Lassan mar ott tartunk, hogy az ablakmoso folyadekot se lehet feltolteni computer analizis nelkul es reszettelni kell a kijelzot :P kulonben hibakod miatt nem indul a verda.
Tisztelet a feltörekvő nemzedéknek de már egy 18d szakadás előtti nyúlásos lánchangot nem hallanak meg! A 60 éves szaki meg előveszi a leghosszabb csavarhúzót neki teszi a porlasztóknak másik felét a fülének aztán megmondják melyik csörög be... Ezek a dolgok nem bitekből és bájtokból állnak...
Sokszor eszembe jut, hogy E46 kéne ingázni, de egy Alpinát sajnálnék szétverni a cseh pályán, télen-nyáron, igazából még a kompótot is sajnálom erre elhasználni, részben azért is vettem át öcsémtől a francia csodát. Pedig az, meg a totoja nagyjából kiadnák az Alpina árát :)))
A mai autószerelő tanulók mit tanulnak ?? Számítógépen kivállóan megy a beállítás .Azon kívül semmi tudás.Alap dolgok hiányoznak .Vagy ezek a mai autók hibái lennének ??
Nem olvastam végig teljesen, de azt írta 5-ik sebességben jön a hang . Ha a csomagtartó alól jön , az lehet hibás difi , kerékcsapágy . . minden ami ott van és forog .
Mivel fémről beszélünk , csalóka a hiba forrás ,mert jól felerősíti a hangokat .
Alpina eladó, bár a legutóbbi idióta vevő imitátor után erősen gondolkoztam inkább megtartom... Csak sajna nem sokat használom tavaly sikerült talán 2eKm-et menni vele :)
És most a coupe után még kevesebb lesz amit használom... Mind1 kevesebbet ez nem fog érni ha a garázsban pihen...
A coupeba nem kell könyöklő :) egyelőre kifelé dobálom a kárpitokat is meg a szigeteléseket :)
Ok. Lekötöm. De csak ugyan úgy tudom ellenőrizni. Megyek 100 al. Búg. Kiteszem üresbe, motor alapjárat. Nem búg. Emelem a gázt 2000 ig üresben: búg. Valahogy a fordulatszámot hallani hátra.