Keresés

Részletes keresés

putnokiarcc Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2660

Az előző képre ami kevésbé olvasható először rá kell kattintani, feljön egy ablak, majd az ablakban is rá kell kattintani és akkor elolvasható az egész oldal. 

 

A felső cikket külön nagyítva beteszem ide, egyébknét letölthető:http://prsz.hu/kiadvanyok/Valhirado5.pdf

 

Előzmény: putnokiarcc (2659)
putnokiarcc Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2659

IkontuP nem érzi magát gáznak hogy ebben a világban azzal próbálja megnyerni a választókat, hogy ellenségnek kiáltja ki azokat, akik a fidesz által támogatott városvezetés ellen szavaznak? Kérdezem én és rövid leszek: miért? 

 

- Tamás Barnabás országgyűlési képviselőségétől mindenki a világmegváltást várta kb. ez a lufi elszállt sajnos, nem csinált semmi érdemlegeset és mondhatom ezt tényleg minden rossz szándék nélkül a tények alapján ( érdemleges = pl. valós munkahelyek idehozása ), most pedig csak reménykedhet, hogy elég lesz a hátsó helye a bejutásra. Látszik, hogy mennyire tartják fontosnak a fideszen belül is, azaz milyen fontos kapcsolatai lehetnek arrafelé...

 

- Lázár János mondta ki, hogy egyszerűen hülyeséget beszél az, aki azt állítja, hogy csak kormánypárti városvezetés kaphat pénzt. Ismeri? A Fidesz nem is akármilyen minisztere. Leközölte a PRSZ az interjú kivonatát a választási híradójában ami ahogy látom a neten is megtalálható már. Mutatok belőle egy oldalt Önnek, hogy tájékozódjon, kicsit nyissa nagyobbra a szemét és tágabbra a gondolkodását. Ne higgyen el mindent a Polgármester Úrnak mert sajnos kapták már párszor füllentésen. szóval parancsoljon, olvasson és felejtse el végre ezt a FIDESZ-es mesét mert az ön rokonain, látszat haverjain és hatalmi körén kívül senki más nem hiszi már el ezt. 

 

Előzmény: Törölt nick (2657)
fszekre Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2658

A mesterséges lélegeztetésen tartott magabiztosságod vasárnap este agyhalállal kapitulál. Mindig egy lépéssel előttetek...

Előzmény: Törölt nick (2657)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2657

Én úgy gondolom,hogy ha valakit megszólít-leírja a nevét,akkor illik az itt használt nevén tenni.

Az ikontuP nevet használom itt. Tehát nem Ikontup.

De nem is ez a lényeg :)

Természetesen lehet Önnek is véleménye,mint ahogyan másoknak is van,pl.nekem.

És illik tiszteletben tartani a másik ember véleményét!!!

Egyébként én úgy ismerem ezt a közmondást,hogy "Nem látja a fától az erdőt!"

Kb ez illik is Önre...

Ugyanis vasárnap a PVE magabiztosan fogja nyeri a választást!!!

Ön szerint ki fog a másik(péeresz) oldalra szavazni???

A péeresz jelöltek,családtagjaik,és egy pár sértődött ember...

Aki nem a FIDESZ által támogatott városvezetésre szavaz,az saját városa ellen szavaz!!!

Lehet itt szépíteni az ellenzéket,lehet a jobbikból,mszpből,meg a kiskutya füléből is képviselőket csábítani az ellenzékhez,de egy bizti,hogy nagy bukás lesz az ellenzéknek ez a választás!!!

Már csak az lenne a kérdésem,hogy Ön szerint,ha elsüllyed a "csodás péeresz hajója",akkor mi lesz?

Mint ahogyan eddig sem érdekelte Őket az emberek sorsa,ezután sem fogja Őket érdekelni,és ha úgy alakul a "tőzsde":D,akkor a következő választáson próbálkoznak újra...

De hiába,az emberek ismerik...

 

 

Előzmény: normálisvagyok (2632)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2656

Gondolkodtam,hogy írjak-e Önnek?

Végül is arra jutottam,hogy Ön értelmesebbnek tűnik,mint a főnöke :)

Igaz,itt nem áll fenn az,hogy nem fogom érteni azt amit közölni akar,ugyanis itt írni kell... :D

Tehát a kérdés a következő:

Ha akar válaszol,de ha nem válaszol,azt is megértem :D

Miért is függetlenként indulnak a péeresz jelöltek?

Azért kérdezem,mert azt hallottam,tehát nem én találtam ki,hogy azért függetlenként indulnak a választáson,mert ha olyan csoda történne(nem lesz olyan csoda),hogy bejut valamelyikük,akkor tudják azt mondani,hogy: A péeresz ígérte azokat a dolgokat,én független vagyok,nem az én dolgom azokat megvalósítani!

Ha ez tényleg igaz,akkor mérhetetlenül nagy átverésre készül az ellenzék!!!

Látja milyen jó fej vagyok :),megadom itt a lehetőséget,hogy magyarázkodjon ebben az ügyben!

Remélem azért megnyugtatóan tisztázza ezt a helyzetet,mert a családtagjain kívül,meg a sértődött embereken kívül más nem fog oda ikszelni....

