Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2021.12.24 -5 1 6026

Nem akarok vitatkozni, de én sehol nem említettem, hogy utálom Jenőt, csak leírtam a történteket, akit a Retró Rádióban hallottam, mert furcsának találtam, amiért még nem is reagált a felkérésre, holott éppen az ajándékozásairól posztolt a facebook-on. 

Azt is külön kiemeltem, hogy milyen jól megoldották végül Norbi "támogatását", amiért benne hagyták a műsorban.

 

Utálkozni éppen te utálkozol, amikor Anitáról írsz, de ehhez is jogod van, nem is az okát firtattam, hanem a stílust, ahogyan szidalmaztad.

 

Szeretném ha átlépnénk ezen a témán, ezért legyen békés, boldog Karácsonyod!

 

Előzmény: Dio48. (6017)
Magdi60 Creative Commons License 2021.12.24 -3 2 6025

"A fogszabályzó elég furcsa így felnőtt korban" - hiába mondja, hogy csak a fogszabályzó miatt változott az arca, hihetetlen:

 

 

Ennek a tíz évvel ezelőtti ügyének végül mi lett a vége? Fizetett a szerencsétlen bérbeadónak végül?

https://hvg.hu/itthon/20110815_tornoczky_tartozasa

 

Előzmény: Ilhilla (6016)
Dio48. Creative Commons License 2021.12.24 -1 2 6024

Pont eről beszélek amit a" Mazsola is írt!!Itt nem a materiális ,anyagi értékről van szó!!Ezek a gyerekek felnéznek ezekre az emberekre!!A személyes találkozásnak jobban örülnének vagy egy személyes telefonhívásnak!!!!Egy Szoboszlai nem engedhette volna meg magának???Dehogynem azt tesz amit csak akar!!Csak nem érdekelte!!

Dio48. Creative Commons License 2021.12.24 -1 2 6023

Pont ezért írtam le a véleményem az Anitáról!!Még mindig tartom,hogy a segitsége nem nagy szám nem a saját pénzéből teszi!!És azt is tartom,hogy nem egy Rácz Jenőt kell szidni aki egyedűl küzdött dolgozott mint egy állat és tart ott ahol tart!!Sobert mümájer sznobokkal nem is foglalkozok!!Nem gyülölködtem csak egyszerűen megjegyeztem,hogy amit az Anita tesz nem nagy szám!!/ha állatbarát vagyok nem ölök meg tiz millióért se egy élő állatott/Ugye ő ezen egonizált játszotta magát a tv-be!!Nem volt rászorulva,hogy (leküzdje a félelmét és állatot öljön)hagyjuk már az észjátszást tudta,hogy milyen műsorba jelentkezik!!Itt inkább az gyűlölködik aki egy Jenőt szid!!Értem én,hogy utálják Sobertet Verát stb.Na az a gyűlölködés!!

Előzmény: Apádfüle (6021)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.12.24 -2 1 6022

Igen, ezt én is hallottam a műsorban, hogy Bochkor szerint Szoboszlai a saját pénzén vette meg a mezeket (akkor vajon a RB Leipzignél azokat is kifizettetik velük, amelyeket meccs után elcserélnek az ellenfél játékosával?), amiket odaajándékoztak a gyerekeknek, ami nagyon szép dolog.

 

Ugyanakkor mindenki mástól eltérően Szoboszlai arra már nem vette a fáradtságot, hogy személyesen telefonáljon Bockoréknak (ne mondja senki, hogy nem volt erre reggel öt perce, azért még messze nincs ő akkora sztár, hogy ilyet ne tehetne meg), netán személyesen adja át az ajándékokat (ami egy kisgyereknek nagyobb élmény lett volna, mint maga a mez, bár ez már valóban nehezebben férhet be az időbeosztásába), hanem mindent az ügynöke/menedzsere Esterházy Mátyás intézett helyette (azt nem is tudtam, hogy egy játékosügynök feladatkörébe a játékos ilyen ügyeinek intézése is beletartozik, ez már inkább titkári feladat).

