Keresés

Részletes keresés

dojcstomi Creative Commons License 2022.09.15 -5 0 23374

Mekkora bunkó ez a Tekla. Lecseszi a kis csajt, aki "rányitja" az ajtót és mindeközben azt ecseteli, hogy mert van aki dolgozik is. Honnan tudja, hogy az ajtót nyitó csaj nem éppen munkaügyben parkolt le a Bokréta utcában? Ez is vicc, hogy pont a "Bádibőrn" előtt 10 méterrel történik ez.

 

Az X-Faktorban szerepeltek  eddig sztárpalánták. Bodrogi Gyula unokája, és a "Keresztanyu" c. sorozatban szereplő Mihályfi Lajos lánya, Luca.

Jó.. bevallom őszintén még nem kezdtem el nézni az X faktort, csak alig pár percet láttam az idei első részből. És hogy őszinte legyek, celeb infókból se meg az RTL klub egyéb sorozataiból se vagyok naprakész. Figyelemelterelésnek az ÉNB is bőven megteszi nekem.

 

használta fel a sorozatbéli ismertségét a továbbjutás reményében sem!  És én ezt  nagyraértékeltem!

Hogy nem volt az a kivagyok, mi vagyok, honnan jöttem szereplő!

Eddig a mostanit leszámítva az összes X faktort láttam és egyik versenyző sem indított úgy, hogy én xynak vagyok a lánya/fia, unokaöccse/unokahúga. Általában mindig a zsűri kérdez be, hogy te nem Gipsz Jakabnak vagy a gyereke/testvére/élettársa stb.. (és mennek a szövegelések, hogy hú de hasonlítasz valakire... akkor onnan vagy ilyen ismerős.. meg ezek a Puskás-féle beszólások, hogy mi már találkoztunk itt-ott amott vagy olyan is volt, hogy együtt dolgozott vkivel, szóval mindig egy ilyesmi kóstolgatással indítanak vagy a másik hasonló duma, hogy ott voltam a koncerteden ott csápoltam az első sorban és még autogramot is adtál)

És simán el tudom képzelni, hogy maga a versenyző kényszerhelyzetben van, mert úgy kell produkálnia magát (függetlenül a tudásától), ahogy a szerződés megköttetett és ha abból lesz műsor, hogy ő valakinek a valakije, akkor akár akarja, akár nem, a zsűri mondjuk úgy, "meg fogja kóstolni" ez ügyben.

 

a "darázsfészekfejű"  Kornélt.

 

Nem szívesen találkoznék ilyen "nyitott" darázsfészkekkel. Múltkor még madárfészek volt. :DDD

Melvin Smiley Creative Commons License 2022.09.15 -4 1 23373

Remélem nem azért szedték szét a Virág-Dani párost, hogy most összehozzák újra Lalival...

gall111 Creative Commons License 2022.09.15 -1 1 23372

M. Gyuri apjának abszolút hallása van. fiatalabb korában énekelt/zenélt Vince Lillával.  Őt is Marschall Gyurinak hívják.

Márk19959 Creative Commons License 2022.09.14 -3 3 23371

A Milán multkor miután elindult megkeresni Kirát utána még ott volt Tivadar búcsúbuliján..akkor hogyhogy még csak most jött haza?.,😄

Kokkin Creative Commons License 2022.09.14 -3 1 23370

Mai részben a kiscsaj kifizet a hamburgerért kétezer forintot, beleszagol, kidobja a büfékocsi melletti kukába és elsétál. Jön a következő vendég, aki kér egy flambírozott húst, amire Karesz és Milán összebalhézik, majd mindkettő elviharzik a büfékocsiból, tárva-nyitva hagyva mindent és faképnél hagyva a vevőt. Ez is mind igazán életszerű...

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.14 -2 3 23369

" el sem hangzott, hogy M. György az Énb szereplője!

