Keresés

Részletes keresés

mammamija Creative Commons License 2005.02.09 0 0 384
Mi a fene válna ebből a műsorból példaképpé???
Előzmény: gyuzsi (383)
gyuzsi Creative Commons License 2005.02.09 0 0 383
"Lehet, hogy sokan megnézték kíváncsiságból, én is odakapcsoltam nem tagadom, de nem válik a kedvencemmé megy a többi sz@r közé...az "eztsemnézemtöbbet" kategóriába:)"
Szerintem Vándor erre gondolt a nézettségre célozva.
A fő baj az, hogy szerintem nagyon sokaknak ez nem szórakoztató lesz, hanem példaképpé válik, és akkor mi lesz?
Előzmény: mammamija (382)
mammamija Creative Commons License 2005.02.09 0 0 382
tudom, de szép számban nézik.

Ez az úgynevezett "ellenkultúra" része, úgymint Uhrin Benedek, a megasztáros iszonyú hangú Tibi, meg a többi seggfej aki kering a neten....jókat röhögnek rajta főleg egyetemi berkekben.

Lehet, hogy sokan megnézték kíváncsiságból, én is odakapcsoltam nem tagadom, de nem válik a kedvencemmé megy a többi sz@r közé...az "eztsemnézemtöbbet" kategóriába:)
Előzmény: gyuzsi (381)
gyuzsi Creative Commons License 2005.02.09 0 0 381
szerintem nem ők adták ki a nézőközönség nagy részét...
Előzmény: mammamija (380)
mammamija Creative Commons License 2005.02.09 0 0 380
mennyi is kishazánk cigány lakossága???
Előzmény: Tegom_ (379)
Tegom_ Creative Commons License 2005.02.09 0 0 379
én már írtam 2 hete, hogy kb 2-sel kezdődő nézettsége lett. No nem olyan sokon múlott! Persze maradni fog, ez nyilvánvaló. Illetve még növekedni is fog, mert amikor a tv2-n majd film lesz három hetente akkor még ennél is magasabb lesz.
Előzmény: Roke Junior (376)
Tegom_ Creative Commons License 2005.02.09 0 0 378

"nem Lajcsi, meg NévShowr-féle fossal. És egyáltalán nem kellene törődni a nézettséggel, csak a színvonallal."

 

 

Jó de színvonalt hogy határozod meg. mert ez mindenkinél más nem gondolod?

Előzmény: Alpári Gnác (375)
Mágika30 Creative Commons License 2005.02.09 0 0 377

Az a baj , hogy mostanában a ripacsok kerülnek a felszínre, és ezek a trágya kereskedelmik még jobban feltuningolják őket...hányadék műsorokat készítenek.

Ez a műsor csak hab ezen a "tortán", a primitívség példája...:(

 

Előzmény: Roke Junior (376)
Roke Junior Creative Commons License 2005.02.09 0 0 376

Ha engem kérdezel, akkor ez a nézetség marad.

Tökmindegy, hogy miért nézik az emberek Győzikét, hogy mert tiszta hülye, bolond, arcoskodik, egyebek, de nézik...

Az RTL megint jó lóra tett.

Előzmény: Fáradt Vándor (373)
Alpári Gnác Creative Commons License 2005.02.09 0 0 375

Régi igazság, hogy a 100-as IQ-nak ki kell jönnie valahogy.

 

Nem értem, miből gondoltad, hogy a magyar ember bármivel is normálisabb átlagban, mint az amerikai.

Az, hogy a kerTV-k megjelenése előtt nem volt, aki kielégítse az ilyenféle igényeinket, nem jelenti azt, hogy nem is voltak. Gondolj csak a Szomszédok elsöprő sikerére, vagy akár a Szabó családra.

 

A Survivor, Sziget, stb. összességében bukás volt, ami ad azért némi reményt.

 

De az ilyen fajta sorozatoknak megvan a maguk hatásmechanizmusa. Napokon (napi sorozat esetében), heteken keresztül szisztematikusan nyomatják és az ember előbb-utóbb megszokja. Már ha nézi, persze. És aztán már kíváncsi, mi is történt az ő személyes ismerősével, mióta utoljára látta. Azért kell magyar "sztár", mert azzal könnyebb azonosulni, egy nyelvet beszélünk, ugyanazt az ásványvizet isszuk, stb.

 

Szóval ki van ez találva, a szomorú az, hogy a közszolgálati TV is ezekkel az eszközökkel próbál nézőket és ezzel hirdetési bevételt magához édesgetni, pedig őket egyszerűen államilag kellene finanszírozni és nívós műsorokkal ellátni a nézőt, nem Lajcsi, meg NévShowr-féle fossal. És egyáltalán nem kellene törődni a nézettséggel, csak a színvonallal.