Feltettem ezt a kérdést a főnökének is,de Ő most inkább a bonyolult dolgokkal lehet elfoglalva,csak találgatok,lehet,hogy a bonyolult családi életével,meg nem túl tiszta érvs múltjával!!!

 

Ja,majd elfelejtettem! Lenne még egy kérdésem:

Ön szeretné-e,ha különféle gyanús ügyekből kifolyólag másfél milliárd forintos hiánya lenne a városnak?

Gondolom erre csak egyféle válasza lenne :)

Most csak az Ön válaszára vagyok kíváncsi!!!(az értetlenek kedvéért)

 

 

Előzmény: PásztorJános (2645)
geniusss Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2655

én ismerlek téged János még a tévés időkből, te mindig korrekt voltál sőt én sokat köszönhettem akkor neked!! Te voltál az egyik legrendesebb ember a csapatban úgyhogy szurkolok!!!!!

 

 

ez az új bedobott papíros nem semmi ! én még nem hallottam hogy így akarnak csalni de kinézem!! egyébként megkit néznek hülyének?! most attól hogy elfordítják a pecsétet 100 embernek majd honnan tudnák hogy melyik az én szavazatom én már nem félek pedig tehetném de rájöttem hogy nincs mitől. mondom a társaknak is folyamatosan hogy nem kell félni merjenek nyugodtan szavazni és úgy néz ki fognak is!!!

Előzmény: PásztorJános (2645)
fszekre Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2654

Mind egy, hogy ki miért vette fel a trikót... mindenki arra szavaz és azt az ideológiát vallja amit magáénak érez. Senkit sem ítélünk el és győzelemre készülünk. Vasárnap mi fogunk nyerni és együtt minden Putnokival még a sárga pólósokkal is ünnepeljük majd ezt a győzelmet. Leszámolunk a múlt politikájával mi az utolsó pillanatig azon vagyunk , hogy miként juttassuk el szavainkat és alternatíváinkat Önökhöz választópolgárokhoz és nem pedig azon, hogy miként félemlíthetnénk meg a kiszolgáltatott szavazókat azért, hogy ránk szavazzanak nem a csalásra gondolunk hanem Önökre. Sajnos ez a másik félről úgy gondolom és a mai szórólapunkból Önök is tudják: nem mondható el...

Előzmény: kannamoso (2653)
kannamoso Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2653

Szép estét putnoki Polgárok

 

Kozeledik a nagy nap, jon a váltás érzem, tudom.

sok sárgatrikos PVE emberrel beszéltem, nagy részuk kényszerbol vette fel a trikot,

Vasárnap csak a PRSZ????????????????????

gummicsont Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2652

tegnap már volt bennem pár ampulla azt hittem azért nem értem a pévés programot

józanul is megnéztem ma, most se értem, ezek lenéznek bennünket:D

szép jól néz ki meg minden, sok rajzzal és Tamás Uram ölelkezéseivel de ettől nem lesz kajánk...hihi

a cimbik se értik ez a program kérdezik? ez hát...hihi

hát ez bukta Tamás Uram nem tudom ki írta ő érti?...hehe

fszekre Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2651

Igen hát íme a tények amivel szemben tagadó és dezinformáló fecsegés nem állja meg a helyét. 

Előzmény: demetrd (2650)
demetrd Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2650

(A mellékelt dokumentumokat a linkekre kattintás után, jobb oldalon a "DOWNLOAD"-ra kattintva tölthetik le és tekinthetik meg.)

 

Miért nincs Putnokon több gyógyszertár? Hát ezért!


1.Dokumentum: HATÁROZATI JAVASLAT

 

Néhány évvel ezelőtt, valaki(k) úgy gondolta(k), hogy nyissunk egy harmadik gyógyszertárat.Akkor még Putnokon két patika működött.Időközben az Angelika gyógyszertár becsődölt.Lehetőség lett volna ott megnyitni az új patikát.De jobb lehetőségnek látszott az Egészségházzal szemben, hiszen a   beteg kilép a recepttel és rögtön ott kiválthatja a gyógyszerét, de ezáltal egy monopóliumot teremtett volna.Arról nem tehet a Szent Borbála Patika, hogy ő több évtizede jelen van Putnokon

 

Az önkormányzat a forgalomképtelen parkból eladott 27,5m2-t 4000 Ft/m2-es áron.Hogy ez reális ár vagy nem azt döntse el az olvasó. Az ÖTV. 79. §. (2) A törzsvagyon körébe tartozó tulajdon vagy forgalomképtelen, vagy korlátozottan forgalomképes:
a) forgalomképtelenek a helyi közutak és műtárgyaik, a terek, parkok stb.

 

LB döntés volt róla, hogy az önkormányzat törzsvagyonába tartozó ingatlan(park)részben sem válhat ki az önkormányzat tulajdonából.(2011-et írunk ekkor még a Kúria nem létezett.)

 

2.Dokumentum: LB DÖNTÉS

 

De megtörtént a megtörténhetetlen: az önkormányzat eladta a park egy részét a gyógyszertár létesítésére.Ekkor újabb jogszabálysértés történt: az építtető jogerős építési engedély nélkül megkezdte az építkezést, ami százezres nagyságrendű bírságot vont maga után.(csak zárójelben jegyzem meg, hogy D.L.putnoki lakos a saját udvarán a kerítése egyik falát felhasználva garázst épített-ezért 1.000 000 Ft pénzbírságot postáztak neki. Ugye itt is látszik a kettős mérce!)

