egyrészt amikor a gps azt mondja fordulj jobbra akkor ök balra fordulnak, másrészt oktattam hölgytulajt vezetni és bizony a nagyköruton ugyanaz történt mint az elöbb a gps-el :)
nem régen láttam valami aranybánya kitermelését, hatalmas dömperek és gépek dolgoznak, több száz tonnábol alig szednek ki pár grammot,nekik miért éri meg?
Rádióvezérlés tökéletesen üzemel, az aut.világításkapcsolóval együtt azonban nem a KoAnomatot vezérli, hanem csak a rádiót. De ez rapszódikus. Ma pl. hibátlan volt. Úgy vélem valami KH lehet csak a ludas.
Lyukóbánya fejlesztésére - napi 2000 t széntermelést alapul véve - már 1948-49-ben tervek készültek. A termelés 1950-ben indult meg hagyományos kézi technológiával, pillér- és kamrafejtésekben. A széntelep 2,0-2,6 méter vastag, fűtőértéke 10-15 MJ/kg volt
régebben a tsz nyugdijasok kaptak szénutalványt, nagyon sok szenet kihordtam, sok helyen nem kértem fuvardijat, folyamatosan el voltunk látva kajával , friss tehén tejjel, tojással
hogy jut el hozzád a fáradt olaj, én gyüjtöm egy 20 literes kannába,majd egy rokonon keresztül eljut egy sráchoz aki füt vele, csek postán hogyan küldöm el neked?