Típusváltás miatt szeretném eladni szeretett Huawei p10 pro telefonom! A készülék független, szép esztétikai és hibátlan műszaki állapotu! Kezdetektöl tokban tartottam
Doboz,töltő,headset+ajándék szilikontok!
Ár:60000ft
Személyes átvétel Budapesten illetve utalás után postázom!
Pár napja neten rendeltem egy Huawei P9 telefont. Az a problémám, hogy csak a saját töltője fér bele, pl. egy P8 töltöjét sem tudom beledugni. Létezik az, hogy nem szabványos a csatlakozója, és a többi Huawei töltő sem jó hozzá??? Erről nem találok infót a neten a műszaki leírásokban (vagy csak bénán keresek).
Sziasztok!
Segítségét szeretnék kérni. Huawei Mate 10 pro készülékem van és a mai nap vettem észre hogy a képernyő záram eltűnt eddig ujjlenyomattal vagy mintával tudtam feloldani a készülékemet, most pedig csak elhúzom az ujjam a kijelzőn és feloldja a készüléket, az ujjlenyomattal továbbra is működik.
Más nem tapasztalt hasonló problémát? Mit lehet tenni?
Milyen ROM van rajta? A 131-esről olvastam hasonló problémákat. Nekem a 161 van, ott nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Csak hívásnál csinálja, vagy zene- és videolejátszásnál is? Kihangosítva is elmegy a hang? Headsettel/BT-hangszóróval próbáltad?
Azt szeretném kérdezni, hogy másnál is jelentkezik-e a P20 PRO típusnál, hogy beszélgetés közben a telefon hangja nálam teljesen elhalkul, szinte alig hallhatóra, a hívott félnél eközben semmi problémát nem jelez.
Sziasztok! Elbénáztam valamit, aminek az lett a vége, hogy a lányom Y3 II telóján gyári resetet kellett csinálni. Ezután újra beállítottam mindent a telefonon, de feltűnt, hogy egyszer csak nem jelenik meg sem az értesítési sáv, se a gyorskapcsolók. Végigtúrtam a beállítás menüt, jártam az engergiagazdálkodásnál is, de nem találtam releváns beállítást, és sehogyan sem sikerült aktiválnom ezeket.
Neten csak az energiagazdálkodás beállításával kapcsolatban olvastam tippet. Nektek van valami ötletetek, hogy mit kéne átállítani? Volt már a kezemben néhány androidos telefon, Huawei mondjuk még csak ez, de ilyet még nem pipáltam...
Sziasztok! Van egy Honor6x telefonom utolsó szoftver frissítése után (5.0.3) eltűnt az ujjlenyomat ID lehetőség még a beállitásokban si cs lehetőség bevezetni. Volt valakinek hasonló probléma? Mit lehet tenni? Meg kell várni a következő frissítést vagy van más megoldás is ??? Telo már nem garanciális. Köszönöm Rita
Van egy P10 plus telefonom. (életem első okostelója) A probléma nem egetverő, de idegesítő.
Nevezetesen arról volna szó, hogy hiába állítok be egyes partnereknek egyedi csengőhangot, mégis mindig az alapértelmezett csengőhang szólal meg. A fájlok és minden egyéb adat a telefon belső memóriáján van, tehát olyan helyen, ahol a rendszernek folyton "látnia" kell őket. (ringtone mappa, a hang hozzárendelve a partnerhez, amit mutat is a rendszer stb.)
Mégis mi lehet a hiba? Tapasztalat van valakinek ilyen dologgal kapcsolatban?
Egy kis problémával fordulnék hozzátok! Huawei P10 telefonról lenne szó. A konkrét probléma, egészen egyszerűen a telefon nem kapcsol be! Nos kicsit részletesebben: a huawei logóig eljut, de onnan semmi a logó eltűnik a rendszer természetesen sehol. A hisuite programban van egy rendszer visszaállítás menüpont azzal probálkoztam, de pechemre a program azt írta nem támogatott ilyen funkciókra a telefon. A HARD RESETIG el sem jutok hiába nyomom a hangerő és power gombokat az eredmény ugyanaz rezzen egyet a teló a huawei logó bejön (ilyenkor hosszabb ideig láthatóan) de semmi! Töltést veszi, gépre dugva még a felismerés folyamata is elindul de minthogy nincs bekapcsolva, így nem sokra megyek vele..
Garancia sajnos lejárt, így ha van "házi megoldás" erre szívesen venném segítségeteket! Tudom elég sokrétű lehet a probléma, de ha van valami szoftveres megoldás akkor megprobálnám, létezik egyáltalán valamiylen program amivel esetleg lehetne rendszer visszaállítást csinálni stb....
Nem valószínű hogy egy tokban integráltak volna több színű LED et, főleg 4 szint. Inkább egy db RGB LED lehet benne, tehát olyan színűen világít ahogy az adott android alkalmazás vagy a beállítások engedik. :)
Nekem huawei tablettel kapcsolatban lenne kérdésem, ha valaki tudna segíteni. Egész pontosan huawei mediapad t3.... Van 1 olyan funkciója, hogy értesítésekhez be lehet kapcsolni a led villanó fényt. Nos működik is mindenhol, kivéve Facebook!! Jelez messenger, viber, Gmail illetve minden más értesítésnél, szóval nem lehet hogy nem állítottam be valamit hozzá jól.... Ami érdekes, hogy vagy zölden (messenger ugye, de a Gmail illetve más alapértesítéseknél is) vagy pirosan(viber! :nem, nem lilán!) jelez!!lehet, hogy nem tudja a kék színt s ezért nem működik a Facebook kék led értesítő??! Illetve még jelzi normálisan a töltést is, 10%alatt piros, 90%felett zöld illetve sárga a köztes....
Üdv! A kérdésem az lenne,hogy egy dual simes telefon kezel úgy kártyát h egyik kártya rendes sim(telefon,sms,internet) a másik pedig csak mobilnetes és az netes dolgokat csak netes kártyáról kezelné a többi pedig a rendes sim?!