Az alig egy és negyed oldalas, helyesírási hibákkal tarkított szerződésben feladatul szabták, hogy a kampánytanácsadó cége gyűjtsön információkat arról, a követeléskezelő hol és hogyan végezhet sikeres és új szolgáltatói tevékenységet. Rögzítették, hogy Werberék szóban adnak tanácsokat az állami társaságnak, így a 2010-es kormányváltás után az állami cég új vezetése semmiféle bizonyítékot nem talált arra, hogy az izraeli cég valóban elvégezte-e a munkát.
Remélem, végre nekünk sikerül benne rendet tenni, s fentieket egyszersmindenkorra odajuttatni, ahová valók. Jó mélyre.
Nálunk sajnos már 2006-tól esett a GDP növekedési ráta, éppen ezért volt a fő bűnös Magyarország nagy zuhanásáért a Gyurcsány-kormány. Amikor kirobbant a válság az ország már nagyon bizonytalan lábakon állt.
Én számokat, arányokat nem mondtam, csak hogy egyre több olyannal találkozom, aki nem használ TV-t.
És persze lehet filmet nézni számítógépen és moziban is (amelyek egyébknét szintén nem alapvető szükségleteink), de attól az már nem TV, és kevesebb a káros hatása, ráadásul sokkal jobban megválogathatja az ember, hogy mit néz.
Magyarország ma még a becsődölt cégek országa, ahol a kis- és középvállalkozóknak nincs semmi kilátásuk, mert nem jutnak se hitelhez, se piachoz, se uniós forráshoz. http://on.fb.me/18P0eRR
Persze ebben a rekkenő hőségben további közismert ballik maligánkutatók is veszik maguknak a fáradságot, hogy agymenéseikkel szórakoztassák a nagyérdeműt:
Azt már herr fürst von und zu Bernhard Maria Helmuth Franz Nickelfinger-Katzenjammer munkássága óta (De morbiis Malus Ariis, Universitas Niemegk - 1831), tudjuk, hogy ez a teória téves!
A szocik és a neoliberálisoknak van a legnagyobb parazita holdudvaruk. bár a Fidesz is juttat azért nekik némi pénzt, de a legtöbbjük bizony pénz nélkül maradt. Mivel semmihez nem értenek a közpénzleszívást kivéve, ezért most örjöngenek.
Csak azt nem értem, ha 2008-ban nem volt válság, akkor az utolsó negyedéves GDP növekedésünk, miért volt mínuszos (az éves meg +0,6%-os) mikor a tótoknak, lengyeleknek, cseheknek, bőven öt fölött volt, de erősen csökkent. Közben meg az árfolyam 260 körül.
Én bizos nem. A stadionépítésektől, az egykulcsoson át a dohányboltokig, rengeteg dolog nagyon szúrja a szemem. Viszont a gazdaság sokal stabilabb mint a bolaik alatt bármikor. Nyilván a többihez ( így a lehetőslégekhez) képest.
Senki nem állítja hogy a Fidesz csupa-csupa jó is sikeres dolgot csinált. De a szocik/libek mindenhez amihez csak hozzányultak tönkretettek, elloptak, elsíboltak.
Sőt! A svájci frank a dollárhoz meg az euróhoz viszonyított brutális emelkedése is a fideszes szövegeknek volt köszönhető.:))
Nem egyszer olvastam itt, hogy a ft/chf a hülye fideszes szövegeknek köszönhető. De akkor az ugyanakkor lezajlott chf/eur, chf/usd árfolyamváltozást is nekik kellett előidézni, másként nem logikus. Igaz, hol zavarja őket az analógiás gondolkodás hiánya?:))
Az este előrehaladtával egyre jobban a fejébe szál a pia. Nem is emlékszem, Szanyi megszavazta az otthon legálisan főzhető pálinkára vonatkozó fideszes törvényt??
És menjem az az Ignatius Philip Semmelweis meg az a hülye Louis Pasteur a francba a kézmosási mániájával meg az elmebeteg mikrobáival, a betegségeket a nedvek áramlásásnak tolulása és a rossz kipárolgások okozzák.
A kommentelő konkrétan az MNB vezér 4%-os alapkamatemelését nehezményezte, ami tényszerűen valótlan állítás volt. Erre szólt a bejegyzés.
Amiről mesélsz nem tartozik ide. Természetesen én is olvasom a Népszabóságban, hogy mikor - mondjuk - Kósa nyilakozik valamit és éppen esik a forint, akkor ez a hülye fideszes politikusnak köszönhető. Mikor Matolcsy mond valamit és mondjuk erősödik a forint akkor ahhoz persze semmi köze a megszólalónak, mert a forint árfolyamát a "pénzpiacok és a befektetők határozzák meg".
Akkor mondjuk ugyanezeket 2010 májusától? Mondjuk az egyes fideszes főfőfőnacsalnyikok (mr. 20 %) megszólalásai és a forint árfolyam összefüggésével? Foglalkoztatottság (kényszermunka kiszűrve) GDP adatok dinamikája miegymás?