Ezek szerint akkor ez egy szégyellnivaló dolog. "

 

Nem! Itt félreértés van. A gondolatom nem erről szólt! Nem az Énb sorozatban való résztvét miatti "szégyellni vagy sem"-ről van szó! Nem ilyen aspektusból hoztam fel Kornélt,  M. Györgyöt. 

(És itt most a "nagyi meg az unoka" közötti nagy korkülönbség beszél el egymás mellett! Ismét! :))))

A viccet félretéve, én az alábbi apropóból jegyeztem a fenti gondolatot:

 

Az X-Faktorban szerepeltek  eddig sztárpalánták. Bodrogi Gyula unokája, és a "Keresztanyu" c. sorozatban szereplő Mihályfi Lajos lánya, Luca. Róluk a zsűri ódákat zengett. Versenyeztek, hogy melyikük legyen  a sztárcsemeték mentora.

És már az elején a hátulról jött kérdéseikkel, és a szereplők válaszaival a közönség tudtára is adták, kik is a szülők, nagyszülők.

Addig "Kornél" úgy állt ki zenekarával a színpadra, mint a többi ismeretlen. Alig ismertem fel! És nem használta fel a sorozatbéli ismertségét a továbbjutás reményében sem!  És én ezt  nagyraértékeltem!

Hogy nem volt az a kivagyok, mi vagyok, honnan jöttem szereplő! 

És ismétlem mindezt úgy, hogy köztudottan nem igazán kedveltük a "darázsfészekfejű"  Kornélt.De mindezt megemlíteni,  hozzátartozott az igazsághoz, ha kedvelem a srácot, ha nem!

Egyébként, ugorjunk, mert ez nem kardinális kérdés, ami a sorozatot illeti. :))

Előzmény: dojcstomi (23368)
dojcstomi Creative Commons License 2022.09.14 -5 0 23368

Meg Csóró Troller Laller előjön valami random mályvaszínű selyemköntösben.

És akkor reakciója, amikor megszólják: Hát nem mindegy? (De, ha ízléstelen akarsz maradni, akkor mindegy LOL)

 

Ezek szerint nála nincs határ abban, hogy mit lehet felvenni és mit nem. Vagy az a cél, hogy minél nagyobb udvari bolondnak tűnjön? :DD

 

Boldog disznó meg lassan Szomorú (spanyol) disznó lesz. :DD Moldován sertésmogulnak biztos tetszene.

Ismét egy "tanulságos" jelenet, hogy kell kaját pazarolni.

 

Hitelességről annyit, hogy Milán kijelenti, ő fél a tűzijátékoktól, ahhoz képest pánikszerű menekülés helyett hajlandó végignézni. :DDD

 

el sem hangzott, hogy M. György az Énb szereplője!

Ezek szerint akkor ez egy szégyellnivaló dolog.

Előzmény: Tulipántoss (23366)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.14 -1 3 23367

Ja, és egyébként kiváncsi leszek, hogy Kornél meddig fog eljutni az X-Faktorban?! Mint tudjuk, Kornél alias Marschall György a "Long Story Short" zenekarának szólóénekese,  továbbjutottak a műsorban. Megjegyzem, nekem is az tetszett, hogy nem említette meg, el sem hangzott, hogy M. György az Énb szereplője! Ellentétben a jelentkező "sztár-celeb csemetékkel!" )

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.14 0 4 23366

Egyetértek Veletek! Tényleg szürreális lesz már minden jelenet?!

Lassan már az lesz nagy dolog, ha egy-egy adás után, találunk egy olyan sztorit, vagy jelenetet, ami nem az! 

 

- A forgik nem ismerik csak az edző- és fitnesztermi, bodega kocsis,  vendéglátós  munkahelyeket?! (fodrászatot már nem is említem, hogy ne is borzoljam az említésével a kedélyeket! :)

- Apropó forgik?! Szerintem már nincsenek is! Elmenekültek már a süllyedő hajóról! Bizonyára a stáb tagjai, hol egyik-, hol másik ír valamit, a karakterek meg kiegészítik a maguk hülyeségével?! Tudom ez is szürreális, de ezt tanultuk a sorozatból! :)))))

- Most komolyan!  Virág karakterét miért kellett még-méglejjebb,  kocsma szintre küldeni?! Mi lett a helyes, kedves óvónéni karakteréből?! Pedig mennyi sztorit lehetett volna az óvoda köré is keríteni?! 