 

Momentán egyszerűen nincs választék, ugyanaz a kínálat árad mindenhonnan, alternatívaként politika, amiből már mindenkinek elege van, esetleg sport, ami nem mindenkit érdekel, netán tematikus csatornák, csak ne felejtsük el, hogy a nézők jelentős része jobbára anyagi okokból ezekhez egyszerűen nem fér hozzá.

 

Egyébként szerintem korábban sem volt sokkal jobb a helyzet, csak akkor egy csatorna volt, az abból áradó nívó miatt ürültek ki keddenként az utcák az Onedin család, vagy a Nők a pult mögött miatt. Az is elkeserítő volt, most legalább választhat mindenki neki legjobban tetsző szart.

Előzmény: Gilbert (365)
Tegom_ Creative Commons License 2005.02.08 0 0 374

és?

 

ha szar lett volna az átlagembernek akkor 1 pillanat alatt elkapcsolhatott volna

 

JR-ről is az első részénél hétfőn úgyelkapcsoltak mint a huzat. Nem néz meg mindenki azért valamit mert első rész.

Előzmény: Fáradt Vándor (373)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2005.02.08 0 0 373
KÉretik a dolgokat megfelelően értelmezni... az első adás varázsáról van szó...
Előzmény: Roke Junior (372)
Roke Junior Creative Commons License 2005.02.08 0 0 372

Győzike rávert a Bagi-Nacsa duóra


2005. február 8., kedd, 12:28|Utolsó módosítás: 2005. február 8., kedd, 13:46

Magas nézettséget ért el az RTL Klub új sorozatának első adása. A Győzike-show premierjét másfélszer annyian választották, mint a TV2 párhuzamosan futó kabaréját, a két műsor eredménye közötti különbség főleg a fiatalok körében volt nagy.

Nagy arányú győzelmet aratott az RTL Klub februrár 7-én este új realitysorozata, a Győzike-show bemutatkozásával. A heti széria első részét 1 millió 820 ezren követték, míg a TV2 vele egy időben vetített műsorát, a Banánhéj-t csak 1 millió 307 ezren.

 

A Bagi-Nacsa páros főszereplésével készült kabaré a kereskedelmi szempontból fontosabb ötven év alatti nézők körében sem tudta felvenni a versenyt a hetek óta reklámozott Győzike-show premierjével. A reklámozók fő célcsoportja, a 18-49 év közötti nézők körében még nagyobb volt az RTL Klub és a TV2 eredménye közötti különbség. Gáspár Győző és családja életének felvillanásait a fiatalabbak közül 950 ezren, a TV2 parodistáit pedig 608 ezren választották.

 

Az MTV műsora a nézettségi verseny mindkét kategórijában, messze lemaradva, harmadik lett. Az Öleld át a világot című segélykoncert közvetítésére a teljes lakosságot tekintve 585 ezren, a fiatal, illetve középkorú felnőttek köréből fele annyian sem voltak kíváncsiak.

[origo]

gyuzsi Creative Commons License 2005.02.08 0 0 371
igen, de ha megkérdeznél Pesten, vagy Nógrádon kívül 10 embert, akkor abból 8-nak Győzi jutna eszébe... :((
Előzmény: tegisz (367)
gyuzsi Creative Commons License 2005.02.08 0 0 370
nem tudom, mert én meg B+N-t néztem a kettesen... :))
Előzmény: Mágika30 (368)
tegisz Creative Commons License 2005.02.08 0 0 369
Bocs! felvételnek helyett : felvételbe
Előzmény: tegisz (367)
Mágika30 Creative Commons License 2005.02.08 0 0 368

Én olyan jót aludtam a műsor alatt:))

Miről maradtam le?!:))

