ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
Ufff... 1.: Miközben ma irok sirok?-a fiam jött be, és itt a világ vége, az az hogy ténleg, megjellenek, azaz az ami mi ami nem jelenések, a mult, vagy le$$$... azaz pro pátrie et pro libmáj kacsmáj lugeneráj ne degenerálj...döglődjetek, Ogy én amiket sugárzok (villámlok Istennyila nyála) a boldogságtul orditani tudnék, hogy A MAGYAROK FÉNYED KERECSENY MADARAK VAGYUNK,keresem a fiokáinakat, fogadom jogy igy? -mind meglelelem... s most nem ciffrázom... 2.: Aztán a feleségem jött be, hogy most januárban,meg szünt a telefonunk, és ideiglenesen át kapcsolták, hogy a vonal beázott, (fita itt mdnen töbet ranlás láss?) de kérdezgettük őket, ők nem tudnak semmit, nem is tudták hogy nincs telefonunk? -FITA ITT VALAMI NAGY NAGY VILÁG GOD HUN GOD?- RABLÁS TÖRTÉNT VOLNA...MOST KEZDEN KISÜLNI? SÜSS FEL NAP? 3:Most próbáljÁtok nátod, meg ha ezt nem zárják le, az öcséiddel ezen érintkezz... mert oylan bonyolult lett, és a magyarokat hibáztatják?- hogyha telefonálni akarsz, az engedélyek órák hosszába kerülnek, és igen igen költséges? 4.: Nizzitek, itt én olyan, hogy engem el tudnának választani a szeretteimtől, azt nem lehet! Most amit mára, hogy ha a világnak vége, jaja de ha nincs is olyan, talán?-talán eellenkecske, szereti a kést? 5: Ezt apuÉNk, tették és teszik lehetővé, amit amiket benyögök, az az hogy csak a testvéred véred (fényed??? -fény Jézus? -UFO) szeretete...na most ezek tüzzel -vizzel-vassal vasal hassal el akarnának választani? -hallgatattni 666... na nekünk a fenekünk se pattoghat ha? -bennünket, amit lehet? Az nem lehet! -hogy annyi sziv hiába onta vért... fény? 6.: Amit mára, hogy az hogy hogy gondolkódol, magyar RULL? Éljen a magyar fénymadarak vagyunk, kerecseny (Mi is ufok vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Who? kukukk... vagyunk, szabadság, Jna most itt tegnapra, csak fény madarak vagyunk, azaz lehetünk, voltunk? Nincsak hogy most az. hogy Óh égi fény, tünj fel már az ég övén, had lásson meg minden nemzet??? -nem mi vagyunk? Jön a dics csősz ég királya, népe, nép e? -millióival... Várjuk, ugy várjuk, hogy? - timsózunk? Világ GOD? -hangod (HUNGOD) vége?- fosss... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Isten -e? -fénye -szelleme szellen e? - örökké élek lékek, neked, élek él ékek?- magamra lelek leltek -leltetek, lehelltek Lehell? -az örök élet lehell lett e h h h...Hun God a hangod?Tulrull Turul Fénymadarak (UFO-k?) szemem fénye? 1.: 7/18.A KÉP? ÖRÖK SZELLEMI MI S ÉG, VAGY SZELLEM MÜ S ÉG? - A SÖTÉT FEKETE TRÁGYA GANÉJUHKINUK ÉS DOMBOOKJAIK, BÜZE BÜN E? JAJA KIK A GANÉNÉK, GAN ÉK, ÉS A BÜZ BÜVÖLŐ BÜNTETŐK, TEREEMTETTEK TÉGED, DE MIÉRT NEM ENGEM IS? MERT VAN SZEMEM, ÉS FÉNYE ÉS KI MEREM NYITNI, A NYIRI BUGYLI BICSKÁM A ZSEBEMBE BÜN ZSEBÜNK? Itt most az ész megáll, a fa szuk menekülnének, a tüzbe? Ime amit apuénk, ládd mi magyarok, fényes szellemÉKek(emberek rém emberek emlékeznek?-van rémember mert remember? -rémebb?) jó madarak vagyunk, de miért vagyunk MAGYAR OK? Fitlejuk örökös véres FÉNY? -Vagy láng csap (hol a lángos?) az Ódon (ondóvári husáruk) Vad Vármegye mőgyikéik ház ára, vagy itt öl -ölt a lelkünk??? -szellemek vagyunk, és minden az, amit hova tüntették el, azokat a könyveket,amit otthon gnosztik -spirit tiszta könyvek, hogy csak szellemek vannak, és azt nekem -neked kell látni, ha a szemedet kinyitottad, és itt vissza...Akit mi Jézus?--jé jó ősünk? (biztos hogy ókara bizánci valami, mi? ) Fita, mnden előbb szellem, vagy most azok akik uralkodni akarnak parnccsal parancsalnak, azok szellem müeket, angyalukat (őrdög -demonyuk money MO nica botuk boltuk boltozatuk?) luk? -egyfüstös füstÖL fekete luk analuk-át?- hoznak létre látra,LATROK LÉTRÁJA ÁRA, ÉS HIMRINGYÓIK, és kész az AL? ALL? -ÁLLatÖVEIK,AZ ÖVÜK ALATT, GYIK A MO MO MO ...MORA? ROM ROMBA TÖKÖLÉS, ÉS TE AZ Ő MAG-W-UK VAGY? Fita, ez halál igaz? -jaja halál adók, fita rohamosan mennek fel az árak, félelmetes,(ezt senki le állitani többet nem tudja, jaja bloondi $$$...ANNAK ellen ere, hogy beszéltem vele,/NA MOST AFIAM, MIKOR LEJ0TTEK A CORONA WIRUSZUK COVIŐ FITA AZ ADÓ, ÉS AZT LE KELLETT VOLNA AZONNAL bloondina állitani, az hell lett, na most lássuk?) és sokkal nagyobb nyomor van, sötétsÉg?- vala mint Valhalla, Jawsálom, arany szállodáik (Derbő 1948) arany város? Fita,most az hogy ott vagyok,amit évekkel ezelőtt, hogy mi ellenkező irányba megyünk (szószerit jobbra?) a MI FENSIKUNK FELÉ? Nadon fida, ahova én beugrottam, a csőbe,a (Mi is ufok vagyunk!!!) magyarok FÉNYES SZELLEM FÉNY MADARAK SZEMEMFÉNYE VAGYUNK, na most SZELLEMI FÉNYEK LÉNYEK,ÉLNEK, ÉLE? -Ha gondolátban sem öl, mert lát és nem lehet? NEM! -csak azt lehet megölni, ládd kisgyerekek valánk, amit leritam sokzorr...hogy találkozunk gyerekek,ne belem nem talkozhattak, te vagy az ur, én a paraszt,(én ténleg grofi meg nagynagy föld birtokos nagyaru családbull, de már én megelőztem mndenkit, (fita karbirokba az ifjuságparoba,a legnagyobb suly emelőket birkózókat lekarbirkóztam) mert vagy sipcsont vagy tökön rugtam, én vagyok a paraszt? na az vagyok ma is, látod?) senki nem akarrt paraszt lenni, és mégis meghaljolsz előttem? -ládd dávid de vád divid? - meg a Góliát?-fita (Odisseuss?) egykrükk, az $$$...igaz, nem nemigaz? 2.: Most olyan hogy... mesélek nektek,na nagymam a fonókba, picike voltam, 2 -3 éves, de lenyügözött, kár hogy nem volt még olyan, magnó amire fel lehetett volna venni, na most a boszorányok -ördöngősek valóság, meg minden szellem idéző,mert midnenek előtt, SZLELEMEK VAGYUNK!!!- amit nemrég még apuénk, pitim GONDOLKOZZ... jaja, DE MAGYAR RULL!!! Fény KERECSENY A KIS FIOKÁINKAT (fitlejal megettek meg kiszartak? -szellentés $$$.. hanem csak meghalt a hallott? -és bidi a rwaatal?) KERESEM MAGAM ÉT?- MADARAK VAGYUNK!!! Ez most 2023 10/20 olyan kinom gyótrelmem vala, mikor a kis unokám megszületett vala, jogy lehet hogy igaz, hogy...tudom hogy nem, de olyan kinom van,most is, hogy milyen kinja lesz neki? -magamra akarNAM venni, de annál anal rosszabb?-ELENEKZŐLEG? Na meghalok, és nevetnek rám az angyal LUK?-na meg egy nagy LUFA ludörgő, szAmár püföllő, bika csöke, lóbálódnak a levegőbe? Oh fej, mely vértől áztatva,meghalt? -kiNUK között? -beszart a halot,bidi a ravatal? Fita, ez először is, A NAGYAMÁM MI NEM HALUNK MEG, MERT MAGYAROK VAGYUNK NEM JUHADÓ ODADÓ JAWUSÁLOM FEKETE NYAKATOK LE PIS ÁLOM,KERSZTÉNYEK? FITA MI A KRUCZIFIX UK? XUKU XUKU... ÉS MOST LEGYETEK MINDEN-ETEK AZ URNAK ADÓM ODA ADÓ YOU JUHUKK? FITA NECSAK MEG HALLTÁL ÉRTÜK, HANEM ÖRÖKRE EL KÁRHOZOL, LÁDD MI LETT A SZENT FÖL DÖNG DÖNGÖL? Nincsak először látom a NAGY KERESZTET ÉS EGY RONCS VÉRZŐ EMBER? -EMBER VOLT Ő IS EMBER VOLT???- LÁDD bloondi hac hac hacc...és a fa kin nagy óriás kereszt és karad?-, a roncs JUH? HUKK? -vérzik a feje kereszttel rámborulla hulla? -elájultam! Most az mára álmom kéne kéne? NA A GNOSZTIK KÖNYVEK, többek között az összes amt hitiratuk az, vagy amit gondolunk, AZ VAN CSAK! Fita, a gnosztik könyvekbe, ami ha nem, ládd szegén Prohászka Ottokárunk, károghatsz, minden savát sóvvá só bálváNUka luka pu? Fita, eltünt, volt egy könyve, amit állitólag nem canzurázták, és hogy engedhetjuk meg, hogy ezt megtegyék, MERT AZZAL, LÁDD NYISD KI A SZEMED,AMI HA NEM GONDOLKÓDOL,(minden jel beszéd, de ha te nem vagy? -csak a segg lukuk puja kukukkk? ) MIT LÁTSZ EGY NAGY DURUNGOD RÁ GOD, MEG ME EGY NAGY VERES NYILÁST NEM FEKETE? HOGYHA BÜNÖD, VÉRPIROS, FEHÉR LETT MNT A HÓ HÓ HO... 3.: Előbb a fiammal, aki mi lesz vele velük, ha mi nem leszünk, (van olyan, hogy most te maghlasz, és a gyereked, mindenestül a csócsáLYUK?) és ma hogy mnden szellem, és mindentől örök független vagyunk, VEGYÜK CSAK MOST AZ ÖRÖKÖS VÉRES SZABADSÁG HARCAINKAT, MIKOR CSAK ÖRÖK NAPFÉNY ÉS SZABAD FÉNYMADARAK UFO_-k,és ÖRÖK ÖRÖM ÉS BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, MOST IS CSAK AZ VAN!!! Zna most,. az, hogy monduk, miért van hajnali sötétség a FEN? -SIKONUKUNUKON? Fita, amiket leritem, az hasonlit a nagymamám meséihez, Jna aput, hogy csak a buta emberek mind akábitószar vallásososak,(MAGYAR OK VAGYUNK!!! de apum, és szeret engem, és apuénk szeretnek enge, na most, NINCSAK MIK GIGAZOK KÖZT VAGYUNK? Bátor légy mint Danel,bátor vitéz légy, na most itt rögtön, én tudom, hogy NEM SZABADLETT VOLNA, MEG SZÜLETNEK, NA A BÁTYÁM, 45 BE SZÜLETETT,ÉS EGY ÉVES KORÁBAN MEGHALT, ÉN 47, DE MOST NAGYAMAMÁM, fita picike voltam, és egy olyan unokát kért, rendelt meg akit nem lehet megölni? FITA, ITT TE TE TE... GONDOLKODÓL, ÉS MAGYAR RULL? Mi a NAP GYEREKÉI ÉVIKÉI? -na meg ivadéka halak hallak? NEM A DAM, VAN DAMABB! (FITA EZT MEGAMNAK SZEGECIZEM!!!) MA DAM? NA FITA,MOST VANNAK FÉNYES SZELLEMEK, (FÉNY ÖRÖK FÉNYE FÉ/NYES $$$...) DE ITT OTTHON NAGYON DE NAGYON ÖRDÖGÜZTÉK A SPIRIT TISZTÁKAT? -LÁTNAK? Na most, azokat a könyveket, ládd éjjel, betörik az ajtót, az ÁVHÁZ? -és keresik a TILTOTT KÖNVEKET? (fita, nem a pinácicist) Én megleltem! Hogy apu tudta,valószerü! (fita hogy buta lett voljna, fejben megoldotta a megoldhatalan emeletes egyenleteke, Laricsev? Most ugy rémlik, sok sok gnosztik -spirit tiszta könveket olvastam, de most EGY AZ EGYBEN ÖRÖK SZABAD SZELLEMEK VAGYUNK!!! Ez az amitől féltem, hogyha meg tudják, na most itt a családodat ládd Dávid vesz magához még 5 kavics, és leöli Góli át, mindet azaz 5 testvérét,(SamsoNUK?) az az 5 águ csillag, a Mogen David csillag, mia 6 águ? Innenn... na fita, egy ami boy? -boylerba, lád a Man in Black filmben a kakarucs majom fazon alak, egy kis arany gömbbe, benne van az egész Univers sora, sorsa, a kezében? Na egy BOYLER,fiteljal, itt aokat,akik alláhukk valók,boy-nak hivják,és egy 50 galonos bolylerba,az egész minden ami Univers, minden teremtése, belle fér, na maost, igeni igen egy FA KÓ VAS FARAGVÁNYBA BABA BÁBUUK, VAGY A KÉP DE ÜK? (FEKETE ÉS NEKED NINCS HŐ ÉJELI LÁTÓD? MI LTUNK? Zitt az hogy te mit gondolsz, magad, mag ad? Egyszer egy királyfi? -fita, ez igy, ha egy = mind? -ládd MOMUSA? -jaja egy ország GOD? -HAN GOD? MINDEN EMBER? -EGYENLŐ HÁNYEMBER -HÁNYINGER VAN A GERENDÁN, HOL VAGY GERENDÁCS? ÁCSI BÁCSI? MAGA RÉGI MÓ-DI? ÓDI? UFO? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... én is ufo vagyok, te is ufo vagy, Mi is ufok vagyunk! -és csak az vagyunk, vagy lehetünk? 4.: Kávézzuummm... Volt egy TV--filmsorozat, akkor is betettem, a cime DOM. -hogy The Dom? -dedóm?: Egy gömböt csináltak, s most csak a BÜN TETŐK, katonaság tudod ki meg be járni a Dom-ba. Amit volt, ládd a Körpatkómedence. Na én katonai alakulatnál dolgoztam, és főleg rohambrigád,ahol hirtelen szükséág volt, beavatkozásra,(ávizek,vagy lekiraboltak a válalkozásokat) M7) és leirtem, nem is egyzer. A központ Salgótarjánba és most salakot meg szenet hordtunk, mert nem lett volna villanyáram, (a gyárak el állnak) és közbe kevert cement fuvarokat (Zill) is vittünk,(az fusi volt nekik?) Cseszlovákiába, ami az hogy a házakat telkeket ketté vágták, és csak utlevéllel körbe (20-50Kmtr) lehet a kert végére menni, meg vissza jönni, ami nekem irtó röhely ma is!!! Fita mi magyarok, most egy kupcba vagyunk? -vagyunk! Zna ez valami olyan, és most az ogy PARANCS CSAL PARANCSOLÓK, DE MINDEN AMI LÁDD KEZDŐDIK A 10 PARANCs CSAL?, ITT NINCS EGY ÉRTELMES EMBER, AKI MEGTUDNA MUKKANI, MERT...IME A 6 ALOM, 666...HAT ALMA? Na azt, hogy te is ufo vagy! -vagy? Zitt a fiaiam, jó jó ...de nem tudom leirni, és itt valami olyan, hogy ez egy ki is, meg lezárt gömb, jaja a Dam Madam meg a DOM DOM DOM...BOOK DOMSDAYS MASINÁSOK? Fita, most az hogy innen csak le fele?- lehetne menni,az az...hogy itt nincs rezzgés, azaz amit össze kell tudjunk hozni, hogy az amit most ÉN UFO VAGYOK, ma reggelre,hogy most az, hogy te az ÖRÖK ÉLETEDBE VAGY, de most is oylan monduk ha a hangok hangod hangualatos látod,oktávok,akkor itt csak 6 666...csak a feneked pattoghat, mert olyan, hogy te ne léteznél, azaz itt a nehéz seggem, hogy msot ami a felesÉgem a gyerekek, ők is ufok? (most hogy mondtam nekik te is uifo vagy! -na hallgatnak, mert valami kezd bennük is, babrálni? -nincsak a barátunkat, MI is ufok vagyunk! -na azzal hogy ő is, akkor meg van bocsájtva? -lássuk) Fiteljunk, most ha én végleg elhagyom a porhövelyemet, nagyon szar ézés, mett ha csak 1, mind? Jna ma a felesÉgem, azaz én a itt akartam, hogy veszünk házakat, kiadjuk, és nyáron,na meg ha ugy adódik,kis magyar UFO DE VALÓSÁG, LÁDD EZ FEL REZZEGTET,ÉS HA MÁRTÖBBEN, KÉSZ! -IT AZ UFOTOK? -AZAZ CSAK AZZAL (FÉNY) VAGY!!!- közöségek és magyar oázisok és tanyák, ami most csak össze kötettésben a Égeieinkkel, és mit gondoltok, ha nekünk csak örök életünk van, van?-van! -honan tudod? .mert ez se lenne, ha nem lenne? 5.: Na most, az idöcsém látta miikor kint volt, és csodálkoztam hogy a szovjetek katonai kutató mühelyben vala,fita akkor leirtam,hogy olyan akkor 11 olyan szabad energia meghajtásu mütyürkéik voltak,ami egymásután, ha megszünnek ládd EMP-ik, akkor is van saját ingyen energiájuk, az aminek láttam a tervrajzát, az egy szénruddal möködött, és végtelen mennyiságü energiát adott, ládd cold (could goultt) fuzzion? Közbe, ami van, azt is szeretném, mert mondom, itt egy az egy összeköttés van, ugy a fényufóinkkal, mint most a a aaa...Pl.-ha van titok, annál szarabb nincs!!! -az nincs!!!- Nincsak a magyarokat nemcsak rögtön lefegyverik,(de az árulóink??? -mais, fita aTUÁDS AZ FEGYVER??? -nincsak azonnal anyelvünket, na meg azonnal kezkdódik a KIIRÁSUNK, és EMLÉK TÖRÖLÉSÜNK? Na én katana vagyok, és most ez ugy,hogy most kelle hogy ugy ahogy én felvettem a kapcsolátot a SZÜLEINKKEL, na meg az Égieinkkel? (ami ha az ami tebbened is van, bennem a belembe, az van!)Talán ha valaki önkét hogy katona szolgálat, ami most az hogy én maradok,ládd apuÉNkkal? Fita,én otthon is,rögtön ládd apuÉNk, fel kelle venni a kapcsolátot a horvátokkal na meg most a többi főleg utódországainkkal, ami előbb ládd itt is, csak egy barát kéne,ha van bora? (sLeuth) Ami van, ládd az idöcsém, látta mikor kint volt az ufonkat, most azt mondta,egy marashal helikopter vala, ami amit... ládd ha tudod hogy a szovjeteknek (gazárok) olyan erő forásaik vannak, amit ha kilótted az egyik áramkört, rögtön ott van a másik, na most vagy tudatán kivül, ládd amiről beszélek, itt az hogy az agyhullám hossz? -nem lehet csak azon, ami van? -agyhullám hosz rezgés,(nincsak rogtön törölnek, mert ha te is fényt kapsz, ami most teljesen le van zárva, akik meghaltak, és hadd temeésék el a halotak,a halotaikat,na most az idöcém, őrjöng hogy beszélek apuÉnkkal, mert most... amlyan dörgedelmes kumcsi vala,most olyan jawsálom, juhdó keersztény? -ha nem eszed a juhust, nem iszod a vérét, ne hivjál, na felveszi a telefont, de monduk...mosthogy nemmenet az a telefon, s 70 dolcsi egy fél óra, beszarta a halot! -beszart? 6.: Na Rákosi Mátyásék, legalább olyan pusztitást hoztak létra, nincsak előbb volt egy kis földosztás,aztán borzalom agitálás és most mindent ami még megmaradt, kis szóllók s gyümölfás kis szóllők tökék 5ezervées, s gyümöcs fások,kiszántották, most akik fény ufosok, azokat is, azaz itt nem ember? -alakokkal van dolgunk, hanem ahogy mondom fekete sötét halál adókkal feka ufosokkal? leirtam hogy mikor lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! Ez az hogyha a király felvette a juhrohAdó kereszténységet, akkor mindenki és mindennki az alatt állat valója, életünket vérünet a királynak? Ha fogyeltétek hogy bontottam ki, Dózsa -Attila -Árpád zaszlónk, népe, bonts ki zászlód itt a helled, lassan szépen, ahogy a csillagok mennek az égen? Okvetlen, hogy az hogy... Most hogy lehuzták, na ez akkor, hogy megjelet a NAGY FEKETE DURUNG, NA MEG MOST EGY NAGY BUGÁNKKAL JÖTTEM VISSZE, ÉS ITT VAN AZ AMIT EZEK VÁRNAK, A MESIÁSOWJUK? Nihcsak az nem ebbe a dimezió rezGÉsbe van, hanem leg lentebb,mert korom fekete és a gyomra az minden ami nuKinuk az vissza men a belibe? Most amit hogy a nagy fekete olyan mnt a Saturnusz, na ott voltam mikor volt a mérkőzés,na meg most lentebbe, azaz most ugyanaz mnt Roninál, Roni is ufos, bloondi is,(Szadam is, Gatyafi is tbbbb... akikben van egy cikra testvére szeret tett?) és lentebb innen nincs, fita mikor dibuta volt, az egy vaskorong platón, és most bloondira van szükség, ami azt a két fekete haju, az JD Vence, meg a felesége! Na most felesÉgem, mondom bloondira szavazol, még nem tudja, azaz bloondit nem látta, de ugyanaz mnt Roni! Fita,most itt az amit ezek, ládd ezek teljesen vakok, és nem tudják, minek örülnek? Innenn...fiteljal, mert MI is ufo-k vagyunk! -ezt sokszor emlitettem, hogy vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Who? Fita, leirtam hogy legyen meg a te akaratod, ami vissza hanzott, és neked kell dugni, tudni! -neked tudni kell? Azaz minden együtt, örök egybe, vagy A DÓM, HALÁL ADÓM? -gondolod nekem van titkom? Cicim? -tapsi tapsi mamának, cicit ád a fianak? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... én is ufo vagyok, te is ufo vagy, Mi is ufok vagyunk! -és csak az vagyunk, vagy lehetünk? 1.: 7/17. A KÉP?... hogy Szent Istvánékik, a Körpatkómedence olyan solt,mnt az Avatár filmekbe Avatár? -aztan majdnem sivatag egy rövid idő alatt,Hejjj---mostan puszta ám a puszta, s szerte nézett nem lelé, honját a hazájába? Hol a párducc vad oroszlán,végig üvölt a nagy pusztán, pusztaszer szar? A gyötrelmem az első pinalát után, hogy had legyek én is, és had legyen nekem is gyerek pajtásaim som, ami most is itt is, csak egy barát? Na most azzal keltem fel,jóreggelt kis felesÉgem örök életpárom fél téglam, te is ufo vagy, a fiam meg jött, jó reggelt N.-Botondunk, te is ufo vagy,és te is én is ti is Mi is ufo -k vagyuink, és csak az vagyunk, ha nem tudtad,akkor is csak az lehetünk!!!-lehetünk? -jaja vagy, azt se tudtad? Most az hogy ha most, ládd van a földpora anyaga,meg most benne van egy biológia növény evő állat, ami eleve zoombizoom? -és rontott, ami csak hus hus hus...has has has ham ham ham ...fita itt rendkivül, hogy a HÜBÉRES FÖLDEKURÓINK, hozzák be, hogy a föld az Ur, aki megkurja az anyádat? -és többet tud?-Abramista? -fita itt ami van, amitől büzlik a csatorna, az british -angol -UK xeoxoNUKINUK? Most az, hogy vannak a fekete ufo-k, akik parancs csal parancsÖLők? -akit megölsz, a tied? (ami test eseteleg,de nem akik fény ufok, mered gondolni mert vagy az,vagy bukkó bakók anal baxók) Ez az, most mondom a fiaimank, hogy ez a kis kakis rövid idő, ami együtt lehettünk, és itt azon van a lényeg, itt is? -hogy együtt lehettünk ettünk, és most csak amit ettünk, az megmarad? Amit akarok, ez az ahogy a magyarok élünk? -és megjöttek a parancs csal csalók, a fekete armadások sár -szar ufo-k, és most a mai napig, egy magyar gyerek,be nem születhet, mert olyan magyar ok? NINCS! Fita, nálunk pont az ellen keccske, azaz mi FÉNY -UFO-k? -made in Hu? Who? -vagyunk, tehát nbem az anyagukat imádjuk,aki ládd Ő ŐK (hangod???) TEREMTETTEK MINKET,A PARANCS CSALÓIK, JUHDÁSAIK JUHMÖRIZSÁKOK JUHMURDIZSÁKUK, AKIK A PARANCS CSALÓIKKAL MÉRGESKIGYÓ FAJTÁIKKAL SKEVERT BEKEVERT BESTIA DÖGJEIKKEL DÖGEVŐIKKEL FETRENGENEK! Zit az hogy ROM? Nincsak Néróék, leégetik ROM -t, lerombolják, hogy nagyobbat épithessenek, és ez megy vissza a letünt több millió évezredekbe, ládd minden ami parancsaló uralmuk, ott csak halál,éa halál adók vannak!-fita nem lehet bele szólni, azaz akik még közzéjuk keveredtekl,azonak ki kell jönni, a tisztásra? -ez aki nem tud meghalni, az az övék?-jaja már gügük,jaja mennyi barom van,aki meg hal érted, érted? 2.: Most az van, hogy kik a magyarok? -azt nekem kell tudnom, ha nem okvetlen meg kell tudnom, ami apuék, de most az az ha én azt mondom, én ufo vagyok, te is ufo vagy,Mi is ufok vagyunk! -punktum! Most az ami az összes irataim,ami nem csak itt, hanem otthon az iskolákba, na hogy egy barátot, talán Lajos, a tököd olajos a félzsidó gyerek,de ő is az elősk közt volt, akik ki feszitettek, és egy nagy kóróval, amit bele mártottak a WC, és be akarák szarozni az uttörő ingem,,,mint géhus krájzlert? Na fita, az az ember, aki LÁM MA SZABADULOK, na a testünket végleg elhagyni lenne az,ami most amt akarok, hogy ahogy én egy az egyben találkozok ÖRÖK ÉLET HÜ MAGYAROK FÉNYUFÓ (TULRULL TURULL MADÁR) TESVÉREIMMEL MMM... TEHÁT MI TUDATOSAN TUDUNK ÖRÖKKÉ BESZÉLNI EGYMÁSSAL(JÁNOS 8:51),MERT MI NEM ISMERÜNK PARANCSAL CSAL PARANCSOLÓ DÖGÖKET, AKIK IGEN IGEN URALKODÓ PARANCSSAL MOST TE CSAK EGY CAFAT FA SZU, FÁBA SZORULT FÉRGÜK? HA MOST MÉGIS CIRIPÖLSZ ÉS KIVÁNTATOD A HUSOD? -FITA A FÉREGNEK VAN HUSA? -AKKOR ESETLEG, BEKAPNAK,LÁDD HA NEM, UNCLE SAMMU A BIKA? Na ,most, itt az van, hogy szemet szemért, fogat fogért ért? Hogy miEeee... pl. -ha van Isten, ezt azonnal, az csak a magyaroknak van, és ŐK AZ APÁINK, akik sose hagytak el bennünket, és én mindig is, tudtam talákozni meg beszéni álmomba apuÉNkkal = IstenAtyánk? Na most. mindenőnknek van vérségi génségi egyenes apukaja -anyukaja? Naz mi egyenest, tehát közvetlen tuduink kapcsoLÁtba (bank barka) lenni az Istennel, de Isten e, ládd te csak huscafatuk lehecc... s most megjöttek az Ondóvári husáruk? Na ami van, itt itt vannak láthatalanul a fekete ufok, azaz az Isten senki nem látta? -meg láthatja, akik a FÉNY UFO-k? -made in Hu? -Who? -nincsak vak vezeti a világtalant? 3 .: ROM? -AZ ÖRÖK VÁROS? MO MO MOR? UJ JAWUSÁLOM ARANYVÁROS LE SZÁLLA AZ ÉGBULL? UJ EGET S UJ FÖLDET TEREMTEK NEKTEK, NA MOST ...tegnapra, hogy gyerek koromba, iszonyodtam,hogy dolgoznom kell, és most engem sehol nem vettek be meg fel, sőttt...Na ma is tudok beszélni, a fekete ufokkal, aki ládd az idöcsém? -hogy mert a halállal,beszélni,na az apummal,anyummal, meg a testvéreimmel,ami valóság, az egyelen valóság, és itt mindenki ufo, vagy fekete, vagy fényufo? Fita, leirtam, beszéltem a fekete ufó fizikailag testvéreimmel, had maradjak,(fita ami van,az láddvagy fekete szellem mü? -vagy fény és látod?) de lerirtam, ami sehogy! Fita, most a fiaimnak, volt egy kis szakasz, hogy együtt elzárva mindentől e -világTUL, tul? -jaja egy nagy szar de szarany tojás, jaja egy nagy görbe, és most ugyis,barmok bármit csinálunk, kivéve,MOST AZT, HOGY TE UFO VAGY! -CSAK AZ VAGY, NEM VOLTÁL MEG LEHECC LE HECC...HANEM AZ VAGY! Nizzitek, apuÉNk, na hogy beszélek velük,sit most az, ha felnézel az égre, vagy a tótükrébe,ma se látol semit, mert mindent örök halálra MÉRGEZTEK,na most azok nem csak zsidók,akik kis boho boherek, hanem itt, a mérge, amit tegnap is, van az agy gyülölet, és itt csak ha van apád -anyád -testvéred,azokat csak gyülülheted,na most mi a hara horrr... GOD? RÁ GOD A COBÁKOD, NA OST VAN A VÉRNÉL MÉRGEZŐBB??? -S VÉR RONTÁS ONTÁS, VÉRÉT ONTÁ, A GOLGOTÁN, ÜDVÖMET CSAK UGY TALÁLHATÁM? VÉRE RAJTUNK,NA MOST FITA, MI LETT, HA JUDÓ-KRISPTYIÁNUK NATIONALIZMUSUK? Na ezt csak ugy lehetne, hogy álmomba elragadlak, és magammal viszlek, és fita, az hogy pinácik? Most van az hogy itt semmi sem igaz,nemigaz, és most azt hogy féljétek az Isten -e? -nem lehet vissza forditani orditani? Na valhallogy,még vannak egyenes magyar ok gÉN vérüek, és most fita, csak ufó vagy.vagytok, és csak az van fff... Innenn...mátul kezdve, én is te is ő is, ufo, ufok budafokák vagyunk?-na igy,,te is ufo vagy! -nem tudtad? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... az anyagunyuk anya god, gányájuhukkon kivül van a hangod?