)
omega14 Creative Commons License 2004.07.19 0 0 325

Sziasztok , hobbi céljából akarok bringát venni  főleg városba és időnként terepre is.

190 cm 95 kg vagyok

Két bringa tetszett meg . Fontosabb részemre a masszív erős váz, jó váltó és kis súly. Kevésbé fontos hogy tárcsa v. hagyományos fék.

1 Kelly's Salamander

2 Caprine Boomer

A boomer 30%al drágább

Melyket ajánlanátok ?  Nem feltétlenül az ár fontos .

smelang Creative Commons License 2004.07.18 0 0 324

sziasztok!

lenne egy eladó merida kalahari 570-es vázam, a váz típusa: 4130, jó állapotban, alig használt, a mérete: 20,5". Lenne még egy Shimano Acera első váltó is, illetve nyeregcső-nyeregbilincs a kínálatomban.

ha érdekel dobj egy mailt a molnaroszkar@hotmail.com-ra

köszi

gyrk Creative Commons License 2004.07.16 0 0 323

uhh, te is koránkelő vagy látom :)

kösz. megnézem.

Előzmény: Psychedelicatessen (322)
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.16 0 0 322
Vegyél az Auchan-ban 2000-ért Adidast. :D
Előzmény: gyrk (321)
gyrk Creative Commons License 2004.07.15 0 0 321

nem, komolyan gondoltam :)

mezem van, köszi, kifejezetten pólót szeretnék, nem egy bő mezt.

Előzmény: Psychedelicatessen (319)
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.15 0 0 320

köcsög index elcseszi a linkemet.

Előzmény: Psychedelicatessen (319)
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.15 0 0 319

Először aszittem, gúnyolódsz. :)

Blacky mez nem yó? Így néz ki az egyik, ni:

http://www.faradykerekpar.hu/pictures/ujdonsagok/10_03-bl_mez98.jpg

<A href="http://www.bicycle.hu ">www.bicycle.hu  -n láttam occsóér.

Előzmény: gyrk (318)
gyrk Creative Commons License 2004.07.15 0 0 318
lya. így van. hetek óta akarok venni egy pólót, nem mezt, hanem gyakorlatilag mez-anyagból készült, de bő, póló szabású, cuccot, amin azért hátul ott van a három zseb, de a weben nem lelek, a bótokat végigjárni meg lusta vagyok.
Előzmény: Psychedelicatessen (316)
kivi Creative Commons License 2004.07.14 0 0 317
Teljesen igazad van.
Előzmény: Psychedelicatessen (316)
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.14 0 0 316

Igen, ezeket az alternatívákat én is felismertem.

Viszont úgy látom, megérné egy embernek a heti 5-10 órányi munkája, amit a honlap frissítésével tölt, a várható nyereséghez képest. Egy jó és naprakész honlap nagyon sokat számít, mert sok ilyen lusta user van, mint én.

Ez persze nem a Hungarobike kritikája, hanem egy általános dolog. A Kerékvár árlistáján pl. szinte csak a drága cuccok vannak feltüntetve, aztán amikor bemegyek, látom, hogy jé, van itt ennyiért is. :) (a hely egyébként tetszett) Na ez se egy okos stratégia.

Előzmény: gyrk (315)
gyrk Creative Commons License 2004.07.14 0 0 315
írj kivinek vagy menj be a bótba.
Előzmény: Psychedelicatessen (314)
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.14 0 0 314

Aha, kösz. :)

gyrk: Kösz, kár, hogy a hungarobike.hu utoljára márciusban frissült, és akkor is kevés cuccot tettek fel. Pedig érdemes lenne.. :)

Előzmény: kivi (311)
Macimedve Creative Commons License 2004.07.14 0 0 313
És hol lehet olcsóbban megkapni? Mert nekem tetszene....
Előzmény: kivi (308)
gyrk Creative Commons License 2004.07.14 0 0 312

Hungarobike.

és leszarom, ha valakinek nem tetszik a jó boltoknak akkor is lehet és kell reklámot csinálni.

