Keresés

Részletes keresés

gino45 Creative Commons License 2019.12.14 -6 4 73
Az index fógum a buziké lett, Ugye kedves olvasó!
gino45 Creative Commons License 2019.12.14 -10 3 72
Te buzeráns!!!
Előzmény: Szegedi Bisex Férfi (71)
Szegedi Bisex Férfi Creative Commons License 2019.12.14 -7 2 71

U teljesen beindultam ahogy olvastam. En is azt szeretem ha ki vagyok szolgaltatva es ugy szopatnak de rohadt kemenyen. Kozbe meg mondjak szopjad mar kurva kocsog. Aztan jol az arcomra verik. Hazafele ki is nezek nalunk ligetbe. Sotetbe hatha talalok valakit ahhh

Előzmény: 50-es bika (70)


50-es bika Creative Commons License 2019.12.13 -3 14 70

Az egyik haverommal elkezdtünk közösen edzeni a garázsában lévő kondi teremben. Az elején csak a súlyzózásra koncentráltunk, aztán egyre többet beszélgettünk a szexről, ki hogy élvezi, kivel csinálná stb... Aztán az egyik ilyen beszélgetés után, azt mondta, hogy Ő nem bírja tovább és kiveri én meg súlyzózzak tovább. Én is kívántam a farokverést, de illemből vagy szeméremből vagy nem is tudom, hogy miért de nem társultam hozzá. De elhatároztam, ha legközelebb el kezdi verni a farkát én is csinálni fogom.

Azt fontos megjegyeznem, hogy előtte csak hetero kapcsolataim voltak és egyáltalán nem fantáziáltam férfiakról. Majd eltelt néhány nap aztán, újra verni kezdte a farkát. Nekem sem kellett több én is beszálltam és mind ketten masztiztunk. Ez lassan az edzés része lett, hogy a végén farkat vertünk. Megfigyeltem, hogy a haverom gyakran úgy helyezkedett, hogy a farka minél közelebb legyen hozzám. Néha már hozzá is ért a kezemhez, mintha véletlen lenne, de én már éreztem, hogy nem erről van szó. Az amúgy visszahúzódó haverom, amikor masztiztunk, domináns szerepet vett fel, átvette az irányítás, szinte diktált, hogy mit csináljunk, milyen képeket vagy filmet nézzünk. Nekem titokban iszonyatosan izgalmas volt ez a játék. Sokszor ellentmondtam, élveztem, hogy próbál fölém kerekedni. De ekkor még mind ketten csak a saját farkunkat vertük.

Aztán volt egy olyan kérése, hogy én üljek a padlón, Ő meg állva verhesse ki a farkát. Iszonyú izgalmas volt, hogy mellettem az arcomtól néhány centire verte a farkát és már nem a képeket nézte, hanem engem, ahogy ülök előtte és felnézek rá. Ezt többször kérte, hogy így csináljuk. Egyszer még a spermája is rám fröccsent, persze én tudtam, hogy nem véletlenül. :)

 Aztán eljött a nap, amikor az arcom előtt verte a farkát és hirtelen abbahagyta a masztizást majd a szám elé tartotta farkát és olyan határozottan mondta, hogy kapjam be neki, hogy még ha akartam volna sem tudtam volna nemet mondani. Próbáltam elhúzni a fejem, de akkor szembesültem, hogy ebben a kiszolgáltatott pózban nem tudom megúszni, hogy ne kapjam be a farkát.

Fejemet megfogta és határozottan ráhúzta a farkára, annyira gyorsan történt, hogy még gondolkozni sem volt időm, egymás után jöttek a történések. Kicsit megszívtam neki és már élvezett is, félig a számba félig a testemre. Az egész szituáció, a kiszolgáltatott helyzet, a farok a számban annyira izgató volt, hogy a farkam szinte húzogatás nélkül sült el. Akkorát élveztem, egy spermás farokkal a számban, hogy ekkorát még a normál szexben sem tapasztaltam. Aztán néhányszor megismételtük, mindig nekem kellett térdelnem előtte, Ő csak a domináns szerepet és szopatást kedvelte . Az én farkamat soha nem kapta be, de talán megsem fogta. De ezt később egyáltalán nem bántam, mert hatalmasakat élveztem a farkával a számban így is.

