Véleményt és infót kérek!
Tudom,hogy koncerten énekelte Ákos a Neneh Cherry-féle 7 seconds c. számot magyarul, csak azt nem tudom, hogy ez új és most jelent meg???
Szerintem egyébként szuper.
Igen, ahogy mondod, legjobb ismereteim szerint ez lesz rajta, de nem simán úgy, mint más hasonló lemez esetében, mert lesz benne kórus, vonószenekar, meg ilyesmi.
Akkor alig várom a jövő tavaszt!!!
Nem tudom miért, de általában nagyon tetszenek az angol Ákos számok, néha még jobban is, mint az eredeti.
(Remélem majd rajta lesz a lemezen a Méreg és a Fénykép átdolgozása is!)...:¤))
Az INK magazinban van egy interjú Ákossal; készül az új angol nyelvű albuma, melyet jövő tavasszal terveznek kiadni, karácsonyra pedig egy verslemezt szeretne megjelentetni.
Klassz ez az Ákos fórum.Jó,hogy ráleltem.
Én is fanatikus fan vagyok.
Valami új infótok nincs róla?????
Egyébként a Pearl Harbort ne nézzétek meg,ez saját vélemény,nem akarok senkit megsérteni,de tömören, a film gáz.
Dark buli lesz pénteken 5.-én a Sohoba Szegeden.Zenék:Depeche Mode, BB, Placebo, Him, Ákos, PUF, Soft Cell, Rammstein, Sisters of Mercy, The Cure, Marilyn Manson...
Out amúgy nem tud írni, már öszeköltöztek, nem jut a géphez. Tematikus blokkokba kell rendeznie a 89 óta megjelent összes black/trash/death metál anyagot, hogy Trixynek legyen mit hallgatnia, ui. ez volt az összeköltözés feltétele.
Figyú! Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de itt 2 dolog nem tiszta nekem:
1. milyen CD-t akarsz Te megvenni velem közösen? Szerintem én nem írtam semmi olyat, hogy szeretnék CD-t venni. De javíts ki, ha tévedek. :o)
2. nem kaptam tőled mélt, de várom türelmetlenül!
Amúgy az összeköltözésről csak annyit, hogy nem rossz ötlet, szívesen elköltöznék már a jó édes Anyáméktól!! :O))))
"Nachson: Rosszul tudom, hogy ez a Minden ami szép volt maxi az Ilyenek voltunkkal egyitőben (97 március) jött ki? "
Azt hiszem igennel kell válaszolnom. Az Ilyenek voltunk a Beavatás lemezzel egy időben (vagy pár napos különbségel, de nem tudom, hogy előtte vagy utána) jött ki. A Minden, ami szép volt pedig csak 97 októberben, az Újramix-szel egy napon.
Az első Ákos Pesti Est különszámban is csak az Ilyenek voltunk van benne...
jó vegyétek meg akkor ti, bevallom őszintén én igazából rühellem ákos zenéjét meg a hangját, csak részvétből vettem volna meg, de egyébként is mostmár mindenképp tárgyatlan részemről a biznic merhogy... mért is... mindegy elfelejtettem, de tárgytalan punktum, hallod trikszi bamek
Nachson: Rosszul tudom, hogy ez a Minden ami szép volt maxi az Ilyenek voltunkkal egyitőben (97 március) jött ki?
Nini, a barátnőmnek van egy DEDIKÁLT Ilyenek voltunk maxija (rajta azon a halovány Náksi mixsszel), majd szólok neki, hogy adja el, szóval nightwish, krég, OutSider, tessék figyelni! :-)
Én 21-et is megadnék érte! :))) Elvégre ez nyerő szám... :)) Persze nullák nélkül :).
Á, de mégsem. 21 Ft az sok. Nachson, bocs, de azért ez egy elég durva mondat: ""értékesebb", legalábbis zeneileg, mert van rajta egy olyan változat (Naksi On Sedatives Mix)..."
OK, gyűjtőknek...felőlem...
Én utoljára bélyeget gyűjtöttem. Olyan 15 éve :).
Írtam Trixynek egy mélt, hogy vegyük meg közösen mert így olcsóbb, de még nem válaszolt. Meg írtam azt is, ha már van közös lemezünk, akkor igazán össze is költözhetnénk. Egyébként csak 5500 forintom van, mert tegnap moziban voltam.