Keresés

Részletes keresés

Békemenetelő Creative Commons License 2019.08.31 0 1 15002
Békemenetelő Creative Commons License 2019.08.30 0 1 15001

Tavaly még kaposvári, most éppen II. kerületi lokálpatrióta a New York-i momentumos, Berg Dániel.

 

Teleplakátolták a II.kerületet Daniel T. Berg fotóival – erről maga Cseh Katalin párja, a Momentum elnökségi tagja számolt be büszkén közösségi oldalán. Az viszont rejtély, hogy egy New York-ban született és ott nevelkedett fiatalembernek hogyan is lett szívügye a II. kerület annyira, hogy önkormányzati képviselőként októberben ott mérettesse meg magát. A PestiSrácok.hu megkeresésére Láng Zsolt polgármester elmondta: Berg Dánielt ezidáig nem is látták a környékbeliek, mindenkit meglepett, hogy ott jelölteti magát. Izgalmas adalék, hogy a fiatalember a CEU miatt költözött Amerikából Magyarországra alig három évvel ezelőtt, tavaly pedig Kaposvár egyéni körzetében indult rendszerváltó erős emberként – elnézést, jelöltként. Akkor még mint kaposvári lokálpatrióta haknizta körbe a médiát, de úgy tűnik, időközben a II. kerület is szívügyévé vált. 

 

https://pestisracok.hu/tavaly-meg-kaposvari-most-eppen-ii-keruleti-lokalpatriota-a-new-york-i-momentumos-berg-daniel/

antiglobalistapista Creative Commons License 2019.08.30 0 1 15000
Békemenetelő Creative Commons License 2019.08.30 0 2 14999

Printernet, avagy az Index megint mucsaimagyarozik.

 

Leporolta a tavalyi országgyűlési választásokra feltalált, emlékezetesen sikeres kommunikációs stratégiáját az ellenzéki sajtó: az Index szerint jelentősen csökkenti a helyhatósági választáson az ellenzék esélyeit, hogy a magyarok jelentős része kizárólag a közmédia híreit fogyasztja, így agymosott zombikként nem képesek értelmezni a függetlenobjektív valóságot. Az alaptalan teória valószínűleg előzetes magyarázat a várható eredményekhez, ugyanakkor reményt ad arra, hogy felhőtlenül szórakozhassunk a kampányidőszakban, amennyiben újra előveszik a csodafegyvert, a nyomtatott internetet. Ha ezt meglépik, talán még a vidékiek is megtanulják, hogy miképp váltsanak csatornát a tévéiken, rádióikon, és a számítógépeiken sem csak a fideszes képernyővédőt bámulják majd.

 

https://pestisracok.hu/printernet-avagy-az-index-megint-mucsai-magyarozik/

Vevegyő Creative Commons License 2019.08.29 -3 0 14998

frászt, harmincnyolc milliárdot.

te tényleg ennyire retardált vagy?

Előzmény: Poplacsek a sőrgyári (14997)
Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.08.29 0 2 14997
mávtelep2 Creative Commons License 2019.08.29 -2 0 14996

Viszont   biztos   olvasta az EUR/HUF árfolyam   mai alakulását.   ami  a   nyuggereknek  jobban fáj,   mint egy cikk.

Előzmény: Békemenetelő (14994)
Jaka46 Creative Commons License 2019.08.29 -2 0 14995

Ha nem olvasta akkor mi van?

Előzmény: Békemenetelő (14994)
Békemenetelő Creative Commons License 2019.08.29 0 1 14994
Szabálytalan nicknév. Creative Commons License 2019.08.29 0 2 14993

 

Nyüglődnek, a libsik...   Nem tudnak mi értelmeset kezdeni a hírrel.   (a vak szemükben minden szavazatvásárlás, akármit csinál a Fidesz)   :)))

antiglobalistapista Creative Commons License 2019.08.29 0 1 14992

Az ellenzék mindenből háborút csinál

Az ellenzéket egyedül az tartja még életben, hogy a harmincéves gyűlöletpropagandájuk következményei még mindig hatnak, de már valójában a politikai téren kívülre manőverezte magát.

