Akkor legfeljebb elmegyek kétszer...mert nekem meg a most szombat az utolsó csavargós nap,meg a vasutasnap,de az előbbi is kb. csak max 50%...de ha összejön,akkor majd megírom a tapasztalatokat,és felkészülten mehetünk mégegyszer!
Nekem nem jó, és nyunyukának sem. Megnézve a naptáramat, nekem minden egyéb nem hidas, és nem kisvasutas programra augusztus 12-től szeptember 5.-ig bármely nap lesz majd időm.
Ezt az utat már betáraztuk mi is egy páran, már csak az időpontot kéne összehozni. Amúgy két nemzetközi jeggyel megyen, egy Szeged-Szabadka, a másik Szabadka-Kiskunhalas viszonylatra, ezt mondták nyunyukának Szegeden.
Erősen gondolkodom egy utazáson a 7460-as vonattal:Kiskunhalas-Kelebia-Szabadka-Röszke-Szeged.
Kérdésem,hogy milyen jeggyel lehet ezt a legolcsóbban megúszni,hol tudják azt kiadni,illetve megéri -e vasútfotózással próbálkozni déli szomszédainknál.
Az is érdekelne,hogy abban az esetben,ha a Halas-Kelebia és a Röszke-Szeged viszonylatot külön váltott,belföldi jeggyel utazom le,úgy a Kelebia-Szabadka-Röszke jegy olcsóbb -e,mint a teljes viszonylatra váltott nem tudom milyen nemzetközi jegy,és hogy ezt hol tudom megváltani.
Kíváncsian várom a válaszokat,előre is köszönöm szépen.
En egesz mast tudok. 1997 fenyvesi datum erdekes lenne, amikor a szomszedos allomas KOFI-sitese (Balatonmariafurdoe 2002-ben volt). Kozbeszerzesi ertesito szerint.
Elég sok mindent megpróbáltak: dízelgépeket vetettek be, pótlóbuszokat szerveztek és felkérték az autósokat, hogy menjenek a pályaudvarok felé és vigyenek utasokat, akiknek több helyen ingyen ásványvizet osztottak
talán ez lehet, amiért nincs bicskanyitogatás: ha szemmel látható, hogy a vasút MINDEN TÖLE TELHETÖT megtesz a kialakult helyzetben az utasok a) célbajuttatásáért b) a kényelmetlenségeinek csökkentéséért.
Na ez a nem mindegy. Itthon meg például egy út a Keletiböl Miskolcra InterCity-vel is min 2.5 óra, mert hát ugye ott van az elején a fél óra sorbanállás a jegyért, ami az utas szempontjából ugyanúgy hozzátartozik az utazás idejéhez, mint a vonaton töltött idö. :-(
Köszönöm, hogy reagáltál a csapi vonattal kapcsolatos dilemmára. Akinek a nevében írtam, mellettem ül egy irodában és azt mondja, hogy nem fog kirúgatni egy kallert, aki 80 000 Ft-ból tartja el a családját. Így sajnos nem írhatok konkrét adatokat. Úgyhogy minden marad a régiben...
Azt, hogy ilyen nincs is, van Debrecen-Nyírábrány 105-ös vasútvonal, és van Mátészalka-Tiborszállás 115-ös számú vasútvonal. Ágerdőmajor már nincs, mint határállomás, helyette Tiborszállás van.
Elég érdekes, ha ennyit sem tudnak, akik írták eme cikket.