-belül? -zna Ronival, végig tudtam találkozni, és van benne haza -testvére szeret, mig bloonidival,amit leirtam! -s bloondi is ufo! -AMI VAN, A SÖTÉTEKKEL, AMI MOST USA CSAK AZOKKAL, S MOST AZOK LENT TARTJÁK A STOBA VAN STOBÁBBOOK BAROMÁLLAT ÁLLOMÁNYAIKAT A KLOÁKÁJUK ALATT, S AMI VAN, HOGY ESETLEG HA LENNÜNK EGY PÁRAN, AKKOR VÉGE A HALÁL ADÓIKNAK?- parancsalóiknak, na van saját bolygóik? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ha harc az élet, csak arccal a vasut felé, nem kos ut? -meddig élek? 4.: Kávézzuummm... ime a valóság, te nem tökéletes valaki valami akarnál lenni,és minél jobban igyekszel, annál jobban el farcolsz, ami nekem, azonnal,azaz csak örömöt -boldogságot akarnék látni, és semmi mást? Most is, hogy lehetrnek csak egy pár mondatba, hogy ha lenne olyan, hogy feneketlen mélység, és az felette (UFO?) vagyunk, most nem hogy feneketlen, hanem örök elmulni, el hervadni fogyni lassan mint egy virág, amit titkos? -féreg foga rág, (fideled, ha nem lenne titkos, el kapnuj a nyakát?) ezt hogy végdjük ki? Fita,én ugy akarok mindent eleve csinálni, amibe olyan hogy hiba, gondolátta sinsss..de elmulás? Elmulik majd? - a nagy homály a sötétség, felhőn tul, téged? -lát hitszemünk? Most az hogy, kérdeztem apuénkat, hogy mi mindenek előtt vagyunk? -ez ugy hogy mint egy személy? -nem hanem egyszerre, amit nagyon sokszor el hüléyskedtem, na most ezt nekem, mikor kisgyerek voltam, (valék) hogy aki az Atyával dolgozok, azzal az Atya! Ez most az,hogy amit tegnap, hogy megjelent egy fensik, és most én lóval, daobbantottam a fensikon, és hajnal va, az az érdekes homály, és itt nagy ütközet lett? Most ezt sokszor amit most, hogy itt aki győz, azé minden? Most meg kell prószáljam, hogy A FÉNYBE A MENNYEKBE ahova mi? -jöhetünk ide? -de azok akik nem onnan, nem jöhetnek oda? Na előbb az hogy mult meg jövő, olyan gondolát itt se, ott? Most ismét, láttam hogy a fagyba, ahol a fagybaltája villog,most fita, hogy az ürbe? -ládd ha most a föld felbomlik, itt mindenhogy!!! -ez az, hogy most én is, hogy az vagyok, egy csont cobák, és monduk milyen fagypont lehet az ürbe, ami most a cobák bele van fagyva,és most itt van hogy miért látom, magam, az az én combom csontom vala? -az én vagyok? 5.: Most jönne a nem látom, padig látom, de ki az aki látja, az én vagyok? Fita a Bbliába vannak iratok, hogy szem nem látott, fül nem hallott ami vár (ár) rátok? Nincsak olyan, mert ami van van, ami nincs? -jaja de (hőszem) hitszemünk? -látja azt teljesen? Ime a hellzet, én csak igy tudom meg magyar rázni, dió vagy mogyoró? Ezt monduk az hogy, na én kerestem volna egy olyan közösÉget, ahol bele tudok tartozni, alkalmazkodni, de mindegy mit mondok, meg milyen hasznos akarok lenni, (fita az csak én tudom?) ha mégegyzer meg szóllalsz, szájbe leszel verve, fel is fogadtak egy black beltest, aki felugrott,és eltört lába! Előbb egy 20 akcre földet, a felesÉgem magyar falut (Hungary Villidge, saját bank, magyar iskola? ) majd egy temlpom, nagy és nagy körházalkkal,ládd akkor 30 ezer dolcsi,nagy nagy verekedések,most meg kaptam két toronyházat 10 emeletesek, ott vége lett... Fita,amitől legjobban féltem,azért akartam otthon isskolába járni, hogy egy kis pénz, és egy olyan mint az apai nagymamámék, magamnak mindent meg termelek, na ők is elvesztették, mert nem tudtak évi 1000 Frnitot fizetni. Na nem akartam dolgozni, mig a kertészkedés galambászat nekem ma se munka! Most kirugtak ugy a gimibül, hogy egyben minden magyar iskolából, hogy nem mehettem iskolába,és kitalálták a gondolatom,hogy mikor kirugtak,a Bözse néne aki apáca volt, eredj dolgozni eredj dolgozni, még a folyóson is mondt, mert jött utánnam,(na nagyon mérgesvoltam, s most ha fejbevágom, de egy komunistát akarok megölni, apun ha egy mind,jaja de nem a Béla bátyám, na akkor eegysss...) valami hasznunk legyen belőled? Na nem sokára a KGST minden iskolájábull, most mentem volna dolgozni, mident munekhelyrül, és végül,(előbb a bauxit urán bányákba) nagy nagy csepeli cementgyár épitó pira maffia főnök lettem, s most a unoka testvérem a minisztéruiumba, állandóan, na katonai alalkuilátnál,(árvizvédelem roham brigád) s legutóbb az ezrerdessel, hogy van 10 napod, és fel leszel áldozva! 6.: Na ezt részletesebben leritam a Mi is ufokvagyunk! -na most itt is, ládd előbb...több nikneven próbálkoztam,csak egy barátot keresek, smost itt az...LÁDD A MAGYAROK MOM MENNYEK ORSZÁGAINK,OLYAN, AZAZ MOST HOGY HA MÁR KETTEN? -na itt van hogy sLeth tesónk, lehel betÖLtve,de most ugyis minden ami emlékezne? -zna fita, mi történt, itt is? Valami, nekem nem mondja meg senki hogy ki vagy mi vagyok,ez az, hogy én ÖRÖK VAGYOK A MAGYAR OK TESVÉREIMENK, és most az ami EGY SIKSÁGON, ÉS MOST OTT JÁTSZÓDIK LE A A AAA... Amit tegnap mondtam, azaz olyan ami hogy olyan lenne, ami elmulik, (emlékÜNK? -mindeki meghótt, te meg a vérzuhany, de a te véred? -testvéred)azaz olyan itt sincs,hanem nincs! Fitlejátok a nehéz seggem, s nyakamon érzem mily nehéz, ez az amt apuÉNk, pitim,mirét nem ugy beszÉlsz? Ezt most nem tudom bevillogni ugy, és előjövők hogy gyülölet gyölekezeteik? Na most mi, -vicca hogy aki meghalt egy éveskorámban, bátyám, az a tesvérem ÖRÖK ÉLETÜ,(de mnden tesvérem az!!!-az vagy?) és leritam meghivot hogy uj Juniverzeket teremjtünk, előbb hogy tárcsákkal,majd szavunkkal, ládd az Isten,(sava Tisza Duna Dráva Száva) legyen szavára van minden! Fita, most az hogy tudok beszélni az Égieninkkel, ez az hogy most hogy itt, fita, egy akikiben az örök élete, az itt is örök van, de ha ketten? -zerintem vagyunk többen, mert fafjejü idöcsém, kérdem? -szerinted itt most a földön vannak örök életüek?- s sokan, ami meg lepett,mert csak az van! Ami van, hogy ahoz, ládd hogy ez? -Mi is ufok vagyunk! -nem figyeltétek, nem ? hanem ! -vagy .-? -ez magára lett hagyva, nem azért mert az Égieink magunkra hagytak, hanem ezt mára, és hogy olyan gondolát? -$$$... Fita, ugyan akkor,az édeke$$$... én olyan 49 éves valék, na hogy ha arra várok, hogy egy kis pénz bejün, arra várhatok, és kirohantam, na fita, ez nem az mint Zrinyi Mikice, meg a kis egér? -cin cin cin...nem sajt? -a lábod ujja között? Innennn... Zitt az ujjá, jaja nagylábujukká? Na van Luczi Ferkó farka, meg nagyobb luk? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ha harc az élet, csak arccal a vasut felé, nem kos ut? -meddig élek? 1.: 7/16. A KÉP? Vegyük ugy, hogy csak csontom van, csontom vagy, és az jéggé fagyva? Ezt a tegnapi álmom tartozéka,hogy egyes egyedül egy sik terepen vagyok, aminek a közepin van egy olyan, hogy vagy a nap szöge, azaz ha a sikon maradok, akkor a nap lett ...ezt leirtam, hogy van egy napszöge,amit megmásztam, és igen igen meredek, és most az hogy ennek a napszögnek, azaz van ez a sikság, és most van a foldi ut, ahova a bejövetel meg kimenetel, csak ugy, ha valaki meg mássza a hegyet, ami ha igen, le fel le fel le,,,ugyanakkor, most van egy olyan hogy a nap árnyékába, le, és most le le le... lépcsőkön ládd létra,és felfele, angyalok jöttek egy darabik, de nekik nem volt korlát, ami nekem vala, és az a jobb kezem felül vala,(fita az jobb oldal,ami itt csak bal balra lehetr kódulni kódolni hódolni?- s lemaradtak! Fita, a földi utnak sincs vége! Most apum hangja kisért, és a legkisebb el bizakodás rögtön abba a szakadékba hullokhulla, amiből nem lehet kimászni! Zitt az vam, hogy minden a GONDOL LÁT, AMI A FÉNYEM,MI A NAP GYERKÉI (FIAI) VAGYUNK, ÉS HA LENÉZEL, NEM S LÉTRÁT, AKKOR A FÉNYED ELVESZTED? Ezt gyerek koromba, hogy TUDNI AKAROM TUDNI DUGNI...becsuktam a szemem,és ugy lépdestem,ami most itt teljesen az a valóság, azaz akarnék látni, hogy ennek nekem, számomra mi az ért alma? -a fa? -alatt? -vagy a fán? -na arra a kigyó rá tekeredve, ami rögtön, a nemi nem mi görcs, baszdüh és kangörcs kólika? -xuku xuku erotika erőtitka, ki a kanosabb? -KAIn? -Kaja, na most CajuhNUK, a kaja osztó YOU JUHUKK? 2.: Amit tegnap ki tudtam nyögni, hogyha magyar ok vagy s van HUN GOD? HANGOD? GONDOL LÁTOD, ezt már sokat piszkáltuk,na most ami van, hogy minden EGYEDI? EGY ED? Azaz a néma gyereknek, az anyukaja se érti a szav-át? Na megtanulják a jel beszédet? Amit akarok, hogy mi mindenek előtt vagyunk, ami a hangunk és most a gondolátunk vagy a hangunk van előbb? Zitt az van, hogy most én az én világomba egy sikságon vagyok, amit mikor itt el kezdtük,akkor mi ellenkező iránnyba (ahuna arra Agtelek, Győrtelek?) a napfelé, fita felé? -fel é? Na most sokat játszottam a szav vakkal, ami ha te nem mindenki és midneket előtt vagy nekem,(ládd IstenAtyánkMamánk testvérünk??? -de fény?) én neked, akkor nincs szavunk, de szagunk, egymáshoz, köz -ÜNK? -község, közősség, magyar ok testvérek közös -ÉG? UFO-k? Zitt akik sem nem hallnak, látnak? -na csak a JUHDÁSAINK? -akik juh bundások, és bündázüink,BÜN TETŐTETÜEINK azaz mire jó a juh HUSOD VÉRED RED, (FITA, HOGYHA BÜNÖM??? -VÉRPIROS, FEHÉR LETT LESSS INTA HÓ HÓ?) és nem e minden por cikád eledel? -ha semmit nem tudha mag magárul mit (meat) árul? -s juh you? -ára, a piacon? Zitt az van, monduk gyülekező, ahol én születtem, a zsidó mészárszék -vágóhid kóser husáru kis üzlet elől, volt a gyülekezet, a magyar tesvérek közös Ég összejövetelek, telek? -ami ténleg Óh ŐŐLK vovovooo... majdnen el vesztettem, azaz Isten sava... Óh Ő ŐK vezet, az ÉGI HANG? Fita, akik némák, nyemecek nemesek,Éhen a KirályUK? .UNK? NEM ÉRTENI ENNI MAGYAR? Fita, ezek egymást eszik, ami ha abram, neked a DÓM a földet, na fita,mert itt FEKETE OLYAN GÉPEZETEIK (NONO LE TA,TE HA HISZEL NEKIK, TE NEMVAGY,ÉS SOSE LÁTOL TÖBBET,CSAK A FENEKÜK SANNAK IS A LUK APU?) VANNAK, AKIK CSAK HUSSODDAL ÉS VÉREDDEL ÉLNEK, LÉTEZHETNEK CSAK! JUHUSOMNAK SOK SEBÉBEN, SEB? -BES? -FITA MIDNENK HUSON ÉRT VÁGNAK, ÉS CSAK AKIK GÉNE VÉRE, DRÁGA PÉNZEN-VÉREN VÁSÁROLTATTAK, AZAZ MIÉRT KELLETT ABRAHMNAK AZ EGYTELEN SZÜLÜTT FIÁT, FEL ÁLDOZNIA, AMI MOST VAN A KOS A BUTAKOS AZ AGGANCSÁVAL AZ AGGANCSUKBA BE AKADA? MIRÉT KELL HUST S VÉR ÁLDOZNIUK, ÉS MIÉRT NEM A SAJÁT FATTYUIKAT?. 3.: ITT AZ ÖRÖKÖS ÓZÖN ÖZÖN HUGY-UK? -FOSSS... NA MOST LEG FENT,LEG FENT? FITA AZ HOGY URAL KODUK? -JAJA JEL KÉP SZOBORUK FELLEME IMÁDD TATÁS? - BESZÉD? -SZINTE ANNI ADSZI SSS...NE SSS...NYESZ NYESZ NYESZ...NA MOST A TORKOTOK NYESZELVE, ÉS VAN HANGOD? Zna többet, a kis felesÉgem, rögtön reggel a fel ébredek, ébredünk, jó reggel örök élet párom, fél téglám,(csak egyszer, mert jóbull is meg árt asokk?)na most de kimondta, mondom mondjad te is, én örök vagyok neked,most te is, én is örök vagyok neked, de ugy hogy legyen már vége, és itt a vége? -fita az hogy szent a béke, az hogy szent, azaz az ismerne, mert száljon száljon, angyal szárnyon, el ragadva vigyen el, vigyen fel a golgotára,hol meg váltot VÉRIVEL? Fita, az van, hogy ha EGY KIRLÁLY HUS, MIND,ÉS BIZON HA SZENT REXX DIK STEFANUK A GUNYUK? HÁT A GYUNYÁM HOVE TEGYEM... GAN ÉK DOM BOOK? ÉS MOST MINDEN ALATT ÁLATTUK VALÓ,(BÜN TETŐK???) BIZON A VÉR ALATT, AMI RÖGTÖN, TE MEG FÜRDENÉL A TE JUHOD???-ABRAM? - VÉRÉBE, AZ A FATTYUD? Fita, onnan, ezt rögtön, mert ládd 6cent filmet, hogy láttam hogy a házaspárok elválnak, na most hogy lehet egy magyar hazás hAzás párnak, csak gondoltáta is, hogy Ő ŐK A DAM ÉS ÉVA MADAM IVADÉKAJA? Azonnal, ha csak Noé és háromfelesége vala,. és a két lányát fel kurta, onnan van az emberisegg? Zna én azonnal, féltem, mert én nem hiszek csak a a aaa...na a nagymamám... (nekünk nnics halál, és igaz, és ezt csak te tudhanád meg ha meg tudhartnád?) nem ma sem tudok hinni, de szerettem volna? -látni Betlehemnek csillag-át,smirna! -volna! -de hinni? -vágyom én mindig, hinni életem végéig,na kész, meg lettem baxva? -terhes lettem a szent lélektül? - nem tudok,mert látni akarok, és látni akarom magam a tükörbe, nem a husom, na meg a husángom, (van olyan nagy törőd?) hanem ki vagy te? -én vagyok? A terep. fita ahogy beÖLtöztünk fekete lepel? -hogy vér plazmna lenne? -hogy fekete, de most inkább az, ami man in black film ment tegnap is, azhoz van a legközelebb, de köze van a Watikanokhoz, akik nekünk nincs ellenség, ÉG? - és most az hogy egy sikon, ami az lenne, amirt ládd mi megyünk a fensikunk csuszkálunk,puccos seggel a borotva élen, felé, fida a nap felé, mi napunk, vagy nap lopók, na most...miután találkozok, itt egy az egybe akik magyar ok??? Ahoz apuÉNk voltak a leg közelebb, Jna most. amit itt most mondok, mi magyar ok örök vagyunk és el választhatatlan ok? Na most itt a MagyarÉdesAnya nyelvünkön kivül, mniden jel beszéd,(ládd az állatok u u uhhh...)ami MOék petrencés botja, ahogy MO a népével bujdosott? -ez ma is az!!! -(fita nem is találgathacc...???) Ábram ábra ham ham ham ...háza népinek NÉP ÉNEK, meg parancsalta...fita, egy nagy büdös kupleráj mai is az egész bagázsi zsizsi? Ezt apum, szarbull cserebogár, mikor lesz nyár? Innenn---fita, hogy csak a csonváz marad, az most abszolut ultimaka rideg meg hideg? Roni, itt már nincs hus meg bőr, hanem a csont zörög? Fita a KOPONYA HEGYEK? Hegyek egyek,völgyek küzött, zakatol a vonat csi ha ha ha...Én a legszebb lányok közzül, téged választalak, Üzemek és gyárak,tenger kincset adnak, bőven jutt belőle, kicsinek és nagynak...zakatol?---na meg zörög a csontod? -csörömpöl? -a csonvázak fel támadának...hol a pacal? -sonkád? ... fita, az amit mi a sikunk felé, na én ott vagyok! -várlak bennetek és ha csak egy mint a lunak,már süt felkélt a nap? ...Fita, itt az van ami a They Live,fimbe obey obey ...de ha egy szem sss...$$$...? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Huss hass alkoss gyarapiss... a MOM vagy MO MO MO... kuka moka kóka Moka haza? -mindenkinek kell legyen egyen egyenkénk egyen fényt, NapHáza? 4.: Kávézzuummm... most a képernyőn, God did nat save Donald Trump... na bloondi is egy ufo, meg Roni is, ami Ronival örök együtt voltunk, és leirtam hogy látta az egész vakaló állományt, Jna most bloonditt meg védta a fénye, mert csak a fénygyerekek vannak, és az árnyék székesek, budiik-bodegá ik? Csitt csat padalatt, birószarik szék alatt...fita,mindenki bünös?-a fejétől bözlik a hal? Most amit akarnék,hogy most itt van az amit esetleg, Ármegadók meg idők, és most az ide juk-ból kifutottak, Na amit mára, kész van az a sikság, amin most vanna egy domb (hegy na nem pirqanis, hanem egy nagy gula?) amira vagy a fény Nap gyerekéi piros fehér zöld zászló, (Ápádsávos? -na az az momusa igzi zászlaja) vagy a fekete, és akkor ez a földgömbnek végleg befellegzet!(fita itt most el fog dülni, a ferde TRRnyaik? Nagy nagy hegy, ami akik most felébrednek, azok ládd ami velem történt, MEGJELLENNEK VAGY A MI ÉGI FÉNY TESTVÉREINK, AMI PITA, TE IS KATONA VAGY, AMIT CSAK MOSTANÁBA ÉRTETTEM MEG UGY, HOGY ITT A VILÁGOSSÁG ÉS SÖTÉTSÉG GYEREKÉI ÜTKEZET VAN, AMINEK MOST AZ, AHOL A VÉGSŐ DÖNTŐÜTKÖZETT LETT, ANNAK KÉSZ A TEREP, akarnám meg láttatni, főleg azokkkal, akire vár az ufo-luk? -látod? -azaz igy néz ki! -pitim, te is ufós vagy, azaz katona, na most ez engem, ott rögtön,egy fekete gömb örvénybe vágott! Végtelen halálon tul, utálom,na most nagyon vigya, az hogy GYÜL ÖL ÖLÖM,az már magát ölte, tehát itt van, ami nagyon fáj nekem, ha a legksiebb gyülület? -hogy harag, szerintem az nem egészen az, de bennem... Ládd még nem mentem iskolába, és apum, kérdem mi a magyaroktestvérek közösÉge törvénye:kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel semmibe! Most volt mikor a körülmények kiváltották a gyülöletet (fitlejal az azonnalk gyilkol is meg kárhöztat, és ezzek csak arra mennek?) bennem, de az az. hogy előbb magamat kell meg semmisitsem, mert monduk, most ha valaki mást gyül öl, az már ölt! -ezt te ha van bened szikra,azonnal szikra sikra veti? 5.: Ma az ififiamnak, csak ő volt itthon, hogy én ufós vagyok,ami őrjitő és a feleségem, néha ez miatt,olyan állpotba kerül,amit én értek,meg ti is,meg én is, de csak az valóság ág van meg nekem,és nemverte ki a szemem?- hogy ezt teljesen esztelensegg, és ezt a feleségem, ha nem bánt senki, nek kell a bolondok házába vitetni! Mondtam a fiaimnak, mint nektek is,hogy én ugy mint te,ugy érzek, de ez a valóság!-hogy te is ti is ufósok vagytok,(a két fiam,kisunkám biztos!!!) és most akik szintén katonák,(fita a magyaroknál minden az!!!... nincdsak mennyire vigyáztak,hogy még ásó kapa kasza, kő? -na meg ma is,most az első, tlejesen le akarnák fegyvrezni a népet,fita csak azután tundak teljesen el szigetelni,ládd olyan földsuri terheket iga raktoka barmokra,hogy meg se nyekken?) azok a következő? Most vagy én,vagyaz a RAJUNK, akik a legkzöelebbirink,(fita te ahoz a családodhoz tartozol,ládd én, és monduk itt az van, hogy mnndenki ládd az igazi édes tesvéred,és itt most ténleg Tallpra, na most ténleg malóra, ami az hogy, amit a lovak hasáig ér a vér, az az hogy azokat,akik most én is is, hogy exzekrét meghalni, mi az? - na ugyanaz a (ereDetty ehutőről) gén -vérvonal, ami érdekes,miért mindennél fontosabb hogy Jesus DAVID -DIVIDÓ DIVIDA ET IMPERRA... FITEL JAL,EZEKMINT PARANCS CSALÓK,ÉS NINCS MEGETTÜK SEMMI, NA MOST MI MARADT BELÓLUK, MERT ITT A POROND,ÉS A HAN GOD, MINDENED,ÉRTED MAG AD? (vad dzsingriozkaNUK,fita kina abzulda materialista,(nincsak nin a GOD DUK UK? -UGYANAZ,MINDENKI RÖVID IDŐN BELÜL,MAMA KINJA? -és monduk zizzráler védő basztardja -fita a bossritardjAIkat) vérvonala és géne, és abram-izsák -jácóbb vér gén gan gané gaNUK NUKINUK,LETTEK VOLNA NUKINUK NÉLKÜL?- vonala? Na most nem akarom alláh tamponozni, hogy lehet hogy igaz,de mi magyar ok vagyunk, most nem akarom, mert az hogy zsidó, az töürvény fája és ága boga? -miden ami uralkodó paranccsal csal csalók, és azok a mérgeskigyók fajzatjaik! Akit megölsz?-hogy? -nélküled nincs semmi, és az a semmita,nesze semmi fogd meg jól, de ezt jobban, mert itt csaka fény gyerekek, meg a árnyék lények,mi a lényeg! Sóval, most az helle, amit mára tisztán, és én vagyok az első lovas, ami most az ahol meg fogunk ütközni, most hirtelen vakhajnali sötétség van,és mondom, ez az hogy KÖZÉPEN VAN EGY OLYAN MNT EGY PIRAMIS, ÉS VAGY AZ ÖRÖK NAP, VAGY AZ ÖRÖK ÉJ? 6.: Valamit, na Szent StefaNuK, FIDE MERT ITT AZOKKAL VAN DOLGUNK, AKIK NAGY NAGY TUDÁSRA? -szar foss kása rakásra TETTEK SZERT, ÉS MOST A TUDÁST LEHET JÓRA? -(az azok képtelenek nem viléágog han god? -viszhangod Oh milyen szépen csnge...fita az!!!) MEG NEM JÓ,horrr...hortyog...vádol vad ölők,bünös vagy, fizesss...az életeddel? AZAZ AZOK ÖRÖKRE MAGUKRA MARADNAK,ABBA A FEKETE VAS?-GÖMGJEIKBE,AMI ADDIG, MIG SZÉT NEM MÁLIK? -foszlik? 6.: Na leirtam a Mi is ufok vagyunk!-gyalázat mert mindent csak ami árulóinkkal, judás jumurdizsákUK, nincsak monduk ha ténleg Árád vére, ami lehetetlen, mert a vér nemválik hugyukká?- tehát mig lett áruló? FITA ITT ADNAK VESZNEK BENNÜNKET A SZÉNYSZÉNUFÓSOK? Zitt én mos is látam magam, hogy bennem nincs gyülölet -harag és ogy most a gimibe, hogy katonai pálya, na az idöcsém bekerült a katani kutatató intézetbe, de mikor én most végleg, menek a katonai akadémiára, most, az amit van, hogy csak sötétség? -na abba nincs semmi, meg nem is látol, azaz vegyük,a magyarok előbb TUDÁSSAL VAGYUNK FEL FEGYVEREZVE,(nincs halál!!!-de van rosszabb ez?) ÉS MI TÉNLEG... A NAPOK FIAI VAGYUNK, ÉS ITT AZÉRT HOGY AZOKAT, LÁDD MOST SANTA STEFANUKKAL,MEG ALATT, A MAGYAR OK GYErEKEK MIND ELKÁRHOZTATÁNAK, ÉS AZOKAT,fita hányan vannak köztünk,akik 1 piroshasu, és örökre elhallgatatának,(fita az egész fölönk zsoldos hadaik? -gombnyosára ölnek gyilkolnak, na ezek értelmes lények??? -gáégépuk?) ládd ami történt blonndival, az a sötét háttér, és ,most amit a jövendőlések, hogy az idők vége, na meg ÁR MEG ADÓK, rita témisztők, hogy blloondi, na nemtudtam meg közeliten, de most fita, amit irtam, az fekete Saturnus ufo? (ahoz hasonlit( Nem akarok hogy... ládd az ami történik, amit JFK... USA igazi ellensége, a magas le látókon létráikon polcokon vannak?,(na feka ufósok!!!) Na most a fiamnak mondtam,hogy te meg akik ugy vagytok tok toko,mnt én CSAK FÉNYUFOK LEHETTEK!!!Amiről szó van, hogy itt vagy végleg a fene fekete halál adó vérühek, fita, amit akarnak hogy olyan borzalom vár azokra, akik magukat és magukat vérüket génüket eladták,(fita az urtalkodó parancsal csal csaLAWjakik,ami valóság, na most az Uj Vallás és Hittel, most mndenkit a alvadt élet fény nyincs benne többet,vér allá vágták,ami borzalom 1024 éve,hogy a magyar gyerekek, zerintem nem tudtak észhez térni, ami most én nem is akartam!!! Sóval, egy nagy hegy ufo kristály gömb,ami most az van, hogy akik ide,hogy velem be jöttetek, a csőba? -csürbe,de itt a kisunkám, már ugy ahogy mondom, leirtam,na most ez egy Luci Ferrum rom romba tökölés, tok,farok gyártmánuk, és itt a vér, van a pucába? Innenn... ez az, hogy amit a fiaim, de ő is ufo, hogy a TUDATLANSÁG, na most itt, ebbe, ugy ahogy mondom, fita, mert óriási támadások, de most hova menekölsz,ha nem ide, oda amoda, ahuná arra Agtelek? ... zitt az, hogy bloondi,ládd nagyon jó,gondolkodik, mert anc vanc droy... fita, Katólika- egyetemes? Fita, amit addig. mig van ellenesegg, addig lent... ott sss...a kloáká?-klotyó, klotyogna juhtórós puna Sára...ára? ...öááá... ...fita, a sötétben nincs semmi,hogy azok akik azt hiszik, hogy ők láthatatlanok, azok hozzák létra! Tehát itt akik parncsal csalnak, azokat meg kell világitanunk! Süss fel nap? Jelen pinalétbank, ingyen kajajegy, mnden ami gyümölcs zödség és vegeta eledel! -ez menne az egész föld lakósa? -kezdetnek,és ezt egy ufos mondja, amit csak akik kezdenek a fejükhöz kapkodni, na meg levegő? Fita a világ GDN 3% sss...ja bassik -equval láss, inkom? -vak vezeti a világtalant? Nincsa pénz,(nemzeti!!!) csak MUNKA EGYSÉG!!! (Rajkó magyar cuclizmus?) Ja most az, hogy akik kapcsolátba kerültek a halottaikkal, azok azokkal most azami ami az özönviz előtti, azaz fita, akik tulélték, gigg miggazok? -a tüzbe a hellük?- jjaja ha mi hamis, ti is?
