Keresés

Részletes keresés

Atahualpha Creative Commons License 2006.04.12 0 0 3317

NAAAAAAAAAAAA, HÁT NINCSEN ITTEN SENKI SEM?!?!?!?!?!??!?

MIVAN VELETEK SZIÁMISOK??????? :-)))))))))))))))))))))

Atahualpha Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3316

Jaj, találtam a neten egy nagyon éééédes fotot:

hát nem tündéri?????

Atahualpha Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3315

Tök érdekes hogy a macskáknál ez mennyire másképp van....őket maga aszülés láthatóan nem viseli meg nagyon, inkább nagyon boldognak tűnnek amikor szoptathatják a babáikat, és az első baba kipottyanása után a többinél már alig-alig erőlködnek...:-))) bár nálunk embereknél is így lenne....

de a császártól sajnos ők is megzuhannak....:-(((

Ráadásul tök hamar, kb egy két hét alatt visszanyerik az eredeti karcsúságukat, csak a cicik maradnak duzzadtak....

Előzmény: Augies (3314)
Augies Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3314

Tényleg nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat!

Én úgy látom, hogy Zazie teljesen jól van, az biztos, hogy sokkal jobban, mint én, miután megszültem a gyerekeimet...Pedig neki nem csak egyet kellett világra hoznia!

Előzmény: Csillagtündér (3312)
Bogajka Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3313
Gratulálok! Jó egészséget a babáknak és a mamának!
Előzmény: Augies (3309)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3312
GRATULÁLOK!!:)Szép,nagy és egészséges babák lehetnek!Zazie,hogy van?Nem viselte meg nagyon ez a hosszú vemhesség?Nagyon örülök nektek!!
Augies Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3311
Köszönjük szépen, és csókoltatjuk az immár sokszoros apukát.
Előzmény: Atahualpha (3310)
Atahualpha Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3310

Szívből Gratulálunk, megmondom otthon Harrynek hogy apa lett, és én is nagyon büszke vagyok a kisunokákra:-)))

Augies Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3309

Sziasztok, köszönöm az érdeklődést.

Ma hajnali 1 és 2 között (a 70. napon!) megszülettek végre a kiscicák. Egyenlőre mind fehér (sziámi), és szerintem 1 fiú, 2 lány, de erre nem esküdnék meg.

Meglehetősen egyformák, mindhárom 105 gramm körüli súllyal született.

És az első babának teljesen nyitva voltak a születésekor a szemei!

Teszek fel majd képeket.

Szép napot mindenkinek!

Thorani, gratulálok a lap sikeréhez, és köszönjük a munkádat! Szerintem sokat tanulhatunk belőle, és az sem árt, ha az emberek megismerik a macskafajtákat.

(Azt érdekes módon mindenki tudja, hogy milyen egy vizsla, vagy egy bernáthegyi, de amikor megjegyzem, hogy több tucat macskafajta létezik, látom az embereken, hogy el sem hiszik.)

Előzmény: Thorani (3306)
Atahualpha Creative Commons License 2006.04.11 0 0 3308

Sziasztok,

Augies is biztos mindjárt itt lesz, addig is nevében irom hogy megvannak a babák, 3 pici manoka született....a többit Augies....

Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3307
Örülök,hogy tetszik!Sztracsiról teszel fel képeket?Kiváncsi vagyok rá,annyi jót meséltél róla:))
Előzmény: kingA (3303)
Thorani Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3306

Augies, vannak már jó híreid?

a sziámi macska lap alig töltötte be 1 éves szülinapját, és már átlépte a 20ezres látogatottsági számot! :)))

apa (jobbról) és fia (balról):

kingA Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3305

Sztracsi itt ül az ölemben és érdeklődéssel szemléli a képernyőt. Kedvence az a pattogó kockás hirdetés a jobb szélen! :-)

Szörnyen okos, nap mint nap van olyan esetünk, hogy pontosan megérti amit mondok. Okos a kutyám is, meg a lovam is sokszor, Vuvu is az volt, én pedig több tíz éve "beszélgetek" mindenféle állatokkal, de ilyennel még nem találkoztam...

Bogajka Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3304
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok én is keményebben hozzáállni a cicához.
kingA Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3303
Legalsó képen elsőosztályú rózsaszín pocak látható...! :-)))
Előzmény: Csillagtündér (3289)
kingA Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3302
Bár én egy szadista állat vagyok, de mikor mi kerültünk ilyen családi tragédia szélére Vuvu éjszakai műsorai miatt, (sok könyörgés, simizés és átvirrasztott éjszaka után) végül én nem megsimiztem, mikor egyik éjjel felkeltem miatta, hanem betettem a fürdőkádba és lespricceltem vízzel... Amíg nyalta magát legalább csend volt. De utána is elég volt  _fenyegető hangon_  kiszólnom neki, hogy megy a kádba, na nem lesz csend! Lett... :-)
Előzmény: Bogajka (3299)
Atahualpha Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3301
hááááááát, nem irigyellek........
Előzmény: Augies (3298)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3300
Ha kimész, megsimized, akkor azt tanulja meg, hogy ha nyüszizik akkor kimész, és megsimized. Hiába várod el, hogy abbahagyja, nem fogja. Nekünk is volt cirkusz egy pár napig, aztán azóta szépen megszokták, hogy mi megyünk aludni, és ők is alszanak. Már tudják az esti fogmosásból, hogy lassan alvás lesz, volt hogy simán bekészülődtek a kis macskaágyba, és várták a jóéjtpuszit :o))
Előzmény: Bogajka (3299)
Bogajka Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3299

