Te írtad, hogy szombat, holnap vasárnap, mehetünk vásárolni, aztán elegánsan letagadtad, hogy te írtad: Persze, arra nem tudtál mit mondani, hogy 23.-a lesz............
Na elégedj meg, ennyi koccintóssal járultam hozzá az erdei hunyáshoz:)
etessen teged a feleseged lecsoval aki elol ugy menekulsz hogy a trabantoddal jarod az orszagot egy kis mellekes utan kajtatva , most napszamoskodhatsz a szolokben
eben a pillanatban pesten 18 ora 30 perc van tehat 18 oraval ezelott ejfel utan volt pesten 30 perccel aki ezt nem latja annak mi van afejeben ott ahol nekem az eszem van ?
tisztelt moderacio , itt kezdte meg a provokalasom ez a apolo , ezert jar ide , egy beteg ember aki semmit se tud a csaladomrol a magaerol meg semmit se arul el ,raadasul hazudik , mert amikor irtam akkor igen kb egy oraja volt szomabat pestem lehetne valamit tenni hogy ezek a beteg emberek ne az en provokalasomra hasznalja k ezt atopickot ? a multkori lanctorles utan 48 ora mulvaszinten az apolo kezdte meg a provokalasom majd csatlakozott hozza a tifuszos es meg paran en megszoktam az eltelt12 ev alatt es hidegen hagy de jo ez a beteges provokalas az indexnek ?
Bubenkó Csaba a KDFSZ elnöke a Magyar Időknek azt is elmondta, hogy állami eszközökkel kellene biztosítani, hogy a munkáltatók ne éljenek vissza a dolgozók szabadidejével, illetve arról is kellene tenni, hogy megfelelő számú szakképzett munkaerő legyen az üzletekben.
Na, szakszervezeti vezetőként képtelen a dolgozók védelmét ellátni a viccszakszi? Mindjárt Orbánhoz szaladna? A törvény megvan, nem tud lépni? Ideje lemondani...........
Mondjuk, a szakképzett munkaerő hiányának nem a boltok az okai:) Ha nem mennek oda, annak többféle oka van. Kezdve a fizetésekkel, bár a multik egy része emelt, a CBA-ból nem hallani ezt.