- Hogy nézett ki Lali és Gábor amikor vigasztalták Szofit?! Hála az Univerzumnak, hogy legalább alsógatya vol  tütü féle hogyishívják szoknya alatt! :)

- Mire a végén összejön Gábor és Szofi, az addigi nyűglődésnek mi isszuk meg a levét! És hány pasi jut még addig is Szofinak?!

- Ha Joe karakterével nem tudnak már mit kezdeni, miért nem hagyták továbbra is bolyongani Tamara után?! (Egy szürreális jelentettel máris kevesebb lett volna!)

 

Az előzetes szerint, ismét elmennek "pihenni" a munkában, a hajtásban megfáradt kommuna lakói! Hááát persze, dőzsölni egy kicsit. Az ürügy, Szofit kell vigasztalni! És ehhez naná, hogy újabb pasi lesz a láthatáron!  ( Remélem sikerül felvenni valakit a fodrászatba, nehogy felgyűljön a "sok munka" mire Szofi visszaérkezik a buliból?! :)))

Böszőke13 Creative Commons License 2022.09.14 0 5 23365

a kis törékeny Virág elmegy egy koszos fekvehányóba csaposnak a kivénhedt, perverz alkoholista.....

 

Hol volt, hol nem volt egyszer egy értelmes, kedves óvónéni, ki emlékszik már rá, jó mélyre süllyedt.

Előzmény: Kokkin (23360)
dojcstomi Creative Commons License 2022.09.14 -3 2 23364

Bájos, ahogy a hévek csikorognak a háttérben, miközben Milán és Karesz beszélget. LOL

dojcstomi Creative Commons License 2022.09.14 -3 2 23363

Ez most komoly?

 

Dani elénekel egy Manuel számot, de nem ám úgy, ahogy eredetileg van, hanem némileg átírva a dallamát plusz sajátos frazírozással. Kicsit rekedtes a hangja, hamis hang éppen nincs benne, de nem hallgatnám szívesen. :D Vagy megkérném, (mint Simon Cowell lol) hogy énekeljen valami mást, hátha mondjuk rockhoz jobban passzolna a hangja. :D

 

Lehet Virágnak se tetszett. :DDD

 

Látom mennek az étterem- meg bárreklámok is.

 

Most Pivo and Bar, a Szofi mizériánál meg 0,75 bistro and bar :)

 

Hát nem is értem, hogy most miért nem az 5. kerület vendéglátóhelyeiből választottak. :D

gall111 Creative Commons License 2022.09.14 0 3 23362

Roland kirúgja Virágot. Miért is? Nem mutatott be erkölcsi bizonyítványt? Ez a izomagyú, néhány éve 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott Karolának a kezén, amitől hosszú időre fel kellett függesztenie a megélhetését biztosító tetoválást. Mindezt valami jelentéktelen hiszti miatt! 

 

Képmutató banda!

gall111 Creative Commons License 2022.09.14 0 2 23361

Érdemes volt felnevelni a cipóarcút. Le se sz@rja a hónapok óta távol lévő nevelő apját. Magától eszébe nem jutna meglátogatni a konzervatívan szigorú házaspárt. Columbo sem ösztönzi erre, pedig hálás lehetne amiért olyan könnyen lemondtak róla az igazi NEVELŐ (örökbefogadó) szülők.

 

Mesi morálpedagógiájának, valamint a környék legretardáltabb barátnőjének hála, Rebeka 

szétvert egy jól működő közösséget. Jó úton halad a teljes züllés felé, csak idő kérdése.

 

Ellentmond a józan észnek, és erkölcsnek, hogy 1 - 2 hónapja Mesi még a szüzessége elvesztésére bíztatta a kiskorút, a szinte idegen osztálytársával. Csak mert "D" - vel kezdődik a kis csíra neve.  Napjainkban pedig Dani az első számú közellenség, mert kilyukasztotta az amúgy rátelepedő fruskát.