 

3.Dokumentum: POLGÁRMESTERI HIVATAL HATÁROZATA

 

Időközben a Parlament patika stopot rendelt el, de közben a B-A-Z Megyei Főügyészség közigazgatási határozat felülvizsgálata iránti pert indított  B-A-Z Megyei Kormányhivatal Földhivatala ellen.Mindez azért történt, mert Putnok Város Önkormányzata törvénytelenül járt el a Park eladása ügyében.Csak mellékesen írom, hogy az ügyet Putnok város címzetes főjegyzője szignózta.

 

4.Dokumentum: B-A-Z Megyei Bíróság ÍTÉLETE

 

Válasz Gadielnek(2582) és Plakó(2647)

 

Ezért nincs Putnokon több gyógyszertár! Köszönjétek Tamás Barnabásnak: a parlamenti közreműködéséért, az építtetőnek:az engedély nélküli építkezésért,és Putnok város képviselő testületének:a törvénytelen park eladásért, amiért bíróságra kellett menni.

 

 

 

 

aprofa2 Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2649

Hejjj piások legínyek!

Kocsmajárró latexes kuttya fogkarbantartó baratocskámm! Tígedet is szíven ütögetett az a nagy kínyeztetís amiben ríszesülgetynyi fogunk holnap úgy kora delutány meg naplemente között? Á sok cefrevadasz címbora is bíztossan ugy érzi mintha vajjal kenegítník. Mostanság a mí farpofácskánk fínyesedik ám rengyesen!

No szóval hogy kibökjemmá. Remílhetőleg, a kicsíny verebes madárkák beszílgetísit kifülelve azt hallám hogy lessz ám a nótázóMary fellípísinyek hejszínpadgyán vígre egy ki ingyé árpalí. Ez jóóó mer máá bealapozva lehet áballagásznyi a trombitás nagydarab testvírem megnízísíre! Osztan kedeves remílem csak vót gazsdam nagyurram most lészen oljan tojji tojjide házikó hogy ne a parkban kelljen szagnyomot hagyni a júnípnek mer a kóbor csahos macskakergető ebek csak úgy gyünnek utánnam! Ha írted mire gondolok. Noooo Gazsi! Nem barmocskám te nem gyüsz. Nem tenne jót az önértékellésednek ha látná ajóníp ahogyan enyhín szített hátcsó lábikákkal közlekedel közöttük a Mórzsi függelékkel. No akkó jó mulatozást mingyenkinek, meg nyektek gimicsont.   Hú... ha láttad vóna mikor a Mórzsi ellé löktem egy iljen gumicsontot mi gyütt ki a szemíbül. Nagyon gorombán nízegetett, láttam hogy a Gazsi heljett ingem tartana inkább fogközt.

No szúval és tettel holnap serezés meg Mary halgatgatás, utánna uccu a trombitás embert megfüllelnyi aztaán holnapután meg aláírjuk a nevünk egyharmadát enyek a pereces csapatnak.

Hajjjj Rá kedvess remélem vót gazsdám nagyurm ha érted, Hajjj Rá!

 

Előzmény: gummicsont (2641)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2648

Tisztelt Plakó!

A válaszom igen. Ez egy OEP által finanszírozott egészségügyi szolgáltatás, mely szerződéses partnere a Balogh B kórház Ózd. Ez egy szerződéses megállapodáson nyugvó alap egészségügyi ellátás. Természetesen mint minden szerződés ez is újra tárgyalható mind a kórház laborjával mind a finanszírozó OEP-el. A magyar egészségügyi rendszer finanszírozásában amúgy jelentős változások lesznek a köbvetkező időszakban, és ennek keretében kell a labor finanszírozás szerződését is újra tárgyalni. Gyógyszertár: egy apró különbségre hadd hívjam fel a figyelmet. A Coop egy nagy vállalat vele szemben az önkormányzatnak nincs mozgástere. A patika egy egy személyes helyi vállalkozás, először maradjunk a párbeszéd lehetőségénél, ha az nem működik akkor lehet és kell piac védelmi lépéseket tenni. Mert ha a másik patika tönkreteszi az elsőt akkor megint csak egy patikánk lesz. 

Előzmény: Törölt nick (2647)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2647

TC! Fórumozók!

 

Utána járt már valaki ha már megemlítik a vér vételt ,miért csak 2 nap van Putnokon?Lehet hogy kívülálló oka van?

Mielőtt valamit kritizálunk tudják meg az okát pontosan!Várom a válaszokat!!A patikával kapcsolatosan csak annyit hogy a Tc patikus hölgy csak egyszerűen bezárná a a nem használt patikát és máris lehetne nyitni egy olcsóbbat!!De hát így csak egyedül van árak magasak mindig várni kell a gyógyszerre /Mert rendelni kell/Ez hasonló mint a COOP ügy!!

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2646

A mellékelt fotón látható kézfogásokból vajon ki profitált?

