Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Egyik ismerősöm megbízásából teszem fel a hirdetést: Anyagi okok miatt eladó 2023 januárjában, használtan vàsárolt Cyma 48 m aeg, szakember álltal átnézetve , az Ak új precíziós pps csövet kapott új nózit, új hop-up gumit. Gyengébb rugót így 400 fps alatti az ereje, új akumlátort és egy új hi-cap tárat kapott. Ár:100.000 ft.
Eladó WE M1911 airsoft fegyver.Full metal,gázos,dobozában minden papírjával,hibátlan állapotban.2009-ben vásárolt,azóta 15 db golyó ment ki belőle.évek óta dobozában pihen.Kártya van de lejárt 2019-ben.Ára 40ezer ft. Bács megye. Email: drawing@gmail.hu
Üdv mindenkinek. Eladó fegyvertúltengés miatt egy Double Bell Kac pdw polymer (szálerősített) műanyag testes fegyó., nem recseg, nem lötyög. Csak kipróbálva volt. Gyári belül, nincs belenyúlva. 350 FPS~. Tárcsás kamra.
Tartózékok: - 3 db Akksi (1db bontatlan). - 5 db tár (4 Mid cap ha minden igaz meg 1 high cap) saját tárait szereti legjobban. - Holosight - Peq doboz - Ha nem alkudozol adok ajándékba 3000 db bb-t 0.25 bio. Kicsi fogyott belőle
Teljesen új állapot igazából. Doboza meg van. Amit kellett, tudtam írtam is. Beszámítás játszhat gázos pisztoly (szekrénytáras) értékegyeztetéssel. GLS viszi utánvétellel díja benne az árban. Pici alku belefér.
Tárát elveszítettem sajnos, ha te hobbi szinten airsoftozol, gondolom van egy potya tárad hozzá. 6mm BB. Mivel nincs a tár hozzá ez jóval csökkent az értékén! Árajánlatot várok! Posta oké! tenyeke@gmail.com
Eladásra kínálom, dragunov svd-s spring behajtható tussal rendelkező airsoft fegyverem. Amit tudni lehet róla hogy a képeken rajta van az összes tartozéka, rugója 500 fps-t tud jelenleg de bele lehet tenni a nagyobbat is. Beszerző által full tuningolt fegyver tőle vettem kompletten, cnc hop up, a fegyvert alig használtam mivel még távcsövet sem vettem rá, nagyon pontos és erős, full fém.
Ára : 120.000ft
Póstát kerülném ha van rá lehetőség Kecskeméten átvehető de vállalom az utaztatást is 60km ig megbeszélés szerint.
Üdv! Eladó E&C green gas-os airsoft pisztoly. Tavaly Augusztusi vétel tehát még garanciális. Jár hozzá minőségi bb és némi gáz. Budakalászon megnézhető,kipróbálható. Postázni is tudom előre utalás után a vevő terhére. Ára fix 30 000 ft.
Érdeklődni : ramcsi64@gmail.com email címen lehet.