 

 

Kokkin Creative Commons License 2022.09.13 -2 3 23360

További szürrealitások a mai epizódból:

- szokásos random ordibálás idegenek előtt, most épp a fitneszterembe, az eddig meg se mukkanó Rebeka nevelőapukától, akiről senki sem tudja, hogy került oda a semmiből

- Joe ötezer éve nem volt boxterembe, most az elmúlt részekben máshol meg sem fordul, boldog-boldogtalant odavisz edzeni, a kis tróger utcagyerek után most Brúnót

- vén bohóc Brúnó 50 évesen versenyszerűen akar elkezdeni boxolni a pedagógusi meló mellett, miközben életében nem volt rajta kesztyű és egy deka izom nincs rajta

- a kis törékeny Virág elmegy egy koszos fekvehányóba csaposnak a kivénhedt, perverz alkoholista törzsvendégek közé (nyilván egy kellemes irodai meló, mint opció meg sem fordul a fejében, csak és kizárólag a recepció és a pultozás játszik nála, szinte bármi áron, nulla pénzért)

- a hősszerelmes MalacGabi két héttel a bukott esküvő után már butaSzofit vinné minden erejével az ágyba, és van több tízezer forintja hirtelen kibérelni egy puccos vidéki retróhelyet

 

De legalább a sorvadt testű Kornélt, az ugribugri Mesikét vagy a kappan hangú, dörmögő Eriket nem kellett nézni ma, ez is felüdülés.

Kokkin Creative Commons License 2022.09.13 0 4 23359

A kalácsképű nevelőapja honnan a fenéből került oda hirtelen az edzőterembe? Az az ürge életében nem látott konditermet nemhogy belülről, de még kívülről sem. Erre pont ott terem, éppen mikor Virág edzés után munkát akar kérni, roppant életszerű...

dojcstomi Creative Commons License 2022.09.13 -3 3 23358

Csak az kap alkoholt, aki jól viselkedik. Ez a mai nap vicce. :DDD

 

Mintha az alkohol garantálná a jól viselkedést. LOL

 

Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.

 

Most mi van... MalacGábor: "Olajbogyót nem kérsz?"

Az esküvőszervező manusznál meg ki akarta mosni a száját az olajbogyó után. :DD Hogy is mondta.. még a könnyem is kicsordult vagy vmi ilyesmi.. most meg itt kínálgatja azt, amit állítólag utál? LOL

 

Olyan romantikus, eldugott hely ez, hogy még egy vonat áthaladásának zaja is megtöri a tücskök ciripelését. :DDD

dojcstomi Creative Commons License 2022.09.12 -3 1 23357

Meg maradt is egy elvarratlan szál, ír neki Bence, ez felzaklatja, aztán ennyi? Az egész nincs kibontva.

Előzmény: ancsamari65 (23356)
ancsamari65 Creative Commons License 2022.09.12 -2 3 23356

Visszatérve Vivire,amikor Kirával elviharzottak a nyitott tetejű, luxus kocsival,akkor arra gondoltam,hogy Farkas nála hagyta a neki szánt verdát,amikor csúnyán elbánt vele?Ez életszerű?Ki lenne az a hülye,aki ezek után nála hagyná?Persze az ékszereket sem kérte vissza,és az a világ legnagyobb pofátlansága,hogy abból akarta finanszírozni az esküvőt Gáborral.Hol volt Gábor erdélyi rátartisága,amikor ezt el is fogadta?Azt sem tartom életszerűnek,hogy a két heteró nő egyszerre döbben rá,hogy ők leszbikusok?

Azt sem értem,amikor Mesi olyan régen nyavalyog Bence miatt,miért pont akkor akarja megcsókolni Kareszt,amikor épp hírt kap Bencéről?Újból belemenne abba a zsákutcába,mint amikor  évekig együtt éltek,ami nem vezetett sehova?Ettől még Erik is jobb lenne.Az talán jó lépés,hogy Gábor megint Szofihoz közeledik.Az is érthetetlen,miért tartotta sokkal jobb nőnek Vivit?