Mert Putnok nem.

http://indafoto.hu/collectioneditor/637937

PásztorJános Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2645

Tisztelt Fórumozók!

 

Azért gondoltam úgy, hogy megszólalok, mert bár hallgatólagosan követem a fórum eseményeit, de eddig nem akartam hozzászólni, ugyanis a beszélgetések néha olyan irányba terelődnek, amibe én nem akartam egyszerűen bekapcsolódni. Sajnos a legfőbb terelő engem is megemlített, nem is egyszer negatív dolgokat írva rólam, de ezzel úgy döntöttem inkább nem foglalkozom, egy mondatban most azért mégis válaszolnék.

 

Tudom, nem vagyok a szavak embere, és nem is az a feladatom a PRSZ-ben, illetve nem az lesz a feladatom a képviselő testületben, hogy szóvivő legyek, de sokat tapasztalt régi putnokiként sok ember problémáját tudom képviselni és én erre akarok vállalkozni. A modern média már a fiatalok világa, a mi dolgunk az eddig megélt tapasztalatok átadása.

 

Aki ismer, az tudja, hogy milyen vagyok, aki pedig nem, azzal is szívesen elbeszélgetek bármikor, bárhol, illetve a prsz internetes oldalán megtalálható a szakmaibb bemutatkozásom, célkitűzésem is. Rengeteget dolgozok, dolgozunk a PRSZ-el a sikerért. Szeretnénk megnyerni a választásokat, ez nem titok. Tegnap is egész este a várost jártam a többiekkel és rengeteg emberrel beszélgettem személyesen, ők szerintem értették, hogy mit mondok és úgy láttam, nagyon pozitívan is fogadták azt. Bárhol járok, bárkivel beszélgetek szívesen fogadnak és beszélgetnek el velem, de szerintem a csapatom többi tagjával sincs ez másképp.

 

Megosztanék egy tegnapi tapasztalatot: tegnap este egy közmunkán dolgozó putnoki lakossal sikerült pár szót váltanom, aki amint megtudta, hogy ki vagyok és miért adok neki kiadványt, akkor azonnal magához húzott és elmondta, hogy nagyon várja a változást, mert pontosan tudja, hogy csak a választások miatt hitegetik őket megint mindennel, a közmunkával is. Ő valós munkahelyeket szeretne és megértette azt, amiről folyamatosan beszélünk. A közmunka csak ideiglenes megoldás, ha egy városvezetés nem dolgozik a végleges, stabil, biztos munkahelyek megteremtésén akkor itt sokan megint a földre fognak ülni. Földre fognak ülni és 5 évig senki nem fogja őket felemelni onnan, mert nem lesz érdeke, ezért a változásra szavaz és reméli, hogy betartjuk ,amit ígértünk. Itt is kijelenthetem, neki is elmondtam: betartjuk.

 

Viszont nekem más feladatom is lesz, személyesen a képviselőtestületben azért is felelni fogok, hogy végre Putnokon létrejöhessen egy demokratikusan tájékoztató média, egy átláthatóságot segítő központ, egy Putnok „imázsát” építő intézmény. Ezt nem részletezem, a weboldalon minden megtalálható róla az adatlapomon, ha megengedik én ezt belinkelném Önöknek, kérem, hogy olvassák el és ismerjenek meg jobban, illetve azt is, hogy mit szeretnék elérni.

 

Itt lehet elolvasni: http://prsz.hu/bemutatkozas/tagjaink-1/pasztor-janos-16.html

 

Elnézést, hogy raboltam idejüket, mocskolódó írásokra ezelőtt és ezután sem fogok válaszolni, de személyesen bármikor bárhol bárkivel szívesen elbeszélgetek, mint ahogy tettem azt eddig is az utcákon vagy a Városi Konzultációnkon! Egy dolgot hagynék a végére : októberben csak a változás!

Üdvözlettel:

 

Pásztor János

független képviselőjelölt

demetrd Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2644

Húsz év hazugság áradata!

 

Tamás Barnabás -Gömöri Hírmondó 2010 Szept:" A BorodChem vezetésével a hónap végén fogok találkozni.Szeptember 20. után az új tulajdonos egy nagy átvilágítást végeztet.A kormány és a cég között koordinátori feladatom lesz.Mindezeket azért is mondtam el,mert mosolyt fakasztó,amikor a választási kampány hevében néhányan munkahelyteremtésről beszélnek.Kin keresztül?Hogyan?-kérdezem.A kormány és a térség közötti összekötő ÉN vagyok,az országgyűlési választásokon a többség ENGEM választott.NEKEM a feladatom ezen a területen a lépéséket minél hamarabb megtenni.
Nem ígérgetés kell,nem félrevezetés."(Tamás Barnabás)

Az utolsó mondat a legtökéletesebb kijelentés  a húsz éve a hazugságot hazugságra halmozó helyi kiskirálytól.

Előzmény: VargaTamá (2638)
demetrd Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2643

A PVE égeti Putnokot!-nem a PRSZ.

(Nem a PRSZ tevékenysége miatt kap országos nyilvánosságot a város)

 

prsz=mszp

 

Leégetik Putnokot a saját érdekeik miatt, akár csak az mszp Magyarországot az EU parlamentben.

