Keresés

Részletes keresés

_Veritas_ Creative Commons License 2 napja -1 0 132454

A maga módján egyébként zseniális húzás volt meghagyni a rezsicsökkentést. Ezzel gyakorlatilag egy olyan időzített politikai aknát hagytak a rendszerben, amely elkerülhetetlenül az ellenfelük kezében fog robbanni.

Előzmény: Eugene H. Krabs (132446)
izé5 Creative Commons License 2 napja 0 0 132453

Nem hiszem el:-))))

1., Nem írtad rá a neved, így bárkinek a szavazólapját lefényképezhetted,

2., Megkérted egy tiszás szavazó ismerősödet, hogy fényképezze le a szavazólapját.

3., AI munka. 

Szóval egy szavazólap fényképével engem nem tudsz meggyőzni. Az viszont a te bajod, hogy te is segítettél egy sültbolondnak hatalomra kerülni. A helyedben én nem lennék büszke rá. 

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (132413)
izé5 Creative Commons License 2 napja -1 0 132452

"Utólag könnyű bölcsnek lenni."

Bár bíztam benne, hogy Orbán tudja, hogy mit csinál, de már akkor egyértelmű volt, hogy nem egy pedofil volt a kegyelmi ügy érintettje, azt is tudtam, hogy a harmadolás után már alig maradt néhány hónap a büntiből, vagyis bagatell ügy az egész, épp ezért én reálisnak tartottam Novák Katalin bevédését, ahogy a köteles beszéd esetében is bevédte Kövér Lászlót. Felmerült bennem még az a gondolat is, hogy talán kissé féltékeny volt Orbán a KE népszerűségére, és ezért is döntött könnyen úgy, hogy nem védi meg. Pedig komoly médiaerő állt mögötte, megvédhette volna. Akármilyen okból is nem tette, megbűnhődött érte. 

Előzmény: rev251 (morális hulla) (132401)
izé5 Creative Commons License 2 napja 0 0 132451

"Szerintem már 10 éve is pont ugyanilyen volt. "

Én az eleje alatt a 2007-2010 közti időszakot értettem. 

Előzmény: Völva (132398)
izé5 Creative Commons License 2 napja 0 0 132450

"ennél még én is jobb lettem volna."

Biztos vagyok benne. 

Ne szerénykeggy.

Előzmény: Skarlát Boszorkány (132393)
izé5 Creative Commons License 2 napja 0 0 132449

Ugyan kire szavazott, ha nem a tiszára? A déká  1 %-ot kaptak, a kutyapárt meg még kevesebbet. A MiHazánkra meg biztosan nem szavazott. 

Előzmény: padisah (132391)
b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2 napja -3 1 132448

Mondjuk a vízközmű infrastruktúra elmaradt fejlesztései x ezer milliárdért. Éljen a rezsicsöki nevű prolikommunista faszság. 

hazahozta az uniós pénzt, csináltassa meg abból

Völva Creative Commons License 2 napja -1 0 132447

Mindig van kiadás, ilyen a működés. Ugyanakko most mondtad mindenhonnan a spórolás látszik, a sokmillárdok már nem úsznak el. 

El kell dönteni az álláspontot :)

Eugene H. Krabs Creative Commons License 2 napja 0 0 132446

Nem lesz pénzbőség, hiszen az orbánista elkúrás sokezer milliárdos cehhjét ki kell fizetni. Mondjuk a vízközmű infrastruktúra elmaradt fejlesztései x ezer milliárdért. Éljen a rezsicsöki nevű prolikommunista faszság. 

Előzmény: Völva (132442)
Gyuri-Gyurkó Creative Commons License 2 napja 0 0 132445

Nem érthető, hogy miről is beszélsz.

Orbán Viktor folyamatosan hirdette a 2/3-ot és később kijelentette, hogy sohasem volt tényleges szavazati arányban 2/3. Az csak a parlament összetételében volt meg.

A Tisza pártnak valós többségi szavazata volt és ennek alapján valós 2/3-a van.

Amit írtál, arról inkább Orbán Viktort és a Fideszt kellene emlékeztetned.
Ennyire feledékeny nem lehetsz!

Előzmény: izé5 (132382)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2 napja 0 0 132444

https://mrktakcs.substack.com/p/a-kosztyantyinyivkai-csata-2-resz

. Áthelyezték ide a Rubikon központot, amely az ukránok szerint is minőségi és mennyiségi fölénybe tud kerülni egy hadműveleti irányban szinte bármely ukrán drónos alakulat fölött. 

mas:

ujabb nb3-as csapatoknal olvasok penzugyi problemakrol, erdekes lesz a kovetkezo szezon a fodbalpiramis alsobb reszein.