UFOzzuummm... miEeee... Huss hass alkoss gyarapiss... a MOM vagy MO MO MO... kuka moka kóka Moka haza? -mindenkinek kell legyen egyen egyenkénk egyen fényt, NapHáza? 1.: 7/15. A KÉP? Ma lóháton érkeztem, és egy sikra, amin még nincs semmi élet jele, csak GYÜLL ÖL ÖLET GYÖLÖKÖDŐK,de az ládd egy oLyan, mnt mikor kicsi voltam, és székre álltam,és kajAbáltam,hol a kaja, s hogya kitalálják a gondol Látom, akkor nagy fény lett, és kimennek??? Most figyeljünk, mert akik GYÜL ÖLNEK, GYÜL ÖLETEK ÖLTEK?-, AZOKNAK VAN SAJÁT GYÜJTŐ HELLEIK, ÉS MOST AZT A CSODA FEGYVER, AMI NEM VER, ÉS NEM ZUZZ TÖR GYÖTÖR OH FEJ MELYE VÉRTÓL ÁZZTATVA MEGHALT KINUK---FITA EZEKNEK MINDIGIS MEG VAN, A KINUK? - ZUZZRÁLEREIK? Fita, itt most nagyon sokank a zsidókra gondolnak, és most az akiben csak a gyülület helle is, PÁRTOSKODIK VAGY VAN ELLENSÉGGE AZ A HALÁL ADÓ!!! A HALÁL HAN GOD? Ezt már emlitettem, azaz okádok ha most egyteljesen eltiport ember ALAK,ládd a KRUCZIFIX XUKU XUKU XUKU UK? Fita, BÜNTELEN?- az a halál adók!!! BÜN TETÖ TETÜK? NYÜZSOGNEK, ÉS NEMTUDUNK MEG SZABADULNI TÜLLÜK? Na most itt fita, nekem, ládd ÉN ÖRÖK VAGYOK NEKED... na sikertült, csak ki kelLett várnom az alkalmat,(FITA HA CSAK EGY BETLEHMI HAMI HAMI HA MISE TI SE, NA ÉN EGY OLYAN NAP VAGYOK,AMI ÖRÖK FÉNYLIK,MERT NEM TUD MÁST, A NAP, MINT ÖRÖK HUNOK HUNGOD HAN GOD MAGYAR OKKARÁCSONT?--FITEJLAL, ISZKOLNAK, MÉG AZ HOGY HEGYI DE MAGYAR DOMBÓ, JAJA DOBOGÓ KÓ, MEG LÓPATA?) a kis felesÉgemnek, na itt ha most te örök élni akrasz, (FITA, HA NEM ESZED A KEFÉT, NA MEG NEM RÁ GOD A COBÁKOD RÁ GOD???) na most a kis felesÉgem, ami fita, én még nemrég megütöttem hogy egy olyan hellen akarok lenni, mert az hogy meghalok, nekem olyan nincs! Zna, az hogy van valaKid, aki tudod hogy nem bánt és csak szeretni tud, )csak fénye van, ami elől nem lehet,nem tudsz menekülni??? - tudna, na mondta, hogy csak nekem tudja, azaz most ha kinba van, ládd megy a hintón a nagyur, és a falu végén, a kunyhóba lak a jobbágy köcsöge, és direkt!!!-eltapossa a kutyját, (nyulat fog neki?) és ölébe veszi, és harapdálja kinjába a gazdályát, az igazi gazi gazdályát, kié a föld? Fidlerjetek, valami irtó légy irtó őrjöngés kezd lenni, azaz abramé -itt a Hátizásák, pacalé, de most te vagy a subtitulja? -tulok,jaja te meghalsz a hátizéskuk ért? - itt a pacalom,pecsenyetÉtek,na meg ki a leges lege jáccóbb BOOK BUKU BUKU RÁ GOD UK? BUKJ RÁ RÁG GOD? 2.: Nizzitek, most találkoztam a kis felesÉgemmel, és jó reggelt örök életpárom, na hogy féltéglám,most mondtam vagy gondoltam, de jó kedve vam, és örömmel,jó reggelt ott a kávé, fita ez az, hogy 1998 -2000re Szilveszterig, mindennap ő s itt a kávé, és gyere te lofejü, (papolo, na meg térisd meg a magyarjaidat, minneket már nem kell) vagy kutyafejü tatá, és fita, ha megakadtam, (vagy törlni javitan?) menjél vizelni, és gyere vissza,amit ma is betartok, és mondom nektek, egy jó szó, több mint minden ganéjuk, gané DOM-BOOKOSTUL BOKOR? Fita, csak egy sikság plató van, na most LO =LAW? -jaja ugy hogy ténleg összevagyunk nőve a lovankkal? -fita ez az is,hogy az a miénk? Ki tett lóvá (lóvé) téged, ki ütött uralkodóvá? Nagyon fita, csak FÉNY ÉS ÁRNYÉK UK KUK BUGTA AZ IS KÉPZELED?-HISZED EDD, KUKTÁJUK VAN, na most senki, EGY HANG MÉG NINCS A SIKSÁGON SINE ÁR? PUSZTÁN? -az se amit Dr. Who eset, hogy az ágyrül leesett? -na meg az álla? Nincs TELEFON FÜL -FÜLKE SE,csak egy DOMB! Fita ez érteni kell magyar RULL gondolkodom DOM, vagy a dam, és madam MUK? -mukiAIk? Fita, itt ahoz hogy legyen valami, neked nekem előbb kell lenni,és enni? -egymást? Zna az van? Fita, itt rögtön ne ölj gondolátbank sss...($$$...???) s ne disznólkojd gondolátban sss...midnek a DISZNŐ? Na most... én együtt érzek, midnen ÁLDOZATUKKAL, és most irtó kinba vagyok, mert az hogy magyarok ukránok,(mnden nép hun ok magyart ok, katonáink) fita mindenki aki élni akar, az magyar ok? Ezt az összes vakKantásainkba, nincsak kutya magyar ok? -egy vakkantás (Kantárs? -elvtárs) nem akarok hallani többet? -egy kutya fejüt látni? Jna leirtam, hogy mi most OROSZLÁN EMBEREK VAGYUNK, HA FÉNY DE MAGYAR OK? JÉZUS, HA NEM AKKOR IS? Fita, az utóbbi időkben, igen igen ki hang schullizák hogy Jesus az DAVID DUK UD VÉR LÁNA?-VONYANALA? Na mi van a te véreddel?-vot anyád apád? -ami nincs többet,csak a magyar ok, ami hejjj--mostan puszta ám a puszta, és most az hogy puszteszer, az az a DOMB,ahol á meg á meg kiccsikónk (UFŐnk kopja?) , és zitt az, hogy VILÁG OTT SINE ÁR, AZ FÉNY ÁR, AZAZ A HUN GOD, ÉS MAGYAR ÁR? MAGYAR RÁZZ? 3.: Fita, itt olyan 2000 körül, hogy most azzal, ládd Russ Perot, hogy a léányát??? -családját valamit ki fognak pellegtErezni, azonnal lemondott, ami most ládd, na ha a cslaádoamat,most én is azonnal. ládd itt van a prücök, én akkor is VILLGOK, ami fitlejatok, de az irásaimba fény és szikra és sziporka van!!! Nincsak amire várnak, hogy A FEHJÉR LOVAS (FÉNY UFO -OFO-k) csak egy is meg jelenjen, ahoz ki kell nyitni a szemeteket, de csak a szemeteik? Na fita, akik felnéztek az égre meg a tó türébe magyar ok, azokat rögtön meg vakitották, és el hallgattatták, ládd GÁGÉGÁJA GÉHUS JUHHUSAiKAT? (NINCS OLYAN HOGY MEGHALT!!T -NA MOST ALÁTVÁNUKRA MEG NÉMULSZ, MA IS???) Gondolkozz, ha NEM VOLT BÜNE, azaz NEM ADTA ODA HUSÁT -VÉRÉT, =AMI TÉNLED A HÜLLŐ-HÜLLŐ LŐ GÉPEZETEIK ALKATRÉSZEIK, ÉS ÜZEMANYAGUK A VÉRED(A TIED,LÁDD ÁLLANDÓAN OSZTOZNAK A HUSOD KI, ÉS A VERED AZ KÖZÖS GOD UK, NA AZOK ITT VANNAK, ÉS CSAK HA VAN BENNED SZIKRA VETI PÁTI SÓSOWJAWS SOWK NÉLKÜL MI LENNE???) - ami most itt azzal hogy RÁNK AKARJÁK VERNI VÉGLEG, HOGY TE A HUSUK, AZ IS EGYETLÉEN EWOLUCIZONUK JUHUSUKNAK KELL LEGYÉL, na az lenne SZENT REXX OF GUNYGUR KUR KUROMÁNUKINUK KINUK UK JUDÁSAIK?-AMI AZ HOGY ÁRPÁD VERÜH, NA MOST HA EGY IS MEGHALOL, AZ AZ HOGY UGY KELL TENNI, anyum én nem eszem azt coffolt abárdölt ju hust, kis buta, azt kell mondani, na most figyljetek, s te hiszel Istenbe? NEM, de szeretem apádat, fita itt van a kis felesÉgem,de szeret engemet, csak? Fita talán leesett neki, mert én most HAZUDNÉK? -na ebbe apum, mindenkinél jobb vala, se előtt se utánna...Na fita,most hogy a zsidók azok mindig a porndra kerülnek, és sehol nem adnak nekik hellett, de itt nemcsak a zsidók, hanem az összes többi MÉRGED OKOZÓJA KIGYÓK SARKANUK DROGONUKI SOKK, azaz csak világ DÖRGEDÓK DOBBERDÓK ADÓK, nincsak ha nem lenne EGET FÖLDET DOOMSDAYOZÓ GÉPEZETEIK, itt engem, hogy mindehogy a krakxxaka ha betü, az atom generátorok meg raktáraik, bizon LE BEOLVADNAK, és az legalább az, hogy lőttek? -jöttek, láttak? -lőttek? -megjöttek az ondóvári husáruk? Innenn...na hogy e legkisebb gyülölet rühe, tetve, most te A MÉRGED (SÁRTAN -SZARTAN DOM BOOK UK, SZARVAD A BOGACSOD A BOOKRUKBA AKADT?) TERMÉKEIK ZACSKÓJUK PÉNIZSÁK -HÁTIZSÁKUKBA KUKTA VAGY!!! ...https://www.coasttocoastam.com/ Fita, az összes ami a hazugságuk, azt sohe senki se látta, meg láthatja,de nagyon sok sokk ufo fotó, valóság!!! -sóval,itt a messiah mesze messze esze? -a szemem eszi? -meszi? Dfita,éns az vagyok, és csak a magyaroknak vagyok,hallod? -látod,na azirtaim,fénylik? -lik? -vagy pisilik? Nézz felk az Égre? -ég?- vagy elég? -abban a pinalátbank,ha levettedd a szemed az Égról,süllyed a hajód? -ha jó? -hajja haja hajja... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Az Ur uralg, örvendjetek...minek örültök? -mint majom a farkának? 4.: Kávézzuummm... most várom az alkalmat, hogy azt mondom a kis felesÉgemnek, hogy én örök vagyok neked, amit ugy akorok hogy vissza mondja,én is örök vagyok neked, és kész a sütemény? -Igen igen,ilyan egyszerü az hogy én neked örök vagyok, na most az hogy halál? Igaz két napja,vagy három hogy mikor felkelünk, és előbb sss...ha nem tudom megérinteni,miközben felkel, de mindehogy később, jó reggelt örök életpárom féltéglám, és mndig viszonozza jó reggelt! Amit én rögtön tapasztaltam, hogy ez a terep, most egy dammá a dam?-madam -jaja apu, ugy érzem magam, mint egy fa tuskó, jaja és fát vágnak rajtunk? Fita, most nem menek belé, de ezt a feleségem tegnap, olyanok vagyunk mint a növény, és megöregszünk meg rohadunk? Zitt most apuénk, s fita, én abzullu ultikukulu hogy most ahogy én felvettem egy az egybe a kapcsolátot apuénkkal, na meg most ha én ténleg, de fita, miért hazudnék nektek, te észrevetted, hogy ez? -nekem sehogyse smakkol? -kell? -sehogy, és most fita, találkozok az ÖRÖK ÉLETÜ ÉLETHÜ TESTVÉREIMMEL, ÉS piti, te is katona vagy, nana először ne hagyd itt a fiaidat, és most ho ho hooo... na fent az égen,este olyan 11(23) körül, és huzzák, nem csikot, hanem ugy hárnmasával hatosával, most ugy hogy nekem balról jobra az égen, és minha most nincs szünet, addig, mig biztos voltam benne, a hang onnan jött! (de van egy benső és itt is csak az az ember fia, -és azzal beszélünk, most is!!!-magyar RULL!!!)Fita,mert most ezt én is meg tudom játszani veletek, de ahoz most az, hogy én mindennap este elmondom, a Guszti bátyám (egy órahosszas legalább,ami inkább beszéd)magyar ok testvérek közösÉge imát, ládd a magyar testvéres (fita vér plamák az örök ufo) közösÉg Mi Atyánk, amit már kétszer beraktam! - az első páár sort, ládd a Himnussz eső verse, Reggal, na most én eleve katona valék, azaz ugy jöttem be,mint katona,hon hom védó, le a fal védőröl, na neg vissza? 5.: Na fita, beszéltem az Égieinkkel is, meg apuénkkal, és az hogy halál, van, ami ha elvesztetted fényed -hődet? -akkor hüllő hidegvérü lettél tél tail? -Értitek, ez mindik hogy nincs halál, na most ez ténleg NEKEM NINCS HALÁL ADÓ? No, az elsőóra az első osztály, és szivromaot, ami fita, én EZT NEM TUDOM CSINÁLNI, NA MEG NEM IS FOGOM, FOGADOM? Ezt a nagymamam kisfiam, magadnak tanulj, na most ez az egész egy olyan büdös szar foss hátIzsák pacaluk, am sose volt lesss... tRöha, akik az özönvizet, na azt láttam, hogy most is lehet csinálni, az a északi déii sarkkör magnes sarkába, vagy közel, monduk egy atomrobbantás és berezeg, hogy máshol is,(na az a lánc reakcion, ezt nagyon künnyü megcsinlni, nincsak rögtön lekkapták az Istenek a magnes mezők terekből...Na de a hang, az abszolut ultumultu fegyver, ládd ez???) megtudnák csinálni,(de nem tudjuk, mert mi a kő eh mi akő szirtekre félszeklünk, Alpok Körpatkómedence bérceire, vissza száll,a magyar Tulrull Trulul Turbékuló Madár) de monduk ezek OLYAN PUSZILÓ TOSZILÓ GÉPEZETEK,hogy csak az alap anyagok, estleg, de azokat is szét trudják koccantani? Fita, itt az hogy VÉRBEN AZ ÉLET,még ez ami humajomidamuk is, egy Luczifer farok, amit mégis miben külömböznek az állatok, a teremtés KORONÁJÁNUKON TUL?- szer számuk, és szerszám alkatrÉsz szÁszok? tRöha, az hogy ládd hogy mi az hogy halál, ezt legjobban, Bábel? Zitt most hogy ezek, itt vannak csak monduk ezek rezzgesa gáGéza gégája? The minden hanga adó, és monduk ha halál adó? -az bizon hus adó? Vissza hogy ha én katona vagyok, akkor mindenki aki az én gágém génem? Most az,hogy hogyan maradhattak meg az özönviz előtti... fita, ezek növényeket meg fejeltek, s maga az W?-az mikor a növényből el ágazás,(ezt én mikor oda jutottunk,akkor is láttam, és msot is, és Y?-lonka sonka, -azaz most az hogy az egyik V...láttátok a V V V...filmeket, ami pat petkány, minden ami hus,na most figyeljuk, hogy a husevők bestia dögök, azok már hybridek,meg keverékek? 6.: Fita, kizárt dolog, ha az özönviz előtt,ládd a tengeri növényeket meg állatokat,hogy pusztitták el,ami egyáltalán,és itt hogy Bálnák bömbölnek a bárkán? Na kik azok akik meg maradtak ha nem a kigyó fajuk? (a halak melegvérüek?)Ami rédekes,hogy Noé kint hagyta a mustot az bárka asztalán, s addig nem volt romlás, és egy hét mulva megissza, és megmássza a két lányát, és most onnan lettünk jó husba? -vagy a kiválasztottai?Na az tető és kigyó de mérges kigyó fajzataik? Most amit én tapapasztaltam, egyszerün azt a állapotrohadt hellzetet tudják meg teremteni, hogy fita, vegyük az állat szeliditóket, ami most ha te el fogadod tüllük a kaját, na ez lehet az az alma? Fita itt most minden átkozott és eleve meg mérgezett rom-lott (szajha prostitua) rontott, mig az özönviz előtt, nem volt romlás? -erjedés,mi a szesz? Na az elsö, nekem az mikor kisgyrek (6éves)voltam, a murci nagyon finom izes és édes vala,csak most mi a fene,állandóan a fejemre arcom homlokon, pofára estem pestem, miért nem tudok józanul gondolkodni? Fita a fiaim öngyilkosk akarnak lenni, azóta egy korty szeszt nem ittam, na most ők is, milyen jó tisztán józanul gondolkodni? Fita, az egész ami itt husipar -hadipar,mészárszékeik vágóhida hadaik?-nincsak most az ösztermelés 60%?) na most,itt az jogy Nóé, rögtön disznót áldoz az oltáron, vaddisznót? -jaja annak van a legjobb ize? -na meg a hája? -szallona, toka? Fita, az hogy juhus a király? Zitt az hogy itt akiket ezek féljed és imádjad, és a bölcscsség kezdete, az örödg csecse, az GOD DUG?-DÖG, DÖGEVŐ, HA HUST MEG VÉRT KELL NEKI ÁLDOZNOD NOD FÖLDÉN, MI VAN AZ IÉGER FÖLDDEL?- AZOK ITT VANNAK A LEVEGŐBE,VÁGYÁZNAK RÁTOK NÁTOD, ÉS AZOK A SINTETÜKAKA -ARTIFAKA -ROBITIKA, S CZOBRGÁGÉLYUK UK? Fita, ezek egy olyan, amit a második alkalommal,beufózunk egy nagy fekete napba? Fita, ha energia nem vész el, csak a hangod? Innnenn...hogy ha te vagy, azt rajtad kivül ki tudja? ...fita, én minden uj ami a ufokkal kapcsolátós, ha ismétlsnek látszik is, ládd itt állandóank, uj villogások,hisz itt minde nap, Karácsont, és minden nap? -nap? -fita ez az, hogy csak ufód lehet, ládd te is katona vagy,azaz ufo? -nem tudtad? -fita, az az egy van, és vagy az egész világmindeség katonája vagy, vagy lőttek? Ezt akarom, mert az ami NAP OK, na most itt a napnak a másik oldalán vam másik oldal? -mellik?-harrmadik? ... The UnXplained DWR Satanik Encounters S3 I E2 Fiteljuk, a Vér Rut és a pénz ut, futok a pénzem után... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Az Ur uralg, örvendjetek...mindek örültök? -mint majom a farkának? 1.: 14. A KÉP? Az un, .özönviz előtt örök novényzet volt, majd elkezdték kipusztitani a nöovényzetet, ami volt egy különös, aminek három águ mint három uj lábuj (fita az itik? -ittik, hogy azok az lenne, ládd özönviz előttiek?-ládd a magyarok?) levele vala, amit mikor levágdosnak,az az...hogy olyan hogy ne olyan,hogy ne lenne mindencsoda, azaz most nem tudjuk ek KÉP? -fita el a Képpel,na most itt az hogy emlék? Na valakik akiknél ranglétra van,ki a nagyobb,le ROMbolták (fita mnden ami halál adó, ládd ROM ROMBOL,azoka mérrgeskigyó fajták, nemcsak a jawsok?) baltázták a fákat,akik elő szél, sjött a VIHARRR... amit hogy özönviz,mert megtelt a föld, nem kellett tele vala,minden ami élő élet éle csoda,na meg FÉNYUFOK??? Most itt nem folytatom, mert most mindenki csak arra emlékszik, hogy meg dögleni meg dögölni lehet csak, na meg azt sss...Most az hogy kik maradtak meg,azaz Énókék -Noékék (fita, bigámik?)és most futty...akikkel be népesitik, fitya szittya skita curva anyádat...addig nem volt olyan fog alma hogy halál,és romlandóság -adóság és fóleg HANG???- ADÓK-KÓDA? Zitt nagyon olyan, hogy ténleg csak azt, amit én hogy szóhoz bretöhöz tudtam jutni, ezt én nem tudtam volna álmodni,meg ma sss...Na amit üzök, az az hogy tőllem mert IstanAtyám, nem veszik el a tesvéreimet, (a feleséged, ha nincs semmi, az mindennél jobb???) ami olyan, hogy mikor 1999 decemberbe, haza mentem, hogy életre hivom az ÉGI KATONA HON -HOM VÉDÓ TESTVÉREIMET, anyum, ahoz föld kell, vagy pénz, és eredj innen,mert megölnek miattad mindket is, ez szószerinti inti rinti tinti...Na most nagyon de nagyon olyan, a felesÉgem is. nincs semmi! -megdöglesz és kész! Na fita,miert minden a magnes burokkal bürökkel van kapcsolátba,és most itt van a turpina, juh turós puna Sára? . kölcsön lett adva, és most a Csaruk lett büntetve tetve? 2.: Zitt RedElk aki ezeknek,belöknek egy cobákot, lenne ez a földlgömb? Most a felesÉgemnek, hogy ugy este mint reggel, NEKEM CSAK ÖRÖK ÉLETEM VAN, ami nekem csak az van, és ezt a apai nagymamám, ládd kérdeztem tőlle ha a kisunokád,megkérdi hogy te meghalsz, akkor nekem nagymamám,mi nem halunk meg, na most én nekem annyi örömöm van, most is és ez az örömöm minden!!! -most is mindenem! (fita ők beszélhetnek a GOD DÖGÜKKEL?-NICNSAK A GIZS NÉRÓ GEORGÁGÉGÁJUHUKK...(NINCSAK ENGEDLMESEK, ÉS VAN A YOHUHUSNÁL HÜSUBB? (ÉRTITEK? -ÁLDOZÓ ÁLDOZATUK???) Na möst a HANG? -GOD? Fita, olyan Isten magyarok IstenSzüleink Sullyink nincsen, hogy MI ELHAGYNUK NUK EGYMÁST! Ezt próbáltam a felesÉgemnek.aki az hogy mi vár a gyerekéire, az az hogy a gyerekéinknek ÁTT KELL HOGY TUDJUK VAGY NUK, ADNI, HOGY NEKÜNK NINCS OLYAN GONDOL LÁT, HOGY HALÁL, (na próbáljÁtok Nétod gondolni, ami látod a NÁTOD SZÁTOK TÁTOK,MERT CSAK MOST KEZDIK FEL FEGYVERENI???) Jna most a kis felesÉgem,a legjobb ha NINCS SEMMI! SEMMI? Fita teljesen más amit cselekeSzik, meg most az hogy monduk, azt amit mos is csinálok, hogy EGY NAGY BETHLEHAMI HAM HAM HAM...CSILLAG VAGYOK, ÉS CSILLAGOK CSILLAG UK? - SZÉPEN NE ZÁPON, RAGYOGJATOK TOK,CSAK TOK, STOCK TOKO? Na most el ne feledjem,VÉR??? -fita az az lehet, hogy az mindehogy egy olyan plazma, ládd lehet jóra, nameg most fiteljal a KRUCZIFIX, és ha az a vér programozása? HIDEG VÉRÜHEK? -ÁLDOZAT NÉLKÜL, NICS BÜN? -BOCSÁNAT, NA MOST A FELESÉGEM, Ő EGY... PARANCSOLO AMI RÖGTÖN TE ÉRTED A MAGYAR ZAMAT KÁVÉ SZAG ÁT,PARANCS CSAL, de te kinek akarsz parancsalni? -ez nállam 2002 -2 -22 felvetődött, és először éreztem azt,hogy ha az ATYA, akkor most mi akik ládd én, azaz egymagam, fityel most bloondi, na meg Roni, (de le tudta volna fizetni ugy a nemzet mnt egynéni adóság,ami bizon Kossuth Lajos, a teked nem olajos? -ufósok, és amit begyegtem, hogy az a nagy minta Saturnus ufo, és azokat ládd, akik csak ERŐSZAG ÉS ERŐSZAK SZEKEREK SZAK-EREK XAXAFONOSOK FLÓTÁSOK,HERFLY, SOFA STBBB...HANG ADÓK? Na kis Betty...már nem sirom át,naz azok GÉPEK! 3.: Zit az, hogy ez az egész egy LUCZI FART FERRKÓ FARKA LÓBÁLVA EGY VAS UT GÉPEZETEK, HADIPAR PER/PATWAR ÓTWAR GÉPEZETEIK! ITT MOST AZ ÉN HANGOM, HALLOM, amit próbáltam tegnap este, ami kinek adja tudtára, hogy nagyon az, hogy ahogy kárhoztatsz -gylázool, ahogy reagálsz most mindem meg nyilvánulásomra, na most ha olyan emlékszel, öreg szar vagy, és deee...nem, sose szeretett... ami ismét, msot nagyon ugy hogy nem tudom, azaz a szivem nyillalik, jaja a kis kölyök,kicsit vérzett...jajajjajajjj--- elfolyik a vérem,jaja Két pogány közt, egy hazárért, folyik ki vére, ami itt most akik LÁTHATATLAN KEZEK FÁ, ALIENEK, MEG HULLA RABLÓK,AZOK IS GÉPEK,ÉS CSAK VÉRREL!!!--- Fita nincsak...na ezt rögtön, mindenki megláthatná, ládd a KRUCZIFIX? Juhusomnak sok sebében,sebünk, fita itt azzal hogy Szent StefaNUK,na meg véráldozat nélkül, nincs bün? -azaz fita a BÜN TETŐK,na most ez a GOLLOBIS BIBIS? Fiteljal, a magyaroknak NEM PARANCS CSAL SENKI, AZAZ OLYAN LÁDD A PALESZTINÓK, SOSE VOLT KIRÁLYUK,ÉS EGY KIRÁLYSÁG ALLÁ (DÉVIDÓ DIVIDA ET IMPERRA, FITA EZEK VÉRREL A VÉREDDEL, ÉS ATESTED ALKATRÉSZEIVEL MÜKÖDŐ ROM ROMBOLÓ ROMBÖLŐ GÉPEZETEK!!!- HUKK UK VAGY CSAK LÁDD A HALÁSZ AKI HORR GÁSZ? PÁSZTOR KI KERESEI A JUHÁT, , AKARNÁK, AMI MOST AZT HOGY EMLÉKÜK? Zna hogy valamit, ládd a Praditor vs Alien filmet, ahol a Alienre (gépezet) rá csepp a vére,és itt az van, fita amit humanónak hivnak,ládd a kis unokám, megjelent nekem, ami valóság, mert mi sose hagyjuk el egymást, na most megütötte a felesÉgemet az,ami engem előbb, hogy nincs olyan hogy én gyereket csinálok, az volt az első igazi oka, hogy meghaltam,és nincs olyan, hanem most én az vagyok,aki vagyok, ládd Mi is ufo-k vagyunk! -jna most itt ez vegyétek olyan csodának, ami sose volt le$$$... Sóval, de hátsóval, 28 (29-dik) éves vagyok,és most de de de...te a föld anyaga nélkül vagy csak! (ezt tisztén láttam tegnap este a felesÉgem, hogy tei az vagy,megegyrohadó növény?-skik ganéznak??? Na most odaát ugyanaz, mi az hogy halál? -lerirtem, ahogy tudtam? (de féltem, hogy nem tudok egy tesvéremet se meg közeLITeni, mert nekem igaziBULL féntyem van, csak! Na a követkeccő mikor a második fiam, borzalom, mert én ezt ugy utálom,az 1979. amikor egy az egybe találkozok azoKainkkal, akikék most UFO-k? -Pita, ne hagy itt a gyerekéidet,(nincsak többet nem vagyok egyedül, és itt most hogytudom akis felesÉgem, akik demás az akit én előbb láttam, és az nem ahusa usa, amieKan wooman?- s most a kis tökös, ami 2023 -10 -20 na most a felesÉgem ütötte meg, és ahogy mondom,ezt most,most hiába minden,mert neki nem kell semmi, ez voltam én, semmi? -és az hogy halál,az mindennél jobb!!! Innenn...na az hogy amit a DOOMSDAY MASINÁIK, az az hogy most az Északi vagy Déli magnes pólusnák, rabbantanak, (pojntosan láttam hol, és most mi is megtudNUK tenni,és nemtudNUK?-az léhetett az özönviz, és most ténleg aza LÁNC REAKCÓ LETT, AMI AZ LENN AZ A NAGY FÖLD RENGÉS,(de ha egynagy darabb vsa az ürvbül, de meg tudják csinálni?-fita ezek gigantikaerővel is, meg tudással rendelkeznek, amit te nem is gondolhacc... hacc? AMI MOST TÉNLEG,AZ AMIT A POR HOMOK ÖSSZE OMLIK A LÁBAM ALATT? A lábomon alig alig állok, mégis szeretnek a jányok...angyalom galmabom, szeretem a bort...rugom a port... ... a gyereke, azaz hogy itt felül kell kerekednie egy olyan kis BÉKÉS CSABA SZÖGEDEN KECSKEMÉT BANDÁNAK, AKIK TÉNLEG MERT ITT EZ EGY FEKETE UFÓ BÁZISAIK, ÉS A HUSOD VÉRED A ALAP ANYAGUK,AZAZ ITT EZEK A FEKETE UFPÓK, A VÉREDDEL MÜKÖDNEK CSAK,NA MOST MI VAN A HUSODDAL? -A HUSÁN GOD? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Nem vagyok én senkinek sss... ADÓSA =DÓSZA? - él még az én feleségem apósa -anyósa, Eb fél kutya fél, mig az ipam napa él, eb fél kutya fél... 4.: Kávézzuummm... egy félórával ezelőtt. rálóttek bloondira, de ez ugyanaz, mint Roni,azaz ők is ufo-k! Vissza hogy a bünözés és anarchia? -mi az magyarul? -fejetlenség, (Licziferr farka fejek? ládd a dinórinózinonozaurusz nagy feje gőzkalapácsa ) és most csak...fita, ha hiszitek ha nem, az agyam megtudják kavarni, Jna Ron Palcsi megoidás van, ha nem lett atonháboru az oroszok meg amcsi közt, akkor most amicsinak, ugy mint a volt gazár nagy Sárkankigyajuk, ez lenne a párja, és most nincs párja,tehát öngyilkos lett? Nem hanem ma is késő, hogy a zsoldos hullarabló hadaikat vissza, mert itt kéne először rendet termteni van más teremtés? Zna két napja, hogy nagy nagy nagy...bünözés van, és itt nemcsak bloondira lünek, hanem monduk az emberek pisztollyal járnak, mert végsőesetben, a fiaim ha nem véded magad, akkor te Istentelen vagy, na most ami most láthatóbb lett, az megy az egész Jaws-királyságukba?-nincsak ham ham ham... Sóval mikor azt álmodtam, hogy igen igen nagy a büönzés, akkor az erre is vonatozna, ajjajj fekete vonat? Tiszta nyilt (halál adó halál rablás van, és ezt csak ha a zsoldos katonásogot vissza, és fiteljal mert csak az van!Na most jön valami meteror, ami beleszagol a Bözsikénk fenekébe, esetleg, de itt nem lehetr többet hogy jön a bika? -bika bika? Na az van, hogy csak családi központok, és olyan hogy te kezet emelsz az ember testvéredre, na meg megrépázod, na meg családon kivül gyerek, na azokat ketrecekbe, és kik akarják etetni őket, ládd a kuromnyaikat, és most az van, hogy ezekbe nem élő szellemek vannak! -most mirt pinálsz, mert ezeket nem lehet el tünteni, hanem csak az, hogy most ITT MEGJELENNEK A MI FÉNY UFOSANK, ÉS MOST EZEKNEK VAN TÉNLEG KIJELÖLT HELLÜK LÜKVERC, HELLRE TYUTYUK HELLRE...Nadon fida, mert a fiaim, na most is... ládd bejönnek az udvarra, és lefekszenek,mintha otthon lennének, fita a sok sok sok...ALIEN 50?- MILLIÓ, na most ténleg itt Washington hinta palinta... 5.: Ezt most, az első hogy amiket álmodtam, hogy én mnidig ilyen alkalmakra ugrok be,és akik tudnak ufózni, azokkal elreppenünk, ami esetleg egy kis idóre, na most ha TE VAGY? -OTT,MIKOR A TEREMTŐD TEREMTETT, DE EGY BUZAKALÁSZ VAGY, ÉS ZSIZSIS? Zett csak ha most ...ládd mikor én elhagyom ezt a porhüvelyemet, akkor ugy jövük vissza, hogy a porhüvelyemet is fel töltöm fénnyel, ami itt nem lehet meg tartani, és azért szokatlan nektek, hogy ez ennyit mennyit tud villogni? Zna itt az előszél,(szó) hogy ha te nem tudod hogy te TELJES EGÉSZÉBEN A TE TUDATOD KELL HOGY LEGYÉL, ÉS MIINDENKI MINDENEK ELŐTT, AKKOR TE EGY PACALUK VAGY, és hizlalnak azaz nagy kövér disznajuk leh hecc,,, A FEKETE UFOSOKNAK! Fita, rögtön az első találkám, amit leirtam, hogy azt amit FEHÉR HÁZ, WITHE HOM HAUS,,annak ez a látható épülete, és van fel fel fel...épületei amik ládd AKIK EZT ÜZEMELTETIK AZOK A RÉSZVÉNY CÉGÉREK TÁRSAS ÁGOD, ALIEENEK, akiket te husba sose fogsz meg látni, még akkor se ha elraboltak? -ha eleve a baxás szsizsi buzás kásályuk vagy? Amit megint emlitek, hogy csak viz -vér -fény! Naz azt hogy hogy lettek az ÉPIT ÉSZEK, NAGY MERÉSZEK TENGER ÉSZEK, RÁJUK GONDOLNI SE JÓ,AKKOR BAXNAk A LEGJOBBAN, MIKOR SÜLYED A HAJÓ, és leritam hogy 2021 Január 6. na akkor ugy a fele Withe Hauz elsülyedt, és kérték kölcsön? -fita az érdekes, akik hazÁRdiroznak a vérünkkel verejtékünkkel, az nyiltan sőtt hirdetések, hogy gyere játszál a monyukkal, mak mak mak...Ma King,azaz a mások vére verejtéke? Fita, JÁNUK8:44! -azok a termtett lények, aik NEM NEM MI, ÉLŐ LÉNYEK NEMIGAZOK, ÉS KÉK VÉRÜ NYIROK MINDENKIT KINYIROK,ERESEK? -VÉRALLÁH FUTÁSOSAK? VÉRE RAJTUNK ÉS GYEREKÉIKEN, naha a vérben az élet? Na most a erőszakkal kointott vér, piros, az égre kilált, és itt ládd az ő ők teremtmenüük,önmagát adta a BÜNÜK BÜN TETŐK BÖNEIÉRT? Fita, itt ezzal a agyad foss, 96% xuku xuk baxdüh bazinger, 4% EROTIKA? Na mi sod rom, ez az hogy ládd örök háborukba sodor, romba tököl és go go go..mora, na mo mo mora...dög? -öl ölt? 6.: Itt az van, hogy neked a tudatoddal lehet csak az,hogy most én vagyok, az az mindenek előtt van, nem csinált senki? -senkid?- gyere kid? - ugyhogy momusa first és mindenek előtt,ami Ron Palacsinta finta, turós vagy mákos? Itt ami van,eddig nem tudtam rulla hemzsegni, mert itt csak ha most megjellenek a magyar ok ufosok, ami ez egy nagy nagy nagy fekete ufo üszög bázisaik! Fita, egy magam, ládd olyan hogy én rájuk támadok, azonnal az övék vagyok, mert itt csak villogni ha lehet lógni,mint gyümölcs a fán sss...na most az enyéimmel hallgattatnak el,akik W-jük, vejük lettek? -fa juk? Bensültek a eleve sültbe, pacaluk? Zitt ami fenn áll,hogy hogy uralkodni a az állatok ami olyan buuu. le degeneráltak,ami sose volt lesss... Na most, amit leirtam, hogy egy olyan fekete aminél feketébb és az is fényes, ládd a Satrunus bolygó, vettem részt a vetélkedésen, na meg most, monduk ha monduk, ládd valami olyan, hogy bloondival beszéltem, meg Ronival, akik monduk, inkább Békés de kés, jaja bakacske szereti a kést, Békés Csaba, azaz ugy néz ki, CsabánkÉNk vissza jöttek, de el se dó? tRöha, most az hogy ami bekövetkezett, az a VÉG IDŐ, ami az idöcsém, neki az idő pénz, és nincs értelme, mert ezt ő ugyis, ő pont az ellenkeccske, na fita, most kimultunk, van más az időből? -pénz? Monmduk az árak azok állandóan mennek fel, Fel az áram ellen testvérek, ami most ha kimentünk az időből, hol vagyunk?-kin? Na a meGOLDás, hogy a még magyar ok erkölcsös családok fizikai védelme, amira apuÉNnk, várhatod, na most akkor itt van egy nagy kristály ufő milli millió ufo, aminek kell legyen gazádlya? -hegy, ami eddig is fejjel az Égbe,tallpal de nagy lud hol a gunár ganár tallpal, tallpasok tallpra! Zéritem, mert ezeknek se fejük, rakuk? -az is vasbull Lucirferkó farka meg a farkasok? Innnenn... az hogy Weje van a mennasszonnak meg nagy farka, de anala? Zna megprószÁlom,ugyanis hogy ha valakinek lehet parancs csal,azt bekapta a cséplő gép szij fogaskerek, sya? ...oááá... ...akinek nincs ufoja, pozdorja! Oh egy fényufooo...