 

Lehet, ha jó pénzért Rácz is tart egy menedzsert/titkárt, az elintézte volna helyette, mint Esterházy Szoboszlai helyett.

 

De az is lehet, hogy más oka van, hogy nem reagált Bockorra, lehet, hogy a néha meglehetősen bunkó dumáiról elhíresült műsorvezető neki is beszólt valamikor és nem hajlandó vele szóba állni (persze ettől a kislánynak még küldhetett volna kötényt).  

 

A reklámértékről én nem vagyok meggyőződve (Szoboszlainak vagy Michelisznek attól egy fillérrel nem lesz több a "piaci értéke", mert jófej volt), viszont "antireklám" értéke biztosan van, ha valaki egy ilyen felkérést még válaszra sem méltat, ez Rácz esetében nagy jól lejön.  

Előzmény: Ilhilla (6015)
Apádfüle Creative Commons License 2021.12.24 -3 5 6021

Nem akartam ebbe az esztelen gyűlölködésbe belefolyni, de nem állom meg. :( Mindig megdöbbentett, hogy hogyan képes valaki ismeretlenül ennyi indulatot pazarolni valakire. Nincsenek személyes ismerősei, akiket okkal utálhat? :DD

Az nem Anita hibája, hogy a nevelőapja miniszter volt. Nem születhet mindenki egy szabolcsi putriba, mélyszegénységbe. Ez egy adott dolog, nem elhatározás kérdése, nem dicsőség, nem szégyen.

Anita nem politikai karriert épített (akkor joggal vetnék a szemére a családi hátszelet), hanem egy főzőműsort nyert meg.

Az meg, hogy ki mit engedhet/ne meg magának, és mit tesz, megint egy más kérdés. A kis fizetésűek, nyugdíjasok sokszor adakozóbbak a jövedelmükhöz képest, míg a felsőbb körök harácsolnak ész nélkül, és semmi se elég nekik.

Végezetül: itt a fórumon csak nickről ismerjük egymást. Azt állítunk magunkról, amit nem szégyellünk. Lehet, hogy aki habzó szájjal kéri számon máson a jótékonykodást, egy fillérrel nem támogatott még elesett embert, se állatot. Ezért is fölösleges a melldöngetés, az erkölcsi magaslatokból szónoklás, mert ellenőrizhetetlen

Előzmény: Dio48. (6018)
Dio48. Creative Commons License 2021.12.24 -2 1 6020

Bocsi nem akarok gonoszkodni de milyen agyrázkodás??Éphogy fenékre esett nézd vissza fent van a moston!!Még a végén megsajnálom!!!Ez akkora kamu mint az egész műsor volt!!

Előzmény: Ilhilla (6019)
Ilhilla Creative Commons License 2021.12.24 -7 0 6019

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/tornoczky-anita-a-konyhafonok-vip/ypwdvje

 

Azt láttuk, amikor elesett, csak azt nem derült ki, hogy ekkora lett a baj (mert Norbi "agyi katasztrófája" volt a porondon!).

Dio48. Creative Commons License 2021.12.24 -3 2 6018

De Jenő pont olyan nagy ember,hogy megengedhetné magának!!Egyedül kűzdőtt meg a semmiből odaáig ahol tart!!Nem értem miért utálod ennyiere!!Ő nem Norbi!!Kitárt dolognak tartom,hogy nem akart segíteni a kislánynak!!Egyébként én pont Anitát nem birom de írtam is,hogy miért nevelő apuci pénzéből "könnyü a csalánt verni

Előzmény: Ilhilla (6015)
Dio48. Creative Commons License 2021.12.24 -2 2 6017

Ez mind rendbe van amit írsz!!De remélem,hogy felajánlotta a pénzt!!Kristóf Norbi Vera etc...pont ez az,hogy eggyik se érdemelné meg a nyereményt bőven van mit a tejbe apritaniuk!!De miért ez a nagy Jenő utálatod??Erre tényleg kiváncsi vagyok!!Szerintem ő nem olyan rossz ember ahogy Te gondolod!!Ne is emlitsd egy lapon Sobertell!!