Előzmény: Psychedelicatessen (309)
kivi Creative Commons License 2004.07.13 0 0 311
60-ért ez jónak tűnik, ha a többi alkatrésze gyári. Főleg a váz az amire érdemes alapozni. Volt olyan topictársunk (larzen) aki Altussal vette a Trek 4300-at, és most már XT váltórendszer és hidraulikus tárcsák valamint Rock Shox Judy SL villa van benne. A váz megérdemli.

Amióta egyszer egy (itt meg nem nevezendő) topictársunk jól leb_szott, azóta nem akarom reklámozni magunkat. Más boltok nevei naponta röpködnek itt, de úgy látszik én szúrtam a szemét. Írj a kivimail@freemail.hu -ra ha van konkrét kérdésed.
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.13 0 0 310
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.13 0 0 309

A Trek egy 4300-as, 2 hónapot használt, SRAM 5.0 hátsó váltóval, SRAM 3.0 váltókarral, SRAM 7.0 fékkarral és SRAM 9.0 fékekkel. Egyenes kormány, Zoom stucni, a többi gyári.

Mivé akarom fejleszteni? Még nem tudom pontosan, mert nem értek hozzá, de valszeg lesz rajta pedál + nyereg csere, és egy csomó apróság, úgymint lámpa, sárhányó, kulacstartó, km-óra stb. A többi majd elválik idővel. A cél az, hogy városra és túrázásra is alkalmas, elnyűhetetlen gépet hozzak össze, ami a bírja a napi használatot. A Trek lifetime garanciás váz erre jó alap lenne.

Az ára 60, amiből nem nagyon akar engedni a srác, de még nyaggatom. :)

Szerinte így is ingyen van (ahhoz képest nem nagyon tudja eladni, hehehe)

Tényleg kivi, te melyik boltban is vagy érdekelt, ha nem titok?

Kösz,

Psychedelicatessen

Előzmény: kivi (307)
kivi Creative Commons License 2004.07.13 0 0 308
Bizony, ez a bringa nagyon megéri a pénzét, még úgy is hogy a linkelt oldalon elég drága. Csak ma 2 ilyet adtunk el, kipróbáltam őket, nagyon rendben vannak. Az alsó árkategóriás trekkingek terén talán ez a legjobb ár/érték arányú modell.
Előzmény: H_G (304)
kivi Creative Commons License 2004.07.13 0 0 307
Trek milyen felszereltségű? És mivé akarod fejleszteni?
Előzmény: Psychedelicatessen (306)
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.13 0 0 306

Sziaszok!

Van itt egy probléma, ami engem is érint, mivel bicajvásárlás előtt állok, nevezetesen:

Úgy érzem, két vélemény feszül egymásnak:

1. Az elején költsünk több pénzt a bicajra, mert a későbbi fejlesztések sokba kerülnek, és így olcsóbban jövünk ki hosszú távon. Viszont akkor a jobb kiegészítők miatt szükségszerűen rosszabb lesz a pl. a váz minősége.

2. A lényeg, hogy a váz legyen király, a többire ráérünk később költeni, vázat cserélni elég macerás, de felszerelni rá cuccokat már könnyű stb.

Konkrétan nálam az a helyzet, hogy van 1-2 (használt) bringa, melyek jól fel vannak szerelve mindennel, viszont az alkatrészek/váz nem a legjobbak (Acera, Altus váltók, ilyen középszint), meg van egy (szintén használt, de szinte új) TREK, aminek baromi jó váza van, viszont kéne majd venni rá ezt-azt (igaz, hogy pl. SRAM 9.0 fékek vannak rajta, de annyivel drágább is). Dilemmázok, hogy mit csináljak.

Meglátások?

Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.13 0 0 305

Hello,

Szerintem nézz körül a Schwinn Csepel oldalon, ott kábé ilyen árban láthatsz masszív trekking bringákat. http://www.schwinncsepel.hu/

De van Caprine-ból és Magellan-ból is van ilyen kategória.