Ennek jó pár éve már, azóta szétmentek az útjaink, kicsit meg is öregedtünk. Én még próbálom keresni ezt az élményt, de ilyen havert még nem találtam, akivel ezt újra megcsinálhatnám.

 

 

Rajmond75 Creative Commons License 2019.12.08 0 1 69
Írj mailt,ha gondolod
Előzmény: Törölt nick (14)
Rajmond75 Creative Commons License 2019.12.08 0 0 68
Ezzel én is így vagyok..
Előzmény: Törölt nick (16)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.07 -4 1 67

Kedves Claryssa!

Nem hiszem, hogy benned van a hiba. Mindannyian emberek vagyunk, és mindenkinek más a véleménye. Kölcsönösen el kell fogadnunk egymást, bizonyos határokon belül. Én is húzok olyan határvonalakat, ami biztos, hogy másnak nem tetszik. nem is írom le, mert közfelháborodás lenne. Sok mindent el kell felejtenünk, vagy jön az önmarcangolás, gyötrődés.

De amikor a hugim életemben először leszopott, az megmaradt bennem. Jött a kis teáscsészéjével, rábukott a farkamra, a fogai sértettek, de hát a húgom, neki is ez az első, hogy miért tette, azt ma sem tudom. Mellesleg rettenetesen izgatott, kőkemény lett a farkam. Leszopott, a gecimet a csészéjébe engedte, vitte magával. A többit nem tudom, mert ki voltam ütve 12 évesen. Szerintem megitta.

Claryssa! Élj úgy, ahogy neked a legjobb, élvezd úgy az életed, hogy soha ne legyen szégyellnivalód magad előtt, és csak a szép dolgokra kelljen emlékezned, ne a mások véleményére!

Előzmény: Claryssa (66)
Claryssa Creative Commons License 2019.12.07 -1 0 66

Nem is tudom...... Csak nekem ez/az más. Bisztos velem van a hiba bocs. 

Előzmény: Robek11 (62)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.06 -1 0 64
Vagy írj email üzenetet. nemeth3131@gmail.com
Előzmény: Robek11 (62)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.06 0 0 63
Látod. Ez van. Snapchaten esetleg?
Előzmény: Robek11 (62)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.06 0 0 62

Mindemellett nem értem Claryssát, hogy ez miért nem fér bele a maszti kategóriába sem. Külön kezelendő, átkos szenvedély?

Előzmény: Gabriel35 (60)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.06 0 0 61

Érdekel a téma, de tényleg nem itt, bár a topikba belefér, ha valaki saját magát szopta le először. Az volt az első, nem? 

Előzmény: Gabriel35 (60)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.06 0 0 60
Szerintem ha gondolod, és érdekel ez a téma akkor privát üzenetekben is beszélhetünk erről.
Előzmény: Robek11 (53)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.06 -1 0 59
Én is elfogadom amit te írsz, de viszont nekem volt olyan szexpartnerem is aki miközben szexeltünk, szopta a saját mellét. Nyalogatta a mellbimbóját, nagyon izgató volt. És természetesen nő volt ez az illető. Például itt voltak a hozzászólások között olyanok akik a saját fiú testvéreikkel szopatták egymást. Na hát erre meg én nem lennék képes soha. De természetesen nem ítélkezem felettük mert az is az ő életük. És itt ez a fórum nem is mások megszólásáról vagy bírálásáról szól, hanem arról hogy mindenki személytelenül fel merje vállalni azt amit nyílvánosan nem merne megtenni. Amúgy mindig is csak nőkkel volt dolgom, az mikor én még így is maszturbáltam, ennek már vagy 19 éve volt, és voltam egy kamasz akinek még barátnője sem volt. Elhiheted hogy elég sok kamasz serdülő félben lévő srác él otthon ezzel a lehetőségével hogy megpróbálja szopni magát
Előzmény: Claryssa (58)
Claryssa Creative Commons License 2019.12.06 -2 3 58

Hát jó..... Elfogadom bár nem igazán értem..... 

