nézve a bronz meccset (és a döntő is hasonló lesz) a legnagyobb lemaradásunk dinamikában , sebességben, gondolkodásban van a többi csapathoz képest. Azt hiszem ezt a hátrányt ledolgozni csak akkor tudjuk, ha teljesen új módszerek és koncepció szerint dolgozunk az utánpótlásban. Nem hinném ,hogy azok akik most szóba jöhetnek a válogatottnál, azok a játékosok érdemben fejlődni tudnának a felsorolt dolgokban sajnos.
"Ismerem a fajtátokat..." (by Dr. Lovassi Gusztáv - az állatvédelmi hatóság felelős munkatársa, hobbikertész, a lóegészségügyi minisztérium volt kurátora)
Azt azért nem hiszem, hogy Line Haugsted lesz az MVP, de ha így lenne, az se lenne teljesen érdemtelen. A Viborgban ráadásul azért nincs annyira a figyelem középpontjában, így kissé váratlanul szerepel nagyon jól a vilábgajnokságon.
Amikor van már egy sárga lapod, akkor nem kell túlzásba vinni a reklamálást. Eleve a sárgát is rosszkor kapta, mert vesztettünk egy labdát miatta. Utána még a sajtótájékoztatón is folytatta a drámázást, egy kapitánynak muszáj kordában tartani az indulatait, akkor is, ha igazságtalanság ért minket.
kit érdekel mit és hogy gondol a német szövetség? a saját érdekeink szerint játszatjuk az összes játékosunkat. magyart és külföldit egyaránt. nem játszattunk orrba szájba senkit, az viszont igaz hogy mivel kiesett 3 irányítónk is sérülés miatt így több idő jutott a pályán a többieknek, de ez mindenkire igaz. amúgy te örülhetsz. a magyarok "rosszul" szerepeltek, de a francia, norvég páros ott van a döntőben. előveheted a kistársaiddal a francia és norvég mezedet, bárki nyer boldogok lesztek.
Viccelsz? Semmi olyat nem csinált, amit más edzők ne tettek volna meg már ezerszer, előtte és azóta is. A bírók elcsalták a meccset, ezt neki szóvá kellett tenni, a meccsen is és utána is.
Az megvan, hogy Bölknek egész más volt a feladata a válogatottban, mint a Fradiban? Elek meg is jegyezte, hogy szerinte ezt (hármas védekezés+támadás együtt) nem bírja Bölk és igaza lett.
Persze azt fenntartom, hogy a keret behatárolja a lehetőségeket.
De ettől még nem mindegy, ki a kapitány, mert ebből a keretből sem mindegy, mit hozunk ki, illetve azért ha lemaradunk az olimpiáról, vagy sorozatban nem sikerül értékelhető eredményt hozni, vagy legalább játékban előrelépni, annak következménye kell, hogy legyen.
Többek között mert egy idő után a játékosok sem bíznak egy ilyen kapitányban, Rasmussen bizalmi indexe pl nem lehetett túl magas, és hát azóta két év telt el, de már három további helyről küldték el...
pfefe te nem tudsz engem felidegesítene....nem haragszom rád de még csak nem is bosszantasz....hülyeségeket irkálsz de ezt lassan megszokom,ha mondjuk teli szájjal viva la fance kiabálnék itt akkor a vérmesebbek szemében trianon párti lennék....szóval én egy jó meccset szeretnék és azt hogy senki se sérüljön meg....
Még egyszer pfefe nem tudsz dühbe hozni....még kedvellek is....:-)
Németh kb 2 évig volt, nem jutottunk ki az olimpiára, már 60+os volt, nagyjából mindenki egyetértett, hogy ne maradjon. Még ő is belátta, hogy ez nem megy sajnos.
Rasmussen kb 3,5 évig volt a kapitányunk. 4 világversenyt kapott, ebből 3-szor leszerepeltünk, plusz fegyelmezetlen volt, és minimum egy játékosával volt konfliktusa, ami nem tett jót.
Elek (és Danyi) eleve beugró szerepet vállaltak (mellékállásban). Lett belőle kb 1,5 év, mert az olimpia tolódott egy évvel.
Vova is meg fogja kapni a maga 3 évét minimum, ha közben nem bukunk nagyot.
Mire hosszabbítsunk ciklusokon átívelően olyan kapitányokkal, akik nem hozzák az eredményeket, illetve több esetben maguk sem akarnak maradni?..
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok,nem egy ilyen interjúját láttam már mikor kint volt.....most nincs kint,én ezt is elfogadom.
De jönni ilyen baromságokkal mint pfefe kicsit pótcselekvésnek tűnik....keresni valamit amibe beletudok kötni,még ha egy ökörség akkor is,a ezzel van tele a pélóm.....
Attól még kimehetett volna ő is,hiszen az ETO-ok is dolgoznak....szóval ez nem indok nem magyarázat......egyébként engem nem különösebben érdekel hogy Elek mit csinál,csak ezt a gyerekes kekeckedést tartom baromi gyerekesnek......hogyne mondjam hülyegyerekesnek!
Én meg azt mondom hogy egyetlen egy csapatnak sem tesz az jót,ha évente kap új edzőt ez a világon sehol nem szokott eredményes kenni.
Persze a keret adottságait sem vitatom,de egy gyengébb keretből is lehet jó csapatot csinálni,ha arra hagynak időt és lehetőséget,ezért írom le sokadszorra is hogy hagyni kell Vovát dolgozni!
Vova lenyilatkozta, hogy vannak játékosok, akik Skandináviába készülnek.
Kíváncsi vagyok, hogy kik és milyen csapatot céloznak meg. Ja és hogy visszajönnek -e 2 hónap után, mint Lakatos Rita, vagy hosszabb távon megragadnak.
Északon karriert női játékosunk még nem nagyon csinált, a legtöbbjük hazajött 1-2 év után.