Keresés

Részletes keresés

Vicajuca Creative Commons License 2020.06.10 0 0 571

Ne félj, csak bátran vágj bele. Lehet, hogy az első napok rosszak lesznek, (nem mindenkinél van így!) de ha így lenne, remélem, te is hamar talpra állsz. Után meg csak élvezd a ballon előnyeit. Sok siker!

Előzmény: axemax (570)
axemax Creative Commons License 2020.06.10 0 0 570

12 - én beültetés,várom és egy kicsit félek.Pécsen lesz, beszámolok a tapasztalataimról.

 

Vicajuca Creative Commons License 2020.06.10 0 1 569

Az elhatározás az rettentő fontos, szokták hangoztatni mindig: "minden fejben dől el", és tényleg.
De itt egy olyan eszközről van szó, ami kimondottan NEM placebó hatásra épít. Ez az eszköz, ha nem tartod be az előírásokat, bizony meg is büntet az első hetekben, hónapokban, képtelenné tesz, hogy "túledd" magadat. 
Az meg ne legyen meglepő, hogy sportolni is kell, biztosan te sem akarsz lötyögni a saját bőrödben, ha 15-30 kilót lefogysz.
Én féléves ballon mellett döntöttem anno, és nem bántam meg, erölködés nélkül minusz 25 kiló, 56-os méretről 48-as méretre fogytam a ballon kivételére, és ballon kivétel után is folytatódott a fogyás, bár jóval lassabb ütemben. 
Szóval nem, nem placebó, szerintem ez egy mankó. De a mankót is elhajítják egy jó rehabilitáció végén. :)

Előzmény: exlady (567)
Törölt nick Creative Commons License 2020.06.09 0 1 568

Kedves Exlady, Nekem bő 2 hónapja van bent a ballon, sokat fogytam azóta. Attól működik, hogy ott van a ballon a gyomorban, ahol az étel is amit megeszek, emiatt nem tudok sokat enni, mert már a ballon elfoglalja a gyomrom egy részét, ettől indult meg a fogyás, hogy nem tudok sokat enni és nem is kívánom, mert mindig úgy érzem, hogy tele vagyok. Amikor nem volt bent a ballon, akkor annyit ettem amennyi belém fért, még ha utána bűntudatom is volt, nem ment a diéta magamtól, ezért is lettem kövér. Kellett valami segítség, nekem egyelőre bevált és hatásos, ha csak azt nézem, hogy előtte mennyit költöttem kajára, nasira, üdítőre, akkor számomra megérte. 

Előzmény: exlady (566)
exlady Creative Commons License 2020.06.05 0 0 567

Mert szerintem itt is csak az elhatározás hat, meg az hogy mennyit adtam ki rá stb...magyarán placebo hatás:((

Megkaptam a választ:)

Előzmény: exlady (566)
exlady Creative Commons License 2020.06.05 0 0 566

JA igen....55 kiló voltam,most 75...egyszerűen fáradt vagyok már magamtól koplalni, unom is..46 éve fogyózom,elég.

Ránéztem erre a ballonra, de olyannak tűnik mint a csodaszerek...ha úgy eszel és mozogsz..ja kérem szépen..ha úgy eszem és mozgok,akkor ballon nélkül is:( ezért nem világos számomra hogy valójában mitől működik ez..

E

Előzmény: exlady (565)
exlady Creative Commons License 2020.06.05 0 0 565

Sziasztok

 

Lehetséges hogy nem pontosan értem...tehát HA ballon mellett tornázol és keveset eszel, akkor lefogysz. De akkor minek egy milláért a ballon? Ha elhatározom magam akkor tudok alig enni, de úgy tűnik ezt alapból nem hozza a ballon, mert azt is felül lehet írni...akkor hogy van ez? 

Kösz

E

Előzmény: Mónika1985 (564)
Mónika1985 Creative Commons License 2020.05.27 0 0 564

Köszönöm szépen a válaszodat! 🥰

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 0 1 563

Kedves Mónika1985, Nekem is 1 éves ballonom van, márciusban rakattam be, lentebb olvashatod. Sajnálom, hogy elbizonytalanodtál, mert nagyon jó dolog és biztos, hogy sokat fogytál volna már az elmúlt hónapokban. Én több mint -16 kg-nál tartok és nem vagyok éhes, nem is gondolok az evésre, hiszen a ballon ott van bent, olyan, mintha mindig tele lenne a hasam. Tudod, azért kellesz hozzá te is, hogy majd lefogyj, muszáj változtatnod az étkezéseden a mennyiségeken, amíg nem akarod igazán a változást, addig mindig bizonytalan leszel, határozd el magad és kezdj bele 😊 én így tettem és nem bántam meg 😊. Vedd fel a kapcsolatot esetleg azokkal, akiknél berakattam a ballont, biztos segítenek.

