Hetek kérdése és megjelenik (végre) a 24x36 milliméteres szenzorral szerelt Pentax K-1 FF DSLR.
Idevárok mindenkit akit érdekel ez a technika, illetve van információja és ezt megszeretné másokkal beszélni.
Ennek a meredekségével lehet a probléma, de mivel egy külön panel (ha jól látom) egy kis szerszám módosítással megoldható, feltéve ha nincs mögötte semmi.
Ebben 1et értek, valami nagy gebasz lehetett a két cég között, hogy egyik napról a másikra beszüntette a Sigma a fejlesztést Pentaxra. Bár ha jobban belegondolok a Tamron se adott ki Pentaxra új fejlesztésű objektívekből... hmmm érdekes.
...Én rendeltem K-1et, ami remélhetőleg jövő héten meg is jön. Van egy-két Sigma obim, amit pont a K-1re tartogattam: 35mm F1,4 Art, 50mm 1,4EX, 85mm 1,4EX, a 24-70mm F2.8 IF EX DG HSM-et már kicseréltem egy DFA 24-70re, hát most egy kicsit felhúztam magam, hogy nem tudom használni a kedven fix obijaimat, de bízok benne, hogy lesz rá megoldás...
Érdemes megnézni ezt a videót, a Fickó nem panaszkodik, hogy gond lenne a 50mm-és Sigmával:
Az eddigi leírások alapján biztos, hogy van automatamód, felismeri, hogy milyen az optika, de mivel az APS-C-ket is használhatja "leicán" ezért gondolom kapcsolgatni is lehet.