UFOzzuummm... miEeee... Nem vagyok én senkinek sss... ADÓSA =DÓSZA? - él még az én feleségem apósa -anyósa, Eb fél kutya fél, mig az ipam napa él, eb fél kutya fél... 1.: 7/13. A KÉP? -Csak fényélet és az csak biólében-fényben van van! -van? -meg ufo-k? Zitt az, hogy gondolkodom sss... élek, de ahoz neked előbb kell legyél egyél? Most olyan van, hogy ütődött (sokk) azaz amit most akarok, hogy az hogy ahogy nekem meg jelentek a mi hozzánk legközelebb Égi rajunk, monduk hozzám, mert én is katona vagyok, azaz HON-HOM VÉDŐ? MO HO, VAGY MOM HALLÓ? Állj meg állj meg kiscsikóm? -ufom? Ime az hogy Isten, az most sten -stenék lettek, és az a halál adók! A DÓ AL DÓ = DÓZSA NÉPE, BONTS KI ZÁSZLÓD ITT A HELLED, MEG LE LED -LE END? Ha láttátok az Avatár filmet, akkor most az hogy miEeee... az egy ami nekik az Élet fa, és akikbe nins élet, csak Mechan Ica? -szerzám készitó állatok, kutyák, azok csak kin -kint, rom romba tökölők, és go go go... nyugat? -mo mo mo ...mora, dögölők? Ezt igy, hogy mire ezt, ládd ez az, hogy mik kik a magyarok, ami most olyan hogy ellenséged na meg segged esetleg, a lukad ugy összeszoritva,hogy egy zabszem sem menne bele, lehetne dugni? Zitt a fiamnak, tegnap este, akinek nincs senkije a bátyján és a kis öccsén kivül,(mi lesz ha ti nem lesztek ami olyan nincs!!! -esetleg nem esztek s eszünk?) hogy neked előbb kell lenni, hogy az álmod át meg tud figyelni, (ami csak övük alatt?-fita az alvadd véred,vagy rosz orosz? -hugysav csak?) s az előtt is is, gondolkodom vagyok? Itt vissza, Meggyesire, hogy mi gondolkodunk, ti dolgoztok robotok robbszolgák? Kérdem, te ott voltál mikor megszülettél? -mikor a földet csinálták? -a napot a csillagokat, ami a csillagok is napok, mert a nap is csillog logica? Zitt az hogy most ahogy ide vissza jöttem, most van egy fekete ufom, (na most hogy megtudom e tartani, ha nincs meg a kis szamaram iá iá iá...jaja bevonulorajta az Uj Jawsálom? -aranyvár, de tietek a lekvár) és most annak három csikot huzó motorja van, mig nekem 4? -az a fényufom? és fény csikot huz, ládd amt mikor a kisöcsém kin-t volt,(haz kell mennie, de szeretné a kis feleségét meg lányát kihozni, ami minden irva vagyon?)és ott egy...én mondtam , egy hulló csillag? -üstökös? -hajnal csillag? -nem mert olyan 11 -12 körül volt? 2.: Na ami most, a 24 évet tanult, legalább 4 zeres a legmagasabb munka érdemrenddel (Kdart az Isten adta) kitüntetett idöcsém, látt az unkat, és most egyszereün, ládd csak beszélgetni akarok,most őszintén a hangod hallani, HAN GOD? -DE NEM HOGY NEM ÉRTI, HANEM IJJET ... ZITT AZ HOGY TE MINDIG IJJEN VOLTÁL, MÉG SOHA NEM HALLOTT, EZT A DUMÁT, NA MOST ÉN VAGYOK AZ ANTI KRISZTUS MEG A SÁTÁN HORRR ...DÖG HORRR... DÖG, ROSSZABB MINT STALIN JITLER ÖSSZEKÖTVE, 6 ÉHEZ FARKAS ÖSSZELÁNCOLVA S ELŐTT A puccos ma fiadzott malackaja? -ezt én tettem hozzá, na most mi a félelem? Először is, soha nem bántottam, hogy megütöttem volna, másodzor, a testvéreimet, akik MI ATYÁNKMAMÁNK A MENNYEKBEN -TESTVÉREINK MMM... DE FÉNY, S MOST A GYEKÉINK -TESTVÉRKÉINK, sss...kédelek,most mi lett, mi lesss... Fita, az hogy lesss...na most minden többet csak MÉRGES KIGYÓ MÉRGE,MEG MÉRLEGE EGE LEGE LE ENDE NE? Megmérettél,és hijja hijja foga hijja, ami sose volt? Csitt csatt padalatt,biró szarik szék allatt, na most... abzura a sátán (SÁRTAN SZARTANUK) ganéja, dom -dombjAIik, mindent végleg betemetett sss...most apuénk, nem is csngetnek,mert arról, hogy hogy találkozunk a levegőbe (előbb Sanyink vasszobra a szobornál) de a fénybe, arról kellett volna, smirna! -volna! -fosss... Zitt az, hogy ha te magyar RULL, gondolkodol, ami rögtön, már támadni fognak a fekete ufok!!! Fita aki parancsal csal roncsol? -mia a KRUCZIFIX XUK XUKU XUKU...ami ennek az egynak JANUK8:44! CONPUCERUKNAK, NUKINUK, nincsak amit elvehetnek, azaz ha nincs semmi, mid mad dam? -eszed? -önnállóan KÉP-sss...vagy gondolkodni? Fita, ami most, hogy hogy lehetsz te is, MOM -hon-hom -védó katona, bácsi haptákba, bele sározott a nadrákba, na ha a kutye nem sározna, kipukkanna? -csak sár? -na most fita,mert itt midnen sár, sár vár, és eném? -fita kell lenni igazi tuljadoNOsának, de azok... na lassan szépen csendben, ahogy a csillagok men az égen... 3.: Ime most van az a NAGY miEeee...fa, a föld közepin, ázunk, azaz minde a vizben vizzel Éden edény kertek keretek, na most a föld, ereDetty anyaga, ami most ami törént, azt most az hogy W W W...csak Wccc...zaccc... Zitt most az, hogy a W-az vivát vivát apád kaszát, kassza, kő? Monduik a W az dupla (fémek ötvözeteik) vas? -na a vér plazma, az ha a fényét eltávolitottak, fita,csak ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS AZT LÁTNI KELL A NAPOT?-látod Nátod, -Jna apuénk, becsengettek, hogy van NEM ÖRÖK (ÜRÜK URUK ÉLTESS) ÉLET FORMA? CSAK A FORMA? TORMA? -KÁPOSZTA TORZSA? Fita, a falumba lomba fán virága füje intene,na szintye nyers tallórépa tökök krumli nyersen murok zeller, alma fajta bőven, dió mogyoró aszalt szilva, lekváros kenyor stbbb... pénz nem volt, azt az ÁVO-k,feketeufok, tudták, és jöttek és meg lelték,(a dohnáyt is a fináncaik?) ami mit gondoltok, ezek távirányitásokk? -robotok robot UK? Zna a KIRÁLYSÁG OK, most W W W... az örök háboruUK -birok az angyal LUK UK? -nincsak DOG DUG AZ DIETUK, SZERÜSZ ZEUSZ? IOtt az hogy aPUénk szokták mondani EGY TŐRÜL FAKAD MINDEN, A JÓ IS MEG ROSSZ? (fita azok a zabi rabbi robot rabbölők? -azaz akik fékre sikereráltak, ládd zabi pulyák? -pu pu pupuk, NA MOST AZ ÉGI RAJUNK, NEM JÓ! -NEKTEK, DE NEKIK JÓ A PECSENYETEK A HÁTIZSÁKUK A HÁTADON, FITELNAL AZ AZ UTÓDOD, AMI MOST NEKIK A KAJAJUK, S KI A KAJA BOND KAJUNUK? -na most itt az van, TE OTT VOLTÁL MIKOR A VILÁG GOD,LETT VAGY VAN? Fita, minden a HANG GOD RÁ -GOD? Amira itt fel szeretném hivnia figyelmetek? -etek retek rettegjetek, hogya Teremtő aki fida mnden EGY TŐRÜL VAKAD VALA, jaja a Teremtő szava savaluga hugya nyála, fita az egy kloákká juk, juhukk...virágokat fakaszt, de a virágnak ott kellett legyen, na most te szép mákvirág, hol a mák, te neked is ott kellett hogy legyél? Fita, most nagyon nagyon nagy nyomás allatt vagyok, mert Amit igért Helleluija, be fogja váltani, az én nemzet sss...égem,lovasfajta, és a lovával össze ragasztva nőve? -eleve lovas nemzet,lóra ufo? Tulrull Turul Madár szá szá szá... -rá god, itt a sült galamb,ufára termett!!! Na fita, most az hogy jövel az élet vizáhez, gyógyforásod az neked, na meg a A KERTEK KÖZEPIN ÁZUNK, VAN EGY FA, AZ AZ ÖRÖK ÉLEK FÁM SZÁM, FAJA? Fita behogy nem őrzi senki, hanem mindenki menekülne tüllem? -mert én mindennap egy levél, eszem, eszünk? Innenn...fita, tudtommal nem bántottam senkit, s mégs uigy tudatosan, vagy tudtom nélkül, mernél jelenkezni? Fita, ez az hogy ha meghalok, akkor nevetnek rám az angyaluk ismét az analukba kifaragnak? -Nátod őket?- asss... ... Fita, itt van hogy csak EGY FA, ÉS EGY TŐ?---NA MEG A FARAGVÁNUK?-VENYIGE GALY VIRGÁCS GACCSA...GATYA? -SÁRA, ÁRA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Kiváltódtak, kiváléasztottak -kiváltsÁgaik a szemed kiverte? - méreg kigyó és bestiadögevő keverékeik, hol a helletek, nem lelitek? Lelem lelkem áldjad a magasÁgok (azonnai vaKUKta vagy) erős KiráláLYUK át? -juhukk a bunDA, KIRÁLYI POPSÁG szeny geny nemzeteseggek proccs... Kiha nem én, magyar amarikai vagyok,MOMOUSA s minden ember egyenlő, és van anyuskaja apuska puskája? -Istennyila? -bugyli bicska? -köröm a nagylábujá bujjááá... 4.: Kávézzuummm... Fiteljetek, csak karavánok vannak, meg magyar oázisok, és itt az amit tegnapra, hogy van a a aaa...engedjétek meg hogy most az hogy W? -s hogy nem keljen, ugy hogy ha senki se fogja érteni, az az én bünöm lenne, mert itt az van, senki semmi csicska kubacka,és most mi vagyunk a bün tetők? God duk uk, a semmiből teremtette a világot, de itt fita, valami olyan...na ezt is sss...Mi az ist világnak hivunk, ahol nincs még gondolátta? -na Kingek kinge bolha fin god? -az igébe ingébe,na most ezzel az agyvelővel, te meg én semmit nem tudz kezdeni, amit itt az hogy mind-s = semmi, nesze semmi fogd meg jól? Fita, tupasz hogy mégis lehet lehell? -nagyon jó mert sLeuth tesónk, lehel betöltve? Na fita, itt egy növény ami Y -loan? Ez olyan hogy itt midnen kölcsön lett adva, de nem tudjuk hogy ki mi ki MO MO MO... na a MOÉKások?- és soha nem is fogjuk, na ezt mindenki tudja, de mégis várjuk várjuk WARJUK, JUHUKKK...ugy várjuk dicsó el jöttét, ami most az is,hogy semmi, azon is lett egy nagy büdös FEKA FEKETE DE FEKETE BLACK IS BLACK... luk? Most amit most át éltem, tul, na itt egy tul, az szerszám, hogy tudunk szerszámot késztteni,(anni?) na azzal én ugy vagyok, hogy magamnak, hogy ezt tul élem? Fita, amikbe belevágtam a fába, most nem igen tudom...mert ahoz hogy most itt van, itt van hogy egy fénymadár vagyok kerecseny,és keresem a fény madárkáim, (fita te tudnád álmodni, hogy van karácson masár fészkeink, na Budapesten na meg fen az Alpok meg Kárpátok méléyeink is, zugg az erdő?) ami most az jött be, apuénk, fejjel az égbe, nagy luudtalppal, nekem kicsi van mert grófi meg (a fiamnak 45 big fut) főnemes családból származom, de ez az, te modod meg nekem, hogy ki vagyok, és én nem tudhatom?-ja atom? Fita, nagyon óvatos vagyok, de itt az van, mikor a amcsi Fordkocsikkal ponyávok, olyan 2 plus éves vagyok, és ott most hogy megvédem azokat, ládd apuénkat,(az van?) hogy ne tudjanak a hulla kula eleve rablók, kirabölni,na nem öltek meg, mert nekem nincs olyan hogy halál!-adó? 5.: Fita, a TUDAT TUD UT ÁT OD NÉLKÜL,(FEL LE REZZGÉS.FIGYELED MEG A HANGILÁTOD, LÁTOD NÁTOD?) azaz itt vissza, amit apuénk, na meg sokat lehetett hallani, ez mikor kijöttem,volt egy táltosiskola, ami ott is, és Jázus nem halt meg, de az övék? Fita,nagyon jó, minden az eném, sikitani akarok, és most fita, nemtudz? Na most itt a lényeg, hogy az ami itt van, az minden mérgezett, s ahoz hogy most jobban, az az hogy ha bejön, és itt ez az agyvelő, bizon csak xuku xuku...(fiteljuk, mert féljed az Istened öd?- EDD -nem benend, te benne?) és az is NEM MI?- ÉLET? zNA HA ABBA A JUHUS RUHA, azaz most az fény?- és most hogy meg védjük magunkat, ha csak RÁ GONDOLOK? - de fita, ez pont az ellen keccke? Az hogy a pohár, előbb édes aztán keresü lett, ami mikor még annyi idós, mikor egy ember gyerek,nagy gyerek lett, (felnőtt, nem mert most itt csak bürök,büdös bürök esetleg, látom az embereket mnt fa?) .na ezt is ismátlem de fita, ezek most végül is, ládd ez örök patkány SIN szind rom...fita Néró miért rom baltázta égette le rom át? Na az összes magyar iratokat, amit ránk hgagytak, a századok, lemossuk a gyalázatot, na most itt az van, hogy te NEM TUDHATOD, DE HUZHATOD AZ IGÁD (VEGYÉTEK A KERESZTET MAGATOKRA, BARMOK?) VAGY A BŐRÖD? KI A BŐRÖD ŐRE? Zna, én belemenek a játákukba kutba? Kérdekel, ha van Isten, az hogy van? -erre nekem apuénk, azt neked tudni kell, mert, most vissza, találkozok 1 -ves, meghalt Pitu bátámmal,és nem nem mensz sehova, addig, mg minden kérdésemre megfelels, s minden kérdésre a válasz benned van! -adonIsten fapapucs? Zle irtam a Mi is ufo-k vagyunk! -na midnem tupasz amit mi magyar ok, feldöbunk dobog a kó? -mi is vagyunk? -s fita, senki se tudja, ha valaki tudja, az meg nem mondhatja? Vicca hogy második alkalommal, most nem akarok, addig hogy nem akarok gondolni semmire, mire? Mikor valakira hogy ideg összerpoonaást kapott, na most annak, az ugyanaz, ami én állandóan, de most ugy, hogy nekem sose kelett a testem, és megjelennek a FÉNY TESTVÉREIM, piti a fiaidat nehagyd itt! -nincsak, igy most ha valakik már ébredeznek, nagyob eséyyem van? -ami jaja...ugy ahogy mondom, meg tudok nektek jelleni is, meg most itt az a hellzet, hogy te is katona, önkéntes, te is UFO vagy!!! -hogy lennél egy magyar Istengyereke? -testvére?-fényem? 6.: Ez igy, ha mégis ugy, hogy MÁGUS ISKOLA? -Fitlejal, amit megtettek velünk a mi-eink, na fita, itt a SÖTÉT SEMMIIK? Ezt most hogy honnan vannak azok a látogatóink, akik pl.-kis szürkék meg nagy...na meg négykéz lábuak,és most ez az első találkozásunkkor, hogy EZ EGY BORZALOM JÁNUK8:44! ALIEN -IDEGEN BÁZISAIK! Fita, Szent StefaNUKig, egy csatát nem veszettünk,(FÉNY UFO-k? -made in Hu? Whohhh... fita, itt az hogy de van törvény, hogy IstenSzülaink bennükn, és nem bántuk senkit, mert nem tudunk???) - és azóta? Most az van, hogy azok akik mégis a másikát, képe?-nem hagyná szóhóz jutni, azok alatt megnyillik a padajtó! Kérdelek térdelek, hogy tudtunk eddig, most fita, mert ez a levegőbe és itt a fényben, ha ketten hárman, az több mnid semmi? -de ÉN ott?-itt?- jelen vagyok? -ki az az ÉN? Fitelem az első látomásom,(mára) hogy a vesém, tele van méreggel, és most akik mérgeznek, azok ténleg mérges kigyó (Sár-kan kigyók) mérge,amit most az hogy olyan bünönzés kezd lenni, am a mérget kéne meg szüntetni, amit csak ugy, hogy ha az illető, csak a külsőt akarna eltüntetni, azzal az ami benne van a formákba,(UNdogság) azt fizikailag nem lehet, tehát az egész az, hogy az egetfödlet RÁD ROBBASZUK, azt ugy, hogy mielőtt megtette,na most mi a mi villágunba, Mi is ufo-k vagyunk! Ezt most az, hogy ahoz hogy mi ezt megtudnuk változtatani? -nem lehet! (nem lehet bele szólni, mert ezek nem élő lények W W W...Ime ami mégis, ládd egy gondolát, ami ha a EGET FÖDLET ROBBASZTÓ DOMSDAY GÉPEZETEK? Ez az hogy itt van W? -fite nem véletlen hivják WWI? WWII? WWIII? -IV V VI... A tudatunk nélkül, most az az hogy ÉHEN A KIRÁLY JOSI NO-JÁK? Most, rögtön azonnal nektek, nincsak most az az hogy te magyar ok vagy, és elérkezdel gongolkodni, gondolkodom nincs ködöm, köldököm,ködmön,gatya, azaz CSAK ÖRÖK KÖRÖK, most az hogy, ládd az álom, hogy azt amit most csácsogok, az fényt hoz létra, és most az az lenne az a kis szikra veti? Innen... vigyázz Piti, mert szikra veti...A halál semmiben nem külömbüzlik az élettől, mert neked ott kell lenni? -te büdös élet, szeretlek téged? -vagy Öl-ellek? -üdvözOllek? -nadon fida, gondolátban se ölj, s gondolátban se disznólkodj? DISZ NŐ? Hol az UFO-m? -benned, sárBull? -aranyBULL? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Kiváltódtak, kiváléasztottak -kiváltsÁgaik a szemed kiverte? - méreg kigyó és bestiadögevő keverékeik, hol a helletek, nem lelitek? Lelem lelkem áldjad a magasÁgok (azonnai vaKUKta vagy) erős KiráláLYUK át? -juhukk a bunDA, KIRÁLYI POPSÁG szeny geny nemzeteseggek proccs... Kiha nem én, magyar amarikai vagyok,MOMOUSA s minden ember egyenlő, és van anyuskaja apuska puskája? -Istennyila? -bugyli bicska? -köröm a nagylábujá bujjááá... 1.: 7/12. A KÉP? Minden mérgező lett, és itt rögtön ha van olyan hogy parancsal csaló, azok a méregkigyó fakjtáik? -és azok csak méreg keverők, ami most egymást közt is, de előbb... Minden ami NEM NEM, ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES GONDOL LÁT EMBER, AKI NEM TUD, NEM ÖRÖKÉ ÖRVENDENI, BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜL LENNI, MERT AZ EGY NYALI ANGYAL ANALLAL VAGY DURUNGGAL MEG ÁLDOTT! Minden ami mérgező, az az a fekete por -korom .goMOlyagok, amit Atilla mi az? -a fekete s ég sistereg? Fita, nincs égboltozat,hanem fekete (NUKINUK???) luk -lukak? Ha a vérben? -az élet, a vér rendkivülk mérgező ha most nincs benne fény, és az a hugysav-lug és mérgező termékei, tehát ha valaki megöltek, annak a fizikai meg most a vére? -az égre kiáltana, ha lenne, Atyám a gatyám, és ilyen GONDOL LÁT NINCS! A HUN HANGÁR MAGYAR FÉNY (UFO.k) MADARAINKNAK! Fita, az a topikulót nem én nyitottam, hogy Mi is ufo-k vagyunnk! -na most itt az, ha valaki ténleg nem látjátok mit csinál velünk, azok Szent StefaNUKisok,ami mit gondoltok, miért vannak a NUKINUK NUKI SOK,(mnden ami erőszag az!!!) ami tupasz,a rezGÁGÉsük halálos méreg, és minden olyan, hogy van RÁ ÁR GOD DUK UK? AZ ÁRA A SEGGED LUKA PU, (FITA KI VRE LEANUK?) AZ EGEDBE (FENEKEDBE) HÁGNAK? Fita tegnapra, a SEHOL HOL? SE ÓL SE SEMMI, na ha az ő ők juhukk lett, hus lett, az az ogy el tudták (KI MI KI MOÉK?) választani a többI juhaiktól, ez az hogy én rögtön mikor ide juhuuu... jnekem nincs semmi kölönös adoságom, (mEGBÜNHŐDTE MÁR E NÉP, A MULTAT S JÖVENDŐT?) meg tehetségem seggem? -aha estem pestem a seggemre estem, na mi lenne ha nem lenne seggem? -és nincs!!! -luka? Fita, csak az iratokat akarném érteni, mert ténleg magyar ok UFO-k? -mit keresünk vagy akarunk mi itt, ami apuénk, ti itt is otthon vagyunk,ha maga tok? -tök, Jna itt van sod rom romba tökölők, go mora MO MO MO...dögölők? IGAZ WAL (HALÁL -ADÓ BE VALLÁS???) -STRICIK, VALL LÁSS ÉS BÜNÖS OK, MEG KELL GYŐNNOTOK,NA FITA, MINDEN AMI NINCS BENNÜNK, AZ MÉREG DRÁGA PÉNZEN -VÉREN VÁSÁROLT TATA...JANUK8:44? JANA MOSSS... 2.: Im le, csak leEnd jött a Messiás sss... fita most ha s irrok, az a kigyó és mérges kigyók fajtájAIk, ami W W W... na azok saját KÉP PU PUPUK CUPPUK UK UK KUKUKKK... Most az, hogy vér -ontás -rontás, azaz a vér az egy olyan valami, hogy öncsük csaK ki a földre?-vagy szivó szállal,szivattyuzzuk ki?- és most az égbe kiáltana? Most megint elkeztem hogy a viz? -a vér, na most, aki most az EGÉSZ S ÉGET ÉGÉT ELCSERÉLI HOGY PARANCSAL -CSALÓKKAL LE FEXIK XIK? KIX ÉS XUKU XUKU JÉRC C LUK TÖBBET, DE ALSOW C W.-C LUK UK? -TONUK TRÉ TRONUK TROTTY ROTTY? Csitt csatt padalatt, BIRÓ szarik szék alatt...tRöha, tegjnap éjjel, na az előtt, nagyon jó napom vala, de most axért, ládd MI NEKÜNK, TELJES EGÉSZ TUDATUNKBA KELL LEGYÜNK,AMI EZT A FEKETE LEPELT, VÉR PLAZMA DE ROM ROM BOLT, ÉS CSAK SOD ROM ROMA ROMBA DÖGÖLÉS ÉS GO MORA MO MO MO... DÖG ÖLÉS, ami most az hogy el vesztette az eszét, az a fényét -napját, azaz itt hogy merÉSZelnek ezek közzénk jönni, (fita ezek nem mernek, na most a mienk, ládd mi az ami nem él tető, azaz ha nem bánt senkit, had beszÉljen???-te ti tudtok ugy beszÉlni, hozzm szólni? -szó le mi zzz...cipó?) na itt van NixonNé, amiriKának Kánaániak? csak magyar erkölcsös -becsületes házaspárok (fita most végem, mert csak ÖRÖKPÁROK VANAK,ÉS AHOZ FEL KELL ÉBREDNÜNK, RÉM ÁLOM, NA ÉN VAGYOK A RÉMEKRÉME,MERT CSAKÖRÖK EGY LUK, S AZ SSS...TÁTOG?) lehetnek a KÉP -viselió mInist ere? -Fita, az lenne a KIRÁLYI POPSÁG PUPUK ÉS SZENT NEMZET SEGGEIK? Monduk, Koissuth Lajos a teked nem olajos, (fita Ron Placsinb, soung minei, azaz minden ember egyenelő és ön lábán álló, sallamonya monya? -SloMOkMOka?) baráta Linkölni, zna most, ezt azzal hogy vérOntással -rontással (halál, adóinkkal az egyetlen kiut) -áldozattal, csak a kinunkat növelni lehet, mig kimulunk? Fita, itt a magyarok? -hogy hogy Szent StefaNUKig, egy csatát nem vesztettük, meg nem volt egy holtest a csata tereiken? -ládd Áloms apu, aki nem tud meghalni, ne gyerngitse soroinkat, na most csak legyintsetek, és a sakállataik, meneküljnek, fita itt van MAGNES ELEKT ROM OSSÁG, na most zitt a filmek, meg meg pszikálják, hogy meg utáltassák a VAKSI BARMAIKKAL? LÁDD AZ ELEKTROMOS KOCSIZÁS? BA MEG A SZABAD ENERGIÁK, MINDEN AZ!!! SZABAD SZÓ? -DE A BOSS? -CARBURÁTORRR... 3.: Zitt az van, hogy onnan, hogy a kivélasztottak, itt csak az tünt fel nekem, és láttam-látom, (fita,az hogy most akarom látni, az az hogy ez mind én voltam? -fita voltam?-trüha itt a a aaa ... Dózsa népe népek?) hogy akik fiatal házaspárok ma ha látom, el válnak és sirtam, és meg is kérdezték miért sirok, amit nem tudtam nekik meg mondani, ahoz észnél-fényt nyeltem volna, (fita az magyar nyelved!!!) magyar RULL kellene gondolkodni, és csak sirtam sirok, de ugy hogy mindig sirásra ...ládd most 1999 december, mindig sira, (rögtön felszáltam a MALÉV, oda vissza 650 járok,meg jól nemjárok, azonnal nagyrohamom, ami most az hogy ugyzse lett semmi? -udzsráré ugydzseDOM?) ugy, hogy az arcom,.és olyan hogy ténleg sirtam, és nem tudtam, ládd az arcam magátul sir? -de látták az arcom vonaglott főleg a iföcsém! Na a Feri hegyen megcsókoltam a betont, és valami csoda a környezt a tájak, és most Hortobágy, nekem most láttam, hogy egy égi fény, ami a déllibáb, most is ott van? Fita a Tejut lejárat vala, azaz CSILLAG KAPU, SZÉKELY? Fita, olyan nincs hogy mi hunok hun god magyar -ok, olyan gonkdolát se, hogy NEKÜNK AKÁRKI BÁRKI PARANCSAL PARANCSÖL, NA AZOK A MÉRGESKIGYÓ FAJTÁIAIK, amit most csak a zsidókra értenek? Fita, miden ami PÁS -SÁPÖLŐ KÖTELEZŐ BEADÁS -S MOST KIVÁLASZTÓJAKIJAIK???