Ha egyetértettem, akkor az arra vonatkozott, hogy a játékosok maguk ne térjenek vissza. A gyerekekre meg az unokákra vonatkoztatni ezt ostobaság. De lehet, hogy nem voltam elég körültekintő, ez előfordult már, és minden bizonnyal elő is fog fordulni.
Igen, határozottan úgy emlékszem, hogy be is írtad, hogy egyetértesz vele. Mondjuk hosszú hsz-t írt, lehet, nem olvastad elég figyelmesen. Meg is lepődtem.
Nem tudom igazolni, mert ahogy látom, kigyomlálták annak a nicknek a hozzászólását a Fradi topikból (talán magát a nicket is), aki ezt írta, és az erre adott reakciókat is...
'Érdekes, hogy már az olimpiai selejtezőn és az olimpián is tök jók voltunk, pedig akkor még senki sem volt külföldön.'
Pedig hidd el hogy az a néhány hónap is számít,és az lenne az igazán üdvözítő,ha minden potenciális válogatott jelölt,külföldön játszana,más közeg más mentalitás!
Én azzal egyetértettem? Miért keversz bele teljesen más dolgot? Lassan olyan leszel, mint a hárombetűs, csűröd-csavarod, csak el ne kelljen ismerned, hogy nem volt igazad.
De abban igazad van, hogy mindez nagyon off, be is fejeztem.
Én meg azért szégyellném magam, ha olyan hsz-szel értenék egyet, ami arról szól, hogy a Győrbe távozók gyerekei és unokái se játszhassanak soha a Ferencvárosban.
Nyilvánvaló, hogy a játékos nem fog a munkaadója, edzője, játékostársa ellen beszélni, nyilvánosan meg végképp nem, ugyanis nem hülye.
Egyébként azt is nyilatkozta, hogy anyukájával azon nevettek, hogy így legalább pihenten mehet az Eb-re.
Szerencsére ezt a meglehetősen szar helyzetet is igyekezett pozitívan felfogni, és a maga javára fordítani, nem csak szavakban, hanem a tettekben is ennek megfelelő elánnal vetette bele magát a küzdelembe: ebből is látszik a kiváló mentalitása.
De amúgy most örülhetnénk a magyar válogatott jó szereplésének, ehelyett ezzel foglalkozunk, mert a fórum egyik főtrollja és provokatőre magára vette, hogy hiányoltam néhány fórumozótól az önreflexiót, így elkezdett támadni, mert a kötekedés fórumozó tevékenységének lételeme.
Mivel Albek megsérült, Kácsor meg lebetegedett, maradtam én.
Egyes fradisták képesek azon vitatkozni, hogy jó-e a válogatott egyik legjobb fiatal játékosának, ha a klubjában nem kap bizalmat és játékidőt... Eszem-faszom megáll...