 

Előzmény: Mónika1985 (562)
Mónika1985 Creative Commons License 2020.05.27 0 0 562

Sziasztok kedves tagok! Újból itt😊sajnos elmaradt a ballon behelyezés, mivel kicsit elbizonytalanodtam... Az a helyzet, hogy nekem legalább 60 kilót kell lefogyni.. És most arra jutottam, hogy megpróbálom az egy éves ballont hátha sikerül... Én csak azt szeretném ha a jólakotság érzése meglenne...?! 

Csilla73.08.04 Creative Commons License 2020.05.22 0 0 561

Sziasztok! Junius 16.án lessz behejezve a gyomorballon.Kérlek mondjátok el kí mennyire volt rosszúl a behelyezés után,mire számíthatok.Mikor tudok dolgozni menni?Köszönöm szépen

Timikeh Creative Commons License 2020.05.12 0 0 560

Kedves Mazsimanó. 

Köszönöm a válaszodat. Nagyon inspiráló volt. Szuper az oldal is amit küldtél. További kitartást kívánok. 😊😊

Előzmény: Törölt nick (558)
axemax Creative Commons License 2020.05.12 0 0 559

Sziasztok.Régóta olvasgatom a csoportot, és érdeklődve figyelem a sikereiteket.Június 12 - én ültetik be a ballont nekem.Covid teszt és a kötelező vizsgálatok után.Jelenleg 101 kg vagyok 175 cm .A terv a fél év alatt 25 kg.Remélem jövő nyáron már bikiniben szaladgálok.

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.12 0 1 558

Szia Timikeh! Nekem márciusban került be az 1 éves Orbera gyomorballon és már -16 kg-nál tartok 😊. Hozzád hasonlóan, én is féltem attól, hogy mi lesz majd, ha kikerül a ballon, de megértették velem, hogy amíg a ballon bent van, addig meg kell tanulnom fejben átállni, hogy a kevesebb étel is elegendő , szóval megtanít a ballon arra, hogy mennyi az elég, és ha ezt betartom, akkor egy teljes életmódváltáson megyek majd át és nem okoz majd gondot betartani az étkezést, a mennyiséget, a ballon kivételét követően sem.

Én nagyon elhatároztam magam, mert tényleg fogyni akarok és nem csak lefogyni, hanem meg is tartani ami végre lement, figyelek az étkezésre, mellette rendszeresen tornászok és nagyon boldog vagyok, mert a ballon nélkül lehet, hogy soha nem tudtam volna ennyit fogyni, ilyen rövid idő alatt, nem vagyok éhes, nem tudok sokat enni, hiszen a ballon miatt mindig egy telt érzés van a gyomromban.

Én csak ajánlani tudom neked ahol én rakattam be a ballont, nagyon tapasztaltak és segítőkészek, keress rá www.gyomorballon.hu . 

Előzmény: Timikeh (557)
Timikeh Creative Commons License 2020.05.07 0 0 557

Sziasztok. 

A segítségeteket kérném. Sok hozzászólást olvastam mar. A leginkább attól félek a beültetéssel kapcsolatban, hogy miután kiveszik nem leszek elég erős és visszahízom. A mozgással nincs bajom, aránylag sokat mozgok, de szeretek enni. Ez az igazság. Tud valaki segíteni ebben? Mik a tapasztalataitok? Van valaki hasonló helyzetben? Már 12 éves korom óta folyton fogyókúrázom, kisebb nagyobb sikerekkel. Mindig nagyobb voltam mint a többiek. Hiába sportolok kemény sportokat, a kilók nem mennek le, ez többnyire az IR nek és a pajzsmirigy lassúságnak is köszönhető.

Előre is köszi a válaszokat. 

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.04 0 0 556

Sziasztok, 

közületek van aki hasonló okokból tetetett be ballont mint pl PCO, hashimotó,IR?

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.17 0 1 555

Sziasztok! Egy kis helyzetjelentés. Márciusban behelyezésre került 1 évre, az Orbera365 gyomorballon Budapesten, a Semmelweis Egyetemen, Dr. Hritz István végezte a beavatkozást. Minden rendben ment, kedves volt mindenki, a szoba is szép volt. Az első pár napban elég rosszul voltam, de jó tanácsokat adtak, és már – 12 kg-nál tartok😊 nagyon át álltam fejben! A kezdeti pár napos rosszullétre visszagondolva, nem is volt olyan rossz, látva az eredményt😊. A ballon mellett nincs éhségérzetem, egészen keveset tudok egyszerre enni, fura, hogy nincs is igényem a több ételre 😊. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, nincs elnehezedve a gyomrom, mint korábban, amikor sokat ettem. Elkezdtem rendszeresen sportolni, összesen közel 40 kg-t szeretnék leadni, szóval a cél adott, a lelkesedésem pedig határtalan. Remélem nyáron végre már bikinit is húzhatok!

daigka Creative Commons License 2020.04.16 0 0 554

Szia Andywolf!

