Amúgy nem tudom hol olvastad ezt a defektmentes gumit, erről én sehol nem olvastam és kizárt, hogy egy Lambon ilyen gumi van. Sportautóra nem szokás defektmentes gumit rakni...
defektmentes gumi csak azt jelenti, hogy nagyobb biztonságot nyújt, de az sem bír ki mindent. kátyú, szilánk, lapos gumi vagy nyomásvesztés melletti autózás ugyanúgy defekttel jár.
Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehetett ekkora tűz egy ilyen értékű autónál?! Gyakorlatilag mint ha locsolták volna benzinnel, semmit se maradt az autóból...
Nem 1500 km, tudtommal kb 600 és 8 órára tervezték.
Burgosban terveztek egy szállodai alvást, nem siettek.
A testvér azért ment, hogy többet legyenek együtt.
A Lamboval, szerintem, miatta mentek, hogy kipróbálhassa. Éjszaka, a nagy meleg miatt indultak, előtte, este félnyolckor, még Jota fizikoterápiát kapott.
Minden jól megvolt tervezve, de a Lambo szerintem is nagy kockázat volt.
Nem most van itt az okoskodás ideje, de egészen biztosan soha nem fogom megérteni, hogy miért kell egy kb. 1500 km-es útra elindulni egy fostalicska Lambóval.
Szinte mindegyiküknek több autója van, ha nem mehetnek repülővel, menjenek egy kurvanagy terepjáróval, kb. a falon is átmennek.
Nem frenkizni kell a Lambóval, hanem fogadni egy sofőrt, és filmet nézni vagy aludni hátul.
Remélem a többiek tanulnak ebből, és másnak nem kell ilyen értelmetlenül meghalni.