Orban recsel is ugy szallt ki a kocsibol a 16 millios szerkojaval, hogy nem kellett volna alafotozni. Eleg ha a fotos 1 meterrel jobbra all es ugy kesziti a kepet.
Aha! Te vagy akkor az a fotós, aki követte a terhes asszonyt, hogy befotózz a szoknyája alá. Persze te kövér, lusta és lomha lehetsz, hogy egy méter híján nem értél oda. Másképpen honnan is tudhatnád ezeket az apró részleteket? :)
Ajjaj! Nagy bajt csináltam. Hiszen Pilhál fölülről fotózta Blankát és hamarosan elterjed majd az a hír, hogy a fotós felülről akart befotózni Blanka blúza alá.
Friss! Nagy Blanka aláírta a Momentum EP választásra az ajánlást! Azért, mert úgy gondolkodnak, mint én, velük értek egyet, mondta Nagy Blanka a Faceboookon!
Orbán Ráhel már közszereplő, mert tudatosabn reklámozza magát apukája politikai árnyékában, Blankácska is közszereplő, mert a DK, az MSZP és a Momentum futtatják és ő tudatosan építi a politikai harcait a Fidesz ellen. És már felnőtt nő, mert 19 éves. Hogy agyilag nem ér fel addig az más dolog.
Friss! Ifj. Király Miklós, az Ifjúsági Demokratikus Koalíció egyik szóvivője lehet Nagy Blanka fiúja, a 888 szerint! És tényleg, Nagy Blanka ezt meg is erősítette a Facebookon, mert frissítette az állapotát, hogy kapcsolatban van a DK-s fiatalemberrel, a Lokál szerint!
Van , aki megpiszkálja, egy DK-s ifjúsági szóvivő, aki felkonferálta Dobrev Klárát az EP választásra, a fiúja. Már amennyiben nem annyira töketlen, mint egy Momentános úrifiú.
Na, de kikkel kerül egy asztalra Blankácska, az is jellemző. MSZP-DK-Momentum. :-)
Megnéztem a fiúkája fotóját a facebookon, az apukája egy DK.-s MTA-s faszkalap szobatudós. :-D
A srác meg egy Hajnal Miklós-klón. :-DDD Momentános tyúkmellű, szerintem csak érdekkapcsolat,
így nem lennék meglepődve, ha kielégületlen lenne a leányzó. :-D
Ráadásul Blanka is felkapaszkodhatott volna a morális magaslatra, amennyiben - viszonozva a nemzeti gesztust - bocsánatot kér a bajszosfaszozásért, Elnök Úr arcszőrzetén való gúnyolódásáért, trágárságáért.
Ráadásul Pilhál úriember volt, hogy ezzel a lépéssel lehetőséget adott Nagy Blankának, hogy kikecmeregjen egy végeláthatatlan, önmagát megalázó, kínos és végeredményét tekintve bukott perbe.
Nagy Blanka feljelentette Pilhál Tamást, a Pesti Srácok újságíróját úgymond az aláfotózás miatt!
Azért a DK-s rendezvényen készült sok fénykép között nyilván akad legalább egy döntő erejű bizonyíték, hogy az interneten elterjed kép készításe közben a fotós lehajolt, hogy "alá" tudjon fényképezni :)
Pilhál ezután szerda délután a Pesti Srácok oldalán azt írta, hogy meglepte a levél. Mintha nem ugyanaz a Blanka írta volna, mint aki tavaly december 20-án „belebajszosf*szozott”, „b*sszaarconmagátozott” a kecskeméti éjszakába. Nem az a Blanka, aki börtönbe küldené, illetőleg a világűrbe lőné a törvényesen megválasztott magyar kormányt, és aki népfelkelésre, erőszakra buzdít. A leveled emberi.”
Pilhál azt írta Nagy Blankának, hogy „felnőtt közszereplő vagy, politikuspalánta, aki a meggondolatlan trágárságaival, túlzott agresszivitásával maga megy a pofonok elé. De azért olyat is kaptál, amit nem kellett volna. Tőlem is.
Kerülgethetem a forró kását, de minek. Oda akarok kilyukadni, hogy hiába öltözöl és ülsz ügyetlenül (majd megtanulsz), hiába mondasz döbbenetes szamárságokat, hiába irtózom mindazoktól, akik téged most beraktak a politikai inkubátorba – sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget... Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek!
"FELTÉTELEZEM, HOGY A HIPERÉRZÉKENY FIDESZ KÖZÖSSÉG INGERKÜSZÖBE MEG SE REZDÜL A HASONLÓ SURMÓSÁGOK LÁTTÁN?!"
En megrezzentem: hogy hogy lehet egy nyilvanos politikai esemenyen ilyen bugyimutogato ruhaban megjelenni? Nem tanitott meg az edes jo anyad kislanyom?