Elnézést a késői válaszért, elég sok minden összejött a vírus miatt, legfőképpen, hogy lemondtam a ballont behelyezés előtt két nappal. Igazából a következményektől aggódtam kicsit, hogy mi lesz, ha bármi probléma adódik, hová szaladok ebben a helyzetben. El is vagyok rettentően keseredve emiatt, amint lehetőség lesz újra, azonnal meg szeretném csináltatni. Szóval ennyi a helyzet. Szerintem Neked az augusztusi időponttal biztosan nem lesz már probléma, jó eséllyel addigra lecseng a korona...

Előzmény: AndyWolf (553)
AndyWolf Creative Commons License 2020.03.23 0 0 553

Sziasztok! De jó hogy megint irtok :) Daigka hogy vagy? Remélem nem tesz keresztbe nekem ez a Korona mizéria és augusztusban én is túl leszek rajta Salgótarjánban.

Mónika1985 Creative Commons License 2020.03.14 0 0 552

Nagyon ügyes vagy! És tényleg teltségérzetet ad a ballon? 

Betti8 Creative Commons License 2020.03.13 0 1 551

Sziasztok!

16 kg fogytam , 4 hónap alatt. De hozzá teszem az étkezésemen is változtattam,  Lidl -be vásárolok tartósítószer nélküli termékeket , Pikok 95 % hús tartalmú felvágottat. Teljes kiőrlésű kenyeret , sok zöldséges köret, burgul, olívaolaj,  húsi zömében csirkemell. minden reggel eszem kenyeret  Ha már kevesebbet eszem , akkor igyekszem igényesebben ételeket enni , úgy is keveset eszem, így nem baj ha drágább a kaja.  Az elején rá kellet szólnom a kezemre, hogy hé ne nyisd ki a hűtőt (nem is voltam éhes) de a mozdulat bennem volt. Arra a többiek írása alapján  rájöttem nem szabad többet ennem , mert rá tágítom a gyomrom a ballonra. Próbálom ezt elkerülni. Kompótos tányérnyi az adagom. Az az fél normál  tányér. A gyümölcsöt eleinte vízzel turmixolva kis adagban , majd reszelve ettem, ma már sokáig jól meg rágva eszem, illetve mindet  lassan lassan eszem,jól kiélvezzem az ízét :-) Néha elfejeltem a napi ajánlott 5X  étkezést. 12 kg-nál leállt a fogyásom, kevés mozgással, mivel eleinte minden mozgásra éreztem a ballont így csak sétálgattam a lakásban. Rászántam magam a heti 3x- ri úszásra. Az úszásban nem zavar egyáltalán . Nehezen de végre 16 kg tartok. Várom végre az igazi meleg időt azt megyek futni . Na persze most a járvány is vissza tart. Salgótarjánban a doki ajánlotta a kaloriabazis.hu weboldalt onnan is mazsolázgatom , mit mivel mennyit egyek, de nekem bevált hogy keveset eszem, fogyok és jól érzem magam.  A célom 25 kg fogyni és meg tartani. Az az érzés hogy minél kisebb ruhákat vehetek fel, nagyon nagyon erőt ad és csodálatos érzés egyre csinosabbnak lenni :-) .

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

daigka Creative Commons License 2020.03.13 0 0 550

Sziasztok!

Szerdán voltam konzultáción, és ha nem jön közbe semmi, márc. 19-én behelyezi a ballont a dr. Úr. Már nagyon várom és egyben kíváncsi is vagyok... Betti8 engem is érdekelne, hogy honnan-hová jutottál, és mennyi idő alatt sikerült elérned a jelenlegi súlyodat?