Böszőke13 Creative Commons License 2022.09.12 0 2 23355

Már megint értelmet keresel ott , ahol nincs.....Tekla  szuperül igazgatja az életét is nemde ? nézni rossz, amit csinál.

Előzmény: ilci56 (23354)
ilci56 Creative Commons License 2022.09.12 -1 2 23354

Nekem az is nemtetsző,hogy ugye Tekla nem tartja a kapcsolatot az apjáékkal utolsó bünük az volt mikor nála laktak,hogy a csillagos eget is megvette Zentének/legdrágább kiságy minden babacucc/ ezen berágott és eljött hazulról nem is látják a gyereket.És akkor amikor milliókért úgy dönt megvesz egy belvárosi fodrászüzletet akkor az természetes,hogy az apja tálcán kinálja fel a milliokat holott eddig tökre kizárta őket az életükből.Más:Annyiból igazat adok Szofinak mert bár nincs rá szükség de a történet szerint sürgősen kéne alkalmazottakat felvenni van aki le is mondta mert Vivihez ragaszkodott stb stb most kell első körben teljesen szétverni újitgatni a szalont.Még azt se tudja,hogy boldogulnak mi lesz a fizetésseL?mikor indul be jobban az ő irányitása alatt a koceráj meg  még a vételi áron felül futja teljes új dizájnra is? erre ráérnének később ha anyagilag biztonságosan fut tovább a vendégek nélküli koceráj .

dojcstomi Creative Commons License 2022.09.12 -1 1 23353

Hát erre egyelőre ne nagyon számíts. :D

Előzmény: Kokkin (23352)
Kokkin Creative Commons License 2022.09.11 -1 0 23352

Fanni csak megbocsát ennek a girnyó testű hisztigépnek, gondoltam, hogy ez lesz...

Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.11 0 5 23351

Való igaz, Szofi egy helyes nő!  Az is igaz, hogy  felszedett egy pár kilót! Majd ledolgozza! Vagy nem?!

Ettől függetlenül nem szeretem a karakterét! Tudom, hogy ez csak egy film, meg forgatókönyv, meg blablabla, de az utolsó pár évben nem tetszett ahogy játszotta a szerepét. (De lassan a végére már mindenki antipatikus lesz, mert sztori nélkül is leírják a karaktereket.) Vannak azonban akik pont ezeket kedvelik. (Tiszteletben is tartom!) És ez jól is van így, mert nem vagyunk egyformák! 


Hogy miért nem kedvelem Szofi?! Sokszor megindokoltam már. Még anno Tamás idejében kiesett a pikszisből. Azóta sem tudtam megkedvelni. (Pedig akartam, próbáltam, bizisten!) 

De ahogy Szofi és testvére  kakadu  Teo, mint vendég művelt Tamás lakásában, azt nehéz  überelni. Szurikátaként leskelődött, áskálódott Tamás ellen. De Szofi szerint Flóra  tette tönkre a házasságát?! Sőt, még a Tamásnál is jobban imádott fodrászüzletét is?! (Azt a "hatalmas forgalmú, pletykafészket?!") De barátnője után is befeküdt annak ágyába, sőt, Tekla és Máté kapcsolatába is belepiszkított.

Amikor Tekla egy bérház oszlopa mögül nézte a házból légyottról távozó és csókolózó Szofit és Mátét, csak lapult és sírt. Ahelyett, hogy előttük termett volna és kiöntöti a mérgét a bilivel együtt?! De nem tette! 

Ja, és valóban  Szofi tényleg egy "sztárfodrász!" :))  A  "szuper híres frufrus" üzletben "zöld színűre" varázsolt egy szőke hajat! A kuncsatja nem kis meglepetésére, akit azóta sem látott!

