Keresés

Részletes keresés

Degeczi Creative Commons License 2022.09.07 0 1 1786

A biodíszlet zenekar külön figyelmet érdemel: se a szintis, se a kongás játékának látványosan semmi köze a hallhatóhoz - amiben szaxofon nincs is... :-D

Talán vmi szlovák Budapest TV-n mehetett

Előzmény: Degeczi (1785)
Degeczi Creative Commons License 2022.09.07 0 1 1785

Hopp, van újabb remekmű is, már a jelenlegi stílusában, csak szemüge nélkül:

https://www.youtube.com/watch?v=MmsI30AGBr4

Előzmény: Degeczi (1768)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.07 -1 1 1784

Én úgy látom, hogy Vera asszony ravasz, nagyon is ravasz! Le akarja törni még a randi előtt a lóápoló Krisztián szarvát is, mert a volt katona Kriszt már nem tekinti jelöltnek (ez a libegő után egyértelmű volt, csak nem küldte azonnal haza, mint a munkakerülőnek titulált Andrást).

A lóápoló úgy viselkedik, mintha máris ő lenne a gazda, nagyon otthon érzi magát és úgy dolgozik, mint a kisangyal (csak a darálóról feledkezett meg, pedig ő vállalta). 

Vera tisztában van azzal, hogy a "két drusza" előbb-utóbb egymásnak feszül és nem véletlenül provokálta őket tegnap a viselkedésével, ráadásul ez tudatos nála, így akarja megnyitni az utat Tomi előtt, mert -a jelek szerint. a három közül ő a legszimpatikusabb számára.

 

Ami a külsőt illeti: tudja, hogy van rajta valami, ami szépnek mondható: a dús, szőke haja. él is a lehetőséggel, mert annak ellenére, hogy egy gazdasszony nem így hordja, ő soha nem kötötte eddig össze (mintha csak a konyhafőnökben lenne!). Mondjuk nem baj, mert a nózija még Csobot Adélka nóziját is veri, olyan kunkori, le is égett rendesen már az első kora nyári napsütésben is! :-)

 

A biztosítékot nálam Alfonz verte ki, mert olyan terepre vitte randira a "cicaszeműt", hogy még a nem létező vesekövét is lerázatta! Hogy találhatott ki ilyet, nem is értem! Próbára akarta tenni a lányt, hogy tűri-e, vagy nyávogni kezd? A lányka jól vizsgázott, mégis csak egy csupor ital jutott neki a végén, igaz gyönyörű kilátással), míg a top-10-nek előzőleg piknikkosaras enyelgés jutott! 

 

A lényeg: Zsolt gazda máris elkápráztatta Lidit a csókjával (szerintem összeillenének) és Péter gazda a nála jóval magasabb, 41 éves, macskátlanított "vénlánnyal" ma ismét közös programot csinál (de ahogy láttam, csak valami oszlopot vernek be!:D)

Előzmény: Tulipántoss (1782)
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.07 0 3 1783

Nincs mit hozzátennem remek írásodhoz, szörnyű ez a nő! Örülhet aki már kiesett.

Előzmény: Tulipántoss (1782)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.07 0 5 1782

Vera gazdasszony a végén egyedül fog maradni! De megmagyarázza majd bizonyára, hogy miért, az hótziher! 

Ugye nem mondok újdonságot, ha azt mondom, hogy tegnap is feszült volt a helyzet? Az a fránya  kukorica daráló volt a hibás! :) Vera, mint duzzogó, puffogó, a világ bánatát magán cipelő  pedig csak járt-kelt, fel-alá, számon kért! Semmi nem volt jó neki! A három férfi szinte idegbeteg volt, rájuk ragadt Vera "jó hangulata." Egy önérzetes, talpraesett férfi már bele ültette volna Verát a darálóba! Ahogy Vera farmját mutatják, mint  a pszichiátrián! Frusztrált, idegbeteg páciensekkel.

A héliumos hangján pattogó Krisz, óborzalom! Vera sem különb aki vérlázítóan udvariatlan, nyers, bántó  senkit, semmit nem tisztelő modora nem való ebbe a showba!  Maradjon továbbra is egyedül, simogassa továbbra is a lovak farát! 


Egyébként már az elején fura volt, ahogy fanyalogva várta a kérőit! Már akkor lerítt róla egy távolságtartó magatartás. Köszönheti az avétos kínálatnak is. Talán ha Pétert nem küldi el, más lenne a helyzet?! Habár lehet, hogy az illető maga sem lett volna partner?! De esélyt sem adott maguknak!