Mit tudok csinálni a kiskandúrommal, hogy ne nyüszizzen állandóan? Főleg éjszaka bosszantó. A párom már beigérte, hogy megy a cica, ha nem változik a helyzet. (ő sokat dolgozik és éjszaka pihenni akar) Hiába megyek ki hozzá és simizem meg, utána folytatja. Én már arra is gondoltam, hogy esetleg a másik cicának dumál, hogy ne aludjon, hanem kergetőzzenek.

A másik, a cicalány csak akkor dumál ha éhes. DE ezt legalább értem.

Na meg a másik a cicafiú harapásai, egyszerűen nem lehet leszoktatni róla. Minden ok nélkül ráharap a kézre, lábra. Rácsapok a popójára, de újra kezdődik.

Nem egyszerű vele az élet.

Augies Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3298
Január 31-én, kedd estétől szerda estéig voltak együtt Harryvel, ami azt jelenti, hogy múlt hét kedden volt 63 napos, tehát ma, akárhogy is számolom a 69. nap van. És semmi jele annak, hogy szülni akarna. El tudod  képzelni az idegállapotomat?
Előzmény: Atahualpha (3297)
Atahualpha Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3297
hányadik nap a mai?
Előzmény: Augies (3296)
Augies Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3296

Semmi a világon... Meg kell hogy mondjam, nagyon rég nem volt ennyire idegesítő hétvégém. Több okból is...

Egyébként gyönyörűek a kiscicák, és Billy is. Nagyon kíváncsi vagyok rá, sajnálom, hogy a hétvégén nem tudtuk megnézni.

Ma egyébként hangversenyre kéne mennem, de megszoktam, hogy az elmúlt öt napban semmi sem úgy alakul, ahogy terveztem. 

Előzmény: Atahualpha (3295)
Atahualpha Creative Commons License 2006.04.10 0 0 3295

Igen, mondhatni igen végülis senkivel sincs "rosszban"...

Augies, nálatok mi a helyzet?????

Előzmény: Csillagtündér (3294)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.09 0 0 3294
A te babáid is gyönyörüek és nagyon édesek!!Bárcsak már idén megengednék nekem,de jövöre remélem már én is sziámi gazdi leszek:)Billy nagyon elegáns kiskandur!!!Minden cicáddal jól kijön?Nálunk a másik cicánk(ivartalanitott lány) ma találkozott elöször a szülés ota Tigrissel és majdnam összeverekedtek,nagyon megijedtünk.Jó volt,hogy javasoltad a pelust,mert így tényleg nagyon hígénikus és egyszerű.
Előzmény: Atahualpha (3290)
Atahualpha Creative Commons License 2006.04.09 0 0 3293
már bement hozzájuk , de köztük volt a kennel,Harry leginkább be akarta volna fedezni, igazi pasi módjára:-)))
Előzmény: Bogajka (3292)
Bogajka Creative Commons License 2006.04.09 0 0 3292

Tündéri cica Billy. A 3.képen nagyon komolyan néz.:)

A fiúkkal mikor ismerteted össze?

Atahualpha Creative Commons License 2006.04.09 0 0 3291

És néhány új Billyről:

ez a maccs egyszerűen imádnivaló, éjjel arra ébredtünk hogy a párom fülét rágcsálja finoman és közben hangosan dorombolt, majd a SAJÁT cicijét kezdte el szopizni és közben dagasztotta a párnát:-) Olyan hangosan cuppogot hogy ki kellett rakni  a lányok szobájába mert nem lehetett tőle aludni....

egyébént egész jól kjön már a lányokkal, főleg Hope-al:_D

Atahualpha Creative Commons License 2006.04.09 0 0 3290

Nagyon szépek a babáitok, gratulálok!!!!!!!!!Látom nálatok is népszerű a pelenka...:-)

Én is mellékelek pár uj képet a babáinkról:

Előzmény: Csillagtündér (3289)
Csillagtündér Creative Commons License 2006.04.09 0 0 3289

Újabb képek a babáinkról:Egyre nehezebb őket fényképezni:))

Pont ma 1 hetesek!Már mindenkinek elkezdett kinyilni a szeme!Augies remélem már ma éjszaka megszületnek a kiscicáitok és,hogy minden rendben lesz.Nagyon kiváncsi vagyok,hogy milyenek lesznek!!

fiu

picik

Picik

picik

picik

Atahualpha Creative Commons License 2006.04.09 0 0 3288
...........én már túl vagyok rajta...........
Előzmény: Augies (3287)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!