:-)))))))))))))) igen, meg az első képen lévő egyenes szőrű lánynak is van sok és hosszú bajsza, Kiwi nem rágja őket, viszont a többi 3 brush szőrűnek magától is kunkori és rövid a peterbald gén miatt:-)) Igazából kicsinek amig még semmi sem látszik a szőrén, a bajuszáról már meg lehet mondani hogy egyenes szőrű baba lesz, vagy velour/brush netán flock peterbald.
Egy érdekes dolgot vettem észre a kicsiken: nekünk anno mind a két cicánknak le volt rágva a bajsza, szinte tövig: anno azt mondták nekünk, hogy a mamacica ezzel (is) köti magához a kicsiket, hogy ne kódorogjanak el. Ehhez képest a kis havanna lekörözi FerenczJózsit.... :o))
Hátha akkor ők is visszajönnek, mert annak idején mikor én, ők is itt voltak:) Nehezen tudom megállni, hogy ne a fórumot olvassam, egy nagy halom papírt kell elrendeznem... :(( És nem ugrik közben macska az ölembe, az a legrosszabb. Kéne rendszeresíteni irodai szolgálati macsekokat:)
Sziasztok! Majnem 3 hónap után sikerült ide visszajutnom, annyira nem volt időm netezni:( Most megint egy csomó idő lesz, mire mindent elolvasok, és sikerül képbe kerülnöm. Épp csak átpörgettem az utóbbi lapokat , és látom mennyi minden történt! Csomó cicababa és Kinga!! De jó, látom megint teljes lett az életed;) És ismerősök is jöttek:)
Na ez jó hír, akkor mégiscsak lehetséges hogy a jövőben esetleg Zazi meglátogassa esetleg a szlovák kandurt....
Köszi lekopogom most minden OK, Kiwit muszájból visszatettem a babákhoz mert már kőkemény volt az egyik cicije amit az istenért sem hagyott lefejni és reggelre a babák szépen leszivták neki...remélem mostmár nem lesz semmi baj.
MÁr jó is ha megint ellátja anyai teendőit mert a hajam égnek áll tőlük:-D De imádom őket, néha néha már látok egy egy babát az alomban erőlködni, édesek ahogy éppenhogy beküzdik magukat a peremen át az alomba, és erősen koncentrálnak az eredményre:-))))))))))))) tündéri aranyosak:-)))))))))))))
Tegnap amikor a Kiwit visszatettem a picikhez, aranyos dolog történt, a picik először nem hozzá rohantak oda hanem hozzám, mert fecskendő volt a kezemben, a kis drágák már megszokták hogy én vagyok aki a reggelit, tízorait, ebédet, uzsit, éjszakai kaját hozza...............a Kiwi meg értetlenül nézett rám hogy "ezek meg miért nem jönnek ide hozzám"?!?!?!?!??! Aztán a babák észrevették hogy hát anya is itt van, és rácuppantak a tejboltra:-D Kiwi meg mindenkit egyenként a nyakánál fogva bevitt az ágyba és volt nagy cuppogás:-)))
Igen, tegnap este én is elmerültem az EMS kódok világában, és megállapítottam, hogy csak ez lehet... Kár, hogy a FIFé-nél nem elfogadott ez a szín...
Egyébként utánanéztem a fehér-fehér párosításnak is, és tévedtünk! Egyedül a fehér sziámi-ori párosítást tiltja a FIFe, a fehér sziámi-fehér sziámi párosítást engedi!
(A Colors and Patterns szerint - a FIFe honlapon nincs erről szó)
Egyébként a kölykök jól vannak, tényleg csipognak, és Zazie is jól van, nagyon nyugis, aranyos, csak úgy látom, hogy elég sovány lett.