Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Van, aki használ az HW77/97 felhúzó alsókarra valamilyen "védőt"? Ott, ahol a használó leginkább megfogja. Néhány külföldi videóban láttam ilyet különböző anyagokból, van amelyik még jól is nézett ki... Esetleg ötlet?
Weihrauch 97 K „F” gyári 7,5 joule-os hosszú csövű légpuskám eredeti dobozával eladó.
Idei vásárlás (Németországból) kb. 150-200 lövéssel, ideje 99 százalékát puha tokban szekrényben töltötte. Sajnos a szemem már távcsővel sem az igazi és az időm sem adja ki, hogy annyit foglalkozzak vele mint szeretném.
A puska ára: 185.000 Ft, ha valaki viszi a puskát neki 200-ban adom a rajta lévő távcsövet is ami szintén új. Ha csak a puska kell, akkor a cső utána külön lesz eladó.
Elsődlegesen a személyes átvételt preferálnám, de szállításban is biztosan meg tudunk egyezni.
Én anno egy régi LP tipusú magyar légpuskának vágtam 31,5 cm-re a csövét. Meg lehet nézni a lőpontosságát. A hosszabb csővel is csak minimális sebességgel lő gyorsabban ami kb.:3- 3,5 m/s és nem több. Viszont a ráhúzott csősúllyal amit az egyik szomszédom esztergált még vagány is. A lőpontossága az általam max. 12m-en tökéletes. Más puskának a csövét még nem rövidítettem meg így ezt ismerem csak. Heló.
A teljes sztorihoz hozzátartozik, hogy a 60 centis csövet évekkel ezelőtt egy 31 centisre cseréltem, mert kényelmetlenül hosszú volt a puska. Hangtompító akkor még nem volt rajta, természetesen kurva hangos lett a rövid csővel. Lejjebb tekertem a regulátor nyomását a gyári 120-ról (már nem emlékszem pontosan, mennyire, 90-95 bar környéke, azt hiszem), csináltam egy csőköpenyt és egész vállalható hangja lett. Most, hogy vagy 6 év után megint elővettem a puskát, vettem hozzá egy 41 centis csövet és egy gyári hangtompítót, itt jutottunk el oda, hogy a hangja miatt nyavalyogtam. Alighanem az én készülékemben van a hiba.
Ha alkalomadtán egy telefonos appal le tudnád mérni, hány dB a tied, az jó lenne.
Nekem van mindkettő, azaz HW100S és HW100S FAC. Semmi különbséget nem hallok a kettő között. Nem igazán értem mi a bajod a hangjával, de ha ha netán van is különbség pár dB, azt füllel nem veszed észre. Ezt értem az ütőműre. A hangtompival más a helyzet. Ha eredeti HW timpika van rajta, annál nincs jobb. Ha viszont valami olcsóbbat raktál rá, akkor ott a baj. Fölösleges drága pénzen kicserélni az egész belsejét, viszont egy jó hangtompi sokat számít, ami kisebb költség. Ha HW van rajta akkor ennyi. Az ütőmű koppanását már nem tudod lejjebb halkítani. Az enyémnél az hallatszik, a hangtompin szinte semmi hang nem jön ki.
Még tudja mondani valaki, hogy a 'normál' és a FAC HW100-as között milyen alkatrészek különböznek egymástól? Az ütőmű és a rugó biztosan.
Arra lennék kíváncsi, hogy mit kéne vennem, ha egy (természetesen 7.5 J-os, kártyás/gravírozott) FAC verzió belét gyári 7.5-esre akarom cserélni. Elég hangos tompítóval is és arra gondoltam, hogy a könnyebb ütőmű és alacsonyabb regulátornyomás miatt halkabb lenne nem FAC változatban, azonos teljesítmény mellett. De az is lehet, hogy ez baromság. Hátha valaki megcáfolja vagy megerősíti, bármelyik kimenetellel elégedett leszek.