A választottakkal pedig így járt!  Akik nem mívelik magas szinten a retorikát sem, mint olyant. Két épkézláb mondat nem hagyta el a szájukat. (Érdekes, ha egymásnak ugranak, veszekedés közben gördülékenyen tudják ordítani, hogy " Paraszt és született nulla!" De megfogadták, hogy "legalább 300 km-re kerülni fogják egymást!)

Kémiáról meg fizikálisan sem beszélhetünk mert  - ha ránéz az ember Vera gazdasszonyra -, már le is lohad mindenki! Hagyjuk is, mert okafogyottá vált már minden, szerintem. A gyenge kezdés után  talán a stábnak, nem is  lett volna szabad  Verát műsorba engedni. Egy évadban sem volt ennyi duzzogva távozó, sértődött kérő. Akik logó orral, ölelés és szó nélkül hagyta ott azt a nőt, aki még előzőleg "megbizseregtette!" őket. 

(És amit még nem is mutattak, nem láttunk, mert a vágóasztalon maradt! ) Volt egy másik hölgy gazdasszony, lehet, hogy jobban jártak volna vele, mi nézők biztosan!


Most azt látnám szívesen, ha  Vera kidobná Beszédes Alkesz Kriszt. ő Távozzon lapos kúszásban, mert ugye elvégre ő volt katona! :)  A másik két jelöltnek pedig csak üzenni tudom, hogy fussatok fiúk, minél előbb, jó messzire ettől a fapofa nőtől!  ( Közben pedig  azt  vizualizálom hogy a készülékek előtt ülő, hazaküldött "férjjelöltek," mennyire örülnek annak, hogy nem ők lettek a kiválasztottak?!)

Rysher Creative Commons License 2022.09.06 -2 3 1781

Remek rimalkotas, most emiatt Fredi es Beni-t kell neznem magyar szinkronnal. :D
Amugy igen, en nagyon remelem, hogy a szoke szlovak no lesz a befuto, ugy nagyjabol az egesz musorban ot tudnam mondani valamennyire is szimpatikusnak...
A tobbi lany, meg a tobbi gazda jeloltjei is kb. mind felejtheto, atlagos, kozepszeru emberek, legalabbis az eddigiek alapjan.
Ivi Angel-re nem ternek ki.... sajnos ENNYIRE leadtak a szintet mar a realityk is, hogy olyan felmosott karaktereket akarnak szerepeltetni es eladni, akiknek a fel eletuk megtalalhato 4 masodpercnyi guglizassal. A magas modellnek aki hazament viszont csak 800 kovetoje van instagramon, amit csodalok, mert ez most biztos nem volt rossz reklam neki...

A gazdasszony pedig egesz egyszeruen egy savanyu, kiszaradt koro. Semmi keresnivaloja egy ilyen musorban, leginkabb aprohirdetesben kellene ismerkednie, fenykeppel.
Hacsak a forgatokonyvirok nem adjak utasitasba a jeloltjeinek, hogy tegyenek valamit a nezettsegert, akkor az o epizodjai elkepesztoen unalmasak lesznek, en nem nagyon ismerem ezt a musort, pl, hogy mi van akkor, ha valaki elkuldi az osszes jeloltet... game over? Mert nagyjabol azt tudom elkepzelni, hogy ez a no egyaltalan nem akar ebben szerepelni es 1-2 heten beul egesz egyszeruen "kijelentkezik".

Előzmény: Ilhilla (1778)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.06 -1 0 1780
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.06 0 2 1779

Azért a gazda se semmi, feltesz egy kérdést neki, majd a választ jól kitekeri. Ha valaki az utcán ismerkedik szingliként, hagyja magát "elcsábítani" az miért is baj? Nem az volt a kérdés, hogy ha párkapcsolatban élsz...de tény messze nem ő lesz a nyerő.

Előzmény: Ilhilla (1778)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.06 -3 2 1778

Azt hiszi kis BIBIKE, ő lesz a befutó pipike,

pedig téved, mert a kétgyerekes LIDIKE.

Ugyan a gyerekeket viszi-e, 

megkérdezte tőlük: mennek-e? 

nlion Creative Commons License 2022.09.06 -2 2 1777

Szegény Süveges tarthatott volna egy élménybeszámolót a fiúknak persze Vera társasága nélkül de Vera nem vette a lapot h elhúzzon.

deluigi Creative Commons License 2022.09.05 -3 3 1776

Zsolt gazda pont ugy beszel, mint Alekosz, a noket is targykent eli meg, mint a masik valosagshowszereplo

 

persze, a gyoztessel ellentetben kb 0llanyira szorakoztato

violkali Creative Commons License 2022.09.04 0 1 1775
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.09.03 -4 1 1774

Se külsőre, se belsőre nem igazán vonzó a gazdasszony.

