csak vendégként, de szintén ferdeszemű tulajdonosként (nem én vagyok ferdeszemű, hanem a M6) bizton állíthatom, hogy mind a két megoldás bevált. Bárdinál is kapható az olajos topic-ból ismert "Liqui-Moly" cég terméke (marder spray), elég drága mert 2-3 hetente újra kell fújni. Az ultrahangos pedig nálam és több barátomnál egyaránt évek óta hibátlanul teljesít. Annyi biztos, hogy a hoppon maradt nyestek gyakran leszarják bosszúból a motorháztetőt, de ez legyen a legnagyobb kár. Sokfelé kapható, a Conrad-ban szokott lenni egy jobb fajta. Remélem, hogy Nektek is sikerül megszabadulni tőlük!
Na akkor "örülök" hogy nem az autó okozta a hibát. Bár tudom emellett még mindig vannak problémák, de legalább ez nem a KIA számlájára irható. Remélem Te is kicsit lehiggadtál. :)
Nah, ma kiderült hogy miért nincs turbónyomás: nyitom ki a motorteret, erre azt látom, hogy az egyik vékony gumicsőből hiányzik kb. 10 cm!!! Rohadt nyest jól kicseszett velem! Nyestek ellen idáig 2 megoldásról olvastam: kutyaszőrt harisnyában a motortérbe tenni de az kb. csak 1-1,5 hétig jó (kutyám nincs igy ez nem az igazi megoldás), vagy ultrahangos nyestriasztó. Láttam meg nyestriasztó sprayt is. Melyiket érdemes ezek közül kipróbálni? Jó, tudom, a garázst, de az még 1 évig biztos nem lesz...
azon a 7vgn tul soxor ugrott le a mozdony a sínről egyszer egyenesen az árokba, kicsit necces volt, ha minket is beleránt, csúnya baleset lett volna...
Pedig ez még nem is az enyém, de a véleményem sajnos nekem is hasonló lesz... A leírtak alapján a zörgő ablakaimat lehet hogy inkább meg se csináltatom, mert a végén még mindkét ajtó is zörögni fog... Ja, ma végszóra (pont telefonálni akartam nekik) felhivtak a tatabányai KIA szervizből, hogy megjött az alkatrész. (az igért 3-4 nap 2x-es szorzóval jött nekik össze...) a váltóolaj szivárgás megjavításához, hurrá. Meg az se biztató, hogy még Cee'det nem is szereltek, az én kocsim lesz a kísérlet nyúl... :( Na és mikor tudnak legközelebb fogadni? Jövő hét keddtől... Tök jó, hogy a probléma feltárásától, hogy egyáltalán neki is kezdjenek a megcsináláshozi 2 hétnek kell eltelnie... Bár már korábban akartam emenni, dr akkor meg azt mondták, hogy majd 1,5 hét múlva, mert szabin van szinte mindenki... A turbónyomásra meg azt mondták, lehet hogy valami állat szétrágta a csövet. Hát remélem, hogy tényleg csak az lesz a gond. Motorokhoz anafalbéta vagyok, felnyitott motorháztetőnél látszik valahol ez a cső?
nekem a vasarnap OK, bar a helyszinek kozul szemely szerint a Lurdy lenne a jobb valasztas. Vasarnap delutan szerintem is gazos lehet a palya az utepites miatt.
Nekem eddig kétszer nyikorgott a kormány körül a műa. Rájöttem mitől, ha elállítottam. Egy kis mozgatás után elhallgatott. Egyszer nyikorgott a jobb oldali riasztó érzékelő is. Gyárilag nincs a helyén, próbáltam vissza pattintani, sikertelenül, de azóta hallgat.