Völva Creative Commons License 2 napja -1 0 132443

Szerintem vicces lenne ha a következő jobboldali kormány visszanevezné a megyéket vármegyére, remélem megcsinálja :))

Völva Creative Commons License 2 napja 0 0 132442

Meglátjuk, hamarosan. Nyilván a költségvetésben majd megjelenik ez a pénzbőség. 

Előzmény: Eugene H. Krabs (132441)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 2 napja 0 0 132441

Ha volt a költségvetésben 17 milliárd Fásy Zsülikére és társaira, akkor elképzelheted mi mehetett ott. 

Bárhova nyúlnak, sokmilliárdos csontvázak esnek ki. Na és ehhez képes mondom, hogy a való világban, versenyszektorban is mindig lehet fogni a költségeken. 

De a politikai logika is azt diktálja, hogy most ruhájukat szaggatva, zokogva a földre vessék magukat, hogy mecsoda szar állapotban van a költségvetés, hiszen (i) tényleg szar állapotban van, (ii) ha azt mondják, minden ok, beindulnak az érdekcsoportok, (iii) így majd lehet virítani hogy mi a szarból is várat építettünk, óriási erőfeszítéssel levittük a hiányt. 

Előzmény: Völva (132437)
Töki05 Creative Commons License 2 napja 0 1 132440

A hatvanpusztai haciendába kéne menjen pihenni, az már készen van, Anikó néni a kertet is rendbe tette a cigányemberekkel.

Előzmény: Kód 001 (132438)
Töki05 Creative Commons License 2 napja 0 0 132439

Véleménye azért lehet, nem? 

Előzmény: Eugene H. Krabs (132435)
Kód 001 Creative Commons License 2 napja 0 1 132438

A sánta kutya dijas Magyar Peti ;

( Mem bujik mentelmi jog mögé, nem lesz eus képviselő, stb )

Sem ő, sem a kormány nem megy szabadságra!

Jaj, hát elfáradt a lelkem..Mégis megy kivsit pihenni a török tengerpartra. 

Ott nagyion jó az all inclusive ellátás : kell egy kis feltöltödés. 

Nehéz időszak elé néz; ell kell majd magywrázni a dzavazóknak, hogy neki wellness, nekik a cucli jut. 

Mert az elmúlt16év

Völva Creative Commons License 2 napja 0 0 132437

Lehet. 

A komolytalanokban viszont úgy van ahogy mondom.

A költségvetés lehet felül, és alultervezett is. Az utóbbi inkább jellemző. 

Előzmény: Eugene H. Krabs (132435)
Kód 001 Creative Commons License 2 napja 0 1 132436

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260709/a-nav-felfuggesztette-a-nyomozast-az-ukran-penzszallito-ugyeben-848578

Mint várható volt a mai hivatalos magyar politikai igyekszik elsikálni ezt a kényes ügyet. 

Maradt azonban egy elvaratlanszáll elyre nyilvánvalóan soha nem fogjuk megkapni a választ. 

Ez pedig az hogy mi a pénz valódi eredete? 

A hivatalos nav özlés szerint az osztrák hatoságoktól várják e téren a választ..

Ami a pikáns: 

Ha a küldő raiffeisen bank azt állítja , hogy saját forrásból küldte a pénzt akkor az osztrákok kérdezgethetik hogy az előző szállítmányoknál mi volt a helyzet.  Hiszen-  mint kiderült-  közel 20 milliárd euró értékben történt meg szállítás az elmúlt időszakban. 

Ennek mindenképpen nyoma kéne hogy legyen a tavalyi év mérlegében. 

Ha viszont nem saját forrás akkor sejthetjük hogy ki a küldő hát azok érinthetetlenek.....

Eugene H. Krabs Creative Commons License 2 napja 0 1 132435

Komoly projektet, céget nem láttál. 

Előzmény: Völva (132423)
b.u.b.u.5.5 Creative Commons License 2 napja 0 0 132434

nem az aktualis (fenntarthatatlan) boldogsagfaktor megorzese, hanem az orszag hosszutavu erdeket kepviselni. A drogrol le kell jonni mert beleopusztulsz hamar.