 

Egyébként nagyon sajnálom, hogy Tivadar búcsúja után sem szüntették meg a fodrászüzletet, mert ez ragyogó alkalom lett volna erre. De nem! Még azt mondják, hogy "embereket kell fellvenni a nagy forgalom miatt?!" Normálisak?! 

 

Apropó Tivadar! Szépen elbúcsúztatták! De bezzeg hány régi szereplőt írtak ki úgy, hogy elfelejtették a méltó búcsút! A teljesség igénye nélkül, akár kedvenc volt az illető, akár nem, hirtelen Ők jutottak eszembe: André, Tamás, Flóra, Orsi, Máté, Béczi, Evelin, Bori, Karola.......Lényegében, el sem köszöntek tőlük?!

És maradva a lényegnél, Szofi  egy gyönyörű, buta nő.  De! A szépség, az igazi szépség ott végződik, ahol az értelmes  ábrázat kezdődik! (Mondta ezt egy nálamnál sokkal okosabb ember!)

Kokkin Creative Commons License 2022.09.11 -1 1 23350

Egy szóval se állítottam azt, hogy nem szép, attól még az tény, hogy rendesen meghízott az évek alatt.

Előzmény: gall111 (23349)
gall111 Creative Commons License 2022.09.11 0 1 23349

El a kezekkel Szofitól! Ő egy gyönyörű buta nő!

Ashley-d Creative Commons License 2022.09.10 0 2 23348

Kérlek szépen, ő mesterfodrász. (…)

Amúgy nekem is feltűnt, h igen jól kipárnásodott.

Előzmény: Kokkin (23346)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.10 0 4 23347

A fórumot visszaolvasva, bizony egyetértek soraitokkal és a gondolatokkal! 

 

Bizony sokszor volt szó az italról! Ha egy adásban négy jelenet volt, sokszor mindben itallal kezdtek, vagy azzal is fejezték be. ( Minden időben, minden szinten, minden mennyiségben,  kortól függetlenül!)  Hányszor tették fel a kérdést egymásnak, hogy "történt valami?!" Mert, mata részeg voltam! Nagyon vizuális vagyok, de el sem tudom képzelni, hogy mi a fészkes fene történt volna az ágyban a két részeggel, akik annyit ittak, mint az albán szamár?! ( A soha be nem zárt ajtók mögött folyó dolgokról már okafogyott dolog, kár is beszélni! )

A meztelenkedős fürdőszobai jelenetekről nem is beszélve, hány és hány jelenet forrása volt! ( És lesz majd nemsokára Szofival is! Ezt csak azért írtam, hogy ne legyen meglepetés!:)

 

A  "miért isznak annyit" kérdésre a válasz azért, mert "kitölteni" az italt könnyebb, mint értelmesen "kitölteni" a műsoridőt!

 

 Egyébként a sorozat jelnlegi intervallumában, már egyik karakter sem különb a Deákné vásznánál!

 

( A búcsú nyilatkozatokból, riportokból az derült ki számomra, hogy Bence, Dávid, Lali karakterében "nagy csavar" várható a sorozat végén. Kíváncsi leszek mi lesz az a beígért nagy durranás?!)

Kokkin Creative Commons License 2022.09.10 -1 0 23346

Ez a dagadék Szofi mit pofázik bele abba, hogy Tekla miként szeretné átalakítani a fodrászatot? Se pénze nincs benne, se beleszólási joga az üzletpolitikába, ő ott egy alkalmazott. Mit dirigál bele a főnök ügyeibe? Csak azért, mert hiányzik neki Tivadar... Tekla helyében most adnám vissza neki igazán kamatostul, amit Mátéval művelt a háta mögött a nagy barátnője, tudja már, hogy hol a helye.

 

Nemhogy inkább azon törné a fejét, hogy meglátogassa az edzőtermet, mert lassan akkora bele lesz, hogy elgurul. MalacGáboron kívül más pali rá sem néz.

nlion Creative Commons License 2022.09.10 0 2 23345

Vajon Dávid akkor újból lesz? Báró most épp őt keresi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!