A birsalmában nem lehet csalódni, az biztosan mindig savanyú. Márpedig pontosan ez az íz kell neked, amikor almás süteményt csinálsz. Ezért aztán az a tanácsom, hogy ha mégis sima almát szeretnél ebbe a tortába tenni, akkor mindenképp valami savanykás fajtát válassz.
[...] Bővebben!Tovább »
Mikor jutnak már el oda, hogy a hableányos és társai nem kávézók? A kávézó ott kezdődik hogy Bortolotti vagy Alexandria Book Café és csúcspontját kb a Daniel Moser meg az Auguszt magasságában éri el?
Hát engem kis dolgokkal is boldoggá lehet tenni. Ma például azon villanyozódtam fel tökre, hogy fényt derítettem a hagymatárolás számomra eddig teljességgel érthetetlen rejtélyére. Hogy a viharba lehet zsákszámra venni, és bespájzolni belőle télire, ha az én konyhámban 1[...] Bővebben!Tovább »