Pontosan ezt vallotta a Gyurcsány meg Horn kormány is. Belebuktak s ott vagyunk ahol a part szakad, csak nem értük utól még auszriát sem

Előzmény: z_a_p (132406)
Völva Creative Commons License 2 napja 0 0 132433

https://index.hu/belfold/2026/07/09/magyar-peter-kormany-kormanyinfo-bejelentes-kormanyules/

Több tízmilliárdos szerződések kerültek célkeresztbe, sorra nyitja a korrupciós aktákat a Tisza-kormány

De hova tűnt Balásy Gyula? 

rev251 (morális hulla) Creative Commons License 2 napja -1 0 132432

Lehet, hogy téged nem érdekel a kampány, mégis zavarta a vitát.

Lehet, hogy téged nem érdekel a kampány, de ezek a barmok meg is csinálják.

Megfizetik az EU-s pénzek árát és az nem lesz kevés.

Medgyessy is megcsinálta, az sem volt jó ötlet, de akkor legalább békeidő volt.

Kissé semlegesebben. Nem mindegy a megszorítások iránya és struktúrája.

Ebben a témában a Fidesz politikai kultúrája jó volt. (A legkissebb rossz, mert az ilyesmi sosem jó)

Már a kezdetektől az volt, és ez azóta sem tűnt el.

Magyar péter ebből a szempontból nem (sem) fidesz 2.0, kármán andrás ide vagy oda.

Hiszen ott van Bódis Kriszta, Lannert Judit, azt hiszem, Ruff Bálint is ide vehető, meg a főnixmadárként újraéledő SZDSZ.

És ebből a társaságból személyében talán még Bódis Kriszta a legtisztességesebb (a "Csipkejózsika" bomlasztó "mesekönyv" ellenére is). legalábbis láttam benne-rajta-tőle olyan villanásokat.

Előzmény: z_a_p (132427)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2 napja 0 0 132431

igaz mar nem gyerek, hanem felnott (18+)

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (132430)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 2 napja 0 0 132430

juteszembe gyerekfogaszat:

kinek a gyereke jar innen felevente fogorvoshoz kontrollra, de nem am ugy elmeletben meg papiron meg kepzeletben, hanem tenylegesen, a valosagban? tehat hogy az elmult 6 honapban volt, es a kovetkezo 6 honapban is lesz, es be is van irva a lefoglalt idopont a naptarba, hogy pontosan mikor

ha rajtam kivul senkie (dec. 15. a kovetkezo, most megneztem), akkor ize, ha haromnal tobb jelentkezo van, megeszem a kalapom

ZOH havonta, fogszabalyzas miatt :)

z_a_p Creative Commons License 2 napja 0 0 132429

Kina (nem mintha barmiben is lehetne parhuzamot vonni MO es Kina kozott) drogos, de o a termelest drogozza, nem a lakossagi nirvanat.

Előzmény: Völva (132408)
z_a_p Creative Commons License 2 napja 0 0 132428

"Ez  azt sugarcsa hogy az eu pénzek megérkezését követően itt virágba borul minden. "

Lasd mit irtam fel eve, megszoritas kell barki nyer es barmennyi EUs penz is jon.

Es ime!

En erre varok, es ezt is varom el. Ha mas nem a piac ugyis kikenyszeriti, de az sokkal fajdalmasabb lesz , ezert nem kene megvarni, hanem nekunk iranyitani

Előzmény: Kód 001 (132416)
z_a_p Creative Commons License 2 napja 0 0 132427

Engem nem erdekel a kampany, megha valoban haza is hozzak az EUs penzt, keves.

A gazdasag ktsgvetes romokban, helyre kell hozni, mert egyre nehezebb lesz csak. Elsodleges feladat. 

Előzmény: rev251 (morális hulla) (132411)
rev251 (morális hulla) Creative Commons License 2 napja 0 0 132426

Akkor könnyű 5%-ot megspróolni, ha a projektet meg sem akarod csinálni. Vagy ha értelmetlen.

Fingreszelés, marketing, compliance, It biztonsági e-learning, szervezeti átvilágítási bizottság, új irodatechnika/irodabútor a telefonmosó-részlegnek, stb.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (132424)
rev251 (morális hulla) Creative Commons License 2 napja 0 0 132425

A másik meg az, hogy a "mérőhidakat" nem hogy 5%, de még 0.5%-ban sem egyszerű arrébb vinni.

Ahol folynak az ágakban 100 amperek, de a mérőhíd már 1 milliampertől kileng, 10-től meg végállásba kerül.

Előzmény: Völva (132423)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!