Békemenetelő Creative Commons License 2019.08.28 0 1 14991

 Gyurcsányék még mindig szembe mennek a magyar emberek akaratával

 

A párt Gréczy Zsolt közleményére reagált, aki arra szólította fel a kormányt, hogy mielőtt autonóm robotokat és drónokat is bevetne a határőrizetben, számoljon el a határkerítés eddigi költségeivel.

kicsapott fakabát Creative Commons License 2019.08.27 0 1 14982

A DK komáromi képviselőjelöltje szerint a Fideszes nyugdíjasok nem mások mint birkahús, akik eladják magukat pár ezer forintért.

 

Minősíthetetlen nyilvános Facebook bejegyzésben gyalázza a jobboldali nyugdíjas szavazókat Gyurcsány pártjának komáromi képviselőjelöltje. “Csökkent a birkahús ára! Már csak 9000 forintba kerül egy szavazat” – osztotta meg a bejegyzést saját oldalán Balla István, akinek a tettét persze közfelháborodás követte a dunántúli városban. A DK helyi politikusa, aki ráadásul tanárember, élettelen, passzív tömbhúsnak, birkahúsnak titulálta a Fidesz-szavazó szépkorúakat, ráadásul azzal is rágalmazza őket, hogy annyira elvtelenek, hogy néhány ezer forintért megvehetők. csak emlékeztetőül hoznánk fel, hogy az, aki még csak nem is néhány ezer, hanem ezer forintért szerez magának látszattámogatókat, az éppen az ő főnöke, Gyurcsány Ferenc. Egy hete tettük közzé azt a videót, amit az ATV egy négy évvel ezelőtti vidéki tudósítása rejtett, a felvételen Gyurcsány és csapata pontosan ezer forintot fizet fiatal lányoknak a közös fotózkodásért. 

 

 

https://pestisracok.hu/a-dk-komaromi-kepviselojeloltje-szerint-a-fideszes-nyugdijasok-nem-masok-mint-birkahus-akik-eladjak-magukat-par-ezer-forintert/

Békemenetelő Creative Commons License 2019.08.27 0 1 14980

Gyurcsányné ismét hazája ellen: Nem támogatja, hogy az unió kifizesse a határvédelem árának felét.

 

Gyurcsányné az ATV tegnapi adásában ismét bizonyította, hogy neki és pártjának a magyar érdekek számítanak legkevésbé.

 

Dobrev Klárát Rónai Egon kérdezte a magyar határvédelmi kiadások megtérítését illetően, hiszen ismert, hogy a magyar kormány méltatlannak érzi, hogy Brüsszel a 2015 óta határőrizetre fordított összeg alig 1 százalékát akarja kifizetni, miközben Magyarország több, mint 500 milliárdot költött erre.

 

Gyurcsány Ferenc felesége azonban hű maradt férje és pártjuk migrációpárti álláspontjához, és nyíltan kimondta a műsorban: NEM TÁMOGATJA,, hogy a magyar kormány megkapja ezt az összeget az Európai Uniótól.

 

https://pestisracok.hu/gyurcsanyne-ismet-sajat-hazaja-ellen-nem-tamogatja-hogy-az-unio-kifizesse-a-hatarvedelem-aranak-felet/

Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.08.27 0 1 14979

Bangóné örök

 

Az a legérdekesebb, hogy vajon miért éppen őt, a házsártos, ordenáré asszonykát küldi rendszeresen a nyilvánosság elé az elfekvőben nyöszörgő szocialista párt.

kicsapott fakabát Creative Commons License 2019.08.26 0 1 14978

Civilnek álcázott Soros-kommandó akciózik Budakalászon.