- ÉS KATONASÁG, RENDŐRSÉG BANKÁRSÁG, AZOK MIND KIGYÓ MÉREGKIGYÓ MÉRGEZŐK, ÉS MOST AZON A FOKON VAGYUNK,(FITA VÉRREL A VÉREDDEL TOBZÓDNAK!!! -NNICSAK ELEVE CSAK ADÓ FIZEÉTJUK VAGY,VAGY,NA A VÉRED MOST A FÉNYED, MOST MENEKÖLNÉTEK siTIMpiTim tül,tül,a tuljaik vagytok,fazsák,hátizsákuk pacaluk?) Dfita,miért van az, hogy senki se tud tenni sa száját kinyitni, (ládd ja mégis vongalik,de nem nyilik ki, csak ha tát ki szádf? -itt egy cobák) na most akik már halálra lettek mérgezve, 8szokra jelle sss...) na zokba a MÉREG KIGYÓ FARKA VERDES, és bizon végLegEnd EL ALÉLT, CSAK NEM TUDNAK EL ÉLVEZNI TÖBBET, mert aki mással kibaxik,az magával?) ÉS JÖN A NAGY NAGY FAROK? BANGG...OLYAT FRÖCSK ÖL? -HOGY NINCS TÖBBET sitipiti? Zitt még az, ládd itt teljesen, ITT AMICSIBA A REND FEGYELEM TELJESEN FELBOMLOTT...na az az kinzás, fita a MEN ESZ, te eldudod hinni, hogy csak Ő ŐK, na fita, zitt én beszÉltem bloondival,de most akinek kéne hogy képviselje MOMUS -át, na a FÉNYES ÉGIEINK NÉLKÜL, ládd itt az van, hogy minden ember egyenlő? Na most a Watikanok, a magyarok nem élnek??? -jogaikkal? -jogÁR? -Fita itt mixnden ami már Éhen a király, az halálra mérgezett!!! -már nem vagy? -Apunénk, nem is gondolják! -na most te miért nem ugy sirsss... a kigyó marása? Innen---Óh be hó, a habos sütemén... Fita, a gyerekek, ezt beszÉlni, fita ha te beszÉlsz élsz? -halsz, hallsz? -aha. a halszagu őseink, sehire se hamva se szaga,szagod? -szagÖl? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Nasa is INVESTING??? - a rcket,that could (fuzzion?) get human? -to Mars? -end back 2 months... fita, előbb mi az hogy human? -a husod? -bőröd, és kia bóröd bóröndöd hátizsákod pacal, őre? Nincsak nekik mnden ingyen, mig neked csak a kiNUK?-azaz ezek nem mennek se hova? -a kijelÖlt hell hell rock kend roll,hellbe vagyunk? Előbb oldjuk meg a kévét, hogy nics egy éhes (halál adó?) állat többet, de élő lény? -légy, ne légy? -ste sti hogy gondoljátok? -ha egy mind,de ha egysss...Im an magyar agyar ameriKan nationalista? -azaz minden ember örük, nincs haláladó egyenlőség test? -vér? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... csak nyelvÉben fényt nyelve okádva él egy nemzet sss... Ég? 4.: Kávézzuummm... Top 10 Crazy Conspirácy Theories Find Were TRUE! -val kapcsolátba, hogy itt háttér -előtér magnes mezőkből be tudnak nyulni, akik a 4. -dimenzióba (ÉG) vannak? Most reggel ami nekem nem nyilik ki a kincsesláda, Kincses Kalandár, most is hülyének érzem magam, mert minden onnan van, azaz csak az Isten keze látható? Fita,itt az, hogy nekem rögtön, hogy hogy lehet hogy az álmom olyan szines meg csodálatos, és itt meg mindig sirtam -sirok? Zna most az, hogy a gnosztitok,ez nincs, hanem minden gondolát, és csak szellem világok vannak, azt most mára,hogy a fekete lepel testemmel, elraboltak, és itt az van, hogy ha nincs fényed,véged! Zna engem a mágus (Magyar) iskola, ma is lenyügöz, és most csak röviden. Mikor először találkoztam Fercsi bátyánkkal, bejött egy munka, olyan du 14- 30.és 5kor találkám Fecsi bátyánkkal, és elé-g meszze volt az emergci munka, tehát beletapostam 70 -80 Miles,és egyhirtelen tömeggarambol lett,ami uuuhhh...azaz nincs időm fékezni, és valami meg fogta a mühelykocsimat,(fita olyan mint most nincs garivitácó, azaz nem is éreztem, csak megállt a levegőbe?) - akkor leirtam! Ma a feleségem együtt vagdoltuk a galyat, a biztositó nem akarja hogy ágak legyenek,egy budi felett, és mondja ne szurtjam bele,én mit? -, ja emlékszel a nagy galamb ketrecre,(2mázsa) és most terhes vala, a második fiunkkal, és itt...ezt leirtam többzös, ugy hogy kiabált apum, jaja igazibull hangosan, a hangját megismertem,és vigyázz vigyázz viii...ami még le se tettem (zonnal!) a nagy galambketrec... most mégis, megcsuszott a felesÉgem, és Isten keze, csak a homlokát marta meg a drót! Na msot felisMERTEMtem, hogy én mindig apuénkkal, most az is, hogy minden apunk egyapu, minden anyunk egy anyui,minden testvérünk egy tesvérünk, és sose hagyjuk el egymást! Zitt az a mag, ami ere DETTY? 5.: Azaz OLYAN HOGY AZ ISRTEN? -CSAK A MAGYAROKNAK VAN,FIGYELJUNK MAGYAR OK! Most nem tudok csak nagyon röviden, most is levegőhöz kapkodni, hogy hogy lehet az, HA VAN ISTEN, DE ITT ATYÁNK, NEM? Dicsérd én lelkem a magasságok RÁ GOD erős király át? Fita, ott hogy meg lett nekik engedve az EL VÁLÁS NA AZ A VALLÁS ADÓK? (FITELJUK, GOD IS KING -KING IS GOD? -NA MOST GODOK GODA, KINGEK KINGE BOLHA FIN GOD?- AZ IIGÉBE? Fita,hogy mikor Pietró men Jawsálom utcáin, a hidnál, most a bukott? -ANGYALOK? -szellemek, had menjünk az disznókba, azok azonnal uccu, be a folyóba -szakadékokba a tengerbe, (AZÉRT NEM TISZTA ÁLLAT?) na meg a NAGY DISZNŐFEJÜ TOKÁS NAGY URAKBA? Zna a KLOÁKÁ, jobban össze kellene füznöm, most minden a tenmgerből van,s most az állatok székletelnek, na most ez az egész EGY NAGY KLOÁKKÁ LYUK? - mondhatni EGY NAGY KLOTYO? -FEKETE EMÉSZTŐ GÖDRÜK? Ez tudom,már érintettem, de a husállat, akkor keletkezett, mikor NEKIK MEG LETT ENGEDVE, HOGY EL VÁLJANAK, (ZÖLD OSTOROS EUGLÉN) AMI MOST AKIK MA IS DISZNOLKODNAK,fita...Eleinte,nemtudtam elhinni, na tübül töröltek, és hogy mégis egy ágon füszálba kapaszkodba, fen maradhattam,(sLeut lehel betölve a puska) ami most amiket be tudtam villogni, na azt akik elválnak, vagy megengedik beengedik őket, figyeljétek ( falaumba nem!!!) meg csak DISZNŐ-ÓDISZ ALJAIK TÖBBET, na otthon a disznők disznól kod-nak, és ha korpa? -közzé keveredz, megesznek a disznók? Fitaljátok, ime az amit ma kérdeztem az Égieinktól, hogy ez örök sod rom romba tökölés, és go mora mo mo mo... mora dögölés? -na az! Fita, azt hogy ha van egy JÓSITENSZÜLŐNKPÁR,az hogy engedhette meg hogy fiával, lányával, gyerekéivel,azt amit ládd...fita hogy merrészelnek, ezek kezet emelni a másik élő lény? -na itt nincs olyan! 6.: Most ez amit most is, hogy hogy hooo...ládd hogy hogy nincs sehol egy hang? HUNG? -hogy csak örök élet, meg örök MAGYAR OK ISTENCSALÁDOK ÖRÖK PÁROK VANNAK, ÉS NINCS, NEM LEHET EL VÁLLASZTANI ŐKET,ami most ténleg egy test? -vérek? Nem tudok jobban, mert ami az éjjel, hogy most az ami a külsőm, azaz mondtam hogy beÖltöztünk fekete lepelbe, na az vér plazma lehet, és annak a árnyalata, megmarad a vas elem... fita az már az, amit ezek eljutottak az atomgik, de onnan szátárulnak a kis pici (nano?) elemi ellemi (sajét fénye energia forássa van) szellemi részecskék? Na most nem az hogy erre a tudásra szert tettek, hanem itt az van, hogy az anyag hogy fogta meg a szellemet, ami megint csak ugy, hogy W W W... hogy a War? (fita a testem? -a lámpám, a dudám, a cuplungom)Zna most, hogy hogy...most amit ma, a felesÉgemnek is mondtam, minden ellenem van, ami ládd ez a külső... a BbLiába Jézus? -maga a bethlhemi csilllga az nem juhus?- na az az övék, és ezek itt ládd hogy olyanok mint a SZINHÁZAIK? Na az hogy Jézus fltámadott, az az hogy most én a SEHOL? Ez olyan, hogyha nem tudnék gondolkodni, ami az az...amit a gnosztik könyvek,hogy csak az azok, vannak, és ez ami itt...Zitt vissza, most van a W, -az egymásva ládd XY?- vagy kis v? Most az SZENT ISTVÁNUK nélkül, azaz kell hozzá egy olyan, aki, a BbLia kivette részét, azaz egyesül az angyallal? -az angyal az ténleg teremtett anal, fita minden ami EL VÁLIK, azok már angyalok,LUK, és most fiteljal, itt azzal kijönni, most azért huzom a belem, hogy ha van egy,aki ládd... Zitt az hogy én ténleg a magyar ok testvérek közösÉgébe jöttem, de ládd ha mindig örök együtt vagyunk, ami itt az van,hogy mi is előbb, ezt ugy hogy elveszett... és itt most nem tudom, mert én vissza emlékszek az EGÉSZRE! Ezt még jobban, mert onnan, hogy a galamb ketrec, és fita, hogy nekem nem nyilik ki,a felesÉgem, emlékszel mikor rám esett, a nagy vacak galamketrec, és igen, monstan is neki, onnantól kezdve, apuénk beszének meg beszélgetünk, azaz a HUN GOD, A HAN GOD, MEGMRAD! -de ahoz lenni lenni enni ke?-sárt? Innenn---jaja ez a magus iskolánk nem a kulájuk? -iskolába jár a kába? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... csak nyelvÉben fényt nyelve okádva él egy nemzet sss... Ég? 1.: 7/11. A KÉP? Ugy hogy a hang -hung? -ármak, magyar magy-árnak, az árokba sss...fita, tupasz egy magyar RULL irott betüsornak ék? -irás, birodalmat -vármegyét adtak, ha te be szolgáltattad, és ez igaz? -volt? Na az álmom, az ami a KRUCZIFIX MA IS AZ, AZ HOGY AZ ILLETŐT, MOST AMI A GOLGOYTA ÉS KERESZT, NEKIK ÜDVÖT AZ EREZ, JUHUSUMNAK SOK SEBÉBEN SEBÜNK, (ZSEBÜNK) AZAZ SEBEIKBEN? GYÓGYULNAK MEG TELJESEN! Zitt ha nem merek irni,amt mára is UFOooo...(fonetika, phon -foton) akkor én is sötét lettem, ládd ez igaz, én se tudok semmit? -de azt nem tudja el venni senki? -s nesze semmi, fogd meg jól? Most nem akarom tul (tul? -eszköz) ciffrázni, azaz mi az ami nem ráz, át ráz, és át rázás -verés? -na ver, ládd azt büntetik ki szeret? MÁS KÉP? -Juhusomnak sok sebében, sebünk, győgyulok Kigyó Gyula, csitt csatt pad alatt, biró tojik szék alatt? Na a kis Yojónk, látod kerülÖlöm a tróger-trágár szav vak vak vak...vaku? Nadon fida, A MAGYAR HANG? VAGY FÉNYYÉ VÁLT? -ITT VAN AZ IGAZI MEG VÁLTÁS LÁSS!!! Na most ami van, átállitották a conpucám, és most nekem, fita, ez valóság, nekem nem nyitotta ki, és mondom a kis felesÉgemnek, na neki is át állitás vala,és mondja most jó! -na nekem az amin .én ugráolok meg hőccögök hencegek, nem nyilt ki, s monom a feleségemnek, és megmozgatja a a aaa...fita, az agyammal van baj, mert most azt amit mára, azt nemigen engedik meg hogy köztudattá válna? -na moist igy jön be, a gyikomat hiába mozgattam, nekem nem reagált, naki azonnal? Fita, azt amit mára, azt most itt az hogy, mennyire igaz vala, amit az Ő ŐK SZNET IRATAIK?,-fita az hogy Ék iratok, az fény -villlogások, és az az. ami a hun -hang -ár - mági ár, mert szavunkra savUK? -kelle hogy engedlmeskedne mininden ek nek, mert azért HUN HANG ÁR,ÉS MÁGY ÁR, MERT SZAVUNKKAL ÉLÜNK, NA MEG A SAVUK? -ha halunk? -ja nekik, nem vagyunk? 2.: Ugyzse tudom, dom, udzsedáré ugyzseDom, ugy hahogy van,na most amit SEOL AZ ŐL SE? SEMI SICKA JEDNA IRKA FIRKA KUBACKA ABRAK A DARA, Jna most itt a HANG OK? Vissza Babel? -ig? -az ige testé lett? Minden magyar irat, a homokba, az az hogy itt csak abbull bull bullik orgiáik, van minden,és most az akik megértik egymást (senki sincs talán?) HANG -ÁT? - ez csak homokba (fitlajad a por hüvelyünket hülye?) pu sss... pisi, kaka? (fita ez tnleg csak egy kloákká kloNUK) Sóval, de csak a hátsóval sóval? Zitt az hogy ÁLDJAD ÉN LELKEM A MAGASSÁG UK? -ERŐS KIRÁLY-ÁT. (féljed és imádd) ami mindig is csak EGY VAN, MINT A LUNAK? (KI RULL, S KERÁL, A KIRÁLY UK, KIRULLA, ASSPIIRYNUK) -na most nem ciffrázom rázom hogy LU (LAW-JAWS STBBB.. TBCCC...) DÖRGŐK? Fita, az egyik legtisztább meg nyilváNULásUK? -iraquk sak & al? Zna amit k -HOSS... K .OSZT, ZITT A TEMPLÁROKAT teszem oda, hogy csak a TEMT -LOP -OK OSZT -LOPÓK, Zitt az hogy itt nincs csak fekete -halál adók, na okvetlen, most vegyük hogy a KRUCZIFIX JÁTÉKUK? Fita ezek LUCZI FERRKÓ FARKA FARKASOK,és az hogy van 6 ödsszeláncolt, nincsak nics olyan hogy ne lenne Ó? -aha Tündér KasziNUK, a kölesbe a DISZ-NŐ? Ó DISZ DE HUJ DISZ IS? Fkatjal, ládd a Swarcnnégerrel a TERMINÁTOD? Most amit tegnpara hogy mi az a szükre meg most koromfeketébe,ládd megprószáltam be villogni, ez az mikor a kis felesÉgem, most odamenünk, ahoval ő akar, és itt egy fekete szürke ládd a fehér? -nem piszkos szürke TV.-KÉP ernyője, és ami a W W W... örök harag,azaz most az akik ANYA GOD ANGYALOK ANALOD timsózod vagy olajozod,, AZOK GÉPEKKÉ AKARNÁNAK TELJESEN VÁLNI, AZAZ NEKIK MEG LETT ENGEDVE A VÁLÁS WALLÁS LÁSS...Fita,negyon keveset tudok csak be villogni, amit ezt apum, hogy ha levetetted az Égről a szemed,süllyed -süpped a hajó, és ez igaz! Na most, amiket suttogtak, hogy fülibe forro olom, szeme pukk, nyelve kitépve,vak a botján, de MO -ÉK, bota bóta, csak többet Betty? 3.: Itt az hogy a magyar ok ÉdesAnyánk teje fénye nyelve, vezet, (nyisd ki a szemed, nameg rózsám kapudat) és ezt nem ugy, hogy most dagad a mellem, me a csutorám fröcskÖl,nincsak gondolátban sss...ölj, se paráználkodjal, na az a KISÉRTÉS IS MEG A KIS SERTÉS? Fita, nem tudom részletezni ugy, csak villogágácsa gatya. és az a MAGYAR OK HANG? -ÁRA? Sóval itt a FÉNY ÉS arnyéka árnyék székeik, még akkor is ha Székesfehérvár, vagy Nándor dörrr... Mikor a szent irataik, Juhusuk? a Hádeszba, az az...fita, most az van, hogy aza,amit anyagUK, -az meg szenteltettett...ami most az az, az amit a HUNG-AZAZ EGY EMBER ALAK DE JUHUKK? K-LETT, PROSTITUA, NA AZ NEM UGY AHOGY TTT LEHOZZÁK,fita hogy bümntlelen vala, az midnen ami hus és állataik, (baxik bagzik) az övük alatt? Na Sanyink, fényesebb a láncnál? -na apuénk most is figyelmeztetnek, hogy ezt... Na az az, ládd csak a magyarok akik, monduk Atilla, ugyanaaz mint 1776 MOMUSA! Adót beadást pás sápÖlőknek fizetni, igen igen 10?-zed et? Most vissza a W W W... na akik levették a szemüket, csak ük bükk többet, és senki más? -üdvözÖlnek, azaz ő ők itélkeznek,(parancs csal?) és ők itt is, akik MIndenem az Urnak Adóm, fita, most azért, mert mindenkinek ingyen kaja jegy, meg ... MUNKA EGYSÉG,amit még érintek, ha nem...Fita, most az van, hogy VAN A SEHOL SE ÓL SE DISZNŐ -ÓDISZ DE KORPA? Na apunk msot is beriAdóztak, s most ez az!!! SEHOL? -na ez az amit W W W... Itt a gyilkos gaLOcaik? -fita azok az ő ők TÖRVÉNY-ÜRVÉNY? tROHA, MOST ASEOLBAN, DE DE A JASZOK ŐLJA, ISTÁLÓJA,FITELJED A LU LUGAL-T,NAGY ANGYAL LUK ANALUK,ÉS NUKINUK KINUK? Ezt ugy, hogy MOST CSAK MAGYAR OK, AKIK ÉGIÉK ÉS NYEMECEK, NA MOST AZT, AKI ELADTA AZ ÉDESANYA NYELVE -FÉNYE TEJE VEZET, AZOK SEMMIVÉ VÁLTAK! -AMI MOST AZOK AKIKET MÉGIS,LÁDD ENGEM, AMI MOST AZ, HOGY EGY OLYAN FEKETE KÖTELET, EZ AZ AMIT SANYINK,MI MÉGIS LÁNCUKAT HORRR..fita, az igazi, hogy most egy olyan, mint egy gerenda, és most a magyar -nyelvünk az egy kör -zsinór vagy kötél NEKIK, amit most ők abbull, ládd a fekete anyagUK, ANYA GOD? -TE NEM TUDHATOD? -ami egy szeges olyan mint a lánckötél, és a nyakadra tekerik,(fita az a fekete angyali buta,ami vére rajtunk?) és az egyben egy óriás elektromos lánc, és egy fához? -nem hanem egy vasbeton obalisk?- ugy mint a kruczifix most azzal csak a nyakaddal, a fához kötöznek,ha te melékszel többre, mint a dácónk? -(fita rom homoizion s uzion)na most neked meg nekem, nics halál adó? -fita az a hangod? RÁ GOD? -ezt rgtön érezd is mag látható, nicnsak a nyomán virág fakada... Innnenn...na du. dudu, először ez minden ami van,szó szól játékUNK, vagy játéKUK kukukkk...na du, -csak megprószÁlom tisztázni, ha siker áll?-de süketi, van fili? ---fita a gyerek, na csak örök fénycsaládok látok,nyalábok keltető ládák, vetmennyeskertek és UFO-K? -vannak, és ennek ellen ere, monduk itt ha ninccs bennetek (szikra veti, de helle?) magyar ok löket,(öl) minál jobban piszikálod a köldög zsinóród, annal jobban, ládd szálkásabb lett? Fita, én nem ufót láttm,hanem az vagyok, és csak az lehecc...beszÉlni ál élni, értel magyar RULL? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzoommm... miEeee... W W W... ha a vége jó jojooojojjj...minden jó jojooojojjj... itt a vége, fosss... 4.: Kávézzuummm... ennek a vakvassal parancsaló csalók, amit gonoljuk NUK, bele, de csak a bele sss... a pokol tüze, mig van mit tüzelni? Mi van a meztelen csupasz égitesteken bollingókon, amit itt pontosan tudnunk kéne,és mi az akadálya? Fita msot apuénk, mindent tudnotok nun kell? Fita itt van a hirekbe, Hidden Stucture Discoverd on the Far Side of the Moon... amit tegnap esti előszél,hogy miért nem az első, vissza amlékezni, amit mi a magyarok testvéri közösÉg, hogy hogy? -elszakadjunk a főldtől? -ami most mennyire befolyolhatja az álmom? -azonnal W -Cél? W-ccc... Fitaljal, ez az egész egy olyan, hogy mint egy W? JaWs? Amit siokáig figyeltem, hogy a W ha szembe vagyunk vele,akkor a jobb oldala az szürrke, a bal koromfekete! és ládd igy W hogy a két VV ahol a W? -hogy ott össze egymást x-xelik?-na én azt a W -t láttam? Pontosan leirni, most reggel sokkal pontosabban tudtam volna, Ndemost itt az van, hogy én azzal az emlékemmel jöttem be,amit mindenkid akik elmélkednek,vagy meditálnak, vagy magukba szállnak? -fita itt mag? Egy pinalátra ugy tünik,mivel minden rezzgő sss... hhh... energia elem ellem öszetevő, hogy az anyag is él,rezzegne? Amibe most bele kezdtem, hogy a gonolát szinten, létezik minden, és azt nem lehet megölni, vagy elpusztitani tanitani...tRöha most ha valaki gondolátban öl? -de van mikor most is,ennek a fejére kell csapni, és olyan nagyot, hogy sohe többet ne tudjon, a szemem elé kerülni? -de nem teszem meg, mert tudom hogy nem lehet a szemeteket a szemem elől eltünttni, esetleg?- az ágy allá seperni? Az első látomásom az, hogy mi magyarok, mi örök örömök,és boldogság vég nálküli, mert nekünk is anyakaja -apakaja... és olyan hogy éljen a király, az a gyerekek halála? -na azzal, te is elkárhzotál,de hol az Isten? -Atyánk, Buta Atyakos agyagos lett? -vagy te lennél,ha nem lenne benned az aTYÁDANÁD, DE AZ ANGYALUK ANALA? 5.: Nem akarok sokat sirni főleg olyat, hogy nem mondtál semmit, nyalod a közönség seggit? FiteLjunk, miért a fémek, drágakövek gyöngyök érdeklik a halandókat, na meg hol vagy GOD? Zna én olyant, hogy apuénkat, cserbe hagyom, olyat én ma sem tudok gondolni, de hogy a királyukát?- ami a FIN GOD? -fitejal, itt meg akarom mutatni a magyar gyerekeknek, hogy kinunk itt a husban gusbam végtelen, (de az ha nemtudunk megszabaditan magunkat, az menn tovább örökké?) és csak ha fel tudunk rezzegni, amihez fel kell ébredni, és ezt mnidenki meg tudja látni, hogy az anyagi anya god testüntől, amit látod? -gondoltál már arra, nam nem a szent iratosok siráSOWik, mert mert azok, akiknek parancsal csalnak, van szeme, skik vezetik a világtalanok át, (mint sárt a palánkon)jaja ládd mint aki az egytlen ut, át ki lett szegezve, és ha eltünk, jaja engedjétek a kis gyerekéimet hozzám? Most okvetlen, hogy a W -(vegyes?) házasság, az ahoz kell egy ember, aki többet fél ember, és most mndenki csak félhet tőlle, mert csak anyag többet,és DOG DUK GOD ZILLAH KING GONG,na most az is vas fém és fémes, amit sokat nyalogattunk, mézes madzaGOD cukorkák? -uborkák? -nagy nyilások nem nyilasok, de nyála sok? Nam ost,ezek most ha abram, neked neked? -adom a földet, itt most mikor lett, hogy csak az ő ők magvuk? Fita, amit érdeskés hogy a törvény gyerekéik, zitt kimondottan több kigyó hülő fajtájuk van, és hidegek rodegek rideg vasasok, gis Luczfarkok, és most jönne a fel melegedés? Zna itt van, amiért már most is, huzom a farkam,csóválom, mert most a tegnapra, ami fita,itt te nem tudsz semnit, ők sss... senkise mert akkor itt lennének a mi ÖRÖK ÉLETHÜ TESTVÉREINK, ami én az vagyok, és most sokat beszéltem apuÉNkal call, ami hogy hogy tálalom a tálom, Ingyom bingyom táliber, tutáliber máliber,az erdőbe? Nemtudom mennyire ugy, hogy ezért törölhetnek, de fita? Most amit tegnapra, hogy most van az ország ház, ami a magyar ok(MAGYAR SZÜLŐK SULLY) iskolája kellene legyen, tehát vihar lett! -engem közel sem engednek az iskolájaikhoz, na az a UNIVER, ha nem tanulunk, apuénk, a mások kárábull, akkor a magad kárán? Fita, itt az van, amt leirok esetleg érthetőbben, hogy NINCS NEM LEHET ELLENSÉG!!! ÉG? Fita előbb mndent ami még van, nagy végóhidra, aztán sorolni fogják a belekaikat! Ime ami köcbe, kezet nem emelsz senkidre, kárt nem teszel semmibe, és most fitaljatok, itt az UFŐ-nk? 6.: Ami én mondok, hogy az hogy felvettük a királyságot, vagy magunkra, ami egy szabad magyar ember, annak nem parancsol ma sem,senki, na az Isten? -fita az Atyánk, és abba pinutumba ha te neked parancsal csalna a csalók, azok a hálál fattya? Te barmuk barma, veddfel a kereszted, jaja hogy lettél ju hukk? -megkerszteltek?- és köves engem, szóval a kersztre feszitett ember volt ő is, vagy juh hukk, ládd apádkos, kobakos? Apakos, és bookkos okos? Amiket ugy irok le hogy egybe vannak a sárukba áruk, az az hogy amit az iratok is, hogy végül is csak EGY BANK BAK-ÁR, EGY PÉNZNEM NEM, EGY MOST OLYAN RENDŐRSÉG, hogy már most, tökéletesen bevagy ugy programozva, hogy te nem vagy, él benned a krispihusuk? - na meg a véred, hugysav és kékes ékes édes? Zna ami van, hogy ezek azt amit ládd közép juturópuna, azt ugy lerombolják,(őskor?) azaz most ahoz, na amit tegnap, hogy teljesen a királyi Szent Isván iskola, és most vihar lett, és rohantam, mert most egy olyan skulájukát,luk át, akik NEM SEMLEGESEK azaz, ennek, hogy a hus csak kinozva, sebezve, sebükk el vislehtelen, Óh Golgóta... na miért nem tudunk meg döglnei,mert nekünk olyan nincs!!!-és most az hogy aemagyar hirneve sss... S itt, az, hogy ha most akármellik oldalra csak kacsinvga már nem vagyunk? Fitajal,mi marad ukrajnábull, és most az semmi,amit álmodtam,hogy atomcsapáosk lesznek, de csak közép juturós puna sára? De ha atomháboruuk...Fita, most visznek amicsi katonákat minden elpusztitandó...ládd ezek a magyaroktól félnek,mrt fita, itt vannak az mi Fény UFO-ink! - azaz az orszok és a még megmaradt nagy özvegy Sárkanuk, na ha nem, deközbe is lehet, akkor valami olyan,hogy minenütt ládd a volt minta Sovjet Sarkankigyó, most véglek szét lettek szedve, de azon mem változtat, hogy most én ha itt vagyok,az az hogy itt egy az egy kapcsolát van, és hogy hogy, ládd kérdeztem a palesztinok?-na ők is ugyanazok, ami most még gondoltában sem ölj, és nem paráználkód, de lehetetlen hogy ne, de ne tedd meg! Itt az, hogy mi kimondottan,a mi FÉNYES ÉGIEINKKEL és igy vagyunk? -maradunk? Innenn...nem könnyü, mert fita nekünk van ellensegg, és gig azok, na most az W W W...HORMADI III. -VALLAG WIRIT...VICSORGATOD, Fita, az sem érihet bennünket, mert mi UFO-k? -made in Hu? Whohhh... fita, amit mondok, légy mindenre készen, de ez sehogy a fájdalom? -van más? - emléke se maradt, sirni ezért? ...UFO mistery may be result of ad vansed 'Stealt civilization' on Eart... telitalállat, s trillárd vackAIk? -mint itt?- Nincsak ládd az utopisztiltkos transformerek? W W W...vááá... ...oááá...