Ilhilla Creative Commons License 2021.12.24 -6 1 6016

Húúú, nagyon elragadtattad magad!

...azért Anita az egész műsor alatt remekül teljesített! Ehhez persze kellett, hogy ebben az évadban az eddigiekhez képest tehetségtelenebb mezőnyt válogassanak össze. Nem biztos azonban, hogy ez miatta, sokkal inkább Norbi és Tóth Vera miatt történhetett!

A fogszabályzó elég furcsa így felnőtt korban, de arról nem tehet, ha a szülei mással voltak elfoglalva és nem az ő fogsorával foglalkoztak (nem is volt még ilyen "nagy divat" ez a dolog anno).

Ha megteheti, miért ne költse a nyereményét részben jótékony célra? Nem csak az állatvédelem a cél, hanem "kutyáktól félős gyerekeknek terápiás lehetőséget" akar teremteni. (Egyébként az állatok sokszor jobban megérdemlik a gondoskodást, mint az emberek!)

Annyira Kristóf sem volt rászorulva az összegre, mert van ott "lóvé", sokat foglalkoztatják mostanában. Igaz, most lett készen a hatalmas háza a szentendrei hegytetőn, de utalt rá, hogy majd más forrásból nyitja meg az éttermet.

Előzmény: Dio48. (6013)
Ilhilla Creative Commons License 2021.12.24 -4 1 6015

Off.

Bizonyos fokig ez az akció reklám volt! DE! Például Szoboszlai Dominiktól nagyon sok gyerek dedikált mezt kért ajándékba. A megoldás az lett, hogy vásárolt 12 darab márkás mezt, dedikálta és a műsorban kisorsolták, kik kapják meg.

Jenőtől csak egyetlen lányka kért kötényt, de még csak válaszra sem méltatták. Amiatt furcsa ez,  mert Jenő még (?) nem annyira "nagy ember", hogy ilyet megengedhessen magának. Annál is inkább, mert a facebook oldalán éppen  valami "köténynyerős" akciót lehetett olvasni!

Előzmény: Mazsola0070 (6010)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.12.24 -1 1 6014

"Baukónak igaza lett."

 

Baukónak a Konyhafőnök és a Farm kapcsán is igaza lett...:) (sőt, eddig minden műsor kapcsán, amelyiknél "jósolt").

 

Én több ok miatt is a Farmot néztem, az még a végeredmény ismeretében is nézhetőbb volt.

 

Az is igaz, hogy Tornóczkyt sosem kedveltem, hol azzal volt tele a média, hogy Medgyessy nevelt lánya, hol azzal, hogy Bochkor nője. Így - mivel tele volt a média azzal, hogy ő nyeri meg - nem sok értelme lett volna pl. Kristófnak drukkolni.

Előzmény: Mlle. Grenelle (6006)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.12.24 -1 1 6010

"Ennyire "nagy sztár", hogy nincs szükséges ilyen reklámra?"

 

Én nem hiszem, hogy a legtöbbje a "reklám" miatt jótékonykodott volna és Rácznak sem amiatt kellett volna.

 

Nem tudhatjuk, mi volt az oka Rácz hallgatásának, lehet, hogy egyszerűen nem érdekelte az egész, nem az a jótékonykodó típus, de az is lehet, hogy olyan családi vagy egészségügyi okai voltak, hogy egyszerűen nem tudott ezzel foglalkozni.

   

Előzmény: Ilhilla (6000)
Dio48. Creative Commons License 2021.12.24 -3 2 6009

Igy ahogy mírod!!A pofára esés majd akkor lessz eggyeseknél amikor majd látják,hogy nem ajánlott /adakozott/semmit!!Fehér hollo stimmel de,hogy ez nem adakozott semmit abba olyan biztos vagyok ahogy itt ülök és írom a kommentett!!Minnél több van nekik annál többett akarnak ez alól nem kivétel a transzfejű pasifejű fogszabájzos szégyen se!!!!

