Ma egyéb ok miatt (ködlámpa teszt) rajta hagytam direkt a gyújtást a kocsin. Kb 2 másodpercenként hallottam egy relé hangot a motor térből. Mondom mi a fene... közelebb megyek és úgy vettem észre mintha a fűtés csövek felől jönnek a kattanó hangok. Így is volt, pont ahol bemennek az utastérbe. De van ott egy szerkezet , amint a cső keresztül halad. Kis mágnesszelep valaminek tűnik.
Na de két másodpercenként kattog. Ha fűtés csavarót mondjuk közép vagy meleg állásba állítom ,már nem csinálja. De ha mondjuk a hideg felé tekerem akkor igen.
Járó motornál is megfogtam ezt a szerkezetet és kattog akkor is, csak ha hideg felé van tekerve.
Egy többszáz oldalas, fényképekkel illusztrált elég átfogó javítási-karbantartási könyv E36-hoz. Összes villamos diagrammal, részletes adatokkal, stb. Jópár Mbyte pdf-ben, simán mailben nem tudom átküldeni neked.
Üdv az uraknak! Kupéban az ablakhuzogató mikrokapcsolót a zárnál....lehet javítani? Kinyitom az ajtót és le fel húzogatja az ablakot, úgy, mintha ki be zárnám az ajtót! WD40 nem használt, féktisztító nem használt! Javaslatok, tapasztalatok?
Én konkrétan a youtube-ról lestem el, szerencsére találtam útmutatót. De pl egy 0 műszaki érzékű nőről el nem bírom képzelni, hogy megcsinálja a törlést.
Így van. Múltkor főnököm Honda Crv-je (új autó) guminyomás kontroll lámpája kigyulladt. 2 tized bar nyomás kellett az egyik kerékbe. Persze a hiba benn maradt a kijelzőn, külön procedúra volt a kitörlése. A user manual szerint szervizben kell töröltetni. Persze van rá megoldás, sikerült is, de egy egyszerű ember gondolom beszalad, és 5 ezerért megy a reset.... Egy guminyomás miatt....
Lassan mar ott tartunk, hogy az ablakmoso folyadekot se lehet feltolteni computer analizis nelkul es reszettelni kell a kijelzot :P kulonben hibakod miatt nem indul a verda.
Tisztelet a feltörekvő nemzedéknek de már egy 18d szakadás előtti nyúlásos lánchangot nem hallanak meg! A 60 éves szaki meg előveszi a leghosszabb csavarhúzót neki teszi a porlasztóknak másik felét a fülének aztán megmondják melyik csörög be... Ezek a dolgok nem bitekből és bájtokból állnak...