UFOzzoommm... miEeee... W W W... ha a vége jó jojooojojjj...minden jó jojooojojjj... itt a vége, fosss... 1.: 7/10. A KÉP? Mi? -magyarok, mi minden és mndenki előtt vgyok-vagyunk? Im nagy Isten most előtted, szivem kitáROM Menedéken nincsen nekem, e széles Világon? Na az is tőllem tőlled függ,van magyar testvéreim, magyar ok? Ha nem lennünk, mindenki mindenek előtt, lenne ISTEN ATYÁNKMAMÁNK, ÉS FÉNY -MADÁR -MAGYAR GYEREKÉIIN INK? AKIKKEL AKIKBEN ÖRVENDEK -ÖRVENDÜNK SZÜNTELENÜL, S Ő EGYEDÜL... Itt aouÉNK, pitim, sose vagy volltál egyedül? NEM! Én mndig vagyok nektek, apuénk -anyuénk, és örök egyek vagyunk, egy fiatokba Jessze van esze, és Jessze Marink, Marina Marina Marina... kérlek hogy légy az enyém, na a tied vagyok, a te angyalod nagy anallal? -tedd ide, ha nem, SlaMO bika? -sunyiLWO? -elsőnájsz éjszaka kaka raka? Trüha, most az álmom, NEM ÁL MO? AZAZ MO A KORONA HOL A FITYMÁSAOK ORSZAGA? Fita, itt amcsi, hogy MINDEN EMBER EGYENLŐ, NA ITT VAN A KOSSUTH BAGÓLYA GÓLYA OROD A DUGÓJA, NÁTOD? AMINEK TÖRTÉNIE KELL, AZ MEGTÖRTÉNT ELEVE, ERRE A VASASOK VASA SOK MEGY A BASORU BÁBÁJAIK, JAJA CSAK A KIS LUCI FERRKÓK FARKAI FARKASOK FARKALNAK, VASA SOK, POTYOGHANTAK AZ ÉGBULL, LÁDD ABRAM NEKED MA-GOD-NAK ADTAM A FÖLDET, S EGY NAGYOTT FRÖCSK ÖLT ÖL LUCZI FERKÓ (NUKINUK UK???) FARKA? Fiteljatok mi MAGYAR OK, MI FELDERITÓK, ÉS ELŐ ŐRSEK VAGYUNK, (CSABA DE HA Ő A HA Ő ELŐL, VAGY HÁTUL TUL SÓ? HÉÁTIZSÁKUKBA KUKTA) NA MOST, UFO-k? -made in Hu? Whoooo... Most rövid akarok lenni, és az van hogy a W -Betty, ugyanaz minst a Sumir = Magyar FényMadarak kát gula piramisa...na ami a föld anyagából anyagával másolatuk, az az ÁRNYÉKUK? -ártitek lássátok, Nátod? Most ugy akarnék kigyünni, az FÉNYUFÓMMAL, hogy magyar gyerekek,akiket még nem tudtak meg rontani, hogy csak a fény és árényékuk kuka van, és most amket eddig is, hogy hozzá szokjon a fületek, és kinyiljon a szemetek, és vagy láng csap az Ódon vagy várMOgyika MO vagy mi van? 2.: Nagyon zéoen zápon kérlek bennetek, NA MINDEN (SÁR SÁRA ÁRA) BENNÜNK VAN, EZT TEGNAP ELŐSZÉL... nincsak minden a MEDITÁCION DE NUK?-az az hogy te tudod,hogy a föld porhÜvelye (hülye kihült hüllőjuk?) előtt is vagy, és ezt ideiglenesen vettük fel,és a MAGYAROK MÉEDEK (fita itt mais MÉDŐ PERZSÁK, fita a többit töröltem,mert apunék becsengőztek.fita ha reagálok is rá juk, nem tudnak közbe lépni, értitek? -jaja itt vannak apuÉNk.éldd neked a szent lelke$$$... kesejuk)A KATALIZÁTOROK, ez az,hogy az összes keleti harramiák, magyarok hol vagytok,még Jitler is, pitim, téged kerestelek,na most a nagy galambász CIA -FBI OBSITOSOK,*fita most 10zereséee emelik a galmahaját, mert azok is az ellenseggük?-jaja ha van mind a két nem?-ük? -fiteled Lucziferkó kis farka farkasok) ha egy lett volna mint te, akkor MOMUSA? -MOST IS MEGETTED, NEM HANEM KIKÖPTEM? JA MOMUSA? -MUMUSA? Hogy mi van, hogy most AZ HOGY W? AZ MEG LETT FORDITVA, FEJJEL LE, ÉS AKI NEM AKAR CSAK A MÁSIK LUKÁT SZAGOLNI, AZ ÓRA HÁNY ÓRA BENNE,AZT LEFEJEZIK, VAGY LE FIZETIK? A KIRÁLYI POPSÁG SZENT NEM ZETT ZE TORRR... Zna itt a két Kennedyt, de most az egész pereputtya, ami akiben még magyar vér a pucába, az azt akarja hogy minden EMBER testvére???- egyenlő, örök egész és örök él él e éle,ládd ha nembánt senkit, és itt meg kell megint álljon a karaván! Ha ezt te eddig tudtad enni, akkor most AZÉRT JÖTTÜNK IDE ODA BE,NA EZ TÉNLEG LUCZIFERKÓ FARKA VERÉSE,AZT VERI KIT SZERET,NA A KIVÁLASZTOTTAKAT...NINCS OLYAN, HANEM HA A MAGOD MA GOD,AZ MAK MAK MAK...MA KING, VERED A NAGY FARKÁT ÉS KIT HOGYAN BAXNA MEG SZNT IRATOK?- ÉS Ő A KINGEK KINGE, ÉS FITELJUK, ARANY BORNYU -BIKA ÉS ARANY VAROSSOK, MOST A LEVEGŐBE BILLEG? NA MEG FERRKÓJUK NAGY FARKA,FRÖCSKÖLNE? KI MER IGY BESZÉLNI, MINDEN HAT ALMAS, És HAT A LOM,HAT A LOM, DOCSŐSEGG NAGY ANALLAK (FITA 2EZERE X 2 2 2 ARANT VÁROS LEAÁLL ÉG BUULL,MEG MOST DURUNG, (NA A FÖLS MAGNET MEZEJE, ZWRINTEM A VAN ALEN BELTIS AZ?) LOFARKA, MEGLÜ FARKAS ZSÁSZLÓ, LENG A SELYEM LOBOGO ARANY CSÁKÁNY SARLÓ KALAP ÁCS KÖZAPINA KI TÁGITOTTA TÁGITJA A NYILÁST NYILALÁS, ANGYALA ANALA, NA MEG A NAGY KALAP ÁCSA? 3.: Ez tegnapra,most ugynaaz a NAGY LUFARGŐJUK ládd Királyi popság, szent? -apuénk, fita nem is gondolnak ilyet, szent?- nincsak ha a MAGYAR (OK) ISTEN ATYÁNK = APUÉNK, ŐK KÖZVETLEN BESZÉLNEK A GYREKÉINKKKEL KELL MEG MEG JELLENEK UFO? Jaja Mi is ufo-k vagyunk? FÉNY UFO-k,made in Hu? Who? Zna most, tegnap hogy az ami a MAGYAR ISKOLA, AZ A SZÜLEINK SULLYBJ SCHULLYIN, BUNDEZ MEG BUNDÁZVA VERT? - VERIK A LUFERKÓ FARKA, FARKASOK,ÉS MOST NEM ÉHEN A CIRÁLYUK, és most az van, hogy ládd,közel az a katasztrófa, mikor az elemek is meg bomlanak, tehát aki hallja az én beszédem éden, Mennyi Othonom Éden, az van bennünk, akiveben niincs, az most ládd a W? -Zna a hatágu csillag is, ládd VÉGLEGES VAS (VAK) URALOM? Most fita, mert a W az két VV és itt midnen a MAGYAROKÉRT, ÉN A MAGYAR GYEREKÉINKÉRT VAN! FITA MAGYAR OK? Tehát ha te ezt tudod ugy olvasni, mint a kis felesÉgem, aki többet nem is mer beszÉlni rólla, mert amiről beszÉlsz elmulik,fita itt egy krükk -esetlg fa szuh nag féreg bele szorult a fába,alma, dejó lenne, na eredj ird le! Fita, ti ti FÉNY MADARAK -MAGYAROK VAGYTOK,és most az van,hogy W? -vége, a végbelesek bele vége, és itt az hogy ők megsemmisülnek? -(VAN OLYAN TUDAT UK???) akkor te is, AMI MOST AZ VAN, MINDENKI AMIT MAGÁNAK, AZ AZ ÖVÉ -ÖVÉK ÖVÖN ALLULIJAIK AIDA AIDÁCÓK, TEHÁT NICS BENNÜK ÉLET FÉNY? CSAK VAS SAVAK, NA MOST FITA, LUCIFERKÓJUK FARKA RÁZÁSA RÁZKÓDÁSAIK AMI EGY OLYAN NAGY FÖLD RENLÉSE, LÁDD FERRKJUK EGYSZERRE EL ÉLVEZTETTE MINDET, REPTURA? Sóval, monduk most bele rottyantanak, a fölt öld porukba, ATTÓL FÜGGETLENÜL MI VAGYUNK, ÉS MKNDEN A VAS IS A VASIPAR DE HADIPAR? Kezet nem emelsz senkire, ez a benső IstenAtyánk gyereke TUDJA?-, kárt nemteszel toszol semmibe! Zna most ott vagyunk, hogy az amit a FÖLD UJJÁ SZÜLETÉSE,MEG TÖRTÉNT, ELEVE!!! -jaja Föld Bözsikénk sárlik?-de minden hogy elvetél? -ha ha ha... Innenn...na most, ha törölnek ha nem, ez az amit apuénk,Énekelj magyar ifjuhság, mig HUN GOD -ÁT meghallják, hal-ják, és itt nincs olyan hogy halál, és esetleg most fita, az hogy egy Égi Fény, na én az vagyok,meg te is!!! ŐŐk ki$$$... maya asss... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Isten??? -ki teramté az eleve vég termékeket, féreg? Titkos féreg? .milyen nagy a foga? 4.: Kávézzuummm... Most itt figyeljuk meg magunkat, azaz a testem temet? -Jer temessük el,,most e testet, amit akarnék,hogy van az ösztönállat, és annak, a mi a teremtés koronája? Fita, rövid akarok lenni, meg csak azt amit látok, ami nemigaz az a fizikai pacaluk? -pa cákok, cápák? Fita, én állandóan kisérletezek, és a döglőtt kis galambot, benne hagytam felejtettem egy nylon zacskóba, ami csak a porcogója maradt,mert a férgek megették? -de a férgek is eltüntek? -na leirtam egy párszor, meg egy nagy vasabroncsos hordót, közel az ajtófélfához, és bele eset több mnt 10 patkány, ami még a patkányokat se szeretem ölni, nem jó érzés nekem, kivéve mikor most az anÁtok anala, megeszitek a galamlbok elől a kaját, és tel e szarjátok hugyozzátok a vájut? Zna csináltam egy keveréket, (a jutubi nagyon jó) és mind eltünt? Azóta nincs, ha véletlenül betéved, van vagy 6 vadmcskat, nincs kegyelem, ez a mi területünk? -nem tudtad? (na csak egy patkőny óriős maradt egy pár nemmulva,nicsak ez ugyanaz!!!) Vissza, most mefigyeltem már régen,hogy mindenbe benne van az átok? -az anyagokba, és most az amit vetünk, a magokba is! -eleve? Fita most amit villogok, az fekete... nizd meg nagyitóval, fekete és abba is benne van, az elmulás? Elmulik majd a nagy homály a sötötség, felhőn tul, most nagyon közel vagyunk hogy az atomfelhőkön tul,látt HIT-szemünk, ami nagyon fita, ezen rögtön, hogy csak apuénk látják, hogy itt nincs semmi, most kérdelek, mit keresünk mi magyarok itt? Fitljal,ha magamnak, ezt a ÉGI TESVÉREINK is mondták, de a kis felesÉgem is, eredj ird le, mert elfeljted, na ténleg attól féltem, ami most itt az, hogy éjjel nappal dolgoztam, ha volt egy kis szünet, most leülökirni, na nem felejtettem el, de félek!-hogy el felejtem magam? -Fita, ezt ténleg a tesvéreimnek, és hogy ha csak egy tesvléred is van, neked biztositva van az örök örömök -bolgoság vég nélkül élted? -csak az van,ez amagyar ok, de ha egy mind? -gondolod? 5.: A nyers alma, hogy ezt is, ládd ezt is, mindent hinni kéme kéne, és ez az agy, monduk jönnek az QKuval? -jól irtam, hogy ki mit tud, na senki!!! -semmit nem nem tud, nem is tudhat magáról? Fita, én hosszan, ládd nekem napom van, na most azzal minden nap az egyém is, ládd a néhai hol volt hol nem, Körpatkómedencénk, amit nagyárpi nagyárpi na... na ez az hogy most azt sem, amit nekem megmutatot,hogy milyen nagy voltunk, voltunk, és most hol vagyunk? Ami van,és most azt, hogy hogy fogom a fiaimat meg közeLITeni,(valóság, de ti is UFO-k vagytok, de ha nincs valaki aki bemutató?-na egy az egy kapcsolát van csak)azaz itt vegyük ugy,hogy most esetleg,,mert most én is egy ingő bingő tinkő porba fingó kis pu! Zna amiért, az emlékünket is akarnák törÖlni, nizzitek,ugy ÉdesAnyNyelvünk,és nemcsak én mondom, igen igen a végső szó szól?-menedékünk, na most János8:51! -ha a fizikai testüünk lenne csak, az ténleg egy fa sss...Vicca a férgekhez, itt az van, hogy mindenek dematerizálója a férgek, jaja kis moszatok prióNUK, -de a fa szuh is, na meg mindenbe benne van ami a Marson elpusztitija,(nem tegnap mondta a necvét, az az atom NUKNUK ami talán örökre azaz az az anyagot is szét oszlatja, ládd amit mára, hogy ezek, hogy az egész lepusztul ürbe égitesteket,na apuk nem! Figyeljed,most az hogy amiért... (fita, ha ezek arra whohhh...ahuna agtelek) na ha figyelttek a mostani Náto-Nátod találkát, itt az ukránok, csak győzhetnek,ami vissza, az aki mikor a * felső csuccsa, na alláh fordult (22 -23 karácsont de egy kézben a pusztiti erő) lezuhant, és csak a ^ ami fita,itt magnes erőterek meg mezőik vannak, na most én egy olyan csillag vagyok,vagy nap, amit pontosan 1984July4gyre, hogy a napommal mindig el szakithatalanul egy ködög zsinóron vagyok, ami akkor teljesen el vesztettem maqam, mert ha nem szállsz rezzegz le arra a szinre, nem leht velük kapcsolát, és tlejesen át vesszük,amit akkor leritam, soha előtt utánna az az érzés? Na most mikor meghalunk,se halunk meg,hanem csak felrezgünk,(vagy le, ezt lőttam, egy gicsit a Gost film) ládd más meGOLDás nincs! 6.: Fita az irástudók, ládd én most lehetnék az a HANG, na itt van a kis Yojó, hogy te nagoyn gazdag vagy, vagy lehetnél,ördögből angyal,nagy anallal, dákó? Zna fita, akik parncsal csal, az az hogy neked, csak a lukad ha viccket is, ő ők megvakartatják, nekem a tekem viccket...A mai, hogy most itt akik az ISKULLŐK -EGYETEMEK,ldád mikor csak Univerzek vannak, amik iskolák,de lát? -ezt ugy hogy hala vada zöldség gyümölcs eredei,szemnek szájnak ingere, de azt nem jöhett létre, na itt a férgek,vannak jóférgek, jó föld, na most ládd fügefa adj fügét, de csak ha van pénzed? (fiteljad a láthatatlan hat alma) Nincsak csak a kéárokozoo fárgeket kéne kikapcsolni,(de elektromos magnes rezgéssel is meg lehet tisztiani az élő természetet, nincsak UFO?-ládd nem minden ignyen van az egész örök egy ÉgvilGOD a hangod? - UFO-k? Fita,most otthon vagyok, egy ssempillantás sss...és az abcula kula álmom,A DEBRECENI DIÁKOTTHON, na most a miénk volt, és ugy ahogy mondom, le kelett mondjun, hogy részvényesek, nem tudom, rólla! Jaja aláirás kellett! Zitt nekem onnan, 1000bang és lett királyunk? Na most az hogy, csak egy iskola van, és az lenne a UNIVERZEK! -fita a zzz...itt csak hulló csilLagok vannak, na most monduk, hogy lett egy Árpás házi, parancs csaló, ami fita, ez az, hogy Luczifer...farkát verheti? .és anal nagyobb farok? Fita,itt az hogy csak eg ház tömb van! ugy, ahogy a vallásos padlásos egyházaik, na az egybe! Na itt Atillánk, meg Sanyiénk, hogy Atilla ténleg atyaló? -nincsak nincs olyan, hogy én másKÉP,ládd Ájmos király? Nincsak nekünk ISTENATYÁNK ÉS MOST MI ISTEN GEYEREKÉINK, ÖRÖK EGY TESTVÉREK (VALIK VIZELETT,VAGY HUGY) VAGYUNK,ÉS SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST,Jna most a KIRÁLY RULL PARANCSAL CSALÓK? Sóval, most az, hogy az ami itt a közép és felső iskoláik, az a CORONA ORSZAGOD, JAJA LUCIFERKÓ FA KALAPJA, VAS?-NA KEZD LE LANKADNI? MOST MI LETT? Innnen...fita minden ami ami ürkutat ás,na nem vizet, fit minden lehet csak legyél,de egyél,fény?- na ha tudz magyar RULL? Ancient Aliens DVR Unlaking the Stargetes... fita azt csak akinek fénye van, és itt vannak akik le farcoltak volna, na azok a koronásaik aranya sok angyalosok anala sok? --jaja parancsalók, de meddig? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Isten??? -ki teramté az eleve vég termékeket, féreg? Titkos féreg? .milyen nagy a foga? 1,: 7/9. A KÉP? -CSAK EGY ISKOLA ÉPÜLET, ÉS CSAK AKIK ISKOLÁBA JÁRNAK, AZOK A KIEMELTEK,( KIVÁLASZTOTÁK ÉS KIVÉÁLT SEGGECSKLÉIK LÁDD AZ KIGYÓVÉRÜ URALKODÓK ADÓ ADÓK KÉKVÉRE VONALUK) DE AZOK HUSA LÁDD USA DRUSZA RUSSIA ELŐL, VETEKEDHETNEK, HOGY ŐK A VÉGED VÉGE VÉG TERMÉKEIK, A LÁTHATATLAN ERŐKNEK? Na itt az a FILM, Hogannal: The Times Mashin! -egy az egy meg voltak hasonló filmek! Na nekem, az első öngyilkos -szivrohamom, első osztály első óra, és az azóta is, rajtam! +++ MegprószÁliom nagyon röviden az álmom, hogy mi marad? Ha tovább tudom, lácc ugyanaz akartam, mnt a apai nagymamámék, hogy zöldség gyümöls magvak, alma a bőséges, és nem kell pénz =ők, gigazok, a férGÉGÉk az IGE TESTTÉ LETT? Fita a féreg is vég termékük, (undortaker -teker) na most azt hogy Isten??? Isten -e? -aki csak a magyaroknak van, ISTEN -E? - ÖRÖK TÖK ÉLES ÉLLEL, BÉLLEL? Most ugy képzeljük el, de nem tudja senki rajtam kivül, hogy el KÉP? Amit tegnap beraktam a filmet, ládd az MOricka álma alma lenne? -mert mi értelme, monduk a magyar ok gyekéink -testvérkéink szám? Fita,rajtam kivül, itt husbank, nincs senki, csak szent eledeieik -fazekAIk edényeik szent tál táltos?! Zitt a fa szuhuk, a fldelik is. ládd EZEK AKIK A HATALMOON HÁTTÉR MEGECEK? Nem hanam Luczi Ferrum GÉpezeteik, ami itt irtózat, azonnal hogy beugrottam a nagy bőgőnkbe zzimme zzuumm.. Fita, most cifrázni nem nagyon, de 1024 éve annak, hogy magyarok vannak? Szentséges éj, az 1000 Szilveszter, mikor Szent IstváNUKat, kikiállják de rexx of Hungary? A iratokba BbLila hogy én? -fita, itt nincs semmi,csak egy cafatuk -pecsnyéjük vagy, (ha jól sekerültél) és azzal, amit érezhettek, hogy a husom? -a GOD? -AZ A HANGOD, NA AZ AZ A REZZ-GÉ.SED SEED, HOGY FÉLJED AZ URAD, ÉS CSAK NEKI ADJ DICSÓ SEGGED? ÉS IMÁDJAD ŐT -ŐKET, AMI MOST VAN OLYAN? 2.: Na a fiaim, ládd itt egy magyar gyerek ide be nem le születhet, (FITA, EGYEDÜL VAGYOK, ÉS MÉGIS VANNAK AKIK SZINTÉN RÉM EMBEREK??? OI OI OI...ISMER MER ŐS???) mert itt azok akiknak ez a a aaa... fita ezek husod nélkül, nem léteznének? (zitt apuénk, nem a pénz?--jaja a pecsenyéd?) Na had irjak le valamit az álmomból, ami most én ugy jöttem be,ládd beossontam, és elég egy gyerek, hogy mind gyerekek vagyunk, de olyan, amit Szent IstváNUK előtt, na ahogy modom, édenkertek meg UFO-k? Na most is csak azok, most itt van egy nagy hegy kristály gömbök, na az olyan, hogy azt semmi senki aki bánrtalmazni akarn, hogy te az ő pacaluk pecsenyéjük vagy???- de egy az egyben Robonson Cruzzó szigetei, ezeknek ti akik husuk? -fita állandóan men a marcinga, hgoy te ki husa vagy, és most az az. az egy olyan végtelmékük, ládd én is, hogy most egy kis időre, itt kell hagyjam az én ivadákaimat, (fita,nemtudsz ugy észhez térni,hegy nem látnál a Mi UFO-fánk? -mmm... ami most fita,mi örökké örökre össze vagyunk stimolva,tudatosan!!!-ha nem stimÖlve? (fite hellen pinalátba GODZILLAH VAGY KING IS KOD DOG DÖG KING KONG?---FITELJED A LUCZFERRKÓ FARKÁRA ÖRÖM LATRAIKAT HIMRINGYÜIAKAT? -RÁZZÁK A RONGYOT?) Fita nincs halál, és itt csak az az ISKOLÁIK JAWS-VERZOO-MOK, na most, azóta csak egy épület egy ház, ami minden iskola, és msot pontosan, az, hogy mikor most ismét egy ház lett, most annak a közepe az iskolAIk? -át programozók át ok? Zna én megkerestem, azt az iskolát, amit meg se közelithettem, ládd a valsóágbank, (minden bunkerereik és bankár karazataik) kirugtak minden magyarországi iskolAIkbull,na meg a KGST? - na most...ez az hogy TE NEM A HUSOD NEM A TESTED ANYAGA VÉGTERMÉKÜK? Ő ŐK TERMETNEK ŐKET,DE KAPCA?) Zitt az, hogy ezeknek...Na a legjobb a Hogan The Times Mashin? -hogy csak egy lejáró van, ( n az az hogy mindent ut romába JawsÁLom?) az az hogyha szarnikkel fosss... na az is csak egy lejáró, és félelmetes? Figyeljál, hogy ijjeccgeciznek, na most itt azok is, ládd A KIRÁLY? AZ TÉNLEG A JUH HUS UK? AZ UTOLSOS VACSORA, AZ AZ, MINDEN AZ!!! DIMOM -DÁNOM ORGIÁZZNAK -NA MOST JÖBNBNEM FITA AZÉRT MERT BEJÖTTEM, AZ ORGIÁK ORGIÁ IÁ IÁ IÁ ...1000 ÉVES JUHBILI KIBORULLA? 3.: Na most van a MAGYARNAK... fita MINDEN A KIRÁLYI POPSÁGG UK,POPSITOK TÁGITÓ MEG TÁTOGTATÓ TÁROGATO ? -s most az az iskola,ami nincs? -fita az állatok csak xuku xuku...INGER? -na most van egy nagy kör? -azaz udvar, és most, minden véges? -vég termékek! (EZ HOGY HOGY ÉLET = HALÁL, ÉS SENKI NEM MERI HOGY MIÉRT NEM FORDTIVA? -LEGALÁB VAN LÁBA, KÖZE?) Nincsak ez egy iskolka lenne, na most itt csak akik iskoláAlláhzottak? -alázatos hü szolga, ami a parancs csal, parancsal ÖLŐK? -vérontás az van,vér ontás nélkül nincs BÜN bocs? -Na most apu hogy megybe, az a nagy medve,azoroszLÁNUK barlangjába.... ládd hus vér áldozat nélkül, ninc s bün? -bunkEresek?- bocsánat, na most...olyan hogy budi nincs,mert az egész itt mindem ami mullanAdósa Dózsa Dézsa, véges vlégtermék...fita most a vég, az az hogy ÖZÖN VIZ? Zna a tengeri élet? Itt nincs olyan fog alma se a teremtmünüiknek? Fita, itt ha ezt betudták verni a conputereikbe,(JANUK8:44!!!-most fagyizzál, te se magad -magod NEM ismerheted meg, ami ,most kihagyok nagyon sokat, na itt ismét, ládd ha a magyar gyerekek, fita csak az van,mert MI ISTENATYÁNKMMAMÁNK, IS A TESTVÉREÜNK, ami rögtön Dicsó KiRULL, és és föld Ura? Na most az MULANDÓSÁG ADÓSSEGG (LUKATOK?) NÉLKÜL, NINCS!!! Fita, most mégis ugy néz ki, hogy megközelten azt AMI MAGYAR KIRÁLYI NÖVENDŐSÉGEK??? Na most, ugy hogy van olyan, hogy villogások? ---fita, az agyunk az abcu ultimuka egy foss.. froccs? -és automatikusan, ládd most ezt gondlni, rögtön lezár, na az enyém is,mert te nem az vagy, az ő kis bürkük kis báránykajájuhuknak, hane te ISTEN VAGY, ÉS AZ LÁDD EGY NAP, AZAZ EGY EGY NAP, na most olyan hogy téged visznek, az az jelenti, az UTOLSOS VACSORA, EGYÜNK IGYUNK HOLNAP, HOL A NAP? -UGYIS MEGHALUNK? Zna fita, az hogy itt ennél többet tudnunk? Fita,senki, senki akik itt most husbank, na az egy pénz nem? -az hogy most meg fognak száMOzni, az eleve te az vagy,szám ok? -de te azt se tudok,GOD DUK UK DÖG, AZ BIZON TUDJA,ÉS A NEVED, és az szagod? -fingod, LÁDD OLYAN HOGY AMIT TE ÉRTEM? AHA, MONJÁTOK NYOMJÁTOK, ÉN ÉRTEM, IS NEGHALT ÉS AZ UR? Innenn...fita itt az hogy hivatalosan, vagy nem hivatalosan,fita itt KIRÁLYI POPSÁG, ÉSZ A SZENETEK SEREGÉBE, na most,olyan, ládd ha most ...akik enni, itt azonnal azoknak szarni kell,és azok ládd az Urvacsora, és most egyétek husom, igyátok vérem, az az!!! Fita, most megindultam, hogy abba az iskola? -fita ténleg középen van, ami most ÖRÖNVIZ LETT!!! -MINDENGY HA TÜZ IS? CÉL KITÜZVE, TALŐLKOZUNK, JAJA ITT AZ UFO -nk?-ho ho hooo... ...Fita, az hogy ezek, az ürbe mennek,na azok akiknek ti csemege, na az az! -hogy ti az ürbe menntek? -ŐK? -fita a Hogannal The Times Mashina masina kérlek hogy légy az enyém? Fita, esetleg egy katasztrófa után, láthatóvá válnának? - ami minden ami proféczia-jövendülnek, düjbe, az??? -lenne? Ha te leszel, eszel? -monduk ha nem vagy, akkor is, megetetnek? -tömnek? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita, a pacalauk-pecsenye miért kell nekik, akik ezeket teremtették?-monduk mit tud egy krumli,bogár, féreg magárull magátuil TUL? -tulok? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... van az örökélet éle magja -fénye hallja magja, és a halál hall áll, se fénye?- se hagja?- sss... meg nem marad? -minden freketére festék? Budapest, feketére fest? 4.: Kávézzuummm... Keressétek mindenek előtt magatok, maga tok, mindenek előtt, ami itt most mi vagyunk? -vagyok? -ami ha van, mindenek előtt kell legyen? Vagy hogy tudjunk NUK, a betegséget, meg előzni? Nizzitek, tudom hogy sokat sőttt... ismétlem magam, de most én mindeneki meg mindenek előtt vagyok, mindenki előtt? Ez az.mert az álmom, na apuénk becsngettek, és itt gondolkozz... jaja magyar RULL? -na értem, félre lehet lépni, a sötétbe? -nekem van a legorditóbb hangom hrrr... minden állat megedermedt a dzsungel vasbeton dzsungelek mélye, bolyongok a város közepin, ázok? Most sokkal nehezebb, ládd itt féljed meg imádjad az Ur ad, mit ad? Ezzel, most az mára álmom közepin ázunk! Most a fiam, a univezek egy egy nagyon fánk? -donat?-és én járom, és ténleg, olyan mint egy fánk, azazaz közepe őres, amit akkor leiertem? Most az hogy most a fiaimank, mert neked könnyü, mit gondolsz, miért csinálom ezt, kora gyerekkorom, meg gyerekkorok óta,mert e test nélküli, lehet egymással lenni, és azt aakrom, ami fita... Ez a lehetőség, ami most egy szikra fény helle is, kráterek, nagyobb mindt miinden olyan, hogy én nagyobb vagyok mint te,a sötétbe? Zna most még nekiugrok, hogy csak fény van, és csak ami a fénnyel fényt nyel, mint kacsak a nokedlit? De afiam,hogy az agyad fosss... most ez az. hogy nem az a bölcs, aki sokat tud, hanemakik fontosabbak, na pénz? -tudja varázsölni, amit most nem fogom, Na Jancsi, az apukája hires tanár profaszor vót, és adiákok kérdezték, hogy volt izé, na azt mondta, azt neked kell tudni, és ezért nemcsak kirugták, hanem le semmitázták, tudod mit, hokedlit? Látod hogy én is félek, és ezeket csak az eteti? 5.: Nagyon elkezdett budenozni, ami fita,apukát mondta, és sokat beszéltünk, és valami olyan, hogy igy is ugy is, na most igy a diákok előtt, a tanár se tud, az Goddug DuguNUK se többet, mint te, vagy egy ma születet puccos rinya rinya röff... Ahoz hogy talpra magyar, anyum, ahoz föld, vagy pénz kéne, de az az hogy itt hihetcc hecc hecc hecclhecc na meg tecceleghecc... a farod vagy varkad rázhatod, na mi a hastánc, és a rongy rázás? Zitt vissza, hogy ahogy mondom a gyerekéinknek, az az hogy egyedül vagy, de apuénk,vagy a szent lelkük, na meg az angyalaik, akinek van mint a minorok,ládd ezek forma változtatók, apum, ezek mint szél forgók, és szél forgatók, honnan hova fu a szél, aki beszél? -Zitt az, ami most ezek akik ezt meg akarnák enni? Fita itt a nagy szoboruk LUCZI FERRUM FARKUK? Ez az, hogy kibnek van a legnagyobb DURUNGJA, és az most itt van! Hogy itt is volt, ez olyan 2023 márcs? -maras? -amit addig nem láttam, amit akkor leirtam, és akkor egy nagy SZOBOR, NA MOST AZ ÖLTÖZETEK, MÉG ...töröltem, na az amit megpróbáltam, s most az ami a kiválasztottak az ami aki a szentek szentéjbe évente bejáratos?---na fita, ez az, hogy most mikor megláttam, lehuzta a rollot? -baxhatjuk? Itt az van, hogy most engem nem érdekel, hogy ők mit tudnbak magukkal kezdetni, de hogy mi is tudnunk NUK? -titti futti? Fita én epekedek hogy csak gyümölcs meg magvak meg zöldségek, hova tegyük a paradicsomot, a paradicsomba, ahonna kkeergettke, és ládd ma is olya mnt a palpsok, palócok csapkodnak a levegőbe? Fiteljuk, csak most az atom-ernyőjukat? Na előtt ATYJUH, de inkább ATYAKOS? 6.: Sehogy nekem nem jön be, hogy mi lesz, mi van? -na a kis kölyük is, 30 hónapos, tüllem, fita,akiátmt mondok, pl. badmeg, meg tanulta, és jól használja? na kérdem, mert mit csináljunk, ő a bax, kondolkodjunk? -most mi van? a -seggünk ki van? -megtanulta!Na fitlejunk, nekem az agyam sose állt le! -de én ezt gondolni nem tudom, és most az van,hogy sokkal de olyan egyszerü minden, amt gyerekkoromba, kezet nem emelsz senkir, gülümbün leirtam, az elősbirkom, a kanpap fiával, hogy én ezt nem csinálom,mert nem akarok győzni=vesztes? -ki kerül felülre.az megbaxhatja azt aki alóra, de a lóra LU FA, mondJuk juhukk, te akarsz baxni Lutzi Ferrkójkkal, ami csak egy farok? -a frakával leveri az ég lakósai...na most valami olyannak kezdenek baxoskodni, hogy csak a 1/3 mada, követtek Luczi Ferrküójukat, na most a juka, az az angyalai anala? Mondom,ezek alak válroztatók, és imidegyeknek olyan, da monduk akinbek a legnagyobb a farka, annak a luk is, és az van a létrájuk tetején,mig nem lett a nagyobb farakas? Fita, it tugganaz a madba sakk makk pat, játszódna? Most hosszu lenne de nem bosszu, eselge baxxus hang, ami fita, innan lefetye lelesul minden, ládd a fa felál, ész, és az akkor is, ha most valakit, kisdobos vagy uttőrő vezetőnek ki neveznek, mátul a neved lupina,nem lupinus? (fita éngem egyszer, kisdobos találka vezetőnek, soha többet, mert galyat hordtunk, egy szegén nénémnek, akinek a férjét megölték a háboruba, na kisdobos összejövetel se többet!) Most az, hogy az éjjel, nincsak amiket én ide be tudok villogni, na itt ez a velő,fita,ennyi az egész agyunk tevéknysége, (gerinvelő kundalini) hogy velőtt termeljen, és most minden viárog le fröcskÖljön,(fita David vagy Gdzsingriszkan na meg a kanopal, felcsinált 30 kislány a faluba, a tangazdaság, na fa iskola fak) ami most az, hogy itt mindenbe benne van az amit átok,(látok?) na fita, az át ok? -zitt a magyar ok azok magyar ok, ami most ez egy olyan, skérdelek,van e még valakil ládd én emlékszem minden olyan, hogy nekünk csak örök nappal körök napod foss... jelenünk van? Fitelj, a leg csattanóbat bat kihagytam, hogy az ami van, csak akinek szeme van,azaz szeme kék, szeme fekete, azaz az hogy most eljutottunk oda, hogy most van az ami ládd, most nemrég kérdeztem, mert a kis felesÉgem azért rugták ki a gimibül,mert a Duna vize vissza, vagy a Tisza vize, nem folyik az soha vissza, s kérdeztem, ja, hülye vagy!-melege van! -meg elege belőlem? Innen,na irás sirás, vagy fej, fej fa, fafej? ...még nem néztem végig, defita,minden amit gondolunk, ha te nem gondol666... fenekünk pattogha ha? -fita a conputerizma? ...Godzilla x Kong: The New Empire (2024) DVR- HBO EHD Rebbeka Hall, Brian Tyrre Hnery...
