tiszteletben tartják? sápadt kis topikok ezek, ez nem tiszteletbentartás, hanem unalom. bátor csiga vonul átal keresztül az alagútján. ez is egy létforma, de kevés a csigaevő. a franciák állítólag szeretik.
Ahogy korábban írtam neked vigasztalásul, ajtók bezáródhatnak, de ablakok nyílnak majd, újfajta áramlatokkal.
Az új fórumos ismerőseid is remélem, hogy tiszteletben tartják majd Jávorfácska topikjait:)
Én meg találtam egy tök jó helyet a készülő sci-fi regényemnek a neten, mielőtt még azt hinnéd, hogy úgysem folytatom:) Képzeld, ma is írtam a regénykéhez egy új fejezetet:)
"Inkább az egész falu felé fordulunk, így mi, akik így aktívabbak vagyunk, és ennek van egy ilyen energiája. Úgy érzem, ha így, ha így most elindulok a a falu utcáin, akkor szembejön az, akivel épp dolgom van. És többféleképpen kapcsolódok egy-egy emberhez, de mindenben találok társakat."
"... jól rezgett. Szabadon volt, ugrált, szerette az életet, az anyját, meg mindent, de eljött az ideje, ahogy nekünk is majd egyszer el fog jönni, és akkor most szolgál az ő életével ennek az egésznek."
Nézd meg a virágok életét: üdén reményt keltőn elindulnak a fény felé.Tavasz. Megszínesítik, értékesebbé teszik a világot. Jó sok örömet nyerhetsz általuk. Nyár. Magukba fordulnak, magjaikat szerteszórják, itt hagyják nekünk az életük nyomát.Ősz. Télbe fordul a világ, de addigra a virág színe és illata tovatűnt az örökkévalóságba.
Minden embernek kell, legyen egy feladata ebben az életben - kötelességen belül, vagy azon felül is talán -, mert különben nem lenne értelme annak, hogy él. Az emberi világ több kell, legyen, mint egy bonyolult szerkezetű gép, melyben minden ember egy fogaskerék szerepét tölti be... Minden embernek kell, legyen egy feladata, egy titkos küldetése, mely Istentől való.