Szóval szerintem bemész bármelyik boltba, tuti találsz ilyet. :)

Előzmény: Macimedve (303)
H_G Creative Commons License 2004.07.13 0 0 304
Itt: http://www.kerekpararuhaz.hu/product.php?id=1725
Előzmény: Macimedve (303)
Macimedve Creative Commons License 2004.07.13 0 0 303

Sziasztok,

Tudtok egy tippet adni, hogy hol találhatnék egy kényelmes, 28-as trekking-szerű kerékpárt esti mozgásul szolgáló biciklizéshez egy 65 éves embernek? Úgy 30e (max40e) körül.

kzt Creative Commons License 2004.07.13 0 0 302

Sziasztok, 

ismeri valaki kozuletek a Giant trekking Fs modellet? CroMo vaz 21 seb Shimano valto, tektro Alu V fek, alu felni.  Jelenleg 67ezer Ft helyett 50ezer.

Varosi kozlekedesre kellene, esetleg kisebb turakhoz, viszont eleg masszivnak kell lennie mert 2m magas / 110kilo vagyok.  A CroMo ebbol a szempontbol szimpatikus mert eleg massziv (elozo bicajom is ilyen volt), a kereskedo tudna nekem rendelni egy ilyen csodat 60as vazzal.  Mi a velemenyetek rola?

A masik opcio a Gepida Alboin+ 28''as 7005 alu vazzal, allithato stucnival, shimano acera valtoval, vuelta crosser duplafalu alu felnivel, promax alu V fekkel. 59eFt

Velemenyek?

kivi Creative Commons License 2004.07.12 0 0 301
Ne szidd a Prowell sisakot, teljesen rendben van. Igaz hogy nem olyan csicsás mint az Uvex vagy a Giro top modelljei, de a funckióját ugyanolyan biztonsággal tölti be. Mindezt 1/3 áron. Lásd a te példádat is.

Ugyanakkor nem kell a többit sem ócsárolni. Dőreség azt hinni, hogy azért véd gyengébben egy áramovonalas, sokszellőzős sisak, mert "kevesebb" benne az anyag. Nem véd kevésbé. Más az anyaga, más a konstrukció. Ezzel az analógiával élve a 4 kilós szénacél váz erősebb mint a másfél kilós magnézium, hisz közel 3-szor annyi anyag van benne.
Előzmény: a rudi (297)
Psychedelicatessen Creative Commons License 2004.07.12 0 0 300

Egyetértek teljesen. Úgyhogy Friczy mondd csak a tippeket nyugodtan. :)

A másik bolt, amire gondolsz, szerintem a Pedaloman.

A bigbike.hu-nak elég jó árai vannak, ahogy néztem.

Előzmény: kaviat (296)
gyrk Creative Commons License 2004.07.12 0 0 299
feltétlenül cseréld le az elrepedt sisakot!!!!!!
Friczy Creative Commons License 2004.07.12 0 0 298
Szerintem, ha már elrepedt, megérett a cserére. Ha még egyszer ráesel, elképzelhető, hogy még az előtt nyílik szájjel a repedésnél, hogy elnyelné az ütődés energiáját. Így viszont hamis biztonságérzetet ad, ami sokszor rosszabb, mint a védelem nyilvánvaló hiánya.
a rudi Creative Commons License 2004.07.12 0 0 297
Üdv! 1-2 hozzászólás: Sisak: Bármit veszel "bukósisak" néven, rosszul nem jársz! Én egy Prowell nevě izét vettem 4000 forintért, és amikor terepezés közben 30-cal a fejemre estem (szószerint az ért le elsônek) akkor megvédett. Igaz elrepedt, de még egyben van. De érik az újabb sisak. Elég nagy zakó volt, belilult a szemem, a hátam sebes lett, 3 napig fájt a fejem, de túléltem. Nem tudom, hogy a kisméretě áramvonalas, lyukacsos drága csodák mennyivel érnek többet. Mert azokban pont anyag nincs, ezzel szemben jobban szellôznek. Bringa: Én egy Corrateccel nyomom, nagyon meg vagyok elégedve vele, Conti gumik vannak rajta, amik terepgumik, vizes aszfalton nagyon vigyázni kell velük. Nem egy aszfaltgép, ennek ellenére 80%-ban aszfalton megyek. Corratec van velekinek errefelé?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!