Előzmény: gyuzsi (366)
tegisz Creative Commons License 2005.02.08 0 0 367
Nos, nagyon egyetértek az előttem szólóval, vagyis: St. és Nógrád NEM Győzikéből áll! -Szerencsére! A napokban belebotlottam egy "valóság" felvételnek, amint épp gyógyszert vásárol az egyik patikában. Mondhatom: totál beállítás volt. Tehát még itt is hazudnak.
Előzmény: gyuzsi (366)
gyuzsi Creative Commons License 2005.02.08 0 0 366
Kedves Gilbert! Régebben írtam, hogy én is éltem Tarjánban, és dolgoztam is ott, vannak még mindig arrafelé kollégáim, akik az egész Győzikés felhajtást felháborítónak tartják, és igazuk van.
Ahelyett, hogy az ország arra figyelne, hogy mennyire nincs munka arrafelé, de ezen kívül mennyi természeti szépség, kultúrális örökség található abban a megyében, ehelyett lassan arról a vidékről mindenkinek Győzike jut eszébe... egy írni és olvasni és viselkedni nem tudó (sőt, állítólag most bebizonyította, hogy számolni sem tud, csak számológéppel), rosszul beszélő ember...
hát, ennyi... Győzikéről és a kereskedelmi tévékről...
Előzmény: Gilbert (363)
Gilbert Creative Commons License 2005.02.08 0 0 365
Szamomra abszolut nem meglepoek az ilyen musorok. Amin viszont ledobbentem az az , hogy a magyar embert ettol sokkal de sokkal ertelmesebbnek hittem eddig. Azt gondoltam, hogy mi magyarok kulonbek vagyunk a tobbi "agymosott idiota" neptol es velunk nem lehet megetetni azt a merhetetlen mocskot ami odaat a masik foldreszen az elet szerves resze. Megmondom oszinten, hogy ez melysegesen felhaborit. Azt nem vitatom, hogy valaki ebbol komoly penzeket csinal, hiszen ki az az idiota aki ingyen es bermentve jaratna le magat orszag vilag elott. Azzal sincs baj, hogy egy kereskedelmi televizio a nezettsegre utazva rukkol elo ezekkel a keptelenebbnel keptelenebb dolgokkal. Azt viszont abszolut nem tudom megerteni, hogy egy egy ilyen musor bemutatasa elott nincs merlegeles a szerkesztok reszerol? Magyarul, hol marad az emberi onerzet? Nem erzik ezek az emberek akik reszerol rank vannak zuditva ezek a "somusorok", hogy ezzel sajat magunkat is lejaratjak es egy olyen dologhoz adjak a nevuket ami inkabb megvetest, undort es az ezzel jaro osszes negativ jelzot kivaltja a tobbsegbol mintsem pozitiv hozzaallast? Szamomra felfoghatatlan, hogy joerzesu ember akarcsak a gondolatig eljut odaig, hogy teret adjon ilyen musoroknak. VV, Survivor, Bachelor, Jerry Springer stb stb. Tenyleg muszaj nekunk magyaroknak megmutatnunk, hogy mi is rendelkezunk a hazai masukkal? Azt is nehezen ertettem meg, hogy a kukorican es kolan felnovo atlag amerikai miert olyan amilyen. Nehezen de sikerult. Az viszont, hogy a magyar ropke 10 ev alatt ennyire aklimatizalodott ehhez a folyamathoz hat minden reszemrol csak szimpatia nem.
Valoban szomoru vilag ez ahol a bunozobol balvany lesz, a tolvaj sikkasztot jo magaviselet miatt kiengedik es ott folytatja ahol abbahagyta (Stadler).
Most szegyenlem igazan magam amiatt, hogy kinti eletem soran a joparszor "honnan jottel" kerdesre valaszolva "oh you're hungarian, you must be gipsy!" volt a valasz.

Pedig akkor hol volt meg a Gyozike Show igaz?
Előzmény: mammamija (364)
mammamija Creative Commons License 2005.02.08 0 0 364
Ez bizony elég szomorú...
ha egy rendőr tisztességesen keresne (nem úgy, hogy "mennyit keresel? 80-at, de 200-at viszek haza") nem lenne szüksége rá, hogy korrumpálja magát.
A rendszerváltás nagyon sok "érdekes" újgazdagot produkált... tök mindegy ki van kormányon- ha az egyik: akkor az ország egyik fele, ha a másik: akkor meg a másik fele gazdagodik - mármint azok, akik közel vannak a tűzhöz...
de, hogy a retekklub mit akart ezzel a "Győzikés realitisóval" elérni arra még mindíg nem kaptam választ... mellesleg nem is nagyon érdekel mennyit buknak rajta...
Az ország értelmesebb része tojik a "győzikesó"-ra, meg a többi sz@rra is, amit a ker.tv.ken nyomnak.
Te meg örülj, hogy egyenes a gerinced... bár ez mostanság abszulút nem kifizetődő, a tisztesség soha nem volt az.
Előzmény: Gilbert (363)
Gilbert Creative Commons License 2005.02.08 0 0 363
Sajnos a valosag ettol sokkal szomorubb. En meg nagyon is emlekszem arra a "Gyozikere" aki 18-19 evesen odaallt Kozso ele par milkaval a zsebeben es egyszeruen azt mondta neki: "Kozso csinalj nekem hangot". Az eredmenyt lathatjuk, hallhatjuk:-)
Arra is emlekszem, hogy Gyozike Salgotarjan utcajan setalva ket mobiltelefonnal a fulen hallozott mint egy elmebeteg amikor megcsorrent a telefonja:-)