 

Az önkormányzati választásokon való részvétel lehet az ellenzék utolsó esélye a túlélésre, a kétségbeesett próbálkozásokat látva pedig egyre erőteljesebben érezhető: nekik valóban “a lét a tét”. A rutinosabb kormánypárti szavazónak azonban nem lett szaporább a pulzusa akkor sem, amikor olyan hírekkel találkozott, melyek szerint az ellenzéki összefogásnak hála, októberben közös erővel ledöntik az Orbán Viktor által épített diktatúrát. A roncskoalícióként aposztrofált “fideszellenes fan clubban” a már levitézlett pártok képviselői mellett újabb szereplők is feltűntek. Tudják, ők azok, akik olyan szupercuki fogalmakat mantráznak  – leginkább egyébként önmagukra aggatva -, mint “lokálpatrióta”, “környezetvédő” vagy éppen “politikamentes”. Nos, ez utóbbi annyira igaz, hogy például Budakalászon az egyik ilyen civil szervezet aktivistája  – nyilván véletlenül – bár DK-s szimpatizáns, mégis az MSZP szavazatszámlálójaként feltűnősködött, míg egy másik helyi csoportosulás több tagja – valószínűleg szintén a véletlenek összjátékának köszönhetően – a Soros-szervezetek képzésein tanulta ki a civilkedés csínját-binját. (És itt még véletlenül sem a szemétszedés technikájára gondolunk vagy a nemlétező  magyar esőerdők megmentésére.) A Budakalászon feltűnősködő “civilek” jó iskolapéldái lehetnének azon országos jelenségnek, mellyel az önkormányzati választásokhoz közeledve több településen is találkozhattunk, az ottani csoportosulás azonban mégiscsak kitűnik a sorból: ők ugyanis nem csak a helyi önkormányzattal vívják képzeletbeli csatáikat, hanem saját magukkal is, sőt, képzeletbeli ellenségeikkel sem bánnak kesztyűs kézzel. Egy átlagember számára egyébként nem túl egyszerű feladat megérteni azt a sajátságos “civil” logikát, mely szerint mindegy miért, de valamiért, valakit hibáztatni kell, és ha az érdekük úgy kívánja, akkor bizony szélkakast megszégyenítő gyorsasággal tudnak ideológiai irányt váltani, mert az jó. Pikáns helyzetjelentés a Lupa-tó környékéről. 

A budakalászi civilekről többször is lehetett hallani az elmúlt időszakban, még a Forbes magazinban is olvashattunk róluk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a világszerte ismert lapban nem kifejezetten róluk akartak írni, azonban a Gerendai Károllyal készült interjúban mégiscsak felmerült róluk néhány gondolat. Az ismert üzletembert a Lupa-beachről is faggatta a Forbes újságírója, aki egy váratlan fordulattal kifakadt a budakalászi civil szervezetekre, és azt is elpanaszolta, hogy mennyire elege van a feljelentgetésekből, a folyamatos támadásokból, melyeket alaptalan vádakra építvemég a balliberális médiában is megszellőztetnek.

 

https://pestisracok.hu/civilnek-alcazott-soros-kommando-akciozik-budakalaszon/

Jaka46 Creative Commons License 2019.08.25 -1 0 14977

Egyáltalán nem,Merkel ünnepelni jött,úri asszony,ennyi.

Szerencsére már a jobboldal és kormányunk is megkedvelte újból.

Előzmény: kicsapott fakabát (14971)
Jaka46 Creative Commons License 2019.08.25 -1 0 14976

A füttyösnek illene tudni,hogy Gyurcsányné Pápán van és nem Brüsszelben.

Előzmény: Ec pec kimehecc a (14972)
Szabálytalan nicknév. Creative Commons License 2019.08.25 0 1 14975

Előzmény: antiglobalistapista (14965)
Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.08.25 0 1 14974
antiglobalistapista Creative Commons License 2019.08.24 0 0 14973
Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2019.08.24 0 1 14972

Gyurcsányné régi, számos botrányt okozó harcostársát is magával vitte az Európai Parlamentbe

 