Hogy akarnak egy megalázott (majdnem lekurvázott) városban kormányozni?

Az ellenzéknek semmi sem számít a hatalom megszerzése érdekében....

És ezek nevezik magukat függetlennek....(Gadiel-26279)

 

A PVE csapatában a következők a kommunista rendszer hű kiszolgálói voltak-most a Fidesz-KDNP-PVE csapatát erősítik:

 

Tamás Barnabás-Mszmp tag-személyzetis a szocialista rendszer legocsmányabb "szakmája"-ban

 

Jeddi József-Mszmp tag a legutolsó Mszmp kongresszus küldötte volt a Kontaktától

 

Tar István-Mszmp tag

 

Katona Pál-Mszmp tag stb,stb

 

Miről beszélünk?A pártoknak jelenleg semmi közük a városunkban zajló kampányhoz.A Putnoki Reform Szövetség egy civil szerveződés, független polgármester és képviselő  jelöltekkel,és nem kapcsolódik egyetlen párthoz sem!

 

Miért nem a programokról vitázunk?Van megvalósítható programja a PVE-nek?

 

 

VargaTamá Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2642

Pillangó!

Ez nagyon talált!

"

Azt adok, mit vajmi ritkán kaptok,
Ti királyok, nyílt őszinte szót,
Ahogy tetszik, köszönjétek meg, vagy
Büntessétek a felszólalót;
Áll még Munkács, áll az akasztófa,
De szivemben félelem nem áll...
Bármit mond a szemtelen hizelgés,
Nincsen többé szeretett király!

Szeretet... hah, ezt a szép virágot
Tövestül kitéptétek ti rég,
S kidobtátok azt az országutra,
S ott átment rajt a szekérkerék,
Amely megtört esküvésitekkel
Megterhelten világszerte jár...
Bármit mond a szemtelen hizelgés,
Nincsen többé szeretett király!

Csak tűrnek már titeket a népek,
Csak tűrnek, mint szükséges roszat,
S nem szeretnek... odafönn az égben
Megszámlálták napjaitokat.
Majd halljátok a nagy ítéletszót
Attól, aki mindenkit birál...
Bármit mond a szemtelen hizelgés,
Nincsen többé szeretett király!

Föllázítsam a kerek világot,
Föllázítsam-e ellenetek,
Hogy a dühnek Sámson-erejével
Milliónként nektek essenek?
Megkondítsam a halálharangot,
Hogy borzadjatok hangjainál?...
Bármit mond a szemtelen hizelgés,
Nincsen többé szeretett király!

Nem lázítok, mert nincs erre szükség;
Mért ráznám meg erőszakosan
Azt a fát, amelynek a gyümölcse
Már túlérve, rothadásba' van?
Ha megérik a gyümölcs, fájárul
Magátul a földre hull alá...
Bármit mond a szemtelen hizelgés,
Nincsen többé szeretett király!

Pest, 1848. március 27-30."

Köszönjük!

gummicsont Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2641

megkérdezték a nem cimbik csak a néha egy kupicát lenyomó azt a listát, hogy miért csak 12-en vannak rajta

a Görbe az nem tudja tartani a száját ha józan...hihi odavágta nekik hogy nem akarunk Putnokon vének tanácsát

ritka de nem mond hülyeséget ez a Görbe, mert 5 év múlva a pévés csapatból sokan már a 70-t majdnem  ütik

Barnóczki nyugdíjas, Tamás nyugdíjas, Laczkovics nyugdíjas, Katona is az lesz...hoppáré!...hihi

tényleg a vének tanácsa lenne ha bejutnának

no most esett le hogy Gyuránné miért került a csapatba!:DDD

 

 

VargaTamá Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2640

Politikai szegregáció Putnokon!

 

Tisztelt Dr Laczkovich Katalin!

 

 Ön mint a "Putnok Városért" Egyesület elnöke, városunk egyik megbecsült polgára, hogy adhatja a nevét

ahhoz a kampányhoz amiben eleve kirekesztik Putnok lakosságának egy nagy részét?

 

Ki tanácsolta ezt Önnek? Vagy Ön már nem is tud beleszólni az Egyesület dolgaiba? Vagy Ön is úgy gondolja hogy a "hatalom" megszerzéséhez ez a biztos út? Nagyon sajnálom hogy ilyen véleménnyel vannak a vélt vagy valóban másképp gondolkodókról.  Önök fordítva ülnek a lovon. Pontosan azokat kellene meggyőzni az igazukról akik nem feltétlen hívei Önöknek. Az az ember aki az én tevékenységem folytán sokkal jobban él mint eddig, akivel egyek az elveim, azt nem kell újsággal, szép szavakkal győzködnöm mert velem van!

Vagy ez csak a "hatalom" arroganciája? A "híveknek" fel kell hívni a figyelmét, beléjük kell sulykolni hogy " Ne feledd én vagyok a kenyéradó gazdád"? A többiek meg elvannak felejtve mert ugye úgy sem kellenek ha a "Hivek" ránk szavaznak!

Hát majd hétfőn hajnalban kiderül hogy marad-e még beleszólásuk az életünkbe!

Előzmény: VargaTamá (2639)
VargaTamá Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2639

Most mindenhol nagy a sürgés-forgás. A munkavégzés hihetetlen hatékonysággal történik. 