UFOzzuummm... miEeee... van az örökélet éle magja -fénye hallja magja, és a halál hall áll, se fénye?- se hagja?- sss... meg nem marad? -minden freketére festék? Budapest, feketére fest? 1.: 7/8. A KÉP? Apcula kapcula az ami a Matrix iis, hogy itt mindenbe de a magjába (CAPSZULA) benne van az amit átok, azaz ami elmulik, abba is a mag MAGA, miden mag, az is amt mi most a földbe vetünk, eleve benne a dög -god? -átok? -hangod? Tröha van a napfénye, de az itt nincs olyan mag, amibe ne lenne benne a halál magva-rontása!Olyan hogy amit a magyar -magyarok gondol (doll) lát, itt abba a fog alma, na abbe harapott bele Éva, evő vevő evett a fáról, nagyobb leszel mint a magyariok IsteneATYJUH? Fita itt van a KIRÁLYI POPSÁG, és minden ami alllá hukk rendelt, azok az alatt állat valóik, és velő -azaz hol a velő? Fita, itt minden hogy, mindegy hogy, de a lekisebb olyan, hogy te nem vagy korom fekete,(látható, de csak a hőd a hited? -bezsongattak? -szent érzelem tölti keblem, dagad a mellem) na itt van az allá hukk állati létra, nem állati? Fita, mikor irtam hogy az egész Dunántul fénybe, ott is az irásról INRI, fita olyan hogy magyar irás sirás? -sir, de vissza sirja, azok a sép napok?- most is érzem, hogy ha mernék magyarul ugy vollogni, mint egy UFO? -fita, nem csoda, hogy mégis ezen jelentések, jelenések irataiink, meg hellenpellerezeztéteÉnek tények? Na most, az van, hogy csak azok az irataik lehetnek, amii eleve fekete korom hakájuk,(fta elnyel, mindened nedüh?- mielőtt lenne?-fita a baxdük kangörcs ŐK? Bün Tetők meg letttgelek áldva bxva) ami most pl. -fita ezek nem élő lények!-kezdve a kiválasztottaikkal, ami most Luczi FarKUK NUKINUKJ? FITA itt az hogy Királyi popság szent, az olyan hogy briket vagy kovácsszén korom de fényes fekete szén és szén porzat? -eszén ez szén? 2.: Most az hogy minden eddigi létünk, NEM LÉTÜNK,NEM MI HANEM NYEMECEK NEMESEK, na a felesÉgemn, azok legalább olyan rohadak erkökcstelen -becstelen dögjeik, akik a mostAnika, vagy Mar Ica,kinek van a legnyagyobb anala, vetekdhetnek, ami ténLeg, ha lehunyom -lecsukom a szemeimet, egy látom más? -szédit el, és ugy maradtál? Most az hogy MI AZ HOGY SZELLEMEK VILÁGAI? Fita, most a LUCZI FERRKÓ FARKAS LÁNUKINUK? Most is, nem létezik, hogy csak akik az IraTokból élnek? Ez az, hogy van még valaki, aki ki meri mereszteni a szemét, a szemét, és akkor sss... Óh mi sorsss...Ó mily sorsss...leEnd? Tegnap kin vagyok estére locsolok a kerbe, és most olyan, hogy minden rezzegne, (kirlán foto látomás? -suta3 és csoda zene?) ami rögtön fel is, meg le is? Na most olyan hogy kezdet, az az hogy most berezgett valami, ami itt semmi sss... mise? -jaja ha mise tise,ez az, hogy amit apai nagyapám, hogy nekem lennem kell, és azt csak én tudhatom atom, ha gondolom göndöl? - magam, vagy a kis sliccem? Most az, ha mise? -tise? Az ami amit lédd fén fen fen ... az egy légykeverő, ami ezek az ő MAGVUKAT, na midnen az és azzal van csak! Zitt az hogy az asszony magja, meg a kigyó magja? Fita, irtam hogy beöltöztünk feketéjbe, ami most, na ahjogy a FÉNY kezdte betölteni... na itt ládd,hogy ott, most lentről és a Duna folyó ahol a csonak sonka kezdődik, onnan felfele, ami most mi, hogy ahol a folyó elhagyja a csonka sonka terünket,(vagy a puszijuk?) mi onnan le fele, irtunk, és fény lett? Na most itt kell lenni ÁRULÓIKNAK, azaz ez nem léteznek, ez AMI AMCSI, ANCSI -NINCS? Fita, most az ami az a korong, fita két erő van, az egyik lefele huz, a másik fel fele? Namost annak a fekete napUKnak? -fite itt kell hogy ismétEljem,és csak akik most magunkhoz nyulunk, hogy mi IstenAtyánk, ami azonnal csak ÖRÖK MAGYAR OK TESVÉRES (FEKETE) ÉGEK VANNAK, és itt olyan,fog alom sss...Na most az összes irataimbull csak az, ami most fekete ugyan, de onnan ahol lefele leirtuk a gyalázatot, most ott,ahol a Duna lehagyja a kis csonka sonakánkat, (csak a töve ládd pusziik) na vissza Esztergomig, azaz ott,most, az van, hogy onnan a Tisza, és Tiszántulig, a kis csonk sonkajajuk, és onnan most mi balról jobbra, azaz itt nemhogy jobb, kérdelek, neked van egy gondol látod,hogy van olyan? Fita, ITT NINCS OLYAN HOGY JOBB OLDAL OD? Ball bordád? 3.: Nizzitek, itt nincs egy gondolát sss...sose volt, meg nem is lesss... Ez az, hogy itt az hogy Jön a Dicsösss... Ég KIRÁLYA, osztán a Kirákyuk Ki RULLA ruha átlátszó, rühe? Tegnap a c2c.on, hogy mindent te teremtel, na most itt most ahol vagyunk, most vegyük hogy magot vetünk, ami csak a halál ára -áruk, nincsak a GMO? Fita, rögtön, hogy ezek az Egedkbe akarnak hágni,(na az birok az angyal analukik, jók az ágyba?) ZITT AZ, NEKEM, MERT ÉN NEM UFOT LÁTTAM, LÁTOK, HANEM AZ VAGYOK! Fita, mi azért kellünk nekik, mert mi vagyunk akik feláldozzák magukat? -fita itt magunkat? -nincsak tiszta világos hogy be kell oltódnunk Árba ham ham ham...na az egy angyal LUK? Luczi Ferrkó gyártmáNUK? Na fita, ez hogy Mi is ufo-k vagyunk!- és most kemény ütközet van ismét. Na onnan, hogy ládd suta3, -erdei tündérek, na most minden A MI MAGYAR OK HANGUNKRA HALLGATNA, AMIBEN MÉG VAN AZ ÉLET SZIKRA HELLE? Fita, maga a FÉNY, az olyan csoda, mert itt ezek, s siccc...nincisak ugyanaz az ok? -hogy egymás közt is, men a vetlkkredés ogy ki a super raccáb, és ki tudja ugy el pusztitian a magyarokat,hogy az emlékünk? Na fita, ez most az, hogy teljesen olyan hogy fekete, azaz fekete magokat ültetünk, ami ládd, fekete olyan iratok, ami érdekesss... Na kinek, hogy 100 ezert adtak, ha lezárjáka blokját, (nekem rögtön bezárták) ami most az, hogy most lezárják,ládd onnan, hogy ismét ezzel, fita, ha hiszed ha nem,na már kezdenének, ládd ezt habzsolják a NAGY NAGY SZÓ SÓLÓIK, MEG NAGY ORDITÓ SZÁJUAK, BENNE A JUHUK? YOU HOKK HOKIZHATTOK? Na most apuénkkal, felmértük a hjelzetet, és ők erősebbek, szebbek, de nem szebbek a napál, meg sitimpitim kipufogó? -nincssss... de sose vót? -Volt? Watt a fak? Innenn... na itt akiket betudtak keverni, azok nélkül, ezek ugy mint emlékeke? Ami nekem, hogy mi magyar ok vagyunk? -aha Mi is ufo-k vagyunk! -na most onnam, hogy FÉNY -UFO-k? -made in Hu? -Who? -fiteljal, ahol most vagyunk a Duna kanyarba?- ki egyenesitjuk? ... a hugom, nagyon jó, de hol a velő? -fita, most ha könyveket adNUKINUK ki, na az lenne a mi NUKink? Fita,milért minden aki fel fedező, eleve fel lett fedezeve a halála előtt, (daviDUK?) , a halála után, fosss...Ládd GOD A HANGOD, A TIED É? FIN GOD? -NA FITA, ITT ANNYI SSS...FITA MI AZ HOGY KLOÁKKÁ NYILÁSA? -SSS...ASSS... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... csak egy BANKRACCA háza, van a világon, de a föld alatt? -hol az Édenkert? Oh mennyei éden nem?- csak te róllad álmodom, ébren vagy holtan? -hol volt,hol? -holt? 4.: Kávézzuummm... most, kiszedetem a hirekből hireket, és apuÉNk, hosszen s olyan mint a morze, beszéltek hozzám, hogy ne tedd, mert ez csapda, neked? Most nagyon figyeljetek, mert ez akarom hogy minden magyar -gyerektestvérem, (ne feledjük, a Mi AtyánkMamánk is a testvélrünk? -vagy csak zsakmányuk NUKINUK a zsákba, hátizsákba pacaluk) ezt tüzd ki, és ezt nyilazd nyálazd, hogy én nektek, mndörökké vagyok,(Yojo? -fita ma a gyrek jó, hogy az ördögöt meg kell kérdzeni hogy akarja e, hogy kiüzzed sss...)na most apuénk akkor is seggit esznek, ha süket vak vagy, aminek jó lenni, de én nem tudok, meg nemtudtam! Fita, ezt most had ugráljak mint mókus a fán? Na meg született a kisöcsém, és apum, utánna nekem kell ugy gondoskodnom rólluk, hogy sose hagyod el őket, ami igen igen magyar ok testévérek közösÉg duma? Na nekem ha nem mondja is, ami bennem van tudva meg tudatlanul is,(de bennetek is az van!!!) hogy csak a testvérséged (de az az eredeti tiszta denevér?) igaz szeretet -szeret tetted te teddet iez velem sitipitim, marad meg, ami monduk anyagilag, inkább pénz ügyileg, ugyis hogy addig nyujtázkodják,mig a takaród ér? Zitt legutóbb M-Pista bátyám, ami ő már meghalt, szerintem mikor életfogytiglan kényszer munkára itélték,(fita én mikor visszajöttem, ugyanaz, azaz hajalndó vagy dolgzni?-ami azazöngyolékosság,vagy rosszabb, kárhozatal) de most engem s téged is? Zna még azt, hogy látod hogy én egy NAGY CSILLAG VAGYOK A MAGYAR OK ÉG BOLTOZATÁN, TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, NA AZ VAN, CSAK ELŐBB FITA, FEL KELLE HEVÜLNÜNK, EGYMÁST LEHELLJÉTEK, FITA, EZ IGY IGAZ!!!-az az hogy itt már emlitettem, hogy a NAGY TÉTEL az is, hogy szét tudnak e, verni bennünket, ami nem a fizikaki, apuénk most, az is!!! Na fiuta, én egy öröknepfényyel MÁGNES vagyok, aminek az elektromos magnes ereje energiája végtelen! Érttitek, teszt az tersztikullő? 5.: NIncsak ez is... most minden erejükkel a LUFARK láNUK, fita ezek ha angyaluk, az a gyalázat, és az analuk, ami itt akik nagyobbak, fita le kell álljak, mert egyáltalán nem akarnék incslekedni velük. de itt két eset van, Noszly fiu esete Tót Macsával,teherbe esett? -hogy ha ezek SUPER AIDÁIAKAT JUHMAJMAIKAT HOZTAK LÉTRE, hogy lett belülük bestia dögök gyilkos kárhozatos gépezetek??? -na most azt, hogy csak egyőnket is, és itt én is bebaszilálok, mert igenis, én is NAGY AKARTAM VOLNA LENNI, DE MAGAMMAL VINNI ŐKET A NAGY SEHÓLBA? SE MARHA BARMA DISZNAJA SE SEMMI TÖBBET? Na fita, itt TIM RUsellal, ami most bejátszotta lőtte ebbe a fizikaki agyamba, na minden az, és minden összeköttetés, ládd a iratok kiváalszott népei, királyságuk,az a LUFARCOK, nincsak még a kis faluinba, mindig...mikor 1999-ben otthon voltam, (de a tornyom félhold lfarkas ászlát, sokfaluba, mert azt mondtam atemplomoknak, magyar vér meg izzadság kin az nenyém vagy,és hiretek sss...? )na fita, NEM AZ AMIT ÉN GONMDOLOK,MEG GONDOLTAM, MAGYAR ORSZÁG? -fita ma se, és a fiaimnak sokkal jobban idegennek, mint nekem, mert én egy ÉGI OLYAN CSILLAG VAGYOK, AMI CSILLOG? Zna a másik, hogy ha ténleg egy olyan játék, hogy szét tudnak e verni, az még hagyám, de EGYMÁS ELLEN FORDITANI TANIU TANI...(nincsak szegén Jozsef Atilllánk?... de teljes egészében ében, be tudnak nyulni a zsebünkbe? Jna itt az, hogy ez nem játék? Nemi, nem mi, azaz fita, LUTZI FARKUK? na most... 6.: ...ha figyelitek, fékezem magam,de ha bortova élen puccos seggel sikongó? Fita, az hogy...jaja apuénk, ezért megint esetleg, ja az hogy ahol ezek az siratok meg...szerkesztódnek, fita vissza, ez most mikor hogy az egész bagázsi fényben, azaz az, hogy ez ÉGI FÉNY!!! -igen igen az eszközt is! Egy pinalat mind, na apuénk, devan halál, ha te most magad,fita akik csak gondolátbank is öltek, ja beteszek egy filmet, hogy itt csak az tudhatod? -na meg pa-ráznak, azok LUTZI RERRUN UNIÓK FARKOK, MEG ANALUK? NINCS ANYAKAJA NINCS APAPKAJA? Fita, ha Ábram, vedd a pacalod pecsenye coffolt abárdöl, a zsákba,(átverte őket, mert a szimszéd kosa vala, RÁ GOD) a hátizsákba, és kaja? Nincsak itt láthatoD Luczi Ferrum farkát, és létra? Na most mi ki MO, van a pénz megett??? Ezt az, most is apuénk, de ez az, ezek sem nem hallanak, sem nem látnak, és nem lehet hozzájuk szólni, azaz ezek eleve BERPOGRAMOZI, amin láthaNUK, az első hogy K-inukkal, megöletik Á-Belt, nincsak Bábel? Naccóval,most az hogy ha te az én magom vagy, azaz most megmaradni, amit apuénk, fita lehet beszélni, na hogy hogy, az az hogy ők, most is belénk, beszélnek, a belünkbe, nem a popsid, gacc? Sóval, azt hogy a folyó, ládd a látogatóm, hogy hogy a folyó megáll? Fita az fény!!! Ezzel most, amit akarnék, ládd ha egyre többen fel eszmélnek, akkor te MINDENEK ELŐTT VAGY, amit nem tudnál feltennii kérdést, vagyok? -vagy ok? -de magadnak, vagy nekem, vagy? -kapca? -husikád? Innenn...fita, a barátunk, dobálódzik a számokkal, honna tudja, ha ő is termtmenü? Fita, én nem ufót láttam, hanem az vagyok, ami talán most... a Luczi Ferrkó farka láNUKINUK AIA AIDA AIDADÁCÓJUHUK, ja érdeskés a ThAIA? De itt most csak az, hogy a barátunk, hiszed vagy nem, Jesus meghalt érted, érted? Fita, minden Luczi Ferrumuk farka verése? ... a kérdések, ládd mikor 2023 Márc14 -15 re, Sleuth tesóm, na lehet hogy nem veszi tüdőre, beszélt hozzám, jaja 5000 év távoltábull? Na az ami fény, mi magyar ok, az előtt is vagyunk, ezt könnyen, ládd ha gondolkozol,(nizzitek, itt magyar RULL, azaz minden benned, mig a tekünk a satujukba satafak) a te tokóddal,na az sem, hanem ténleg lenni, csak ha van még egy valakid, aki van? -de ő is a tudatába van, amit nekem az apai nagyapám, hogy vagy? ...John Ankerberg ... lehet már felraktam, de itt ő ők, sem tudnak semmit,(tőbbet mnt Lutzi Ferrkójuk farka?) mert ha teremtmennek jönnek? Zitt hogy olyan hogy nem tudom, ez az hogy én nem ufokat láttam, hanem az vagyok! Ez az hogy előbb hall láss? ...jaja márt vot, (01/30/11) DVR * DSTR... borzalom égésük, vagy hova menekülnek? Gondolkodni csak örök fényben lehet, lehet? -mi? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... csak egy BANKRACCA háza, van a világon, de a föld alatt? -hol az Édenkert? Oh mennyei éden nem?- csak te róllad álmodom, ébren vagy holtan? -hol volt,hol? -holt? 1.: 7/7. A KÉP? -Az összes itt létem, hogy mindenki fél tőllem, most apuénk meg féltenek,(fita, Micu bácsi,osztán átjhelelzétek,most aziskoal igazgatóm, és mikor őt kirugátk, engem is, de az egész KGST oskola,mi van itt?) mert én a végzetük, kis ingó bingó pingó porba fingó örök életü -hü -hüe kis tetvéretek vagyok, és engemet nem tudtak meg vakitani tani tani tanta? Zitt most az, hogy a gyrekeket, főleg a kumcsi meg katólikos gyerekeknek (fita szaladni menekölni kellett előlük, na meg igaz hogy kiveszitettek a szoba meg besugó gyerekekkel elől) meg tiltották hogy beszéljenek -játszanak velem,(fita azitt is az???) és az is, hogy mindent el követtek, hogy öngyilkos legyek,de apuénk velem vannak!!!-akik kijárták a isKULÁJukat, KULA VISSZA, AZ NEKÜNK IS VAN? -akiket nem lehet meg nem tudtak meg vakitani? -el hallgattatni? Na az, amit belénk vernek, a gyalázatosss...ránk kennek? - a szászadok -ezredek, az összes irasiakat, ami ne feledjuk, ezek LUCIZI FERRÓJUK UK NA AZ A KIRÁLYUK KIRÁLYA, AZAZ NEKI VAN A LEGNAGYOBB FARKA? (fidelek a tudomáNUK??? -mitól félnek???) Fiteljuk a képeiket -szobraikat és nagy sárral romjaikat,Dna fita, nem beszélek trőgerül trágyá ár, trágya, (küldök nektek két stráffkoval, ez ez egy nem szart, hanem egy jó fing, FIN GOD-ér? Fita, az idöcsém, tre mindig ijjen voltál, és ő sohe nem haltott senkit igy beszélni, te ti tá... 2.: A követkekecő a hellzet, most az is hogy az IGÉRET földe, na ami van, hogy mindig volt meg lesss... hogy itt a világ GOD VÉGE? - teteje, minden rőzsás rőzsahegyek -völgyek éden kertek integetnek felétek, ugye lányUK -filukáik puszik,gyöngy ez az élet, Erdő mező sejehaj, hegyek völgyek intetegnek felétek, te látod? (sta3 4234) Nono le ta,hanem te a a aaa...ládd a The Times Mashin filmbe, ládd a juhus (bakkacske) vére, na meg husa nélkül, nincs semmi? -csak semmitáik? -tá tá tá ...tágul a lukUK? Jna fita,nem cifrázom, ami most csak egy olyan,akik valóban tanult ember,a nasa programozója, akik pita tudja? -mit, hját a magét? -maga maga maga maja? Fiteljal,ha teremtették de gig gazok? Na fita, a BbLila iratokba, hogy Éve beleharap az almába? -álmába, és meziteLen puccos vala,és egy nagy kandurszuka macska elkezd dörömbÖlni a lába köze? Innen, ha ezt csak gondolstad is, ha nem, ha egy mind, ládd itt a mi magunkat kell tisztázni? -na most mirét félnek a tüsszögéseimtől mindenki, jaja ki van még egy, akik NEM HALTNAK MEG , MERT EZ EGY??? -Vissza, a rajommal fent vagyunk a magasbe, és egy kis olyan,(Duna .Tiszza---fitsa, csak örök egy MOM, nincsak hogy vanolyan hogymagyar többet, nembeszélve az akis szakasz?) jogy a folyó,most egy kis szakaszon kint van,(1947) és ha nem ugrok bele,most végleg el vesztem a fiaimat-tesvéreimet, és az nem lehet, lehet? Zna azzal... hogy bele ugrottam, a föld allá belseéjbe ...annak is a legmélyebbje sötéte? Na most,fita irhattam volna annyit, hogy ha csak megközelited is BÜN TETŐIKET -TETÜKET,már ha gondolstad, már a föld alatt,a beleséjbe,ami egy az egy ma is, ami The Times Mashin filmben,ÉS TE TÖBBET NEM VAGY,NEKEM? -siTIMpiTIM mmm... 3.: Fita, ha nem beszél igy senki, na meg ilyet még nem hallottam, na most most akik magyar RULL? -beszÉLnek is, el akarnak hallgattatani? -az enyéimÉK,hisz pot azohoz jöttem,itt vannak a tudósaink,na most a SZENTEK SZENTEK SZELE... KINGEK KINGÁGÉSAIK, elől ÉSAIAÁS??? -fita,(MNDEN AMI US ÁS, ÓRIÁS, AZ EL VAN ÁSVA, AZT ÁSSD KI, DECSAK KAKÁS EGY SZAR RAKÁS KÁSA?) csak az hogy még egy emléked szikra, de már az sss...fiteled, az sss...hanem csak a helle, hol sirod is leLed? -sirjaink DOM borunak? Fita,amiket leirtam, hogy nem engedik a gyerkeket velem beszélni meg játszani? -na meg, most az hogy iskola kötelező,vagy bármi, ahoz te minde, az GOD -DÖGÖLTJEIKKAL AMI NEM TE VAGY AZ A HUN GOD DAL? EL VESZTÉTEK AZ ESZETEK ESZTELENEK? Niinicsak itt MINDEN GONDOLÁTBAN BANK? A TE HUN GOD? -IS DESISSS... NA EGY NAGY BANK FÖLDALATTI, DE DET DE...THE TIMES MASHIN FILM, EGY AZ EGYBEN!!! Nincsak a földdel, meg fogták a madarat, de nem ezt!!! -na ezt, a farkad? Fitellah, ellah, el altattak, ezzel, hogy összejttünk,( folyónál?) és meg NYITOTTUK A Mi is ufo-k vagyunk! NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY VÉG, NA AZ VÉG BELÜNK, DE SZARUNK FOSSS... NEKIK, MEG RÁJUK?-addig azért? -ért? -neked mi ki MO, parancsal csal parancsal ami ahusod,de véred fröccs? Na fita, ki van hivva, maga LUCZI FERRKOÓJUK AKI EGY JAJA MINDEN FAROK FARKUK NUKINUK? -FITA, MINEK? HOGY BAXTAK MEG, LDÁD AZ IS A FEJEDBE, AZ AZ Ő KONPUTERUKINUK? Fita, itt az van, hogy mi akik most HALLOtok, azok mi ezt fel vettük, azaz nem a BÜN AMI ÜK TETÜK MEG TETÜJAKIK, , hanem magunkra vettük a földet? Nincsak a föld, és az sss...mert uj eget földet terrmtenek, te egy zöldséggük sss...vagy, mert a tehusod ládd juhus, raccka, nem kivánatos, mert nem kivántatod, KACÉR GOD, kis fürdős kurváJUK JUHUK? -vagy?-jaja himringyÓLUK? -ANGYAL LUK? NA FITA, AMIT A BANKUK PÉNZELNEK, NA MOST ITT TE EGY PROTEIN ZSÁKUK A HÁTIZSÁKUKAIKBA VAGY!!! Fita, ki vannak hiva, csak ugy, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, de itt ami őrjitó, miért oi oi oi...ismerős? Fita, a magyar ok Édesanya nyelvünk, jaja, most bizon a nyál fröcsög? Megnyálazzuk a vonot? -kérdelek, ezt azonnal amiket lertam, hogy a Fodponyvás AVO-s (Nátos?) kocsik, midnenkünket kipucolnak, minek nektek? -hogy miért nem öltek, meg, ami a KRUCZIFIX,...az az hogy magukat? -avaga valakinek plödát kellene mutyatyni?-jaja hogy lesszáll...az Égbu UFO-k? -made in Hu? Whohhh... Innenn, nemtudom hogy az összes irataimat sakk matt patt.. ládd INRI? -fita egy olyan irat, nem csak Árpád apuénk, (na vele is beszélek, ládd egy hétfő reggel nagyárpi nagyárpi nagyárpi na...) nincsak az Árpádházi királyokat, ládd Győrben láttuk vitézseggetek? -ki vagytok phcházva mnt senki előttetek, lőttek? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Naparany meggyesen nincsen kislány csak kettő, csak kettő...rögtön a nyiri bugyli bicska, kiunyilt a zsebünkbe? -nekik van zsebükk, a bün tetpiknek nyek nyek nyak, s meltekerészetimellfekvencetek nem vicckket, mig nekem a ttt... 4. Kávézzuummm... előbb üdv üdvozöllelek kinek, látom üdvözöltek, üdvözölnek, de olyan hogy öltek, ahoz mi is kellenünk? -aztán suta3 Erdő mélyén, esti csendben, hallod a csalogány édes dallamát, szivedbe zeengi bánatát? -landide, a hang és a HUN GOD, az az abszulut örökultimátum fegyver, de csak ha a te HANGOD, HUN GOD? Nem akarom ismételgetni, de előbb...na itt Luczi Ferrkókó farka luk UK, angyal LUK UK,képe gépe minden, és ez egy roncsoló csal parancsökkel csaló kimustrált salak gépezetük, Jde előbb, az ami János8:44? Conputerök, számitó gépük, na meg most az ami A DAM MEG MADAM, ez egy nagy degeneráló generátoruk, és azt is meg akartam volna...DE AZ A RAJZ, föstmén, azt én is láttam, és olyan mint a bálnák buggása, kilótt az ürbe, és a golyóimat is szér szórta! Nagyon szeretnék a mára látomásaim,namost az ide behozni, lehetetlen! Ma beszéltem az idöcsémmel,és ilyet, ilyen ostobaságot nem tud hallgatni, csak vesztegetem az idejét,(fita ez az agy,teljesen zárva mineden ami van,fénye?) és pénzbe kerül nek, de monduk, most akkor is van Jézus hus? -ha hiszed ha nem? Na ő kérdez, mert ha valaki valakinek jót kiván, az bizon oda vissza? Fital, azt te azonnal, hogy gondolod, magától jön? -maga,mag ad?-az meg ki? -kázáká fá! 5.: Zitt ez egy otROMba de egy olyan rohasztó roHADak gépezeteik, na amnit testünknek hivunk, az kis Luczi Ferrkőa frakok farka farka másolatAIk? Mit gonmdoltok, hogy verték le az Ég lakó 1/3 -madát? - a madba? Ime a hellzet, most ez menn, nemtudom millyen régen, de van az a testem,ami mikor felkelek, azaz most vissza jöttem bele? -nagyon fontos, mert az az a máglya? -ezt még kisgyerek valák, és hogy nem lehet azt a energai forrást meg csinálni, ahogy a gyomor -bél termeli az energiát? Ez a következő, az éjjel, nem létezik, hogy rajtam kivül, ezeket senki nem látja? Azaz a testünk egy gép, és combaszó motorral béllel bél rendszereivel...zerintem amit coold -could fuzzionNUKnak hivnak, és hogy lehetséges az, hogy ezek a fekete ufok,hihetetlen tudománnyal meg technikával rendelkeznek, ami most itt, tehát én talákozktam Luczi Ferrkójukkal, amit leritam, na meg Michael és Gabriel angyallal, akik iitt van Luczi Haluczi Ferrkó farkuk, (zitt fida, egy ház meg faruk, és egy farkuk? -zitt ezugy,hogy mineből csak egy van, de lett több is?-fiteljal,mert ténleg csak fart meg farkak?) és az angyal LUK UK? Fita, az a fekete gomolyagok, amit Atilla is emlit, ládd mikor a mi fényes mint a nap, testvéreinkkel másodszor találkozok, ezek itt vannak, de egy más sik?- dimenzióba, amit most én rögtön, na akiit mi Jézusunknak hivunk, (fita én és Atya,egy gatya) én akarom rájuk csukni végleg, a budiajtót?-f fff ...fidebidi? na fita,az hogy magyar ok, azok sem nem ez,sem nem az,hanem a haramdik dik? -prószáljuk meg értenmi, aki parancsal csal?- az nincs!!!-fita,minden hang adó, kin kong dong dang danga? 