Arra szinten emlekszem, hogy rendortarsaim kozul hanyan mentek el "fusiba" dolgozni
"Bomba" Gyozonek (ie: igy csufoljak az apjat amire nagyon allergias az oreg). "Testorkodtek", csicskaztak ami eppen volt. Napi 5.000-10.000 ft abban az idoben (92-93-rol beszelek) eleg szep penz volt. Erdekes modon kozuluk sokan le is szereltek es az oreg mellett maradtak hosszabb rovidebb idore. Volt aki ezt kovetoen 20 millios hazat epitett Tarjanba, volt aki Kanadaba menekult kozuluk:-) Honnan tudom? Mert eppen ott futottam ossze vele:-)

Hogy miert nem lett jogeros itelet ellene a mai napig? Tudvalevo, hogy Nograd az egyik es maig is legerosebb szoc. beallitottsagu megye az osszes kozul. Itt a mai napig ez az elv dirigal es hatarozza meg a varos a megye vezeteset. Az oreg "Bomba" jol latta, hogy hova es kibe pumpalja a penzt akkoriban (es azota is).

Ezert vigyorog a mai napig ott ahol van es nem a Zalatnay melletti zarkaban.
Előzmény: mammamija (362)
mammamija Creative Commons License 2005.02.08 0 0 362
Hát igen, akkor te is hallhattad a "megveszlek kilóra kiscsávó" szlogenjüket:)))

Az viszont érdekes, hogy egy bizonyos réteg "műkereskedővé" lépett elő - látni ezt a lomtalanításokkor kerengő felhajtóknál... a másikuk sima kereskedő ezt-azt árulnak sátoros ünnepeken a fővárosban, és egyedül csak ők kapnak erre engedélyt - adózás persze nuku - ... na ez a réteg lakik erzsébeten, kispesten kék-rózsaszín házakban, szökőkúttal a kertben...
Az adóhivatal meg nem ismeri a címeket:)))
Előzmény: Gilbert (360)
xarnix Creative Commons License 2005.02.08 0 0 361
Szvsz a reality is elég bizonytalan... Főleg, hogy a zertéjelklub-on megy!
Előzmény: kábelbúvár (336)
Gilbert Creative Commons License 2005.02.08 0 0 360
"Az lehet, hogy az apja birodalmat teremtett, és jótékonykodik is... de azért megnézném hogy érte el..."

A valasz egyszeru. Tobb szaz millios sikkasztassal es adocsalassal. Anno meg en is nyomoztam az apja elleni ugyben.
Előzmény: mammamija (359)
mammamija Creative Commons License 2005.02.08 0 0 359
Igazad van.
Ha az lenne a cél, hogy megismerje az ország a cigány kultúrát, nem ezzel a műsorral kellene propagandát csinálni.
Az igazi cigány értékeket képviselők (Száztagú cigányzenekar, Bangó Margit ... stb) mélyen lenézik az ilyen és efféle embereket mint Győzike.
Az lehet, hogy az apja birodalmat teremtett, és jótékonykodik is... de azért megnézném hogy érte el...
Előzmény: Timna (358)
Timna Creative Commons License 2005.02.08 0 0 358
Az egy dolog h egyszerű ember, de nem hiszem hogy a cigányokról kialakult előítéleteken segítene, ha egyszer azt látjuk hogy tényleg buta bunkó ez az ember... Azon kurvára kiakadtam hogy a házvezetőnőt(?) heti 600 ft bérletköltség miatt ki akarta rakni, aztán ruhára meg hétvégi bulira összesen vagy negyed millát elköltött. Hülye taplógyökér, mástól 1ft-ot is sajnál, magától meg semmit. Tele van ilyenekkel az ország egyébként.
Előzmény: Roke Junior (340)
mammamija Creative Commons License 2005.02.08 0 0 357
:)))

hát cca. én is eddig bírtam... és nekem az tetszett a legjobban, amikor a kislánnyal üvölt, hogy "megtanítottalak rendesen enni....hogy eszel, viszlek a javítóba...." és másutt meg az ő (bocs. Ő) szájából potyogott ki a kaja....

vajon ezzel a műsorral mi a terve a retekklubnak???
Előzmény: bivisz (356)
bivisz Creative Commons License 2005.02.08 0 0 356
A Worluk azért jobbat írt volna. Én tíz-húaz percig bírtam egyébként, a legjobb az volt, amikor azt ecsetelte kicsi gyermekének korunk hőse hogy "nem köll tudni hájésén írni". Jól hallottam hogy érdekes neve volt a (magnóról szóló? ez is playback?) mesében a leánynak? Bagi-Nacsa csak rányalatnyival jobb. Mindenesetre verebe...akarom mondani sas józsefet ők legalább szépen körbesuvickolták.
kábelbúvár Creative Commons License 2005.02.08 0 0 355

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!