A hegesztőt öten nézik a Petőfi művháznál. Ha elfáradna azzonal van tartalék ember a munka folytatásához. Hasonlóan tartalékokkal biztosítottak az utcát parkokat rendbetartók is. Ez aztán a jó szervezés!

 

A bibi ott van, hogy ezt a pénzt és munkalehetőséget nem az Önkormányzat adja. Befolyásolni sem tudja.

Emberek ez csak parasztvakítás, átmeneti állapot amíg a választások tartanak.

 

Most a "nagyúr" reszket, hogy vajon hétfőn lesz-e munkahelye!

 

A döntés a mi kezünkben van, ezzel együtt a "nagyúr" sorsa is.

 

Nem mellékesen a saját jövőnk! Ha kiakarunk törni az elmúlt húsz év lelki és testi nyomorából akkor csak a PRSZ!

 

VargaTamá Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2638

2010-es választások után íródott

 

"Sem az ízek háza, sem az óvoda pályázati anyagában nem szerepel az a tétel, hogy - Az ízek házát és az óvoda kerítését a moziból bontott téglából kívánjuk felépíteni.- Nem véletlenül nincs benne. Egyik pályázat sem teszi lehetővé használt anyag beépítését.

" A városban az önkormányzat a legnagyobb foglalkoztató...... Hányan dolgoznak nálunk 630-an?"

Ki lehet számolni hogy a választási eredmény miből is adódik.


Polgármester úr!


Írt már Ön levelet a miniszterelnök úrnak, hogy miért van az, hogy az önkormányzatnál decemberben foglalkoztatottak nagy rész februárban miért csak 22.800-Ft körüli összeget kapott? ( Januárban nem volt közmunka program.)
Hogy miként lehet negyvenezer forintból megélni?
" Ha bekerülök a parlamentbe az első dolgom az lesz, hogy a Putnok - Szilvásvárad járatot újraindítom!"
Ehhez képest láthatjuk, hogy mi a helyzet. Vagy esetleg valaki belenézett végre a MÁV könyvelésébe?

A dunaszerdahelyi utazásról mondhatna egy pár szót. Mielőtt elfelejtem! Mia helyzet a BC-nél?
Tárgyalt már Ön a kínaiakkal a hazai munkavállalók érdekében? Mert egyre többen vannak Barcikán, a kormányzatot meg ugye ön képviseli, mint ahogy ezt egy interjúban kihangsúlyozta. "

Akkor a 630 fős közmunkásra felduzzasztott létszám januárra nulla fő lett! Emlékeztek még emberek?

Vagy ettünk, vagy fűtöttünk. 

 

 

geniusss Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2637

ezt nem én írtam hanem a prszde tegnap rendesen felröhögtem amikor megláttam a mi kiadványunkat. A prsz két héttel előre megmondta, ennyire kiismerhetőek a mostaniak? :D

 

bemásolom mégegyszer mert ez naagyon vicces:

 

Valószínűleg a hátralévő időben, ha kapnak majd valamilyen kiadványt a jelenlegi vezetés részéről akkor az se fog másról szólni: szájbarágásról. Elképzelhető, hogy szép hosszú lista lesz benne parkok, járdák, épületek felújításától kezdve Ízek házáig, belvárosi művelődési házig, nincs kétségünk ezzel kapcsolatban. Egy dolgot szeretnénk viszont elérni: lásson mindenki tisztán, a gyerekeink elé nem tesz ebédet vagy reggelit az Ízek háza, nekünk nem lesz könnyebb az életünk pár muskátlitól és a belvárosi művelődési ház sem oldotta meg eddig sok család anyagi gondját.

belinkélem az egész újságot ha valaki nem hiszi :D : http://prsz.hu/kiadvanyok/PutnokiReform3.pdf

Előzmény: pipaq (2636)
pipaq Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2636

Igazad van, ha bemegyek a boltba, vagy viszem a csekket a postára, hiába mondom, d hát van ízek háza, van belvárosi művelődési ház, azt mondják nem érdekli őket, fizessek "jó magyar forinttal" és vihetem az árút. Igen polgármester úr, az élet nem attól lesz könnyebb, hogy botladozom az új hullámos járdán, nem attól lesz könnyebb, hogy látom mennek a meghívottak agymosásra a belvárosi művelődési házba, és nem attól fog a gyerekem lábán új cipő lenni, hogy esetleg választás után még mindig visszabólint a Mercédeszéből!!!!

Ne tessék engem hülyének nézni!!!!!!!!!!!!

A PRSZ legalább megtisztelt mindnyájunkat a kiadványával, és ami nagyon fontos, amit legfőképp hiányoltam önöktől a programjukkal is megtiszteltek. Nem tudom mi az önök jövőképe a várossal, de ha azt mondják, hogy folytatani szeretnék az eddig megkezdett utat, akkor abból nem kérünk. miért lesz az jó, hogy a ciklus végére nem csak polgármester úr kocsikázik Mercédesszel majd, hanem még vagy 4-5 "elit a csapatukból?