6.: Az egyetlen meGOLDás láss! -és hallj! -hogy kajabálj énekelj, az az hogy én a front első sor, amit ládd Atillánk lellőz (jaja a kondérnál? ) kilo méterekkel, na most, itt az van, nem majd, hanem mikor a villám beléd vágott, (beled?) egy szem pillantás sss... ezt tapasztalátból mondom, az az mikor 1999 -decemberbe vissza jövök, a kis hires magyarországomból, na most apuénk, az mindig benned meg te benne,(sose sss...mulik?) ez az hogy ahogy én most egy az egybeh kapcsolátba kerültem a mi ÉGIEINKKEL KELL? -csak az lehet, és csak az van! Ami van, az hogy ez ami itti hang, az amit Art Bell, hogy az oroszok leástak közel föld magmához, és közel hozzá az borzalom ordibálás kajabálás, az semmi ahoz, ami a valóság? -az ar meg adók,az egebe hágnak? Ezt igy, hogy mi magyarok, mi ténleg elő őrsek, meg fel deritók vagyunk, és most azok az Luczi Fercsu farkas láNUKIAIK, fita itt ő van a legfelül,(legalul) és ha nincs juk az alatta valóKáin, akkor fur a farkával? (minden lukas?) Zna most, itt valami olyan,amit ezek várnak, hogy a BbLilában is meg van irva, hogy végül is nekik, ezek láthatatlanok,és akit őket látta, az látta? (fiteljatok mert ez mindig azóta, játszódik?-most az hogy teljes alien invázióik, amiket tüzzel vassal, hogy te azt nem láttad, láthatod? -meg nem tudhatod?) Zna itt az, hogy ládd mikor Jézus-Illés jelenések, azok aki engem lát, az Atyát? Nincsak kinder gárden, na az lenne az éden kertjeik? Mit tanitottok ti a barmaitoknak,ha megtudnák, na zerintem, akik a szivük tiszta, azaz most itt amit mára,óriházi, mert van a combaszó LUCZI HALUCZI FERRKÓ FARKUK gépezet, és most ténleg nekÜNK NAP mellünk meg belünk van!!! Zna lehet látni, ha valaki parancsal csal, és azok itt is láthatatlanok, meg hallhatatlanok, GOD IS KING S KING IS GOD, DE DÖG? ÉS DÖGÖL LŐ?- azaz fita, én se merek nyiltan beszélni, (DE IGENIGEN ÁL CÁPA?) na most ezért, egy pár szép a legszebbeket hagytam meg,kedvenc, nemigen van több ijen?- az egyik most, irás közbe mentem hátra, és kampec? -fita, itt semmi de semmi nem marad, kivéve akik szembe hugyozunk a széllel? De egyedül egy magad, de ugy, hogy apuénk, fita igaz, hogy sose hagytak el bennünket, és mikor oi oi oi...sose, sose vagy egyedül, voltál? Innennn... ami megmaradt, az aki vagy! -voltál, hogy irják a nyemeseink? SUMUS, ERIMUS! - ha vagyunk, leszünk, eszünk? .fita most apuÉNk, hagyd őket nyuGOLDni, mi csak vagyunk! Zitt most mindent ugy nézzünk, mnt aranybornyubull bull? -bullik, de jön már a bika? -fff... Egypt Unixplained Files S1 I 10 Armegedon on teh Nile DVR - SCHD Fitam Luczi Ferrküjuk farkuk ls angyalai -ördögei -domoNUKINUK, de az uLtimátum fegyver a HUN GOD? 100 torokból zeng az ének szól? Énekelj magyar ifjuság, magyar RULL? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Naparany meggyesen nincsen kislány csak kettő, csak kettő...rögtön a nyiri bugyli bicska, kiunyilt a zsebünkbe? -nekik van zsebükk, a bün tetpiknek nyek nyek nyak, s meltekerészetimellfekvencetek nem vicckket, mig nekem a ttt... 1.: 7/6. A KÉP? - ezt már minden mind, ciróka baróka, hányat tojtá az ólba, de aranytojás? -nem, görbe, körbe körbe görbe bögre, sárka, arany a szine? - na mi az, ha kitalálod neked adom? Eddig, a kis köyök, a kis unokám van a leg közelebb hozzám, amit leirtam, hogy ez az egész, egy olyan, mnt az utópisztikája utópiáik fosss... azaz amit transzformerek, mert ez az égész, egy salak kiselejtezett roncs telepeik, a még katoggó menydörgő többet csak sziszegő? - roncs gépezeteiknek! Zna a kis unokám, először is valakink, aki nagyon nagyon közel van hozzánk, Térjbe uram hozzánk, soká voltá má künk, Enyhits szivem bánatain... na most itt olyan roncs gépezeteik vannak, a leg roncsabb roncsoló csaló parancsolÖ...amit az a vas plató, na az egy nagy vaskorong, (nincsak a maga golyó nem forog?) és az az AIA AIDA AIDÁCOK? -FITELJAL AZ NAGY CSUTORÁIK, lu lu dörgők, szmár püfÖlők, arany bonyukUK BULL? -bika, és azok csökvényeik! NUKUNUK? -rokantok? 2.: tRöha, most minden egy kalap allatt, van kalapja nincs van nincs ...azaz minden ai dögletes ez is sfőleg a vasbeton dzsugeleik, és most vége, végük! -a halál hal álla? Nagy cápák meg még még nagyobb, JawsÁLMUK? -na meg mukijaik? Fiteiljal, nekem -neked -nektek, és itt a HAN GOD? FITA, ÉN ELŐBB VAGYOK? ÉS EZT CSAK AZ, AKIK MAGYAR OK, AZAZ VAN A HALÁL MADÁR,ÉS FÉNY MADARAINK, ládd az irataimba,ami azzal hogy Mi is ufo-k vagyunk! -azzak most az ÉGI FÉNY MADARAINK, NA MEG AKIK ITT IS, CSAK OLYAN GYILKOS PONGYOLÁJUKBA VAGYTOK BELE TEKERVE, AMIBULL siTIMpiTIM (ÉNJÉZUSÉN) nélkül, nem másztok ki, mert kell egy seggbe (LU) rugás, hogy észhez térjünk, ész, eszünk, s mit? -Zitt rákapcsolok, de előbb, a kiskÖlKÜNK?,- leirtam mutat az égre, 14 hónapos, és ott van három ufo, fénygömb, és az anyukaja... nincsak mi az a három gömb, ami akkor volt a kinai léggömb bulli? -Na fita,akor leirtem,hogy..de előbb is, a kiskölyök mitatott nekem felfele az Égre, az ujjával,és mondom ufü? Fita, te nem az kibaxott eleve rókajuk vagy, róka fogta csuka.csukafogta róka, Varga fogta mind a ketőtt, hanem a kiskölyük, olyan mint én! Nincsak leirtam, hogy megjelenik nekem, ennek az egy épület van, és hatalmas roncstelepeik, ládd az utópina sárlása Uropiáujuk, ami buzoin fosss... na meg nagy GANÉ DOMBOOK ÉS ROHADT HAD IPAROSOK, ROHAHADÓ ÓCSKA VAS RONCS TELEPEIK! Fita, minden az, amit növény vagy állat viogáccsa gacsa...nicsak a NAGY POKOL SZOBOR,LÁDD Ő VAÁGTA LE 2023 MARC 14, MARSSS... FIDELJEKTEK, ELŐRE BEZSONGTAM... 3.: Rémseggesen beszartam, fostam, hugytam, szartam Atyám a gatyám...megijjedtem,és irtó pánikba -kinba gyötrelembe estem, mert a kis unokámbull cziborgágéjukat csinálnak? Fita, mert nem akarom hogy nagyon sokat irok, de ha lenne még egy pár olyan, mnt én, (fitlejal a kis kölykeinbe az van ami bennem a belem?-engejétek hozzám jönni???) akkor esetleg nagy magyarooszági köRUTát,na meg a kisöcsémnek van meggyese, és annak a piros festékébe, kardot mártunk, és hadobálunk? -hadonászunk, nászut? -összeseküszünk...Na fita, a kis kölyük, hogy mi gépek vagyunk, és csak a bal agy, biológia hugyagy? -fosss...conpucéruk, pacaluk velő? Na most, azzal, azaz itt az, hogy nagymamám, ha te meghalsz én is meg akarok, s kisifaim, nekünk nincs halál,na most hogy miért?-mert mi ...fita ezeket én teszem toszom hozzá, nemvagyunk judókeresztes, tarantula pokok, meg pokólaik? Dna most, itt is ebbe a husba guzsba kötve,lehet találkozni az örök élő Égieinkkel,igen kisfiam? Na fita,a négy dimenzió (men?) a viz - föld -tüz, és Ég? Most az ami a gyomrunk, az egy nap, na az akik vagyunk,magyar ok fény madarak! -s nekünk a GYOMRUNK MELLÜNK A EGY NAP, és most nagyon érdeskés, kesss... hogy olyan mint a fényes lapok, tehát olyan hogy itt nem lehet látni, hogy a nap, milyen formában adja az energiát, ami lapokban, és most ennek az át passzirózsása hogy a föld lapos? Na most ez egy olyan CONBAXÓ GÉPEZETEK, ami ennek a gépezeteiknek a mozgató atomreaktorai,az egy amit leirtam,a föld belseéjbe,(belsahzár szarzsék hátizsák? ) két óriási atom reaktorUK, AZ BIZON A DAM,MEG MADAM!!! Fita, ezek ÖNÉGETŐK!!! -kemencéik lereik? Innenn... na lehet hogy még jobban hozzá irnák, de INRI? -(a feleségem látja a tövis koronát a fejemen, a fitymám?) Fita, most itt vagyunk, az a vigasz, hogy megjönne az Ondóvári husáruk egy vágóhid -mászérszék? - ÁRUója, na az is itt van, a gatyámba? -te vagy a fing az én gatyába, Atyám? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá....
UFOzzuummm... miEeee... vagy semmik vagy minden, vagy magyarok szabadok vagyunk, ez a kérdés válasszhattok, a magyarok Istenére?-esküszünk esküszünk hogy RAB-UK? BOOKOSOK? Mit olvasztottok ki, az élet? -hallál? -kötvényeitekből bull bu bu bu...Ki mit lát, vett, vet, arat? 4.: Kávézzuzummm... Rögtön hogy a börtön éjéből szabadulok, egy olyan, hogy egy élővilágban vagyok, ahol minden ingyen, amit itt nem is tudjuk gondolni? (jaja hogy itt a kaja, ha nem bánt ((fita az egész Körpatkómedencénk, hala vada na meg olyan Éden, mint a mesékbe sss...) senkit, nameg a tesrvérünk?) Tegnap hogy öszhang, de benne vannak a tercek is, a molok, és a szeptikek, de nincs idő? -na most nincs az a gondolát se, hogy te tudnál olyat gondolni,hogy ne ölj, meg paráználkodt ... demost az itt csak az élő -világban, fiteljunk, világ?-s mindenki mindent lát, és mindenki nemtudc mást, csak éltetni? -ezt most bemelegitónek, most ami itt van, az mnden hybernál? -azaz alszik, és fel kel, és az egész év, legszebb szaka a gyönyörü tavasz, akkor a TEREMTŐ? -szava -sava virágokat fakaszt, és hove lett a sok virág? Temető a Tisza, mikor kivirágzik... Fioa mi mnnenek előtt vagyunk, Isten, aha...Hun God? Zna itt minden csak, degenerálódik, és ládd, most a galambokat, nagyon szép szintre felhzotam,és mind mind...ládd Rkócziék dicső kora, nem jön vissza többé sss... ha? A gyülekezetet nekem kellett volna fent meg össze tartani, ládd most a magyar testvérek közösÉg, na azt csak ugy, hogy ténleg egy az egykapcsolát az Égieinkkel! Közbe amit állandóan hogy pont valami nagyon könnyü létélet forma,olyan, ládd a magyarországosoknak volt nyári meg téi szállásaik,ami nem volt házuk, debizon luxus sátraik -jurták,és még az országunk vesztése, na csak fizikailag, azaz kihuzták a földgömböt a tallpunk alól, a most nekem nagyon viccesnek hangzik, Tallpra Magyar, lura? -mi van ha UFo?-csak tröbbet Bettyi... 5.: Zna ost, trőha az óriás éptmények, hatalmas kórakások, nameg apuénk, azok vannak itt ma is, de 4.-diemnzióba, amit most megint,mindentszedjetek össze, ládd az összes olyan iratokat, amiből alláh tudNUK támasztani,hogy ilyen Thaia taliga iga, kuliik ostobák, sose léteztek,és mégis vannak? Fita, az ami vasbeton dzsungeleik,meg felhő karcolóik, azaz most azt akarnám, hogy az előbbi, hogy most a magyarok, azok ÉLETET TUDNAK TEREMTENI, és tudom hogy nevetségges, de a kis felesÉgem, fejemen tálalta a tövis koronát? NINCS HALÁL! -ez az, nem beszélni kell,hanem élni? -a szavak értelmén? -A vakkal, hogy vak vezeti a világtant, na nehéz nektek a vak ösztön 5? -ellen rugdalkódni?Most az van, hogy van a negyedik dimenzion, és ott vannak jó angyalok meg nem jók, és ezt most hogy... Ezt nekem, igyjött ki, pitim, ne hagyd el gyerekéid, azaz a tesvéreimet, fita az kedődik (nem hanem a Kör?) ISTENATYÁNK A MENNYEKBEN, ISTANMAMÁNK A MENNYEKBEN, TESTVÉREINKKEL, VÉRÜNKKEL ÉS PÖSZE HOGY ITT APUÉNK, pitim, GONDOKOZZ, JAJA GONDOLKOZOK, S MAGYAR RULL? (fita, nem látok ellenséget, mert én magyar RULL gondolkozom, és az az, hogy ha nembánt senkit, le a kalappal,had beszÉljen) Zitt most az, hogy amiket leirtam, hogy is van olyan, amit a BbLila Jénos8:51? Itt megint bejött, hogy akik a föld allattiak,a conbaszó tudomáNUK és treshnica, most az addig megy,ming minden állat kidöglik, jaja az amit embernek hivnak itt, ma a fiaim, hogy valami mi? -jaja az! -nincs rendbe? Tröha,itt minden olyan, hogy minden mérgez, és itt esetleg, ládd én megprólőom, emberek emberek,itt Iszuka hempereg? Jaja ne feledjem, van Brodynak egy jó filmje,meg több is szerintem, és az ami az ember tagédiáia? 6.: Amiról szó van, ládd a fiaimmal azért eerősködtem, de nem kellett,mert jól éreztük magunkat, ládd ahol szeretet van,mint Tenkes capitányába,csak egy együtt vagyunk,na most télleg ugy is, ahogy a kis felesÉgem, gondolátba? -te látol álmodba s amit te?- gonmdolátol? Nagyon fita,mert amit most amikor jöttem ide az ideiglenes, vagy egyáltalán, na fita,most apuénk, becsngettek, hogy mi mindenütt ott hon? -vagyunk, azaz ha szeretet? -na nem örök egésszé teszel benünket, hanem abba az vagyunk? -na itt ládd a juh? -fita most csak annyit, hogy itt NINCS olyan amit te meg én, ember,mert az most... NINCS? Zna ha lelem még egy akivel, svissza a fiaiammal akartam volna, hogy mit a kis felesÉgemmel,hogy igenis mi magunkkal tejjes egészében, én vagyok? -vagy most ujjá kellene szülessek, és most mi lett? Zna azzal, hogy mi vagy az egész MOM -magyaroszágok de örök, és az mag? -de ami magunk? Hogy a gyülkezetet, ami álca volt a testvérek magyarok közösÉgek álca, tudtam,ne meg az hogy most az hogy a magyarok? -nizzitek, itt semmi nem maradt, csak az emlék? (ha fény -a fénnyel, amit figyeljteke,mert az amit itt.,nincs,de azami azzal, monduk itt Magyar ok, tesvérek közösÉgein,jaja a hangom a han god?) Ezt megint, hogy apuénk, ez is jó, de az lenne, hogy mint a Délibábunk? -kinyilt az -ég, s most ládd az amit csináltam, kis pici mint a legpontosabb puskára cső, de ahoz puskás (nyilas nem nyálas) kéne? A 4 dimenzió, na itt azért, meg most akik parancsal csalók, és ezek minden ami KirályságUK? Ez az, látod hogy nem vélelten a neven sitipiti de TIM? Nincsak vagy mnidenkink, örök testem vérem, vagy véradó? -aki nem, az vér lázitó, Láz ár? Innenn... hogy vegyél szemet,magot, az szotyola lenne? ... Spice (2009) ...human DNA to create hybrid creature Adrien Brody, Sara Polley... fita, nagyon találó? -én láttam egy párzor, és közbe elmékedek? Na ez most reggel, valaki rá tette, ami fita, de lehet test földianya nélkülis, xexölni? - na márelőptte,az van hogy nem csak ösztön, hanem vak?- na na na...az állatoknak nincs büne,büre? -ha lenne, akkor magad áldoznád fel, a BÜN TETŐK BOCS, ti áldozNátok fel maga tok? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... vagy semmik vagy minden, vagy magyarok szabadok vagyunk, ez a kérdés válasszhattok, a magyarok Istenére?-esküszünk esküszünk hogy RAB-UK? BOOKOSOK? Mit olvasztottok ki, az élet? -hallál? -kötvényeitekből bull bu bu bu...Ki mit lát, vett, vet, arat? 1.: 7/5. A KÉP? Sanyinkkal, Ó természet dicsős természet, mely szem, eszem? -nem láthat téged...és rögtön azonnal, hogy látni -halni, halni látni? Sokszor leirtam, hogy nálunk, magyar ok, vannak látók, azaz UFO-k? Fita, nem akarok ellenkezni senkivel semmvel, mer én meg mega magyarok, ,mi magunknak csinálunk nem jól megcsináltuk? -elbaxtunk mindent?- s Egyszer voltam, futball meccsen Aradon, Aradon, fuball hellett engem rugtak vallagon vallagon, van vallaGOD? -csim bum gyekekek,jól ki baxtunk veletek? Na most nem akarok ugy, ami apuénk, mindg is figyelmeztettek,legyél már nagygyerek, na kis ingó bingó porba fingó? Sime a hellzet, amit tegnap, hogy olyan testem van, fénnyel teli, mint akikkel találkoztam örök élet hü Tulrull Turull Madár tesvéreinkkel, és nekün nincs halál, és ezért most. ha ezt rajtam kivül még egy kis tesvérkém?-vagy, fitel a mi AtyánkMmámánk most is a mi kis gyerek -gyertek, gyere kid, jár a baba jár, a saját lábán jár, nem kell mankó? -igen igen kis testvérkéink! Ezt a BbLila iratokba, ha olyan nem lesztek, mint a kis gyerekek, akkor mi van? -olyan lessz -lesss... Most olyan röviden, mert ez is óriházi, hogy van valakik, akikkel lehetne magyar RULL? -gondolkodni meg beszÉlni? 2.: Most rengeteget törölt ez az agyam! Na most, itt azokkal, ládd magyar ok, és az itti tudás? -magaslátó távcsövein, néznek az ürbe,és most arra tettem egy olyan, mint a puskán,a lencse, tehát láthatatlan is,(fita ha te látni akarod magad,azaz a negyedik dimenzón fazonod, az a tudatod, ha te nem az vagy, tudod???) és azt csak ha ezeket olvasztja,most azzal, lát666... a az u.n.-negyedik diemnziód, amit igy tudnék? Fita, most itt vissza jöttem, és most az hogy van a megnes mezők -terek hátterek, és azt lehet azokat lehet látni, és azok most is, csinálnak, magnes tereeket -mezőket, (de nekesd is sisss... ne visisss... ouwish) és azok azok,akik tegnap, hogy mindenek előtt vagyok! Ez a magyaroknál, most ha nem vagyok is vagyok, mert most meg szüntettem azt a magnes teremet, (teremet) ami itt tért foglal el? -és mégis vagyok? (aki a hallja a hangom, az ha meg hal is él?) Ezt mi a BbLia alllá festéssel is, amit most, én előbb vagyok? (ez logica?) Jaja ezt az apai nagyapám, a leg kisebb azaz csak azzal vegyok, a legnagyobb, aki én és az Atyám, ha lánya vagy, Mamám, egyek vagyunk! Hogy ezt a csak magyarÉdesAnyánk fénye nyelvével lehet látni?-nem én mondom csak,a magyar ÉdesAnyánk fénye nyelve, a végsó szó menedéktek? -nektek? 3.: Minden látni kell!? -most itt vannak akik a TOPPUKON KUNÉK NUKINUK TETEJÉN VANNAK, és azok ha ládd, én beismerem, nem tudok semmit, de azért valamit,ládd vagyok? Ezt azt, mindenek előtt, kinek kell tudni, és számom tartani? Most reggel, mikor visszajöttem, tudtam hogy fogom leirni, de össze keveredett,és csak az, hogy amivel most az ürt kutatják, az midenhogy egy nagy lencse, szem? és ahoz kellene a magyar ok kis (csutora) lencséje? -szemcsénk? Zitt az, hogy hogy mi az hogy élő világ? Na az csak a ÉLŐ TERMÉSZ ÉSZ? -ESZ? Itt most van a vizivilág? -fita, az hogy világ,az az hogy akik teremtenek,minek? Ezt el... fita,az agyam lefagyott? Azaz itt az hogy vak, most ellenem forditom a kaszát, (szembepisilek) sitt a kasza, és a kassza, és akassztok a fogasra? -fogas hal? -barakuda, piszitráng? Amit láttam, az hogy mindennek van értelme,és téneg csodszép a fénybe,(mennyekbe?) na most az amit a magyar ok emberek, ha egy le látó? -ládd ez az, hogy kuszva, felkusztam a hegyre, l meg láttam Uj JawsÁlom? Innennn... hogy mi van? -az egyik ének, ezt földi agyunk,nem foghatja fff...Fita, ha most belekezdek, akkor olyan, hogy össze vissza zagyválsz, és itt ezeknél okosabb szebb tokosabb bookos?- holott csak látni kéne káne? Fita, azt amit ott hogy hogy néz ki, azaz mi a negyedik dimenzion, (piti a csilkóknak a teid? -enni ke?) az most pőre? -ki a bőre őre? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Örök Körök Kerek Kristály Gömbük,HangÁraink, Fények Fánye Hangunk HAN GOD Hungáradatataink Fámyáradataink Szép Enénknek,Örök Öszhangba öröm -boldogság végnélküli falvaink s Mező Városaink, de csak HAZA VÁR!!! 4.: Kávézzuummm... Bár térhetnék haza, hol örök készen vár a hely,hol bünnek? -nincs nyoma... Megpróálom ugy, meg olyan röviden, és a gyerekénknek, akiket igyis el szeretnék kábitani? (ikolába jár a kába) Onnan,hogy találkoztam egy az egyben,na most az fény-testben vagy ruha, és most nekem is az van, azaz kell hogy vissza... Szóval tálálkozok a fénybe, ez olyan lenne, mnt a BbLia iratokban, sétál a vizen,és most láttatok filmeket,hogy az angyalok a levegőben állnak is, meg járkálnak? (ufok?) Zna ez az első, és most ugy mint mikor Jézussal találkozok, a levegőbe, de fénybe! Na 'te is katona vagy!' -talán mindennek jobban utáltam, azaz NEM TUDOM GONDOLNI, NEM ÉN GONDOLM MEG NEM ÉN CSINÁLOM, ezt először első osztály első öra, sziv, üngyilkos rohamot kapok,mert ezt én nem csinálom! Fita, ha tanulmányozzátok az... főleg repcsepita niknév alatt irataimat,az az, hogy tudom, és félek, hogy nem találok senkit, de találtam,és sokkal többen vagyunk, mint gondolNátok? Na azonnal, kiegészitették, felderitók, és elő őrsek! Ez az hogy a háttérbe be lettünk dobbva, de arra te jelnekeztél, és az lenne a legnagyobb kitüntés, ha lenne? Na a következő pillanat, egy iszonyatos olyan fény, amit most a mellembem és a szivembe éreztem, és most itt az a lényeg,hogy én is oylan vagyok,lettem?-mnt ők, és fita,nem igen tudom rövidebben, mert akkor igy is, a kisfelsÉgem, mondja, már ez sok sokk, és nem fogják el olvasni! Szóval... és tettel? 5.: Most olyan vagyok, azaz tudom, ,mint akikkel találkoztam,akiket most UFO-k? -de nagyon találó. hogy made in Hu? Who? -huhubagoly? Ezt ugy, hogy te midnenek előtt vagy,ami a BbLia: én előbb vagyok,azaz itt most,mert most megint több ... hány betü meg szó? Zitt az,megemlitem,hogy mi hogy az AtyaMama testvérünk, előbb lenne, ezt te is tudok,nem lehet,ezt a felesgÉgem, hogy ha nincs benned az Isten,te vagy az (atya) ataista! Ezt akik a GOD?-rahivatkoznak,hogy Ő ŐK,zitt fita,mert AZ KI RILL? -és abba és azokba nincs fény,és ha hust esznek meg vért isznak, azt megölik,azaz nem élő, de van benne a vérplazma azaz hemgolibinba (vsalemezek?) a program? Szóval, ezt már érintettem, mikor elkezdtem,hogy van a NAP SZÖGE -GULA, meg most az ANYAGOK ÁR-NYÉKA, ami egy forditott gula, és árnyék lények! Fita, akarom hogy meg lássátok, hogy KI MI TEREMTI UGY AZ ANYAGOD, MINT A FORMÁKAT, és most az ténleg A HANGOD! Ezt is piszkáltam az előbibe, tehát itt van, hogy az aki az. esetleg akit UFO-k?- JÉZUS JELENÉSEK? -az! Ismét, fita, meg kell emlitsem, felmennek a hegyre,és az ég megnillik,és Pietró miért nem, azaz ezt irtóra, nem kell bántani a akik CSAK AZ Ő???- HANGJUK, AMI MOST FITA...de nem akarom...na töröltem,mert apuénk bcsengőztek, és itt az, együtt MÜKÖDÜNK? EGYÜTT CSINÁLUNK MINDENT, HUGÁRAINKBA MAGYAR OK EGYMÁS ÖRÖM ERE? Sóval,most a fénybe, hogy a nap fénye lenne, most annak tünt, meg jelenik egy olyan, mint mikor bemész egy TV- Rádisó és minden ami a haggal fénnyel kapcsolatos müszerekkel tele,és annál is több! Tehát van egy kocka szoba, ami olyan, hogy mikor látod az eget,és most van egy olyan, mnt egy doboz, na fita, tele álványokkal és tele dobozokkal, és most,hanggal, egy olyan hogy világod teremted! Fita, itt is az van!!! 6.: Mikor kijöttem,fita nem mellé akarok beszélni, meg ugy nézne ki, hogy a barázda szaporodjon, ami most ezzel is el akarném érni a magyar magyarok gyekéinket,na ha azt hiszi valaki, hogy ez azokat, akik parancs csal? Ládd maga a törvényüket nyüget, nem lehet lerázni, csak állatok husa puhintás coffolása abárdirizása, és vére fröccs, azokat te, ha lehetne, el kerülni, és addig mig te is, ebbe a állati bürbe, nem lehet! Na ahogy engem.nem hagytak magamra, na itt én ma se tudom,el képzelni magam, ha nicsennek örök hü magyar ok testvéreim! Most megnyitottm egy nagy pacal -pecsenye hátizsákot, azaz ami van, fitlejal,ezek amit... látod ezek a kopár oszló foszló égitestek, azokat ezek? -pusztitották le, ami maradt? Most figyelem,az afgán diszidált...meg az ukrán gyerekeket, rakéta tudományokra tanitják, na most itt azokat, ládd azért nagyon kedvesek,vagytok, van a pucába vér, hogy figyelmeztettek, és most mindegy,mert itt velünk, egyszer végleg,azaz nem lehet, mert egymagad,arra menn az itti kiképzés, hogy egy magad is...állpd asarat, Ugy 2023 szilveszter, pitim, mar...ha? Na most egy gicsit, nizzirek megszületik a kis unokám, ugyaz mint először, én inkább...ha meghalt elveszik tüllünk,én nem csinálok gyereket,meg másodzor, ugyis elveszik tüllünk, nincsak magyar testvéres ég, közösség, na most itt az unokámnak, már egy bettyi...ami neme, nem e (neme?) tüllünk függ,lád juhus a bitófán? Zna itt ugyanaz, de most ha engem, megmentettek időbe, akkor együtt...Na most itt 2023 -10/20? -olyan kinom gyötrelmem vala, és hogy tudnák tenni valamit, ami fita,a magunk bennük van,igen igen még a félre fröccs...na az tudatlanul,még a bestia dögnek hus kell, adj neki? Innenn...na mondani akarnék, és itt az van, ezt az hogy mikor odajutok, nem tehetek semimit, akkor apuénk, igaz, igen lehet kapcsolát, de ahoz, ládd hallottam tüllük,mi sose hagyjuk el egymást, és ez a magyar igaz, magyar ok gaza? GONDOLKOZZ...na most gondolkodom, de magyar RULL!!! Minden benned, mint Katiba a cövek,vagy Morickába a szöveg? ...vannak uj mostani olyan, hogy a varázs szó, vagy amulettek,s drárga kövek, ami elgondolkoztató, de a fémek is,ami a megnes erejük? -na azért kell a vér? -áldozás? Ez igy nézen ki,fakarikábull vaskarika? ...Holy Marvels With Dennis Quaid S1 I E5Holy Riches Kibg Salamon's mines... DVR- HISTHD ...oááá...