Szerintem eljön az az idő egy fórum életében, mikor fellángolnak az érzelmek, kiborul a bili... és ez az érintetteken kívül a többieket esetleg zavarja.
Ezen a fórumon nyugodtan lehet!
Hajrá:)
vazze net sincs errefelé (mostmár van), mert egy-két "okostojgli" olyan baromságokat csinál.... én meg javítsam ki... és még velem kiabálnak mert nem haladnak... mintha miattam történt volna...
meg egyébként is még el kellett olvasnom a flémt...
szóval mindenki - M I N D E N K I érezze magát lebaszva
Na erről a buktáról jut eszembe! Lehet, hogy az őrök is szeretik! Majd vigyél azt is atalira, hogy meg tudd kínálni őket, ha ép ara járnak! Az én rendezvényeimen mindig ép ara jártak. Persze homokpogácsát is készíthetsz, jó nagyot, hogy egyeseknek elférjen benne a feje...
Igen, dögölj meg, mert van autód, s van épkézláb véleményed, s mérhető, élvezhető munkád! Én már döglődöm is... egy bizonyos koron túl az elhangzottak már húsbavágóak. De a fiatalságtól dübörög a gazdaság. Az ózdi topikban is volt szó az ottani parkolásról, s nézz csak utánna kik is birtokolják a jogokat, kiknek buzgólkonak az öntudatos "őrök". Egyébként pedig hagyjuk süllyedni a rulezt?
A Cartársak más, mert ott mindenki mindenkit basztat, halálra röhögöm magamat rajtuk, és senki semmit nem gondol komolyan.. de basszus, célozgattam én valaha valaki anyagi helyzetére (főleg hogy gúzük nincs róla), kinézetére, meg hogy mit csinál, mikor lejár a parkolójegy??
Mindegy, a cartársak max búbánatos görbafarkaznak, meg közlik hogy a lexarabb kocsi a mazda, de nem hinném, hogy rossz a véleményük rólam.
Basszus, amúgy meg, dögöljek meg, mert van autóm? :) Mert én amúgy ezt érzem benne...
Na most offoljak itt? Nem! Érezd magad lebaszarintva, hogy ilyen buzgómócsingoktól berágsz, és kivonulsz! Kemény nagypofáju cartársakkal elbírsz, ilyen talpas őrökkel, ill ügyvédeikkel pedig nem! Sőt olyanokat írsz, mint régen Demi: itt hagyom az egri topikot, meg blabla... ejnye. S most basszál le, mert végül is az egésszet én robbantottam ki, egy pár kutyaszartaposó őr emlegetésével. Olvass vissza. De aért érdekes esettanulmány volt számomra fiatal topiktársaink oosságait olvasni.
Igen, most épp leírta Demi, milyen szarok az angoltanárok.. te, mi közöm azokhoz, akik nem tanították meg az anyagot és osztották az egyest? Ezt azért már nem veszem fel..
Nem is emlékszem hogy nálam vizsgázott. de ilyen alaptalanul, komolyan.. nem sok mindenre lehetek igazán büszke, de arra az vagyok, hogy jól csinálom amit csinálok.
Látod, ezért nem merek beleolvasni sem pl a politikai témákba... mert ha rám jön a szövegelhetnék, és leírom a politikai meggyőződésem (ami szerintem totál humanisztikus), akkor engem holnap valaki tényleg kinyír:)
Na majd utánna számolunk. Úgy is régen csináltam statisztikát. Addig is húzzál bele, mert nem lesz jutalom. Most vannak lehetőségek... csak meg ne üssön valami, vagy valaki!