 

De a gazdák se... 

Előzmény: Tulipántoss (1773)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.03 -1 6 1773

Visszanézve most a műsort Vera gazdasszony,  hááát  nem egy mosolyalbum az már biztos. Gyárilag is barátságtalan. Introvertált!  Talán még a műsor kedvéért sem hajlandó vidámkodni! A négy választottjával nem igazán nyúlt bele a jóba, nem is csoda, ha nem igazán örülhet! Vajon a  "billegőben" tényleg hányingere volt, vagy a sok beszédű lovag miatt fordult fel a "közérzete?!" :) 

 

Azon tűnődtem, hogy Vera Bogácson él, Mezőkövesd Zsóri fürdő  környékén - főleg nyáron - olyan nagy élet zajlik még sem tud ismerkedni?! Persze aki ilyen sótlan, savanyú, mint ecet, annak nehéz is! A randevú után, Andrásnak annyi! Pofavágások közepette Vera megmondta, hogy "András nem pálya, mert egy munkakerülő!" és punktum!  :)

Adrásról írtam, hogy nekem egy fekete ló, hát az is maradt. Borzasztó volt  még képernyőn keresztül is. Szó se róla, a gazdasszony jól beválasztott.  Sajnáltam anno, hogy András maradt - nem is értettem, hogy miért??!! -, és miért nem Péter maradt helyette. András megy tuti, de mehetne vele beszédes Krisztián is. Ez az ember, képes összeveszni, anyázni egy fűszál miatt?! Holott fű annyi volt ott, hogy jutott volna mindenkinek! :))))) Áhhhh.......... 

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.03 -1 6 1772

Alfonz gazdánál a "top tízes szépség"állandó zavart nevetése agyhalál!   Butácska, mindene kitárva, kelleti magát, a munka büdös volt neki. És még jött a hiszti, mert " caros lett az új cipőm!"

És nem elég, hogy Alfonz beválasztotta, még dicséri is állandóan, mint koldus az öt pengőst! Nemcsoda, ha a lány már teljesen befutónak érzi magát. Pláne, hogy megmondta a gazdának, hogy ha hazaküldte volna őt, akkor igen csak rossz az ízlése?!

Nos, Ő is pont olyan lány, aki szintén elhiszi a híd alá beszorult kamionosnak, hogy "hidat szállít!"

Jobban örülnék, ha a másik három lányból választana Alfonz.

(Egyébként a randijuk megrendezett volt. Humorosnak vélték mutogatni, a féltékeny gazdasszony jelölteket akik, mint  leselkedő szurikáták követték és "kommentálták" az eseményeket?! :) 

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.03 0 4 1771

Péter gazda valahogy nem volt szimpatikus. A lányok, de inkább asszonyok se! Majdnem mindenkinek van gyereke, több is,és idősebb jócskán a gazdánál. 


Zsolt gazda az elején nagyon laza akart lenni. De a kevesebb több lett volna! Teátrális volt több jelenete. És a "szarka-farka" mese ugrott be. :) Pláne amikor összedőlt a sátorlap és a "segédek" Lajcsi-Laci kalapácsért szaladgált.

Vagy, amikor megolvadt és folyt  a csoki szökőkút a délibábos hortobágyos forró napsütésben. 


Furcsa volt nekem, hogy érkeztek a gazdáknál jóval idősebb hölgyek is?! Péter gazdánál is jött a 46 éves nő, közvetlen utána a 16 évvel fiatalabb harmincas?!  Műhaj, paróka,  tetovált szemöldök, magassarkú cipő a szántóföldön?!

És Zsolt gazdához is jött egy közel ötvenéves copfos hajú, szemüveges, síró, megilletődött hölgy. Aki,  mint egy szűz lány irul-pirul, izgul, hááát......már én is izgulok, hogy mi lesz vajon ebből?! :)

Degeczi Creative Commons License 2022.09.03 -3 2 1770

Hamis megjátszás az egész (ld. toptizeslány reagálása az átölelésre: nem ám "ez de jó!", hanem "remélem, ezt látják a többiek"...), de nála valóban különösen

Előzmény: Ilhilla (1769)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.03 -3 2 1769

Hallottam már nála sokkal rosszabbul daloló "énekesnőket" is! ...és milyen helyes volt ezzel a hajjal! Ha nem játszaná meg a szende szűzlányt, még imponálna is a közvetlensége, a rajongása, a mindenre rácsodálkozása, de így már hamiskás az egész lénye!