Amúgy a jelenséget se. Én pl. nem nyalnám ki magam akkor se ha képes lennék rá. Pont az a lényeg nekem hogy gyönyört adjon másvalaki ilyen módon és hogy másvalakit nyalhassak élvezésig. Vagy szopjak. Persze ezzel nem azt mondom hogy nem szoktam masztizni de szerintem az full más téma. 

Előzmény: Gabriel35 (57)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.06 -1 1 57
De igen,olvastuk a nyitó szöveget. És az első szopás vagy szopatás élményéről volt a téma. Természetesen én is ezt megosztottam hogy nekem ezt az élvezetet,saját magamtól volt szerencsém áttélni elösszőr kamasz koromban maszturbálás közben. És ez a téma másnak is felkeltette az érdeklődését, így beindult ezzel kapcsolatban egy párbeszéd köztünk. A témához vágott a válasz, mivel a legelső szopás élménye volt a kérdés. Valakinek a saját testvére okozta ezt az örömet, vagy valakinek más férfi, nekem saját magam szopása volt az első maszturbálás közben. És igen. Jól írtad hogy az önszopás témának van saját topikja. De aki ezt a kérdést itt elindította, ő az önszopás témánál osztotta meg ezt a fórumot.
Előzmény: Claryssa (56)
Claryssa Creative Commons License 2019.12.05 -2 4 56
Nem olvastok topik nyitó szöveget? Az önszopásnak van saját topikja. Ennek nem arról kellene szólnia. :-(
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 55
Mikor szoptam magam régebben akkor nekem sem kellett sok és máris éreztem hogy hamarosan élvezni fogok. Akkor kár volt abba hagyni. Ha most tudnám úgy szopni magam, akkor biztos hogy élvezésig tenném. Nem feltétlenül kell nagyon nagy mérettel rendelkezni ehhez hogy tudja magának csinálni valaki. Persze nem egy hátrány az tény. De fontos az is, sőt talán a legfontosabb az hogy hajlékony legyen az illető. Fokozatosan szabad csak próbálni, mert ha nagyon eröltetve van és hirtelen akarja az ember, akkor könnyen meglehet sérülni. De az biztos aki tudja csinálni, mert vannak olyanok, azok fogják szopni magukat. Mert nagyon jó érzés az biztos.
Előzmény: Robek11 (53)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 54
Szerintem majd holnap próbálom majd magamnak csinálni gyertya pózban
Előzmény: Robek11 (53)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.05 0 2 53

Kb. én is annyi idősen próbálgattam, de csak a makkomat tudtam nyalogatni. És én is úgy voltam, hogy olyan buzis dolog. De hát a maszturbálás sem buzis dolog! Azzal is csak magamnak okozok örömet! És egyre inkább növekszik a vágy, hogy a saját farkamat a saját számban érezzem. Bár ugye, ez eltér a nyitó témától, de hát végül is ez volt az első igazi szopásom, mert a nyalogatástól végülis csak elsült a farkam, beterítette az arcomat meg az ágyneműt. (Takaríthattam) (-: A hugi csak később jött, barátnőm pedig hosszú ideig hallani sem akart róla. Persze, Ő még csak 14 volt, prűd neveléssel.

Előzmény: Gabriel35 (52)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.05 -1 2 52
Én kB 14-16 évesen mikor maszturbálás közben egyre inkább közelebb hajóltam a farkamhoz, próbálgattam. Elösszőr a makkomat értem el a nyelvem hegyével, de jó ézlrzés volt, egyre inkább kedvet kaptam hozzá hogy próbálgassam. Pár nap után már a makkomat is tudtam szívni. Isteni érzés volt. Annyira belejöttem hogy félig szoptam rendesen. Nagyon imádtam. De valahogy mégis szégyeltem, meg azt gondoltam hogy ez nem helyes és ez buzis dolog. Pedig csak saját magamnak okoztam örömet. És mikor lett 16 évesen barátnőm abba is hagytam. Ennek már vagy 19 éve. És ezalatt az idő alatt sosem próbáltam. De mostanában újra vágyat érzek arra hogy legszívesebben szopnám magam, de gyertya pózban is csak éppen a makkomat tudom elérni.
Előzmény: Robek11 (51)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 51

Ne haragudj, hogy ilyen kíváncsiskodó vagyok, de nagyon izgat a téma. Tudom, hogy az első szopásról-szopatásról szól a topik, de az elejét leírtam, ha a többit is beleírom, azt mondják, fantáziálás, pedig az élet sok furcsaságot hozhat.