Gyurcsányné a DK-delegációhoz akkreditált asszisztensei között is találtunk érdekes, régi visszatérő nevet, Heil Péter személyében, aki az NFÜ elnökhelyettese volt 2002-től, Gyurcsánynéval egyidejűleg. Heil neve olyan botrányos ügyekben is felmerült, mint a fejlesztési informatikai rendszer zűrös kijátszása a Welt 2000 Kft-nek, amely ügyben még mindig nyomozás folyik hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Heil az NFÜ után Bajnai kabinetfőnöke is volt, de Gyurcsányék a kormányváltást követően sem engedték el a kezét, hiszen a családi cégbirodalom zászlóshajójának számító Altus-ban lett tanácsadási igazgató. Az pedig különösen pikáns, hogy a volt NFÜ-vezér volt az ellenőr, aki az Altus-on keresztül vizsgálhatta az uniós pénzek lehívását az Európai Bizottság megbízásából.

kicsapott fakabát Creative Commons License 2019.08.23 0 1 14971

Csalódtak Merkelben

 

Erősen megviselte a magyar ellenzéket a soproni Páneurópai piknik megemlékezésre hazánkba látogató Angela Merkel nyilatkozata.

Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.08.22 0 1 14970

Lebuktattuk a szocik szennyvíziszapos kamukampányát – Egyedülálló magyar fejlesztést gáncsolna el az MSZP (PS-VIDEÓ)

 

Tulajdonképpen akár hálásak is lehetünk a szocialisták legújabb zöldremázolt kamukampányának, hiszen így sokkal több figyelmet kaphat az az egyedülálló magyar szabadalom, amelyet Székesfehérváron dolgoztak ki talajtani szakértők. A történelem süllyesztőjében szépen lassan alámerülő MSZP végső agóniájában sem mulaszt el ott ártani, ahol csak lehet, így terjesztették el, hogy Székesfehérváron már levegőt sem lehet venni, a városlakók bele fognak fulladni a szennyvízbe, a kormány pedig Európa pöcegödrévé teszi Magyarországot. Mindebből természetesen semmi nem igaz. Az igazság valójában az, hogy a Székesfehérváron kidolgozott és szabadalmazott eljárás révén konkrét termőtalajt hoznak létre korábban meddő területeken. Ottjártunkkor a kisérleti telepen a kolontári vörösiszap-tragédia helyszínéről származó talajban csicsóka nőtt. Ezeket az egyedülálló eredményeket akarják tönkretenni a szocialisták, mert – jobb ötletük nem lévén – erre alapozták egész választási kampányukat, holott jobban tennék, ha hatalmi mániájukon felülkerekedve hagynák dolgozni a magyar szakembereket. Rájuk és hasonlóan ötletes fejlesztéseikre sokkal nagyobb szükségünk van, mint hamis hangon hisztériázó szocialista politikusokra.

 

https://pestisracok.hu/lebuktattuk-a-szocik-szennyviziszapos-kamukampanyat-egyedulallo-magyar-fejlesztest-gancsolna-el-az-mszp-ps-video/

Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2019.08.21 0 1 14969
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.08.21 0 0 14968

irta Poplacsek

Előzmény: nooormális. ? (14967)
nooormális. ? Creative Commons License 2019.08.21 -1 0 14967

orrontott 

 

Micsináát ?

Előzmény: Poplacsek a sőrgyári (14966)
Poplacsek a sőrgyári Creative Commons License 2019.08.21 0 1 14966

Választási csalást orrontott a DK, aztán kiderült, hogy ők követték el

 

 

Újabb öntökönrúgással szórakoztatja a kampánylázban égő magyarokat a DK. Történt a minap, hogy Gyurcsányék egy Újpesten rossz...

antiglobalistapista Creative Commons License 2019.08.19 0 0 14965

Sneider Tamás leváltásáról üzent a Jobbik alelnöke

 

Az önkormányzati választást követő tisztújításon a Jobbik valódi megújulását tűzte ki célul Bana Tibor, a párt alelnöke..

 

szarvasmarha Creative Commons License 2019.08.18 -1 1 14963

 

 

sohasem terveztem,hogy ez a topik nickekről szóljon de hát házhoz jönnek...😂😂😂

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!