Előzmény: Tibbe (6007)
Yaara Creative Commons License 2021.12.23 0 0 6008

Igen.

Előzmény: Mlle. Grenelle (6006)
Tibbe Creative Commons License 2021.12.23 -1 1 6007

Másik műsort nem néztem.

Viszont itt a "Jó ügyért" kellett Anitának győzni, ugye? Az "állatvédelem" nagykövetének.

 

Előzmény: Mlle. Grenelle (6006)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.12.23 -3 0 6006

Baukónak igaza lett.

 

Most már csak az a kérdés, a másik műsorban Fehér Holló győzött-e...

Előzmény: Tibbe (6005)
Tibbe Creative Commons License 2021.12.23 -3 0 6005

Na, mit mondtam az elején! Tornóczki Anita győzött.

 

Tibbe Creative Commons License 2021.12.23 -2 1 6004

Ha 5-5 milliót adnak, akkor igazságos lesz.

 

Előzmény: Apádfüle (6003)
Apádfüle Creative Commons License 2021.12.23 -1 0 6003

El kellett mennem itthonról, mikor a döntősök elosztották egymást közt a segítőket. Most értem haza. A hosszú asztalnál ülő vendégek (meg se tudtam nézni, kik azok) éppen megköszönték a versenyzőknek a vacsorát, aztán a séfek kivonultak döntést hozni.

Na, most aztán honnan tudjam, igazságosan döntenek-e. :DD

Ilhilla Creative Commons License 2021.12.23 -5 0 6002

https://index.hu/fomo/2021/12/22/schobert-norbi-nem-gyozni-mentem-a-konyhafonokbe/?fbclid=IwAR3ij-M0cvQBBt0Nt9USr-c-n3Nl57wrKbIVkC9wqubdbrq7SP5eH9W561E

 

Mióta lett a "fitneszguruból" "fitneszPÁPA"? :D

 

...és lesz főzőműsora az indexen januártól! :D

Törölt nick Creative Commons License 2021.12.23 -1 0 6001

OFF

 

(Kérek MINDENKIT, hogy ezúttal NE töröltessétek a beírásomat, igyekszem  csak a legszükségesebbeket leírni a Hölgynek.)

 

Ha VALÓBAN érdekelne, elmesélném Neked privátban, hogy miért ilyen cinikus a modorom. De előzetesen, néhány mondatban:

Nehéz gyermekkor (19 év ÁG.) Hat év hajléktalanság. Politikai elítélt voltam 7 évig. Hat éve egyedül harcolok a rák ellen.

Ezek személyes dolgok. De ezen túlmenően nincsenek előítéleteim, mindenkit egyformán utálok. 

 

ON

 

Semmi olyan információt nem írtam le, amit láthatóan itt ne tudtak volna. Hogy kinek milyen a modora, ez attól függ, hogy mitől lóg, azaz ki hogyan viszonyul a fórumtárshoz. Én személyeskedni igen ritkán szoktam, általában szarkazmussal intézem el a dolgot. Mint ahogy a beírásom is az volt, és nem cinizmus! A cinizmus személyeskedő és bántó éllel közölt vélemény, amit humorba ágyaz az elkövető. A szarkazmus ennek lágyabb formája, ahol nincs bántó személyeskedés, inkább csak finoman próbál nevelni. Az (ön)irónia pedig általában  saját magunk parodizálása, azaz önnön hülyeségeinket figurázzuk ki. 

Az, hogy Neked nem tetszik a stílusom, megítélés kérdése. Ámbár megmerem kockáztatni, hogy ha ismernél, más lenne a véleményed. 

 

Kellemes Ünnepeket kívánok az egész családnak!      

 

Előzmény: Mlle. Grenelle (5989)
Ilhilla Creative Commons License 2021.12.23 -5 0 6000

Off.