Előzmény: geniusss (2635)
geniusss Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2635

asszem most már elárulhatom pves mivoltomat. én is az vagyok legalábbis látványosan és a világ legnagyobb viccét hozom most a fórumozóknak. engem már a prsz rég meggyőzött, nincs kétségem, nagyon várom a változást és remélem hogy igaz lesz az amit leírtak hogy vége lesz az ordibálásnak és a gyomorgörcsnek :( naaaaaaaadeee a legnagyobb a részükről!! :)

 

olvastam aa reformjukat, az újságot megkerestem interneten náluk mert hát mi is szórtunk ma és mikor megláttam mit kell kiszórni elkapott a röhögő :DDDDDDDD Idézem a prsz újságjából:

 

 

 

"Kedves Olvasó, ha nem látja Putnok város intenzív fejlődését, ha nem látja, hogy mennyire sikeres ez a város, ha nem érzi a saját bőrén, hogy mennyire jó itt élni és nem képes elhinni, hogy ez a város igenis rendelkezik jövőképpel, ráadásul nem is akármilyennel, akkor Ön bizony gyengénlátó, illetve a város ellensége. Legalábbis a jelenlegi vezetés szerint. Ide sorol minket is a putnoki vezetés. A mellékelt kép is mutatja, hogy választások előtt hírtelen minden sikersztorivá varázsolódik, megtudhatjuk hogy itt a legjobb élni, megjelennek nem létező, illetve csillagászati magasságokba emelt fejlesztések, az életünket gyakorlatilag nem, de papíron jelentősen megkönnyítő beruházások. Nem számít a jelenlegi vezetésnek, hogy Putnok város többsége szerint nem jó itt élni, nem számít, hogy 63 %-unknak a munkahelyek hiánya a legnagyobb problémája, a vezetés váltig állítja, hogy itt bizony minden rendben van. Sőt! Nem csak állítja, erre építi fel az egész kampányát. A jelenlegi vezetés nem alternatívát vagy programot, esetleg megoldásokat kínál a 20 éve fennálló problémákra, hanem kampányrendezvényein azt bizonygatja, hogy eddig is jól csinálta, ezután is jól fogja, aki pedig ezt nem látja az bizony... hát tudják, az előbbiek valamelyike. Valószínűleg a hátralévő időben, ha kapnak majd valamilyen kiadványt a jelenlegi vezetés részéről akkor az se fog másról szólni: szájbarágásról. Elképzelhető, hogy szép hosszú lista lesz benne parkok, járdák, épületek felújításától kezdve Ízek házáig, belvárosi művelődési házig, nincs kétségünk ezzel kapcsolatban. Egy dolgot szeretnénk viszont elérni: lásson mindenki tisztán, a gyerekeink elé nem tesz ebédet vagy reggelit az Ízek háza, nekünk nem lesz könnyebb az életünk pár muskátlitól és a belvárosi művelődési ház sem oldotta meg eddig sok család anyagi gondját. A következő sorokban egy vázlatos kampány és program összefoglalót szeretnénk Önöknek bemutatni. Szeretnénk ha egymás mellé téve látnák, hogy ki-mire képes Önökért, illetve ki milyen alternatívát kínál Önöknek."

 

 

 

belinkélem az egész újságot ha valaki nem hiszi :D : http://prsz.hu/kiadvanyok/PutnokiReform3.pdf

 

:DDDDDDDDDDDDDDD Azért ez vicces nem? Ugyanis kedves olvasók tudják mit szórtunk ma ? Pontosan egy ilyen kiadványt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem értem a mi oldalainkon nem olvasnak Reformot? Ez az újság egy hete jött ki ha jól tudom vagy kettő, erre ma beszórjuk a várost pont egy ilyennel. Gratulálok PRSZ, nekem már rég felnyitották a szemem és nem vagyok egyedül!!!!!!!!!! Arra kérem csak Önöket hogy tényleg tarsták be a dícséretről szóló ígéretüket ahogy azt írják is mert mi csak elszenvedői vagyunk ennek a rendszernek!!! Én bízom Önökben! Ezért pedig duplapacsi! 

 

Ha valaki nem hiszi járjon utána de én lefotóztam az első oldalát a ma szórt újságnak hogy mindenki tisztán lásson:D Látják van bőr a képen odafent. Leltár helyett lehetett volna szájbaráság is a cím ahogy azt a prsz írta úgy ütősebb lenne :D

 

pipaq Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2634

Biztos nem vagyok Putnoki lakos, pedig a Putnokot jelző táblák között lakom akárhonnan nézzük. Vagy egyszerűen átnéz rajtam a mostani vezetés? Nem néz gondolkodó embernek, vagy túlságosan is annak néz? Vagy a jelenlegi vezetés nem Putnok város, hanem csak a kiszemelt emberek képviselete? Nem tudom, de nekem se dobtak a postaládába a mostani "ajándékból" és a szórólapjukból. Biztos drága volt és Én nem érdemlem meg, nem vagyok jó alattvaló, ló. Vagy már fáradtak voltak az alkalmi postások és nem hoztak nekem "ajándékot", pedig egy két olcsó ajándékkal megvásárolható vagyok, vagy mégse? Nem is tudom, de úgy érzem a mostani vezetés nem akar minden Putnokit egyformán képviselni, egyformán emberszámba venni, egyszerűen átnéz rajtunk, rajtunk azokon akiket arra se méltatott, hogy megpróbáljon egy kis "ajándékkal", és némi hazugsággal meggyőzni.

