A The Times című konzervatív brit napilap értesülése szerint Franciaország, Németország és 21 más EU-tagállam még az idén olyan ultimátumot intéz Magyarországhoz és Lengyelországhoz, amelynek értelmében vagy elfogadják a migránsok rájuk jutó áttelepítési kvótáját, vagy távoznak az Európai Unióból.
Az Orbánék által lenyúlt EU-s pénzek a fizetségük azért, hogy nem tesznek semmit az ellen, hogy mi az EU nyugati tagállamainak egyik felvevő piaca és munkaerőforrása legyünk. :)
A magyar nyelv ismerete nem követelmény hogy magyar légy és nem is volt soha. Széchenyi is csak később tanult meg. Hivatalos nyelvünk a latin volt, ha jól emléxem egész 1847-ig. Akkor sajna kiváltottuk a latint. Rosszul tettük.
Az Orbánék által lenyúlt EU-s pénzek a fizetségük azért, hogy nem tesznek semmit az ellen, hogy mi az EU nyugati tagállamainak egyik felvevő piaca és munkaerőforrása legyünk. :)
Az Orbánék által nem lenyólt EU-s pénz jó része is visszakerül Nyugatra. Ezért nem szankcióztak meg minket. Kirakni sem fognak. Mindenki megnyugodhat.
Orbán és az EU szimbiózisban vannak. Ez mondjuk az EU-ban megmentőt remélő Orbán-fóbiásoknak elkeserítő lehet, nem is akarjk elhinni.
Nem tudott jól magyarul - ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem tudott. Több helyen élt a világon, Magyarországon is, de magát magyarnak vallotta. Sok magyar járt úgy, hogy "hazájának nem kellett, Liszt nem volt köztük.
Kedvenc bora a szekszárdi bikavér volt, jó izlése is volt az öregnek... :-)
Liszt adoptálta a nemzetet, neked pedig nem kéne hozzászólnod valamihez, amiról csak homályos fogalmaid vannak, mint amilyenek a szlovákoknak és románoknak is szoktak lenni.
"Az összes élő művészek közül ...én vagyok az egyetlen, aki büszkén dicsekedhetik el egy büszke hazával...Míg a többiek fáradságosan kínlódnak a takarékos közönség sekély vizeiben, én szabadon vitorlázhatom előre egy nagy nemzet nyílt tengerén. Sarkcsillagom azt mutatja, hogy Magyarország valamikor büszkén tekinthet majd rám!" (Liszt levele Augusz Antal báróhoz. Temesvár, 1846. november 10.) (Eredeti nyelve német.)
Liszt tudott magyarul. Nem túl jól, viszont elég rosszul, de tudott. A németek német zeneszerzőnek tartják, de ő magát magyarnak vallotta, és csak ez számít.
Nem mellesleg szabadkőműves is volt. Ez ugye nem változtatja meg a magyarságáról alkotott véleményedet ?
Ez igy van pénz beszél. és l igy a jó... majd akinek lesz pénze, nyalatja a seggét és jó pénzért nekem sincs ellenemre! van aki a munkahelyi főnökökkel teszi, van aki a politikusokkal.