 

Az előbb mondta Bochkor, hogy egyedül Rácz Jenő nem reagált a hírességek közül arra a -kb. két hete tartó- ajándékozási kampányra, amelyben gyerekek kívánságait teljesítik.

 

Jenőtől egy kislány kért volna egy kötényt, mert ő a kedvence. A stáb kérte telefonon, e-mailben Jenőt, de semmi! A facebook oldalán több hozzászóló is felhívta a figyelmét, de hallgat!

Ennyire "nagy sztár", hogy nincs szükséges ilyen reklámra? Mihalisz Norbi például személyesen vitte el a stúdióba az ajándékát és Kabát Peti, meg a többiek is kitettek magukért!

Ilhilla Creative Commons License 2021.12.23 -5 1 5999

Nagyon örülök, hogy a végére kiderül: mégsem annyira elfogultak a séfek, hogy képesek lennének megnyeretni, vagy legalább a fináléba vinni Norbit, vagy Tóth Verát!

Borzalmas volt, amit tegnap a konyhában művelt ez a nő! A végén azt vártam, mikor pofozza fel az anyukáját, mert szidta mint a bokrot és tényleg: majdnem hozzávágott egy edényt a sikertelenség végén! Elkéneztetett, hisztis majom ő is, nem csak a hugicája!

 

A séfeknek meg van bocsátva, hogy "szívatták a nézőt", de soha nem bocsátom meg Gáspár Bea és Sztarenki Dóra győzelemhez juttatását és a "zúzás Hannit"! :D

 

Kristóf fináléba kerülésének örülök, megérdemelte: nagyon akarta, sokat fejlődött és kedvelhető volt a személyisége is (nagy melák, még el is sírta magát és őszintének tűnt!)

 

...azért ide már nem kell semmilyen jóstehetség, hogy kitaláljuk a győztes személyét, bár erősen zavaró Szandi és Bandi jelenléte, de még Enikőé is!

Dio48. Creative Commons License 2021.12.23 -1 0 5998

Neked irtam sorry a káoszért!!

Előzmény: Dio48. (5994)
Dio48. Creative Commons License 2021.12.23 -1 0 5997

Amit irtam Mazsolanak neked cimeztem!!!Bocsi!!:))

Előzmény: Mazsola0070 (5993)
Dio48. Creative Commons License 2021.12.23 -1 0 5996

Végülis nem kell Baukónak lenni ehez!!Éreztem,hogy Norbi kiesik sokan a döntőbe hitték ,azt is megéreztem ,hogy Anita Kristof finále lessz.Kell ennél több!!???/Ezt nem tette közzé,csak azt,hogy ki nyeri/!Ha egyszer a "számokat" is megérzem legyen az lotto rullett,fogadás megirom!!De basszus Bauko tudta a dolgokat én meg megéreztem hol itt az igazság???WTF!!!----egyébként amit irtál előtte!szerintem nehéz lenne perbe fogni !!/egy idióta találgat eltalálta/  Mi tudjuk,hogy nem!!!!Nincs az a biroság és vád ami megállná a helyét vele szembe!!!     +Szerintem ez nem véletlen!! nem csaj rtl-es hanem tv2 spoilereket pofázott el!!Evvel csak azt akarom mondani,hogy valaki más is áll ezek a dolgok mögött!!!!Az előbbi kérdésedre a válasz szerintem az,hogy lehet a nézettség ennek ellenére se csappant meg!!!!!

Előzmény: Magdi60 (5995)
Magdi60 Creative Commons License 2021.12.23 -1 0 5995

A végén az előzetesben Kristóf segítője Muri Enikő turmixolta a krumplipürét, amire ugranak a séfek évek óta! Ő meg csak pislogott, hogy nem szabad?

Dio48. Creative Commons License 2021.12.23 -2 0 5994

Igen jól látod!!Ha itt megirnánk biztos a sok bolond nem minuszolna annyit feleslegesen!!:))))))))

Előzmény: Mazsola0070 (5993)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!