A PRSZ kivétel nélkül , még egyszer kivétel nélkül mindenkit megtisztelt a kiadványaival, és ebből úgy látom, hogy kivétel nélkül minden Putnoki lakost szeretnének képviselni, és nem csak egy pár emberért akarnak, hanem a városért, és annak minden polgáráért dolgozni.

pipaq Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2633

Megmondom én se értem miért keverik bele a pártpolitikát a helyi választásokba. Itt a várospolitika, a város fejlődése a lényeg. Ha valaki végig megy a városon és nem csak azon a kis szakaszon ami  Tamás Barnabásnak fontos, vagyis nem csak a főút egy kicsinyke szakaszán, hát mondjuk meg őszintén nagyon el keseredik. Enyhén fogalmazva a Putnokiak szemébe hazudik aki azt mondja fejlődik a város, nem a város nem fejlődik, hanem pusztul. Fejlődésnek nem igen mondható az Andrássy, Tompa, Serényi út, de a régi szép Rákóczi út is elkezdte a hanyatlást. Nem igen mondható fejlődésnek, hogy Putnokon a jelenlegi vezetés csak közhasznú foglalkoztatásban gondolkodik, de az se hogy egy pár épületet évente átfestenek, vagy hogy a felújított épületeket két, három évente újból fel kell újítani. Én ezeket másképp mondanám, patyolat. Azt se mondanám fejlődésnek, hogy öregszik a város, és a sok tanult fiatal elmegy innen, elmegy a szellemi tőke, persze a jelenlegi vezetésnek ez a jó. Nekünk akik itt élünk meg az volna a jó, ha gyerekeink itt élhetnének, az unokáinkat láthatnánk felnőni.

Azt se gondolom fejlődésnek, hogy a város egyetlen benzinkútja este 6 kor bezár, mint ahogy azt se, hogy Ózdra, vagy Barcikára kell menni ha beakar a putnoki ember vásárolni. De úgy gondolom az se igen fejlődés, hogy a laborba 10 ik próbálkozásra talán bejut a beteg, idős ember.

Na mindegy , vagy mégse mert megint hülyének akarnak nézni mikor azt akarják sulykolni nekem tősgyökeres Putnokinak olyan aki Aggtelekről származik, hogy fejlődik a város. Fejlődik, munkahelyek szűntek meg, aki rendes munkahelyen akar dolgozni, annak el kell innen menni, de hát fejlődik a város, Én meg nem vagyok BIRKA:

Előzmény: normálisvagyok (2628)
normálisvagyok Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2632

Gadiel illetve Ikontup!

 

Én nagyon jókat nevetek ezeken a mosdatásokon.. :D

Mármint ahogy próbáljátok feltörölni azt a bizonyos barna cuccot a padlóról.. de csak egyre jobban szétkenitek.. :DD

 

Nem látjátok (AKARJÁTOK) a fától a tisztást

 

20 év után viszont szerintem többen is már csak a tarvágást látják.. mögötte pedig ott a tisztás :D

Előzmény: Gadiel (2627)
putnokiarcc Creative Commons License 2014.10.10 0 0 2631

Szerintem nem a prsz égette le a várost. A PRSZ nem a magyarnarancs vagy a kettősmérce. Márpedig ezek az oldalak hozták le a híreket és erre kapott rá a tv is. Megjegyzem ők sem égették le a várost csak leírták a tényeket amik megtörténtek. 

 

Ezeket a tényeket pedig tudod ki szolgáltatta? Putnok jelenlegi vezetése, aki ilyennek tette ki Balogh miniszter urat és az iskola igazgatónőjét. Nem az iskola tehet róla vagy az ott dolgozó pedagógusok. Én eléggé be lennék rágva az iskola igazgatónőjének a helyében, ha így kidugnának engem az ablakon, a város polgármestere meg a tv megkeresésére mindkét esetben "szabadságon lenne". Ugyanis ezt üzente a tv-seknek, hogy szabin van. Ilyen egy karakán vezető aki kiáll a városáért, az itt lévő vezetőkért, intézményekért ugye? Életszerű, hogy a választások hajrájában ő szabadságon legyen mindkét esetben. 

 

Biztos lehet egy-két kellemetlen pillanata most Polgármester Úrnak egyébként emiatt a pártjában. Úgy hallottam volt olyan pedagógus akinek ki kellett volna vinnie a gyerekeket és nem tette, sőt beszélt a miniszter úrral hogy elnézést kér, de nem tenné ki ennek az esőnek a gyerekeket akinek természetesen semmi ellenvetése nem volt. Gratulálok neki ezért a kiállásért a helyi vezetéssel szemben!!

Az meg hogy mszpvel próbálod összemosni hát már unalmas. Volt már a PRSZ minden, prsz jobbik most mszp, de a legújabb kiadványukban épp Lázárt hozzá fel példának. Esetleg akkor most már fideszes is? Nem. Ezt hívják függetlennek aki nem párt hanem tettek, programok, megoldások alapján ítél és kommunikál. 

Előzmény: Gadiel (2627)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!