Előzmény: Degeczi (1768)
Degeczi Creative Commons License 2022.09.03 -3 0 1768

Az sajnos nem elérhető, de a Szép a lovam (vmi "krászno moje konye"-t hallani) igen

Előzmény: Ilhilla (1759)
deluigi Creative Commons License 2022.09.02 -5 1 1767

a felesegem szerint a 31 eves mukso lesz a befuto

Előzmény: Ilhilla (1766)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.02 -2 3 1766

Azt hiszem, András lapátra kerül, még annyira sem jött be Verának, mint Krisz. Munkakerülőnek tartja a rádiós műsorvezetőt. Mondjuk nem is volt szimpatikus a randin.

 

Verának szerintem senki nem lesz jó!

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.09.02 -4 1 1765

Az is inkább maradhatott volna rendőr...

Előzmény: Ilhilla (1759)
Apádfüle Creative Commons License 2022.09.02 -4 4 1764

Akkor tényleg olyan ostoba, amilyennek kinéz. Az egész élete fent van a neten, mégis azt hiszi, el tudja játszani a szempillarebegtetős, pirulós szendét, a lebukás veszélye nélkül.

Bár a gazda annyival fiatalabb nála, hogy biztosan nem nézett még tévét a tanyán, mikor Ivi néni a fénykorát élte. :D

 

Ilhilla Creative Commons License 2022.09.02 -3 1 1763

Én azért nem írtam be, mert "nem biztonságos oldal"-ként volt megjelölve.

Előzmény: szévike (1762)
szévike Creative Commons License 2022.09.02 -1 2 1762

Beleolvastam a honlapjába.

Megosztom, hátha más is elolvasná_

• IVI Angel szakmai életút (hupont.hu)

Ilyen "szakmai életút' után igencsak életszerű, hogy egy 15 évvel fiatalabb vidéki lovasember iránt lángra lobban,

legalábbis az arca.

 

Előzmény: Ilhilla (1759)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.02 -3 0 1761

A dalt nem találtam meg, csak hasonló címűt, a szerzőtől.

 

Az előzetes szerint pár napig (amíg Zsolt haza nem küldi) jól fogunk rajta szórakozni! :D

Előzmény: Tkn71 (1760)
Tkn71 Creative Commons License 2022.09.02 -1 0 1760

Azaz Ivi Angel, igen!

Előzmény: Ilhilla (1759)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.02 -2 0 1759

Nem ismertem fel, de a google segített.

Amikor még Némethy Ivi néven futott, szép és csinos volt, a fekete szemüveg mögé most próbál elrejtőzni. Életrajzát olvasva valóban volt minden, amit itt olvashattunk róla. (A szőke haj nem állt annyira jól neki).

 

Még a "Jön egy angyal a végtelenből" dalára rákeresek, mert azt dr. Komáromi István volt rendőrkapitány írta neki!

Előzmény: Tkn71 (1754)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.02 -3 0 1758

https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda/nemethy-ivett-adatlap-zsolt-gazda

 

Adatlapja szerint 1 gyermeke van, 46 éves (Zsolt gazda 31!). Korához képest szerintem nem néz ki rosszul, más kérdés, hogy a teste már "elasszonyosodott".

Apádfüle Creative Commons License 2022.09.02 -3 3 1757

Most, hogy tudom, mi mindenről híres, nem is a szépségkirálynő státuszán csodálkozom, hanem a műsorvezetőin. Egy értelmes mondatot nem tud kinyögni, hebeg-habog, legyezi magát. Nem tudom, milyen műsort vezet és hogyan. Bár amilyen műsorvezetőkbe belebotlom néha, csatornaváltások közben... Nekem általában nagyon "sok" mindegyik, tolakodó, harsány, néha sértően "szellemeskedő". Alig tudok kivételt mondani, talán Gundel Takács Gábor, akinek a stílusa megfelel a kényes ízlésemnek. :)

 

Én nem láttam az általad felsorolt műsorokat, így kivételesen nem lehet a legendásan rossz arcmemóriámra fogni, hogy nem volt ismerős.
Nem igazán érdekelnek a valóságsók, a covid alatti bezártság alatt (miatt) néztem először az Exatlont, meg a legutóbbi Nyerő párost. Most látom, hogy jön az új évad, és pirulva kell bevallanom, hogy egyetlen  párost  sem ismerek. Háromból ismerem az egyik felet (Détár, Muri Enikő, Lotfi Begi) és van még kettő, akinek a nevével gyakran találkozom a celebhírekben, de gőzöm sincs, mit csinál, azon kívül, hogy celeb. (Gondolom, semmit.) A többség ilyen-olyan valóságsó-szereplő. Nem tartom sokra ezt az emberfajtát.

 

Előzmény: Tkn71 (1750)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!