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.13 0 0 549

Kedves Mónika! Én is a  www.gyomorballon.hu oldalra mentem fel először és a +36-30/693-4207- t hívtam. Én Budapestre megyek majd az Orbera365 gyomorballon behelyezésre, voltam már konzultáción a Dr. Hritz Istvánnál a Semmelweis Egyetemen, Ő a szakmai vezető. Én eddig nagyon elégedett vagyok, teljeskörű tájékoztatást kaptam már a hölgytől előzetesen is a telefonban és a konzultáción szintúgy. Ahogy írta daigka, valóban előre kell befizetni a pénzt, de nekem ezzel semmi gondom nem volt. Számomra nagyon fontos szempont, hogy minőségi termék kerüljön a gyomromba, hiszen viszonylag sokáig, nekem 1 évig lesz ott, és ez a gyomorballon olyan, FDA amerikai engedélye van, és elmagyarázták, hogy ez az Usa igazolása, ami bizonyítja,hogy a ballon minőségi, megbízható és hatásos, sajnos hallottam, olyan ballonról, aminek nincsenek papírjai és veszélyes, ezt meg már több mint 20 éve használják és nekem ez a biztos. A másik ami nekem nagyon pozitív volt, hogy a ballon behelyezésétől egészen a kivételig foglalkoznak majd velem, segítenek az étkezésben, mozgásban, ha kérdéseim lesznek.

Előzmény: Mónika1985 (544)
Mónika1985 Creative Commons License 2020.03.12 0 0 548

Sziasztok! És mennyit sikerült fogyni? Ha megkérdezhetem? Mikor rakták be? Köszönöm szépen a választ 

Betti8 Creative Commons License 2020.03.12 0 0 547

Sziasztok, Nekem Salgótarjánban volt gyomorballon behelyezésem 1 nap alatt. Reggel mentem délelőtt kivizsgáltak, minden eredmény jó volt, így délután behelyezték a ballont. 2 napig hányás , émelygés , az első napokban csak folyadékot ittam, leves leve , joghurt, Kb. egy hétig szigorú turmixos étel bevitel mellet, még éreztem hogy ott van,  utána megszokta a gyomrom. Szerencsés vagyok nem viselt meg annyira, persze gyomorsav kötött azt szedtem rendesen. Nagyon kedves csapat , méltányos az ár .Mindenkinek  Csak ajánlani tudom . Dr. El- Khalid Osama Főorvost. Már túl vagyok a nehezén, Kitartást mindenkinek.

Mónika1985 Creative Commons License 2020.03.11 0 0 546

Ha megkérdezhetem te hol, kivel csináltatod? Igen már bánom, hogy akkor nem vágtam bele... 

daigka Creative Commons License 2020.03.10 0 0 545

Írok, próbálom nem elfelejteni. Sejtettem, hogy erről az oldalról jutottál el a dr. Úrhoz. Én is velük vettem fel első körben a kapcsolatot, de egyrészt drágábbak, mint ahol én szeretném, másrészt tőlünk előre kérték a teljes összeget, h 4 napon belül utaljuk el. Már számlát is kiállítottak, küldték emailben, amin még adószám sem szerepelt. Na ekkor a párom "beintett". Így utólag nem bánod, h nem csináltattad meg? Lehet a "nehezén" már túl lennél...

 

Előzmény: Mónika1985 (544)
Mónika1985 Creative Commons License 2020.03.10 0 0 544

Kedves daiga! Én szegeden voltam Dr Kiss József gasztroenterológusnál mivel ez van hozzánk a legközelebb, egy Pesti cég irányított ide! információkért kérjük, látogasson el a www.gyomorballon.hu oldalra vagy hívja a vevőszolgálatunkat a +36-30/693-4207, 778 ezer fél év! Írsz majd holnap, hogy mi volt? Sajnos az oep nem támogatja én 2 szer is fél hívtam őket😪

daigka Creative Commons License 2020.03.10 0 0 543

Szia Mónika! Én holnap megyek konzultációra, nagyon kíváncsi vagyok, remélem nem talál a dr. Úr semmi indokot, amiért nem csinálná meg a beültetést... Én 25 kg fogyással maximálisan elégedett lennék... 164 cm vagyok és 88 kg. Már annyiféle diétát, fogyókúrát kipróbáltam, sajna sikerült mindig feladnom. Az edzéssel sosem volt problémám, de az étkezéssel igen. Egyébként minél nagyobb a súlyfelesleg, annál többet tudsz fogyni. Szabad megkérdeznem, hogy melyik orvosnál voltál, és hogy közvetlenül kerested-e fel v. esetleg közvetítő által. Milyen információkat mondott? Üdv.  

Előzmény: Mónika1985 (542)
Mónika1985 Creative Commons License 2020.03.04 0 0 542

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy kinek milyen fogyást sikerült elérnie? Sajnos nekem 50 kg kell fogyni, és nem tudom, hogy a ballon al vajon lehetséges - e!? Voltam szegeden konzultáción, és most pénteken lett volna a behelyez, de lemondtam mert elbizonytalanodtam..nem kevés pénz és szeretném tudni vajon tényleg jó?! Köszönöm szépen a válaszokat! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!