Egy hónapja 4.000$-t küldött Szolnokra, hogy csináljunk grill partit. nekem fizetett 100 ezer forintot, hogy menjünk le 9-en Szolnokra...
Szponzorom Pécsen nyitott irodát úgy, hogy mindent a tulaj fizetett és havi 500$ fizetést kap, hogy üzemelteti.... Szolnokon már van iroda, ott elérte a csoportvezető azt a szintet, ahol kávézót nyithat a tulaj által fizetve minden...
Azt, hogy te fogsz e bukni és mennyit azt nem tudom, azonban valószínű, hogy beetető és jótékonykodó időszak után ( a csetelő tulajdonos " ismerősöd" tudja, hogy ez utóbbi meddig tart), valószínűleg sokan fognak bukni pénzt.
Csak, amit elmond magáról; közgazdasági egyetemet végzett, elemzőként dolgozott nagy cégeknél és ott dolgozta ki a saját stratégiáját. Kínai testépítőnek mondja magát, aki Colorádóban él... Nem igazán olvastam el, hogy még miket írt magáról a csetben..
Ha belépsz az üzletbe, akkor személyesen bármilyen kérdésed lehet felé és válaszolni fog mindenre.
Eddig csak pozitív tapasztalatom van vele. Most lassan komoly változások is lesznek, amiket nem tud halogatni a tulajdonos, mert leírta a dátumokat: először árvaházak segítése - megvolt- hamarosan az ügynökök gyerekinek a támogatása, akár iskolakezdési támogatás vagy egyéb.. Szeptembertől autóvásárlási programot indít, jövő év elején saját márkás termékek, tőzsdére viszi a cégét, aztán házvásárlási támogatás az ügynököknek... Elég hamar jönnek ezek az időpontok, tehát biztosan kiderül.
Február 26.-én 175.000Ft-tal szálltam be. Nézd a dátumokat, eddig kétszer vettem ki pénzt. A Zen bank elég sok pénzt levont, ahogy megkapta a forintot kifelé menet.. A második esetben már erősödött a forint, azért lett kevesebb..
Utoljára bent hagytam 500$-t és az most 1.100$-nál tart.
Nem igazán ezért írtam, hogy ebbe köss bele! Természetesen nem tudom, hogy mi van valóban mögötte, ezért nem engedek senkit nagy összeggel beszállni annak ellenére, hogy én 10%-ot kapok a belépési pénzből.
"Ha csalás, még akkor is van legalább 2 tiszta éve." Tehát te sem vagy biztos benne, hogy nem csalás, és számítasz rá, hogy előbb utóbb lelépnek az emberek pénzével?
"3 hónap múlva a levonással kiutal magának 410.000 Ft-ot úgy, hogy továbbra is bent van neki az eredeti 320.000 Ft-ja " Ténylegesen valójában, forintban, akár fizikai formában is megkapja a 410. 000 forintot? Te is megkaptad? Vagy csak valamiféle jóváírást kaptok kriptoban? Te kaptál már ténylegesen pénzt, forintot, eurót ebből az üzletből?
"3 hónap múlva a levonással kiutal magának 410.000 Ft-ot úgy, hogy továbbra is bent van neki az eredeti 320.000 Ft-ja " Ténylegen valójában, forintban, akár fizikai formában is megkapja a 410. 000 forintot. Te is megkaptad? Vagy csak valamiféle jóváírást kaptok kriptoban?
Te pontosan úgy beszélsz, mint max. Mintha őt olvasnám :) Ezek az átverés dolgok a fejedben vannak... Ez nem ügynökösködés pohártisztítóval, amit presszóknak kell eladnod :)
A vitaminomnál a pénzükért pontosan azt kapják, amit várnak. A pénzügyiben meg pontosan azt kapják, amit ígérek nekik, vagyis 2 hónap alatt megduplázzák a pénzüket... Ezen mi olyan furcsa?
Szerinted, ha valaki befektet 320.000 Ft-ot és 3 hónap múlva a levonással kiutal magának 410.000 Ft-ot úgy, hogy továbbra is bent van neki az eredeti 320.000 Ft-ja és azt tovább növelheti, ameddig csak akarja és akkor utal ki magának, amikor csak akar, akkor ő baleknak érzi magát?
Hagyjuk a mellébeszélést. A tagok 98%-a semmit nem keres, sokan mínusszal szállnak ki az üzletből a rengeteg képzésre elköltött pénz miatt. A milliomosság ígérete ellenére nem lesznek azok. A kompenzációs tervedet meg használd fel a két betűs kis mellékhelyiségbe, amikor a nagy dolgodat végzed. Annyit ér!