Előzmény: Gabriel35 (49)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 50

Irigyellek. Lenyelni én sem akarnám, de a saját szâmat dugni sajnos nem tudom. Nem vagyok elég hajlékony, még talán a farkam is rövid hozzá. Pedig biztos nagyon finom lenne, hiszen én tudom, mi a legjobb nekem. Körbenyalni a makkom és hosszan szopogatni, nagyot szívni rajta....?

Előzmény: Gabriel35 (49)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.05 0 1 49
Igen már élveztem az arcomra meg a számba, de nem nyeltem le. Régebben nem élveztem bele a számba, abba hagytam mikor élveztem. De szerettem jól dugni a saját számat. Izgat a farkam illata is
Előzmény: Robek11 (48)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 48

Megpróbáltam a gyertya pózt, talán ha gyakorlom, akkor elérem a hegyét. Bocsánat a kérdésért, de volt olyan, hogy a saját szádba élveztél? Miért ne? És az milyen érzés volt? Az előváladékról tudom hogy finom. De a többi? Ne haragudj, hogy ilyen kíváncsi vagyok.

Előzmény: Gabriel35 (45)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 47

Az előválladékot én is imádom, szerintem nagyon finom íze van, a feleségem is mindig szerette, mostanában az ujjamal törlöm körbe és lenyalom. Fúj, de disznó vagyok!

Előzmény: Gabriel35 (45)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.05 0 1 46

Eddig még engem is csak nők szoptak. No, nem sokan, de mindegyik isteni jó érzés volt. Az elsőt a húgom csinálta. bejött este, bekapta, elélveztem, begyűjtötte valamibe és kiment. Ennyi volt, nem is volt igazán jó. Soha nem beszéltünk róla. Sajnos, ő már nem él. Ezt soha nem akartam elmesélni senkinek, most elmeséltem mindenkinek. A többi a szokásos, csajok, menyasszony, feleség, no és anyu puszija, amikor beteg voltam. De az csak puszi volt. Furcsa dolgokat produkál az élet.

Mostani helyzetemben azt hiszem, nem bánnám, ha bárki megtenné ezt velem, lány vagy fiú. Nem vagyok beteg, legalábbis nem ott, csak sírni tudnék a vágytól. Bocsánat az öszinte írásért.

Előzmény: Gabriel35 (43)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 45
Hát az a helyzet hogy már nekem sem megy, párszor szoktam próbálni gyertya pózban, de ritkán érem csak el éppen csak a nyelvem hegyével. Múltkor éreztem az előválladékot az úgy felizgatott. Kamasz koromban tudtam csinálni magamnak, akkor egyre jobban, és egyre többet betudtam kapni a farkamból úgy hogy ráhajóltam. Hétről hétre jobban ment. Nem bírtam le állni vele mert nagyon jó érzés volt. Imádtam szopni magam. Aki csak teheti és tudja csinálni ezt a maszturbálási módszert. Az mindenképpen tegye, mert Isteni érzés. Én örülnék ha csak addig eljutnék hogy a makkomat nyalom körbe körbe.
Előzmény: Robek11 (44)
Robek11 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 44

Sajnos én nem voltam annyira hajlékony, épp hogy csak meg tudtam nyalni a makkomat. Milyen érzés leszopni magad?

Előzmény: Gabriel35 (43)
Gabriel35 Creative Commons License 2019.12.05 0 0 43
Engem már párszor szoptak szerencsére. Természetesen nők. De szopni maszturbálás közben én szoptam régebben a saját farkam. Az is jó volt nagyon
Előzmény: Robek11 (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!